هندسه 1 (آموزش) > کتاب کلاس هندسه 1 رمزینه - نوید شجاعی چاپ 86 (قدیمیه ولی خیلی کامله !)نقل قول:
احتمالاً زیاد نمیای تو فروم !:دینقل قول:
هر کتابی که خودت به بهترین نحو ازش استفاده کنی عالی هست ! مثلاً رمزینه توی آموزش دیفرانسیل خیلی خوبه و ...
هندسه 1 (آموزش) > کتاب کلاس هندسه 1 رمزینه - نوید شجاعی چاپ 86 (قدیمیه ولی خیلی کامله !)نقل قول:
احتمالاً زیاد نمیای تو فروم !:دینقل قول:
هر کتابی که خودت به بهترین نحو ازش استفاده کنی عالی هست ! مثلاً رمزینه توی آموزش دیفرانسیل خیلی خوبه و ...
خیلی ممنون از شمانقل قول:
پس یعنی الان نمیتونم بخونمش؟
چون من فعلا دومم
حالا نمیشه یه کتابی بگی که برای دوم مناسب باشه؟
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
خیلی ممنوننقل قول:
ولی تو قم چاپ های قدیم پیدا نمیشه (چون خیلی پیشرفتس و سطحشون بالاس:31: )
این رمزینه خیلی خوبه من شیمی 2 (چاپ امسال ) دارم خیلی خیلی عالیه
برای این هندسه هم قرار شده فعلا اگه بشه کتاب سفید گاج که یکی از دوستان گفتن رو بگیرم
چون تو قم چیزی که زیاده گاجه و کانون
دوستان این کتابهای دوسالانه کانون چیه؟
سطحش چه جوره؟ بالاتر از گاجه یا پایینره؟
تو یه سطحن سوالای پرتکرار که یه تیپن یعنی شیاد اعدادشون فرق کرده رو گذاشتهنقل قول:
سطحش چه جوره؟ بالاتر از گاجه یا پایینره؟
یه صفحه هم سوال تشریحی داره
از نظر سطح تو یه سطحن اما دوسالانه اموزش نداره
تحلیلی آمورش فار یا رمزینه هر دو عالین اما رمزینه خودمونی تر گفتهنقل قول:
هنوز تو فرم نفهميديم كدوم كتابها در زمينه حساب ديفرانسيل،هندسه تحليلي،فيزيك3 و زبان.عالي هست؟
دیفرانسیل هم فقط رمزینه
فیزیک 3 خیلی سبز خوبه یا مبتکران فرین کمانگر البته همون خیلی سبز بهتره
زبان هم شهاب اناری گرامرش خوبه
خواهش میکنم.نقل قول:
ببین اگه دامنه لغاتت از سطح دوم خیلی بیشتر هستش میتونی استفاده بکنی منظورم اینه که کلاس زبان رفته باشی یا....!
فکر نمیکنم از الان گرفتار کنکور 3 سال دیگه بشی کار درستی باشه :13:
برای کنکور از سال سوم شروع کن الان فقط سعی کن درساتو خوب بخونی و بفهمی چون معلوم نیست دقیقا کنکور کی حذف بشه یه وقت دید همون سالی که شما میخواین کنکور بدین(92) حذف میشه و کاملا شرط معدل میشه!:46:
دکتر اناری یه زبان سال سوم هم داره که برای هر درس 1-2 تا درک مطلب و کلوز تست گذاشته البته این کتاب اموزش کامل مهارت ها نیست.
موفق باشی.
کتاب هندسه صفر نشر الگو کتاب بسیار خوبی است. همه نکات رو بیان کرده>نقل قول:
نه من کلاس و... نرفتمنقل قول:
اتفاقا مشاور مدرسمون میگفت از الان اگه روزی کمتر از 3-4ساعت فقط تست واسه کنکور بزنید آخرش هیچ دانشگاهی قبول نمیشید+درسهای مدرسه و نمرات و....
البته نمیدونم ولی باید فعلا به حرف اون برم دیگه چون نمرات گزینه 2 و.... رو میخوان شدیدا تاثیر بدن رو نمرات اصلیمون
در مورد کنکورم میگفت احتمال حذف شدنش تقریبا نزدیک صفره ولی ممکنه معدل از 15درصد بیشتر بشه
دکتر اناری برا دوم کتابی ندارن؟
قبلا من فکر میکردم کل انگلیسی به همون گرامرشه ولی الان برعکسه
زبان خیلی سبز تو تبلیغاتش نوشته آموزش ریدینگ و درک مطلب ومعنی تمام لغات کتاب. من که هر چی گشتم پیدا نکردم.اما تو گرامر و تست واقعا عالیه.
برای تقوت زبانتون فیلم زیر نویس هم نگاه کنید رو من که خیلی تاثیر داشته
فیزیک 3 : خیلی سبزنقل قول:
هنوز تو فرم نفهميديم كدوم كتابها در زمينه حساب ديفرانسيل،هندسه تحليلي،فيزيك3 و زبان.عالي هست؟
زبان : شهاب اناری
دیفرانسیل : رمزینه
شیمی : مبتکران (بهمن بارزگانی)
دینی : همگامان
عربی : ایاد فیلی / گاج سبز
حسابان : گاج مشکی خوبه و عالی نیست
ریاضی 2 : فقط گاج مشکی
ادبیات : گاج سبز
اره دقیقا برعکسه!نقل قول:
نمیدونم والله اما این قسمت حرف مشاورتون اصلا درست نیست! فقط میخواسته شما بشینین از الان خوب بخونین و ... احتمالا این مشاورتون میگه از سال دیگه زیر 10 ساعت بخونین قبول نیستین سال اخر هم میگه زیر 20 ساعت :31: !
بیخیال اما فقط بدون از الان زندگی رو برای خودت سخت نکن. دوران دبیرستان به خصوص سال ها ی اخر از خاطره انگیزترین سالها هستش.
فکر نمیکنم سال دوم داشته باشه من که تا حالا ندیدم حالا دوستان دیگه اگه اطلاع دارن راهنمایی کنن.
موفق باشید.
آره دیگهنقل قول:
بدبختی ما همینه
ریاضی ها رو آوردن و میگن فقط تو فکر برق شریف باشید
تجربی ها رو هم گفتن انگار دندون بهشتی
خاطره انگیز؟
من که تاحالا از زندگیم چیزی ندیدم
ولی خوب میگفت در عوض این همه درس خوندن آخرش میرید برق شریف