دوستان
چند سوال
برای ثبت نام کنکور باید کجا برم ؟
الان 89 دیگه وقتش گذشته ؟
کنکور 90 کی ثبت نام میکنن و به چه مدت ؟
چه مدارکی لازمه ؟
شرمنده یکم آماتورم
Printable View
دوستان
چند سوال
برای ثبت نام کنکور باید کجا برم ؟
الان 89 دیگه وقتش گذشته ؟
کنکور 90 کی ثبت نام میکنن و به چه مدت ؟
چه مدارکی لازمه ؟
شرمنده یکم آماتورم
هه دیدی گفتم شوخی میکنی.:31:
25 اردی بهشت: معارف
28 اردی بهشت: دیفرانسیل
30 اردی بهشت: ادبیات
2 خرداد: فیزیک
تا هفته ی اول خرداد امتحانا تموم میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووونقل قول:
نه من شوخی نمی کردم
من دانش آموز خارج از کشور هستم و برای اینجا اینجوری برنامه رو دادن و چون همیشه برنامه ها مثل هم بود من فکر کردم داخلم اینجوریه!
خلاصه شرمنده...
اینا بازم دارن عقدهاشونو رو سر خارج کشور خالی میکنن اون از وضع امتحان نهایی های پارسال و همین طور کنکور عمومی سال گذشته اینم از برنامه ریزی امتحانی امسال !!
برای دوستان خارج متاسفم ...
سلام دوستان !
یه نفر میتونه منو کمک کنه ؟
ما امسال مثلثات داریم . مثلات رو بخونم دیگه درسای ریاضی سخت تموم میشه و ماتریس میمونه مثلا !
ولی مثل این بازی ها هست که آخریشون غول بازی یهو سر میرسه و از همه هم قوی تره :دی
قضیه ی من با مثلثاتم اینه ! مثلا من گاج سفید رو که میزنم خودش به صراحت تو پاسخ تشریحی گفته مثلا این سوالو باید حفظ شید تا اگه مثلش اومد بتونید حل کنید ! یعنی اصلا عقل خود آدم قد نمیده که مثلا این اتحاده یا باید اینجوری بسطش بدیم تا حل شه !
خواستم اگه میشه کمک کنید تا من این مثلثات رو به خوبی و خوشی تموم کنم برم سر زندگیم . خیلی سخته واقعا ...
پذیرای انواع راهنمایی و انتقادات و پیشنهادات شما هستم : دی
سلام !!!نقل قول:
یوزرت چه آشناست : دی
خوبی محمد ؟ :13: ( کارت تو .. اصلا قشنگ نبود)
آقا مثلثات جالبترین بخش ریاضی های دبیرستانه !
یکی از اون بخشای که من همیشه باهاش حال میکردم! یعنی حل کردن بعضی سوالاش واقعا باعث میشد لذت ببرم.
سال دومی ؟
مثلثاتت اگه ضعفه برو اول کتاب پارسالتو بخون (و رو مثلث قایم الزاویه یاد بگیر sin & Cos &tan & .. رو یاد بگیر بدست بیاری!
این باعث میشه بهتر بفهمی مثلثات چیه !
بعدش کتابتو باز کن کلمه به کلمه متن کتابو بخونو مثالاشو حل کن و یاد بگیر اون فرمولاشو اثبات گنی.
هم یکمی حال میکنی هم میفهمی چی به چیه!
و تا سوالای کتابتو 3-4 دفعه حل نکردی نرو سراغ تست گاج !
خلاصه مثلثات قسمتیه که باید ریز ریز و کامل بخونیش.(اولش یکمی وقتو میگیره ولی بعدش اینقد برات آسون میشه : دی)
یادش بخیر تو کانون اینقدر تراز 8000 با این مثلثاته آوردم :(
محمد در ضمن تو یاهو منتظرتم(حتما بهم پی ام بده)
یه کاری برام انجام بده قول میدم اگه یه کممممممممممی استعداد داشته باشی کنمت رتبه 2 رقمی کنکور : دی
منتظرتم.
سلام
شاید یه کم زود دارم می پرسم ولی برا جمع بندی روزای آخر شما چی پیشنهاد می کنین ؟
1-خودم می دونم که کتاب زرد قلمچی یا سنجش آخر گاج خوبه /
2- نظرتون در مورد مرور آخر گزینه دو چیه ؟
3- یه کتابی قلمچی داره فکر کنم اسمش " اگر من طراح بودمه "
4- چیز دیگه می شناسین
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
یه سوال دیگه هم دارم
اول بابت راهنماییتون برا خرید کتاب زبان فارسی خیلی سبز ممنونم کتاب خوبی بود.
دوم واسه آرایه چیزی میشناسین ترجیحا فقط آرایه باشه من تب کنکور کلک معلم رو دارم خیلی چیز جالبی نیست
کتاب اگر من طراح بودم فکر کنم مشترک با راه اندیشه باشه(همون عربشاهی)نقل قول:
فکر کنم کانون _همگامانه نه راه اندیشه:10:نقل قول:
زرد: کانوننقل قول:
اگر من طراح بودم: کانون+راه اندیشه
شبیهساز کنکور: کانون+همگامان
:31:
سلام خدمت تمام دوستان
سوال قبلی من رو کسی جواب نداد اگر مرحمت بفرمایید این سوال من رو جواب بدید کمک بزرگی به من کردید
من در درس فیزیک کمی به کمبود زمان خوردم
الان دنبال یه جزوه هستم که بتونه به من کمک کنه مسائل رو زودتر جمع کنم (سال یک تا پیش) هر کدومش هم دارید ممنون میشم
در ضمن من کتابی میخوام که تست اکثر درس ها توش باشه منظور اینه که تست های نمونه در تمام درس ها(یعنی با خوندن اون بتونم تکمیل تست ها رو زده باشم الان خودم کتابایی برای زیست و ریاضی و... دارم)
اما میخوام این بانک سوالات تست های مهم رو داشته باشه میدونید که چی رو میگم
اگر سراغ دارید دانلودی بود لینکش لطفا اگر خریدنی بود ممنون میشم اسمش رو بدید
سوال قبلی من
الان هم میشه در این اموزش گاه های تست زنی مثل سنجش و غیره شرکت کرد برای همون خردادش رو میخوام اگر اره قیمتش چند میشه