دوستان اکسس پوینت خوب و قیمت مناسب چی میشناسن ؟
مودم اوت دور رو بهش وصل کنم
Printable View
دوستان اکسس پوینت خوب و قیمت مناسب چی میشناسن ؟
مودم اوت دور رو بهش وصل کنم
دوستان میشه یکی راهنمااییم کنه چطور حساب مبین نتمو شارژ کنم؟!!
برای دانلود شبانه مودم باید خاموش بشه یا سیگنال قطع و وصل بشه آیا ساعت 8 صبج اگر مودم خاموش نشه جز شبانه نمیشه ؟
سلام من اکانت یکساله 512 دارم. 1 ماهه که گرفتم. 15 گیگ باقی مونده . الان اگه 10 هزار تومان اینترنتی واریز کنم کی شارژ میشه؟
ممنون
کلا تو این تاپیک یه سری سوال مطرح میشه که کسی بهشون پاسخم نمیده!!!
ینی واقعا اینجا کسی حسابشو شارژ نکرده و نمیدونه "چقد طول میکشه تا پول بیاد تو اکانتم؟"من دیشب ریختم پولو بعد مرکز تماسشم که کلا جواب نمیده!نمیدونین از کجا میتونم پیگیری کنم؟!!
من تو توضیحاتش فقط اسم طرحمو نوشتم اونا خودشون میفهمن کذوم طرحو میخام؟!!!
:41:لطفا جواب بدن دوستانی که میدونن
نقل قول:نقل قول:
--اگه بخای سرویستو تعویض کنید باید قبل از واریز پول زنگ بزنی سرویسو تعویض کنی که بعد از اون پولو واریز کن
--اگر قصد تعویض سرویس رو نداشتی کافیه پولو واریز کنید تا کامپیوتر به صورت خودکار شارژ کنه
اول از همه میری بانک ملت فیشو برمیداری که باید:
* مبلغ + چهار درصد مالیات از کل مبلغت ، جمعش رو رو فیش مینویسی مثلا 65000 ت + 2600 ت = 67600 ت
اگه طبق فرمول پیش نرید و کمتر بریزید فعال نمیشه که در این حالت مبلغ رو چک کنید و اگه کم اومد مبلغو اضافه کنید و واریز کنید
*شماره حساب مبین نت رو ، روی فیش مینویسی
*شماره پرداخت رو که روی جعبه مودمت موجوده روی فیش مینویسی
که اگه فراموش کنی پولت میپره
*واریز میکنی حالا بعد از 2 تا 3 ساعت کامپیوتر خودکار اکانتتو شارژ میکنه اگه شارژ نکرد زنگ بزنید به بخش فروش و شماره اشراکتونو بدید و بگید امروز یا در تاریخ فلان پول واریز کردم تا شارژ کنه
برای اینکه بتونی هر لحضه چک کنی که شارژ شده یانه باید وارد حساب کاربریت شی
پول را اینترنتی میریزین. چند ساعت بعد میره تو recharge payable amont .
بعد برای تغییر سرویس زنگ میزنید ولی برای شارژ ترافیک نه خودش از این پول کم میشه
من جمعه واریز کردم 3 شنبه وصل شدم ... بعد از 200 بار تماس گرفتن و دعوا و خواهش
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
دوستانی که اوت دور دارن و آپدیت فریم ور انجام دادن چه تغیراتی رو حس کردن ؟
هیچ تغییری :D. فقط صفحه ی wimax که اکانت رو وارد میکنیم مرتب تر شده. قبل از اپدیت مشکلی مثل قطعی یا.. نداشتم که بگم بعدش درست شده،. البته باید یه changelog یجا میزاشتن که پیدا نکردم.نقل قول:
قسمت دوم سوالتو متوجه نشدم اما درکل بگم برای دانلود شبانه که از 2 تا 8 صب هس نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیسنقل قول:
خود مودم سر وقتش میره تو حالت رایگان البته بگم که ساعت مبین 10 مین عقب هس،یعنی بجای 2 تا 8 صب از 2.10 دقیقه تا 8.10 دقیقه رایگان حساب میشه