تهران و کرج و بعضی نقاط فقط روی رایتل کار می کند ، اما سایر نقاط کشور راحت روی همراه اول رجیستر میشه.نقل قول:
Printable View
تهران و کرج و بعضی نقاط فقط روی رایتل کار می کند ، اما سایر نقاط کشور راحت روی همراه اول رجیستر میشه.نقل قول:
سلام دوستان
رایتل هم شماره ای چیزی داره که بشه پیامک داد :
۱-بعد از اتمام بسته اینترنت مصرف آزاد انجام نشه ! یا کلا مصرف آزاد رو کنسل کرد !
۲- sms های تبلیغاتی نیاد !
کنترل مصرف آزاد نداره اما تعرفه مصرف آزادش پایینترهنقل قول:
گیگی ۱۰-۱۵ در میاد فکر کنم
خود من مصرف آزاد استفاده میکردم
مورد بعدی هم تو اپش ، هست! حتی قابلیت انتخاب موارد خاصی از sms هم هست
دوستان
نحوه محاسبه نرخ مکالمه رومینگ و غیره به چه صورتیه!؟
ظاهرا اگر از دکل رایتل استفاده بشه ۲۹ هست اگر از رومینگ ملی (دکل همراه اول ) استفاده بشه بر اساس اپراتور میزبان که همون همراه اول هست محاسبه میشه یعنی ۵۹ تومن !
درسته؟!
نهنقل قول:
رومینگ برای شما هزینه نداره
گویا همراه اول هم همون ۲۹ هست اما تست من ۴۹ بود
ایرانسل وصل شی حتما ۴۹ هست ( نه ۵۹)
کلا شما بر اساس رایتل محاسبه میشی
آقا یه سوال از دوستانی که رایتل استفاده کردن.
چرا تو منطقه ای که پوشش کامل LTE هستم بیشتر مواقع این hیا H+ ؟ در ضمن با گوشی دیگه هم تست کردم همینه؟
رومینگ هم میکنم به همراه اول وصل نمیشه
در شبکه همراه اول و رایتل هر دقیقه ۲۹۹ ریال (تست شده توسط خودم در تهران .کرج .قم کاشان. اصفهان. شهرکرد. کیش. قشم. مشهد. ساری. آمل, دماوند، و...)نقل قول:
در شبکه ایرانسل ۴۹۹ریال
سلام بچه اگه میشه یه تست پینگ هم از 4g رایتل بگیرد بزارید
- - - Updated - - -
سلام بچه اگه میشه یه تست پینگ هم از 4g رایتل بگیرد بزارید
سلام
من هفته پیش از ایرانسل اومدم رایتل ، تا الان که خوب بوده و بدون مشکل؛ الان بسته 30 گیگ ورود به رایتل بهم داده ، اگه الان بسته بخرم این 30 گیگ از بین میره ؟
بعد بالا نوشته شده توی 4G رومینگ باید خاموش باشه ، این جوری انتن بد نمیشه ؟
یه چیز دیگه، وقتی کسی زنگ میزنه و گوشی دردسترس نباشه رایتل میگه وقتی گوشی انتن داشت بهت پیامک میدم که الان میتونی بهش زنگ بزنی ، اینو میشه غیر فعال کرد؟