سلام دوست عزیز اگه میشه یه لطفی بکنید و قیمت این دوتا مدل را بهم بگید.نقل قول:
1- کانن 4870
2- کانن 4890
و اینکه آیا مدل دوم الان تو بازار موجود هست یانه؟
Printable View
سلام دوست عزیز اگه میشه یه لطفی بکنید و قیمت این دوتا مدل را بهم بگید.نقل قول:
1- کانن 4870
2- کانن 4890
و اینکه آیا مدل دوم الان تو بازار موجود هست یانه؟
سلام واقعا ممنونم خیلی کمک بسیار خوبی بهم کردی دوست مننقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
در مورد اینکه میخوای از شیراز جنس تهیه کنی من نمیدونم ولی من خریدهام از تهران انجام میدم
در مورد پرینتر های سامسونگ باید بگم که اگه بخوای ریست کنی بیشتر برای تو و مشتری سود داره چون یه چیپ بخوای بخری 10000 تومان مثلا چقدر میخوای از مشتری بگیری؟ تازه مشتری هر بار کارتریج میاره شارژ کنه باید چیپ بندازی براش، ریست کنی بهتره فقط دقت کن پرینتر خراب نکنی
پد نمیدونم اما یه پیکاپ داریم که برای کشیدن کاغذ استفاده میشه که ساییده میشه و باید تعویضش کنی ، سپریشن پد هم که خودت میدونی چیه
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدون که به نظر شما چه عواملی باعث خراب شدن هیتر پرینتر میشه؟ ممنون از همه
سلام.
canon pixma mg5140 رنگی شارژ میشه کرد یا باید کارتریج رو کامل خرید ؟
کارتریجش چند قیمت هستش ؟
ممنون
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
بچه ها من پرینترم کارتریج 122 میخوره . الان دیگه پرینت مشکی نمیگیره ولی توی کامپیوتر داره نشون میده 40 در صد کارتریج داره .
الان به نظرتون کارتریج تموم شده ، بدم شارژ کننش ؟
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم راهی هست که بتونم آخرین کپی هایی رو که با دستگاه گرفتم رو دوباره ببینم دستگاه من canon MG5140 هستش و کپی هایی رو می خوام ببینم که تو حالت خاموش pc گرفتم . کمک کنید خیلی حیاتی
من دو ساله دارم شارِژ می کنم .دفعه اول دادم کارتریج ارجینالشو رفع سنسور کردن یا همچین اصطلاحی بعد زیر کارتریجا یه سوراخ کوچولو درست کردن که بعد از هر دفعه شارژ با چسب می پوشونم و دو باره خواستم شارژش کنم چسبشو می کنم
من دو ساله دارم شارِژ می کنم .دفعه اول دادم کارتریج ارجینالشو رفع سنسور کردن یا همچین اصطلاحی بعد زیر کارتریجا یه سوراخ کوچولو درست کردن که بعد از هر دفعه شارژ با چسب می پوشونم و دو باره خواستم شارژش کنم چسبشو می کنمنقل قول: