رو iOS که من مشکلی با نرم افزار Maps و SoundHound ندارم.نقل قول:
Printable View
رو iOS که من مشکلی با نرم افزار Maps و SoundHound ندارم.نقل قول:
یه dnsخوب کسی سراغ نداره?
نه کلا بیشتر سرویسا گوگل رو بسته پارس آنلاین !!نقل قول:
دوستان من از آسياتك رفتم صبانت اما سرعت شبانش اصلا خوب نيست
آسياتك 2 مگ داشتم سرعت شبانه 120 تا 160 بود (اما الان بازه رايگانش رو برداشتن و براي 10 گيگ به بالا گذاشتن و خلاصه نمي صرفه ديگه !)
صبانت 1 مگ دارم كه سرعت دانلود شبانش 40 تا 60 كيلوبايت هست
وضعيت پارس آنلاين چطور هست ؟
سرعت شبانه 256 كيلوبايتش با 1 مگ فرق ميكنه ؟ چه ميزان ؟
چه طرحي رو پيشنهاد ميكنيد كه دانلود شبانه اش نسبت به قيمت مناسب باشه ؟ حداقل شبي 2 گيگ دانلود شه ...
فقط روی گوشی مشکل داره یا با کامپیوتر هم مشکل داره؟ فیسبو*ک و یوتیوپ چی؟نقل قول:
من 1 مگ دارم شب های هر کار میکنم بیشتر 1.5 گیگ نتونستم بگیرم توی این 20 شب که این اکانت و گرفتم
روزها سرعت 400 هست شب ها 100 هست ولی از 2 تا 7 صبح 1.5 میگیره
اگه یه خطی مشکل داشته باشه که نباید توی روز سرعت 400 داشته باشه - چون وقتی میگیم در ساعات رایگان شب ها سرعت دانلود خوبی نداریم همه میگن خط مشکل داره نویزت بالاست و ... ولی مگه میشه توی روز با همون شرایط سرعت روی 400 باشه ولی شب 100 کیلو و 1.5 گیگ دانلود ؟؟؟ در حالی که خیلی ه میگن شبی 3 گیگ با یک مگ میگیرن .
نقل قول:
اگه اعتراض کنیم ممکنه بازش بکنن؟آخه خیلی کار مسخره ایه,تازه فقط نرم افزارای گوگل هم نیست,حتیwechat با مشکل باز میشه
دوستان دیگه وضعیت سرعتشون تو ساعات رایگان شب چند هست ؟ 256 ؟ 512 ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟نقل قول:
خیلی مواقع به شرایط منطقه ی مخابراتی بستگی داره ! اینکه چندتا یوزر رو اون منطقه باشه و ... . نکته ی بعدی استفاده از لینک های مستقیم هست . بعضی از دوستان از لینک های فری سایت هایی مثل رودفایل و اپلودباز و اکسپرس و ... استفاده میکنن بعد میگن سرعت کمه ! یا از سایت هایی مثل میهن دانلود و پی سی دانلود و ... ! دوستان این سایت ها سرور هاشون رو محدود میکنن ! اگر پرمیوم باشید سرعتتون خوبه ولی اگه پرمیوم نباشید سرعتتون محدود هست ! سایت هایی مثل میهن دانلود هم که اصولا شبها پهنای باندشون میاد پایین و سرعت محدود میشه ! اگه از لینک مستقیم یا لیچر های پرمیوم خوب استفاده کنید امکانش هست که مشکلتون رفع بشه ! ( حتی شخصا دیدم که سرعت دانلود از اپلودباز شبها بعد از یک ساعت مشخص حتی برای یوزرهای پرمیوم هم کم میشه !!)نقل قول:
من سرویس 2 مگ دارم، شبا چیزی حدود 5 تا 7 گیگ دان میکنم !نقل قول:
دوستان اگر اینترنت دائم و همیشگی میخواین اصلا سراغ پارس افلاین نیاید هر یک ساعت یکبار قطع میشه و از اونجایی که کانکشن دیسی نمیشه هیچکس این مشکل وحشتناک رو نمیفهمه و مطرح هم نمیکنه، مرورگرها و برنامه ها هم به وضعیتی رسیدند که در صورت چنین مشکلی اررور تایم اوت نمیدن و فقط با تاخیر صفحه رو لود میکنند و به کارشون ادامه میدن،
تاحالا دقت کردین که تو مسنجرها دوستانتون میگن فلان پی ام نیومد دقیقا بخاطر این مشکل هست
اونایی که گمان میکنند مشکل ندارند با برنامه پینگ بگیرند و بزارند چند ساعت بمونه اگر با cmd پینگ بگیرید باید حواستون باشه چون صفحه cmd محدوده و همه لاین هارو نشون نمیده با برنامه keepnetworkalive پینگ بگیرید
تایید میشه. یکی در میون تقریبا تایم اوت داره اینترنت من !نقل قول:
اره چند روزی هست همین وضعیت رو داره پینگ بالا و تایم اوت !!!:n21:نقل قول:
بقیه isp ها هم همین وضعیت رو دارن یا فقط پارس افلاین این مشکل رو داره ؟!
تائید میشه ، این موردش شدیدا رو اعصابه ! تازه قطعی های چند ساعته هم هست !نقل قول:
نقل قول:
همش با لینک متقیم کار میکنیم مثلا لیچر مول
خطم روی 4 مگ بسته شده و نویزم هم روی 45 هست فکر کنم خطم کشش نداره ولی اگه کشش هم نداشت و مناسب نبود چرا صبح ها سرعت 400 هست
بیخیال شانسی هست فک کنم
دوستان برا من امروز جمعه میخوام حجم مصرفیمو امار بگیرم نمیتونم وارد اکانتم بشم.شما هم تایید میکنید؟نکنه مجانی شده پارس فعلا؟:n13:
تو رو خدا چرت تو پرت نگو اه..کدوم شرکت مجانی میده تو هم نشستی خونه نه کار رو زنگی داری منتظر چیز مفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ محدود-پارس آنلاین- برای 10 دقیقه پیشه.
نظرتون چیه
مرکز مخابراتی دکتر حسابی کرج.
خودت راجب فیسبوک یوتیوب چی فک میکنی ?:Dنقل قول:
باید باز کنن آخه واقعا کار مسخره ای کردن ! دلیلشو نمی فهمم !نقل قول:
اوه اوه.انقدر مشکل پیدا کرده پارس؟شانس منه که میخوام از مخابرات تخلیه کنم بیام پارس.
سلام دوستان. من متاسفانه تازه اومدم این شرکت پارس آنلاین.
این پارس آنلاین چرا اینطوری هست؟؟؟
دیشب من 250 مگ تو ساعات رایگان دانلود کردم. امروز صبح می بینم علاوه بر 250 مگابایت رایگان تو گزارش مصرف نوشته 1190 مگ هم ترافیک غیررایگان دانلود کردم؟؟؟؟؟؟ این چه وضعشه بابا؟ دزدی تا این حد آخه؟؟؟
چی کار کنم به نظر شما؟
نقل قول:
نه دوست عزیز اصلا تست سرعت رو میشه با گرفتن فایل از سایت Mozilla یا kernel تست کرد سرعت خیلی پایین هست در ضمن من 10 تا لینک میزارم رو دانلود و تو تورنت هم با seeder خیلی بالا میزارم رو دانلود !
خووبه یاد آسیاتک 2 سال پیش افتادم شبی 6 گیگ دانلود داشتم چه قدر زندگی خوب بود ...
بعد سرعت اومد پایین شد شبی 3 گیگ ...
صبا نتم که زیر 1 گیگ هست دانلودش ... (واقعا رو مخ هستش !) البته از منطقه مخابراتی ام هست منطقه ما خیلی شلوغ و چرت هست ... اما خوب با همین آسیاتک یه زمانی سرعت شبانه بین 200 و 250 بود ... یه زمانی !
دوستان دیگه وضعیت شبانه چه جوره ؟
وضیعت پارس انلاین هنوز داغونه یا بهتر ه شده:n13:
من سرویس ناسرعت پرمحدود 256 ازش دارم پینگ تایم صفحه قبلم رو ببین.نقل قول:
دزدی رو که حتما میکنه ولی نه در این حد ! یه بار چند هفته پیش یهویی 2.5 گیگ از خیلی از یوزر ها کسر کرد ! اخر سر هم درست و حسابی معلوم نشد برا چی بود ! شما چک کنید ببیند اپلودی چیزی نداشتید ! سایت های پر عکس نرفتید ! اگه از تورنت استفاده میکنید اشتباها باز نبوده باشه ( در زمان غیر رایگان ) ... خلاصه یه چکی بکنید، اگه دیدی نشد زنگ بزنید پشتیبانی دلیلش رو بپرسید ( فقط خوب چک کنید، شاید یه جایی مصرف شده باشه !)نقل قول:
سلام به همه
یکی میتونه به من توضیح بده که چه جوریه؟
موارد رایگان و غیر رایگان چه جوریه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من که 6 ماهه از نت پارس آنلاین استفاده میکنم خدارو شکر خیلی کم مشکل داشته
سرعت شبانت چطوره؟؟نقل قول:
والا من از هر کی تو سربندر میپرسم پارس چطوره(مشترکای پارس که الان دارن استفاده میکنن)،میگه اگه سرویس ازش بگیری دیگه عوضش نمیکنی.میگن خیلی خوبه.
