فرقی نمیکنه شما فقط معدلت بالا باشهنقل قول:
از نظر مدرک آزاد بهتره یا پیام نور؟ برای رشته های پایه انسانی(مثل ادبیات، تاریخ، جغرافیا، فلسفه و...)
آزاد و پیام نور فرقی نمیکنن
البته یه نکته ای این هم که برای رشته های که گفتید پیام نور بهتره
Printable View
فرقی نمیکنه شما فقط معدلت بالا باشهنقل قول:
از نظر مدرک آزاد بهتره یا پیام نور؟ برای رشته های پایه انسانی(مثل ادبیات، تاریخ، جغرافیا، فلسفه و...)
آزاد و پیام نور فرقی نمیکنن
البته یه نکته ای این هم که برای رشته های که گفتید پیام نور بهتره
سلامنقل قول:
سلام
من رشته برق پیام نور درس می خونم من ترم 1 ریاضی رو بر نداشتم و ترم 2 برداشتم و افتادم .الان ریاضی 1 رو بر ندارم بزارم برای ترم بعدی تو انتخاب واحد های ترم بعدی به مشکل بر می خورم؟(به جاش معادلات دیفرانسیل رو بخونم )
این طوری بگم بهتره:
مثلا درس اگه ترم بعد مدار های الکتریکی رو بر دارم پیش نیازش ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیله (من ریاضی 1 رو پاس نکردم )می تونم مدار ها رو بردارم؟
دروس پایه مثل ریاضی حتما باید در همون ابتدا پاس کنید چون بعدا با مشکل بر میخورید
چون بسیاری ار این دروس پیش نیازشون همین دروس پایه هستند
یکسری از دروس هستند که شما پیش نیازشون رو قبول نشدید این دروس نگه داشته میشن تا شما دروس پیش نیازتون رو پاس کنید و البته برخی دیگه اینطور نخواهد بود
بهترین کار اینه همیشه به ترتیب پاس کنید شما وقتی ریاضی 1 یا 2 رو نخوندید تو معادلات هم به مشکل بر میخورید
پیام نور داره یا نداره که نمیدونمنقل قول:
پیام نور تبریز داره.
حالا رباتیک نه الکترونیک چقدر میشه شهریش؟
ولی شهریه تو پیام نور حداکثرش دیگه خیلی بشه سیصد و خورده ایه
من که تو این 5 ترم با توجه اینکه بسیاری از دورس عملی هستند به خاطر رشته ام ولی
شهریه از دویست و پنجاه بیشتر نشده
سلام آره میشهنقل قول:
سلام من فوق دیپلم دارم میخواستم امسال فراگیر حقوق امتحان بدم ولی بنا به مشکلاتی تا الان نتونستم بخونم به نظرتون تو این 3 ماه میشه خوند؟
خیلی ممنون من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟نقل قول:
چون مثلا اگه من مدار ها رو بردارم پیش نیازش رو پاس کردم اما پیش نیاز پیشنیازش رو پاس نکردم!
فک کنم فراگیر بیشتر باشه!نقل قول:
پیام نور داره یا نداره که نمیدونم
ولی شهریه تو پیام نور حداکثرش دیگه خیلی بشه سیصد و خورده ایه
من که تو این 5 ترم با توجه اینکه بسیاری از دورس عملی هستند به خاطر رشته ام ولی
شهریه از دویست و پنجاه بیشتر نشده
کسی نمی دونه؟نقل قول:
سلام بعد از ثبت نام تو دانشگاه پیام نور تا کی فرصت داریم شهریشو بدیم؟
چند روز قبل از شروع امتحاناتنقل قول:
کسی نمی دونه؟نقل قول: