نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه صبح درخواست تخلیه دادم... ( بلافاصله به 195 هم درخواست دادم)
شنبه هم تلفنی و هم حضوری درخواست دادم...
یک شنبه نامه رو ارسال کردن به مخابرات...
تا این لحظه هم که ختم تخلیه نشده
دقیقا یه عزیزی میتونه راهنمایی بکنه دیگه دقیقا چه خاکی باید بریزم رو سرم که تخلیه شه؟!:n28:
از اون ورم حتما باید یک هفته صبر کنم که شاتل رو ختم رانژه شه:37:
امروزم زنگ زدم بهم شماره پرونده رو داد که ما ارسال کردیم:n29:
سلام اینترنت شبانه پارس انلاین فقط برای ترافیک داخلی هست یا ترافیک خارجی هم میشه؟
کسی از سرویس شبانه استفاده میکنه؟
لازم نیست تا تخلیه فیزیکی صبر کنید برا ثبت نام شاتل. همین که مطمئن شدید نامه تخلیه رو ارسال کرده پارس انلاین، برید شاتل ثبت نام کنید تا اونام درخواست رانزه بفرستند.نقل قول:
مخابرات خودش تو یه روز تخلیه و رانژه مجدد رو انجام میده
نقل قول:
اگه پارس درخواست شما رو فرستاده کار خاصی نمی تونید بکنید.
مگه این که حظوری برید مرکز مخابراتی و باهاشون حرف بزنید.:n13:
من که دوشنبه عصر رفتم دفتر پارس آنلاین درخواست دادم ، فردا صبحش تخلیه شد.
شبش هم پول واریز کردم برای فن آوا ، صبح روز بعدش (4شنبه)رانژره شد :n10::n10:
ولی از شانس من پورت فن آوا مشکل داشت و تا دوشنبه هفته بعد که کارشناس فن آوا رفت مخابرات منطقه و درستش کنه لینک نداشتم:n30:
ولی در کل به مرکز مخابراتی ربط داره. مرکز ما( ماشالا بزنم به تخته چشم نخوره) به روز کار می کنه.
حالا مرکز شما طولش میده می تونید حظوری برید ببینید چی میگن
من شب های وب ثبت نام کردم فردا صبحش برا تخلیه خط رفتم پارس انلاین تو دفتر پارس بودم از های وب زنگ زدن گفتن خطتون رانژه یه شرکت دیگه هست؟ گفتم آره الان اومدم برا تخلیه خط طرف گفت هر وقت اوکی شد بهمون زنگ بزن..پارس انلاین بهم گفت 72 ساعت تا یه هفته طول میشکه ,گفتم برا چی مگه قرا نبود 24 ساعته تخیله شه,گفت نه کی گفته , بهش گفتم صبح زنگ زدم 195 اونا بهم گفتن ...طرف دیگه هیچی نگفت..تا اومدم خونه یه شکایت به 195 زدم ...عصر همون روز دیدم چراغ دی اس ال چشمک میزنه, زنگ زدم های وب گفتم خط تخلیه شد, طرف گفت مگه میشه شما صبح درخواست دادین سه روز طول میکشه ,منم الکی گفتم من یه هفته پیش درخواست تخلیه خط رو داده بودم..صبح حضوری رفتم پیگیری کنم ببینم چه خبره.:n02:.. صبح روز بعد دیدم چراغ دی اس ال مودم ثابت شده زنگ زدم های وب یوزر و پسورد رو ازشون گرفتم مودم رو کانفیگ کردم ... یعنی کلا ظرف 20 ساعت خط تخلیه شد و های وب وصل شد... حالا جالب اینجاست چهار روز بعد از پارس زنگ زدن که خط شما تخلیه شده,گفتم من الان سه چهار روزه مشترک های وب هستم:n02: طرف جا خورد گفت آره زنگ زدم بهتون بگم اطلاع دارید یا نه .. بعد از 4 روز :n13:نقل قول:
نقل قول:
البته من نمیدونم شما کدوم شهری
ولی اهواز با اخخخخخخخختلاف بی درو پیکر ترین شهر ایرانه هیچیش صاحب نداره نه مخابرات جواب میده نه پشتیبانی جواب میده:n29:
یکی رو پیدا کردم احتمالا با 10-15 تومان رشوه هم کار تخلیه رو راه میندازه هم کاره رانژه رو
نیازی به پول دادن نیست .. با اینکه 15 تومان مبلغی نیست.. اما وزیر ارتباطات اعلام کرده و موظف هستن ظرف 24 ساعت خط رو تخلیه کنن و همینطور ظرف 24 ساعت باید رانژه کنن در غیر اینصورت شما به 195 شکایت کنی از طریق سایت قشنگ جواب میگیری البته توپول براشون بنویس...نقل قول:
سلام. پارس آنلاین تو مشهد P2P نداره؟
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من از پارس درخواست تخلیه دادم از جمعه
امروز لینک مودمم کامل قطع شد هیچ لینکی نداره
ولی از اون ور به شاتل که میگم درخواست رانژه رو بفرسته میگه مخابرات میگه ختت هنوز تخلیه نشده بین زمین هوا موندم
پارس میگه تخلیه... شاتل میگه تخلیه نشده لینک مودمم کامل قطع شده:n28::n28::n28: