نقل قول:
ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
آنتی ویروس را آپدیت و کل سیستم رو چک کنید.
Printable View
نقل قول:
ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
نقل قول:
آخرین ورژن یعنی 9.0.0.736 با ویندوز 7 سازگاری دارد.
در مورد 32 و 64 بیتی اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نکنم برای 32 و 64 بیتی نسخه متفاوتی ارائه کرده باشد.
بازم دوستان صاحب نظر هستند.
[quote=adel28;4418943]ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
[/quoteسلام نه عزیز تا حالا یه 15-16 باری سیستمو full scan و quick scan کردم هم تو safe mode هم تو خوده ویندوز نرمالی ولی هیچی بازم همون دستورو میده
با سلام
ویندوزم 7 هستش هر دفعه که مثلا ویروس Autorun.inf رو پیدا می کنه و وقتی می خواد اون رو پاک کنه ویندوزم رو رستارت می کنه و بعد اون یه چند تا ارور میده
نسخه من 9.0.0.736 هستش و به صورت تریال ( از تریال ریست استفاده می کنم )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
احتمال اينكه ويروسي غير از اتوران باشه و به فايلهاي سيستمي چسبيده باشه و بهمين دليل آن مشكل اتفاق ميافته وجود داره.براي از بين بردن و جلوگيري از ورود ويروسهاي اتوران از برنامه Autorun Virus Remover v2.3استفاده كنيد كه در انجمن معرفي نرم افزار موجود ميباشه.نقل قول:
سلام دوستان عزیز من آنتی ویروس kaspersky10 رو همه ی مراحل نصبشه انجام میدم ولی هر دفعه یه چی میگه . حالا من می خواستم مراحل نصبشو به ترتیب بهم بگید .
دقيقا مشكل شما در هنگام نصب چيه؟نصب نميشه يا مورد ديگه اي وجود داره؟مراحل نصب كار خاصي نداره.نقل قول:
دوستان مشکلاتی که kis 9.0.0.463 داشت، تو ورژن 9.0.0.736 برطرف شده یا نه ؟
از 9.0.0.736 استفاده کنم یا همین 8.0.0.506 که الان رو سیستم نصب هست، بهتره ؟
بله.نسخه 9.0.736 بسيار خوب و ثابت شده و بسياري از مشكلات نسخه قبلي در آن برطرف شده.من خودم شخصا كه استفاده ميكنم كاملا راضي هستم.نقل قول:
الان من هر چی میگردم کی پیدا نمی کنم