منظورت امولاتوره؟نقل قول:
اگه منظورت اینه امولاتور ePSXe بهترینه.همه بازیها رو اجرا میکنه.
Printable View
منظورت امولاتوره؟نقل قول:
اگه منظورت اینه امولاتور ePSXe بهترینه.همه بازیها رو اجرا میکنه.
اسلحه اش که زیاد خوب نیست . بازی رو خراب میکنه و جذابیت بازی رو از بین میبره .نقل قول:
آره يه تفنگ باحال بهت ميده و هم لباس عوض ميشه و هم اسلحه ولي بايد يه ميليون داشته باشي تا بتوني اسلحه رو بخري
دوست عزیز M E H D I عزیز زحمتشو در این تاپیک کشیده :نقل قول:
يه دونه خوبو با كيفيتش رو معرفي ميكني ؟؟؟؟
البته اگه اينجا جاش نيست فقط لينك تاپيك رو بده برم پيدا كنم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
نقل قول:
در مورد اسلحه فقط به درد ركورد زدن ميخوره
در مورد اون تاپيك هم خيلي ممنون:40::11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
شما چقدر پست میدی!!!:19::19:
مواظب باش یه وقت اخراجت نکنن.تاپیک تکراری که زدی،این همه پستم پشت سر هم.:13:
1.با همه ی آدمها (کراوزر،وسکر،هانک،ایدا،لی ن) باید توی همه ی زمین ها 5 ستاره بری.نقل قول:
2.ممنون از آقای "احمدزاده". خیلی غلط املایی داری.
3.ممنون از "redblood" عزیز. کلی پست دادی. همه رو یکجا بده و اگه بعدا سوال دیگه یا مطلب دیگه ای هم یادت افتاد پستت رو ویرایش کن.
ممنون از شما.نقل قول:
یه پیشنهاد: توی امضات مشخص نیست کدومش اویل 5 و کدومس chronicle هستش. به نظر من بهتره جداشون کنی تا مشخص بشن.
يعني با امولاتور ps روي كامپيوتر بازيش اجرا ميشه؟ دوباره مثل اين امولاتورهاي ps2 نباشه مثل اسلوموشن بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام؛
میگم تو RE4 شوخی زیاد هست، اینو هم که حتما همه دیدین:
قربون همگی...:11::11:
:40::40::40::40::40:
نقل قول:
اي كاش معنيشو براي ما بي سوادها مينوشتي:20:
يعني :نقل قول:
هر كدام از اين شخصيت ها خيالي هستند و اگر كدام از اين اسم ها چه مرده و چه زنده واقعي بودند كاملا تصادفي بوده است
اين بازي از طرف اداره ي پليس شهر راكون حمايت ميشه.
هر گونه نسخه برداري پخش و يا ارائه آن داراي كيفر قانوني خواهد بود.
و اين جنايت پيگرد قانوني خواهد داشت و به وسيله ي يكي از اعضاي استارز دستگير خواهد شد.
:18::18::18::18::18:
عجب بابا:27: سر كاريه!:31:
دوباره سلام؛نقل قول:
Maggy_P جان، ممنون که زحمت نوشتن ترجمه رو کشیدی. نه، سرکاری نیست. آخر بازی بعد از عنوان بندی و قبل از این که اطلاعات بازی رو بده (از قبیل زمان و Hit Ratio و...) این اخطار رو نشون میده. البته اگه جای دقیقش رو اشتباه نکرده باشم، خلاصه که آخر بازیه، اینو مطمئنم.
ممنون...:11::11:
بله منم ديدم منظورم از سر كاريه اينه كه كپكام گذاشتمون سر كار:18:نقل قول:
:46:
نقل قول:
اگه با همه آدمها تو همه ی زمين ها 5 ستاره بگيری چي ميشه ؟
تازه اين عملا غير ممکن
نه غير ممكن نيست ميشهنقل قول:
اگه همه رو بري فكر ميكنم يه اسلحه بده:13: دقيقا نميدونم چون خودم نرفتم!:31:يعني اويلم پاك شد در نتيجه تمام سيوام پاك شد در نتيجه منم حوصلم نيومد دوباره برم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مثل اينكه يكي گفت اسلحه ميده اما فكر كنم اشتباه شنيدم شايدم چيزي نده!:31:
اسلحش چي هست؟
نقل قول:
نقل قول:
طبق توضيحات مگي جان اسلحش معلوم نيست چيه :27:
يعني معلوم نيست اسلحه بده يا نه:21::31:
به هر حال يكي بره تا صحت گفته ها تاييد بشه:20::13:
دوستان سلام، اگه منظورتون اسلحه ای هست که با تکمیل بازی The Mercenaries توسط تمام شخصیت ها داده میشه (اگه اشتباه می کنم ببخشید):
قدیما تو همین تاپیک بحثش زیاد شده بود، اسلحه ای هست به اسم Hand Cannon که مجانی هست و اگه اشتباه نکنم، اول قدرتش 20 و ظرفیتش 3 هست و با کسب تمامی Upgrade ها قدرتش به 99.9 و ظرفیتش به بی نهایت می رسه. منتها هزینه ی Upgrade ها بسیار کمر شکنه:31:.
تصاویرش رو هم قبلا گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی وقتي این اسلحه رو برای خرید از فروشنده تقاضا ميكنين، ازتون ميپرسه: "اينو براي چي لازم داري؟ ميخواي بري شكار فيل!؟"...
ممنون...:11::11:
ممنون. خیلی قشنگ بود.نقل قول:
تایید میشه. تمام تفنگ ها قبلا بحث و بررسی شده ، من تعجب می کنم چرا مگی درموردش دچار شک و تردیده! خب شاید هم اون موقع مگی هنوز به این تایپیک نیامده بود.......!نقل قول:
maxeemo جان ممنون.
من شك كردم چون همون طور كه گفتم سيوم پاك شد نتونستم تا آخرش برم :19:نقل قول:
و همين طور يه نفر گفته بود كه يه اسلحه ميده منم ترسيدم اشتباه فهميده باشم گفتم شايد!:31: گفتم حرف الكي نزده باشم:46:
دوستان عزیز !
امیدوارم این موردی که می خوام بگم تکراری نباشه .
این هم لیست تمام Sound Track هایی که تو بازی به گوشتون می رسه:
از همون اول بازی که Leon داره راجع به End of Umbrella صحبت می کنه تا آخرین فرار و یه سری Sound های دیگه
قابل دانلود در این سایت :
Sound Track های گلچین شده :کد:http://gh.ffshrine.org/soundtracks/4949
کد:http://gh.ffshrine.org/soundtracks/1484
پس من به شما یه تشکر بدهکارم.........نقل قول:
ممنونم برای جمله آخرت. و معذرت می خوام برای اون قضاوت اشتباهم...!
تا اونجایی که من یادم میاد قبلا یک بار گذاشته شده (شاید هم با یه تایپیک دیگه اشتباه گرفته باشم) ولی از اینکه زحمتش رو کشیدی ممنون.نقل قول:
فعلا که کلی لیست دانلودی دارم و هروقت که تموم شد میرم سروقتشون.......
خواهش ميكنم :11:نقل قول:
بچه ها اين عكس رو كه از اويل 4 پيدا كردم ببينيد اين در واقع عكسهاي هنري اويله كه اين قسمتها توي بازي نيست اما گرافيك كه خيلي توپه!:21:اگه بازم پيدا كردم ميزارم:10:
جلل خالق
چه چيزها كه نميبينيم
تنها چيزي كه تو اين بازي پيدا نكرديم و نديديم باران بود
چطور متوجه بارون نشدید.وقتی لیون بیهوش میشه و مجدد به هوش میاد،شب شده و بارون میاد.اینکه کاملا واضح بود.فقط این عکسی که مگی گذاشته بود خیلی جالب بود.نقل قول:
اون مرحله اخر هم بارون میومد.
مگه ميشه كه بارون نياد
آیا این بازی در ویستا به راحتی اجرا میشه ؟؟؟
آره توي ويستا اجرا ميشه
اينم پيدا كردم ...... و بازم توي بازي نيست:31:
دوباره داره بارون مياد:40:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
منظور من همون عكسه بود(سوووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووو ووت)
خودم فهميدم بد جور ضايع كردم
بعد از تذكرات دوستان و رجوع به مغز معيوبم يادم اومد كه بارون بود چه جورشم بود:31:
اينو هم نگاه كنيد. (توي بازي نيست!):21:
اقا اگه special 2 رو هم تموم کنیم چی میشه؟؟؟
ممکنه اسلحهی جدید بده؟؟؟؟؟
فعلا من یه مسلسل دارم که قدرتش 50 و تیر بی نهایت داره ولی باهاش حال نمی کنم!!!
اگه تونستین ازش استفاده کنید خشاب عوض کردنش جالبه.
آخه تو دموش یه اسلحه ی شارژی داره.......
باید خیلی قوی باشه!!!!!!
این عکسها چی هستن؟
چنین صحنه هایی تو بازی نبوده؟
یا بوده ما ندیدیم؟
تمام این اسلحه ها هستن به شرطی که بازی رو حد اقل یه بار تموم کرده باشی!!!!!!
اسلحه جدید میده.نقل قول:
اسلحه شارژیه قویه اگه چند نفر پشت سر هم با شن هم میمیرن ولی در کل اسلحه خوبی نیست البته به نظر من.
اگه آموزش Upload رو بزارین یه سری عکس جالب از اسلحه های جالب دارم!!!!!!!!!
از کجا پیدا کردی (اسلحه رو)
پس چرا من هنوز دستگیر نشدم؟ همه رفقای من این بازی رو از من گرفتن رایت کردن!نقل قول:
هر كدام از اين شخصيت ها خيالي هستند و اگر كدام از اين اسم ها چه مرده و چه زنده واقعي بودند كاملا تصادفي بوده است
اين بازي از طرف اداره ي پليس شهر راكون حمايت ميشه.
هر گونه نسخه برداري پخش و يا ارائه آن داراي كيفر قانوني خواهد بود.
و اين جنايت پيگرد قانوني خواهد داشت و به وسيله ي يكي از اعضاي استارز دستگير خواهد شد.
نه توي بازي نيستن اين عكسا رو نميدونم چطوري درست كردن فقط ميدونم كه توي بازي نيست :10:نقل قول:
آره كپكام واسه خودش گفته!:27:نقل قول:
برو به سایت زیر و بعد از بالا اومدنش دکمه browse رو بزن تا یه پنجره باز شه. حالا به جایی که عکست روی کامپیوترت هست برو و عکست رو انتخاب کن و بعد Open رو بزن. حالا گزینه Upload رو بزن. بعد از اینکه کامل آپلود شد یه صفحه میاد که چند تا لینک مختلف برای استفاده های مختلف هستش میاد. لینک یکی مونده به آخری (آخرش با پسوند عکست تموم میشه که یا jpg هستش یا bmp) رو کپی کن. حالا بیا توی فروم و گزینه وارد کردن عکس رو بزن (همونی که یه عکس از کوه و خورشید هستش رو بزن). لینک رو Paste کن. با یه OK کار تمومه.نقل قول: