دوستانی که پایونیر 717 دارند : اندازه دقیق کابل باندهای عقب چندمتر است ممنون
Printable View
دوستانی که پایونیر 717 دارند : اندازه دقیق کابل باندهای عقب چندمتر است ممنون
نه متاسفانه بصورت مبدل ندیدمنقل قول:
یه همچین چیزی باید توی خودش DAC داشته باشه که دیگه بصورت کابل نخواهد بود ولی Device هست که معمولاً به اسم DAC هم فروخته میشه که مارکهای معروفش قیمت نجومی دارند.
این گیرنده Ester T 15 کجا گیر میاد؟
فقط تو تهران فروش داره یا تو شهرستان هم پیدا میشه ؟
در موردش بیشتر توضیح بدید
میگن ازبلوسنس تی 14 پلاس هم بهتره و ساخت کره جنوبی هست
هر کی اطلاعی ازش داره بزاره
سلام به همه دوستان
بهترین امپ سینمای خانگی که تهران میشه خرید با قیمت حداکثر 2 تومن چیه
با این مشخصات :
1- پنج یا هفت یا نه کاناله بودنش اصلا برام مهم نیست چون نهایتا از 5 کانالش استفاده میکنم
2-تا حد ممکن تمامی استاندارد های صدا و تصویر رو داشته باشه
3-چیزی که برای من خیلی مهمه اینه که خروجی دو کاناله برای موزیکش خوب باشه .... در واقع موزیک بیشتر از فیلم برام اهمیت داره
4-تا حد ممکن تمام پورت های ورودی و خروجی رو داشته باشه ( که البته فکر کنم تو این رنج قیمت از این بابت مشکل نداشته باشم )
5- DAC خود دستگاه از کیفیت مناسبی برخوردار باشه و نیاز به DAC رو تا حدود زیادی برآورده کنه.
میدونم که بهتره یه آمپ معمولی بگیرم و برای موزیک یه آمپ جدا تهیه کنم اما دوتا مشکل هست
1- کمبود جا
2- آمپ ها معمولی یک سری از امکانات دستگاه های میدرنج رو ندارند که همین آدم رو وسوسه میکنه به خریدن آمپ با کیفیت تر
3-محدودیت بودجه
4-تعداد دستگاه بیشتر = سیم و کابل بیشتر = دردسر
با این حال اگر کسی از دوستان برای راه حل دوم پیشنهادی دارند من سراپا گوش ام.
سلام دوستان
میخوام یکی از این دستگاه ها تهیه کنم ونظر خودم لومکسی1009 هستش والکومکسMV200 هم که گارانتی نداره پس نمیشه ریسک کرد . ایا پیشنهاد بهتری دارید؟ دستگاه بهتری هست؟؟؟
سلام دوباره :)
5-6 صفحه پیش سوال کردم آخر به جواب کاملی نرسیدم :(
میخوام بگیرم،سقف بودجه تا 100 تومن
ملاک ها،شبکه ها خوب بگیره،یعنی گیرندگی قوی
پلیر خوبی باشه و زیر نویس فارسی رو هم واضح پخش کنه
با توجه به این که من کانال های ایران رو هم میخوام با 1080p آپ اسکیلینگ کنم و ببینم،داغ نکنه
توروخدا زود راهنمایی کنین
نظرتون در مورد Denay 424 و 423 چیه ؟
دستگاه دیگه هم اگه خوبه معرفی کنه + معایب و مزایاش
ممنونم:10:
با سلام
من یه LED57000 ال جی گرفتم چون رو سینما خانگی تخفیف می دادن با راهنمایی اشتباه فروشند HTS790 رو گرفتم و اصلا از صداش راضی نیستم
دیروز نمی دونم چرا یه دفعه صداش افت پیدا کرده تمام بانداش رو یکی یکی تست کردم صدا میاد فقط از Sub صدا واضح نمی یاد و فقط بیس داره سوالم اینه که طبیعیه از SUB فقط بیس بیاد یا باید صدا هم داشته باشه ؟
با تشکر
نقل قول:
هیچ دلیلی نداره که دو تا آمپ بگیرید
به دلیل اینکه در حال حاضر جنس خارجی مخصوصاً آمپلی فایر بصورت خیلی نا منظم وارد می شه بهتره برید بازار ببینید اصلاً چه مدل هایی در حال حاضر موجود هست بعد از بین آپشن هاتون یکی رو انتخاب کنید
الکومکس......نقل قول:
ممنوننقل قول:
برای آمپ متاسفانه انتخاب ها خیلی محدوده
1- pioneer lx55 که خیلی از موزیکش تعریف نمیکنند ولی به قیمت تر از بقیه است 1.850
2- denon 2312 که البته شاید پیدا بشه کردش و قیمتی بسیار عجیب داره 1.620
3- yamaha vsx-767 اون هم به قیمت 1.750
4- مرنتز و اونکیو هم هست که هنوز قیمت نگرفتم ( اگه دلار اوضاعش به هم نخورده بود sr7005 گرفته بودم رفته بود دیروز قیمت کردم بالای 3 شده بود )
خوب پیشنهاد اساتید چیه؟!
برای بلندگو جامو 606 پیشنهاد میدید یا فوکال sib (برای موزیک بلندگوی جدا میگیرم)
---------------
راستی اگه دلیلی نداره برای آمپ انقر هزینه کنم بهم بگید