سلام
اینترنت نامحدود پارس انلاین چطوره؟ ارزش داره برم پارس بگیرم؟
این سرویس چطوره؟POL-256-U+
شما كلا 12.58 مگ رو در ساعات رايگان دريافت كرديد ... بقيه اش از ترافيكتون محاسبه شدهنقل قول:
اما جدا چه قدر پنلش الكي شلوغ هست ... اون ستون ترافيك باقيمانده ارسالي چي هست ديگه ؟ :n13:
بعد از یه حجمی محدود میشید ...نقل قول:
نامحدود های وب خوبه ولی گرونه .
گزارش مصرفم ماله 18:30 روز قبلش بوده تا 7:30 صبح روز بعد یعنی 8 ساعت غیررایگان بوده . که اصلا من ساعت 12 شب به بعد کامپیوترم رو روشن کردم . تورنت نداشتم. IDM هم باز نبوده. آپلود خاص هم که کلا ندارم. اتفاقا ماشاا... اینترنت ایران با اون حجم ماهیانه ای که میدن و اون قیمت گیگ اضافه حتی بدرد وب گردی هم نمیخوره. مجبور شدم واسه این که مصرف ترافیکم پایین بیاد کلا فلش و ایمیج رو در فایرفاکس لود نمی کنم و فقط تکست هست. بعد یارو میزنه 1200 مگ از 2 گیگ ترافیک ماهانه رو کسر میکنه الکی؟؟؟؟؟ ((باز شاتل که بودم حداقل تو قضیه نشون دادن میزان مصرف خدایشش دقیق بود و تازه لحظه ای و به روز بود نه مثل پارس آنلاین گزارشش بعد از خاموشی مودم باشه. شاتل هدیه هم خوب میده کلا تو مناسبتا. الان تو محل کار شاتل 3 گیگ هدیه تولد هم داد ولی پارس که هدیه تولد نداد.))
امروز به پشتیبانی زنگ زدم گفتم که این طوری شده اول برداشت گفت خوب دانلود کردی این طوری نوشته گفتم داداش نکردم، گفت قبل از ساعات رایگان هم مودم وصل بوده حتما اونجا دانلود کردی گفتم نه، بعد گفت به همکارم میگم اگه اشتباه شده باشه خبر میدیم و بر می گردونیم ولی فعلا که هیچی نشده . کلا هم فکر نکنم خبری بشه.
نقل قول:
سلام
تشکر بابت راهنمایی...مگه پارس از 2 نصف شب تا 7 صبح رایگان نیست؟
مثلا من 3 گیگ دانلود کنم تو این جدول مینویسه؟ حتما باید مودم رو خاموش کرد یا همون
دیسکانت مودم از داخل کامپیوتر کافیه؟
با تشکر فراوان
دوستان سایت پارس آنلاین براتون باز میشه؟؟؟
آره باز می شهنقل قول:
میشه .نقل قول:
فکر کنم از dns تون باشه ...
واسه من باز نمیشهنقل قول:
از dns های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 استفاده میکنم
رو حالت خودکار بزارید و ری استارت کنید درست میشه .نقل قول:
آره از 2 تا 7 هست ، ولی این مقدار حجمی که شما گرفتید مربوط به ساعت 9.26 شب تا 2.12 شب هست که 12 دقیقش جزو شبانه میشه ! اره مینویسه ، فکر کنم با قطع کردن کانکشن هم ثبت بشه ! تست کنید، بعد 5 دقیقه ببیند که ثبت شده یا نه !نقل قول:
امروز ظهر منم نمیتونستم وارد پنل بشم، بعد چند ساعت درست شدنقل قول:
از نظر غیر قابل دسترس بودن که تو همه ی ISP ها یکیه ولی خوب با پرو*کسی میشه دورش زد.نقل قول:
منظور من این بود که توی پارس آنلاین میشه بدون مشکل از پرو*کسی استفاده کرد؟
نقل قول:
مثلا ۲۵۶ نامحدودش مگه ۳۳ گیگ اول با سرعت بالا نیست بعد محدود میشه روی ۳۲ کیلو؟ خب همین خوبه دیگه :دی