نقل قول:
شما گوشی رو با کد #7370#* فرمت کن 100% درست میشه.
Printable View
نقل قول:
شما گوشی رو با کد #7370#* فرمت کن 100% درست میشه.
همیشه خوش خبر باشی ، 60 ساله منتظره اپدیتمنقل قول:
:27:
بچه ها میشه با اینترنت خونه آپدیت کرد ؟
اگه یهدفعه قطع بشه چی میشه ؟
فکر کنم یه نصف روز طول بکشه،نقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم بشه..اخه حجمش زیاده ...برو کافی نت راحت ...
قیمت قاب اصلی شیراز 16 تومن هست ...
ورژن قبای گوشیت 3.81 بود که بعد از آپدیت اینا اضافه شد ؟؟نقل قول:
کافی نت بخوام برم باید pc suite رو هم ببرم نه ؟نقل قول:
بازيه ان گيج نيست.. بازيه گيم بويه...نقل قول:
در رابطه با نصب بازيها خيلي راحت ميشه بازي كرد تازه هر جا كه خواستي هم ميتوني سيو كني... خيلي خوبه ولي گرافيك شاخي نداره...نقل قول:
بازی rayman گیم بوی هستش و من شخصا خیلی باش حال کردم در ضمن گیم بوی دردسر های ان-گیج رو نداره
بازی هاش هم گرافیک قابل قبولی دارن ... امتحان کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكي چون رنگيه كه همه مي خرن و خيلي هم خزه همه جا هست تو كرج كه مثل يخ و ترشي ريخته...نقل قول:
همونم بسته.... با هدفون گوش بده خوب... من كه زياد استفاده ندارم... البته به اندازه ي آنتن دهي هم هست اگه خوب جايي باشي كه راديورو خوب بگيره صداش بلندتر ميشه... حتي راديو هاي معمولي هم همينطورين...
من تا الان قاب اصل اين گوشيو نديدم... ولي من يدونه گرفتم 5 تومن در حد اصليش كيفيت داشت... ديگه مثل اون گيرنياوردم... دادم به يجا واسم عوض كنه گفت اين از كجا آوردي خيلي كيفيتش خوبه...نقل قول:
تهران قیمت قاب اصل !!!!
چند قیمته؟
رمتو فرمت كني درست ميشه...نقل قول:
یه مشکل خیلی عجیب و دردناک
گوشیم دیگه برنامه نصب نمیکنه و نمیتونم برنامه های رو گوشی رو پاک کنم
این مشکل وقتی بوجود اومد که من داشتم یک تم نصب میکردم که وسط نصبش یک دفعه گوشی خاموش روشن شد و توی قسمت لوگوی نوکیا گیر کرد مجبور شدم باطریشو دربیارم بعد از این ماجرا گوشیم داغون شد
وقتی که میخواد برنامه پاک بشه پیغام Removing Failed میده
وقتی که میخوام برنامه نصب کنم پیغام File corrupted میده
تازه از این بدتر اینکه بعضی برنامه ها هم اجرا نمیشن یکیش همین x-plor
گوشی رو مستر ریست کردم ولی مشکل حل نشد
این دیگه چه جورشه ؟
یه مشکل دیگه :
هرچی برنامه نصب کرده بودم پاک شده ولی تو قسمت App.man اسامی برنامه ها وجود دارن
منم همين چيزو ديدم... اومدم آپديت كنم... ولي آخرش 3.83 دوباره آپديت ميشه...نقل قول:
سلام
اين مدليشو ديگه نديده بودم
تو سايت nokia آخرين ورژن فريمور product code منو زده 3.81 اما با تو برنامه nokia updater زده 4.21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم آپديتش ميكنم تا نيم ساعت ديگه ميگم كه نتيجش چي شد اگه نشد هم كه فردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شايد فرق كنه اين دفعه...
ببين نگاه كن تو گوشي ببين ورژن گوشي عوض شده يا همون 3.83 هست؟؟؟نقل قول:
آپديتش تموم شد
الان تنها چيزي كه تغيير يافته يه Theme خوشگله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +يه اسكرين سيور و ... + يه چند تا برنامه اضافه شده
كسي خواست اسمشون رو ميگم
فعلا باي
نه با adsl هاي كافي نت هم مطمئنتره هم سريعتر...نقل قول:
بچه ها میشه با اینترنت خونه آپدیت کرد ؟
اگه یهدفعه قطع بشه چی میشه ؟