اين ماشين را نصب كردم اينجوري شد چكارش كنم درست بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مژده بدید بلعخره یاد گرفتم dffرو تو 3dmax ایمپورت و اکپورت کنم
اول اینو دانلود کنید
بعدبرید داخل پوشه 3d maxبه این آدرس: 3ds Max 9\stdplugs\stdscripts بعد فایلی به نام SA_DFF_IO_beta.ms رو داخل پوشه stdscripts در تر دی مکس کپی کنید و حالا تری دی مکس رو باز کنید میبینید که یک پنجره باز شده که می تونین از اون dffاکسپرت و ایمپرت کنید.منتظر ماشین جدید باشید البته شاید اگه بتونم اکسپرت کنم
ببخشید یکی قبلا پک قالپاقای Nfs Mw رو گذاشته بود حالا من اونو نصب کردم ولی چرخا میرن تو زمین باید چیکار کنم توروخدا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!
آره . من گذاشته بودم . خودم الان اونا رو نصب كردم و خيلي راحت دارم ازشون استفاده ميكنم . ببينم تكستچر لاستيك ها برات درست ظاهر ميشه ؟ يعني ميگم كاملا تميز ميبينشون ديگه ؟نقل قول:
اگه درست نصب كرده باشي مشكل نداره . روي چند تا ماشين ديگه هم امتحان كن شايد از ماشين باشه . چون من الان ماشينامو با اين قالپاق ها اسپورت ميكنم :8: .
منم اين ماشينو دانلود كردم . فكر كنم توش دوتا فولدر داره كه يكي به اسم small و دومي big هست . اگه big رو ريپليس كردي مال small رو رپليس (جايگزين) كن شايد درست شد .نقل قول:
شايدم توي تنظيمات خللي ايجاد كردي .
پس منتظر تاكسي پيكان باشيم ديگه :46: ؟نقل قول:
بچه ها مژده بدید بلعخره یاد گرفتم dffرو تو 3dmax ایمپورت و اکپورت کنم
اول اینو دانلود کنید
بعدبرید داخل پوشه 3d maxبه این آدرس: 3ds Max 9\stdplugs\stdscripts بعد فایلی به نام SA_DFF_IO_beta.ms رو داخل پوشه stdscripts در تر دی مکس کپی کنید و حالا تری دی مکس رو باز کنید میبینید که یک پنجره باز شده که می تونین از اون dffاکسپرت و ایمپرت کنید.منتظر ماشین جدید باشید البته شاید اگه بتونم اکسپرت کنم
هنوز معلوم نیست چون باید زد مودلر هم بلد باشی برای تکستچر واینکه دانشگام شروع شده و وقت سر خاروندن ندارم هر وقت وقت کردم به اینجا سر میزنم اگه اقا رضا آموزش زدمودلر رو بزاره شاید ساختم دیگه چه کنیم:21:نقل قول:
قضیه اون ماشین که اتاقش اومده بالا از فایل هندلینگ هست برای اطلاعات بیشتر به آقا ابی مراجعه کنید
دوستان بخشید کم میام
باید 12 تا مقاله بنویسم ( نه اینکه کپی کنم )
تاز ه دار م ر و برنامه هام کار میکنم
شرمنده رضا جان
خوب من همه رو درست نصب کردم:46: ولی اگه میشه یه بار دیگه بذارین:8: شاید مشکل از دانلودکردن باشه:46:نقل قول:
نامردا اموزش زد مولر رو بزارید پیداش نمی کنم
کل صفحات رو گشتم پیدا نشد
اولا نامرد خودتی:13::21: دوما خالی نبند آقای rezapassword گذاشتن (البته مطمئن نیستم) بعدشم یه سرچ کنی پیدا میشهنقل قول:
نقل قول:بفرمایید آقای mehrzad3344نقل قول:
با نرم افزار Handling Editor باید هیدرولیک رو خاموش کنی.نقل قول:
همچنین Is hatchback و is LOW رو روشن کن.
هیدرولیک در صفحه دوم و در پایین هستش. گزینه های پایین رو همشو خاموش کن.
فکر نمیکنم مشکل از دانلود باشه.نقل قول:
خوب من همه رو درست نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه میشه یه بار دیگه بذارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید مشکل از دانلودکردن باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگو ببینم رینگها استیل نمایش داده میشه و دورش لاستیک داره یا اینکه سفید دیده میشه؟
اینکه رینگها بره تو زمین طبیعیه ولی نه اوقدر زیاد که ضد حال باشه. برای بعضی از ماشینها خیلی کم فرو میره.
تو این تاپیک هم تا حالا کسی از Zmodeler آموزش نزاشته و فقط یه آموزش چند صفحه ای گذاشتن (تقریبا 6 ماه پیش) که فقط منوها رو معرفی میکنه که اصلا به درد نمیخوره. یعنی هیچی یاد نمیده. البته من آموزش رضا رو نخوندم. میتونی بری استفاده کنی. حتما به درد میخوره.
ولی با3D MAX کار کن که هم خوش دست تره و هم امکانات بیشتری داره و هم آموزهاش رو بچه ها زحمت کشیدن.
در ضمن، شما تو 30 پست یک اخطار گرفتین. یکم مراعات کن سوالاتت رو تو یک پست بپرس چون چند پست پشت سر هم که مطلب نداشته باشه خلاف قوانینه سایته. اینطوری یوزرتو از دست میدی.
موفق باشید.
محمد رضا جان هر دوتاش را نصب كردم همين جوريه تنظيماتش هم همون جوری كه نوشته بود وارد كردمنقل قول:
البته اينو بگم كه جایگزين اون ماشين كوجك مخصوص فرودگاه كردم
ميشه بگي كدوم قسمت مال تنظيمات اين بخش است تا تغيير دهم شايد درست بشه
آقا ابی برای هر لاستیک یه فایل DFF,TXD هست که توی gta3.img نام فایل TXD نیست!!!نقل قول:
اقا اینم ماشینی که ما ساختیم
نگید بلد نیست
واقعا خودت ساختي ؟نقل قول:
خيلي خوشگله بزار .
خوب ديگه معلوم شد مشكل از كجاس . اينو جاي ماشين اصليش قرار بده . به قول ابي اگه ماشين كم آوردي بگرد اونو جاي يه ماشين سواري ديگه بزار . درضمن وقتي يه ماشينو جاي يه چيز ديگه ميزاري بايد ببيني اصلا اون ماشين قبلي كمي فرمش مثل اين هست يا نه . مثلا اگه يه 206 رو جاي يه اتوبوس بزاري كه نميشه . اينم همين طوري .نقل قول:
محمد رضا جان هر دوتاش را نصب كردم همين جوريه تنظيماتش هم همون جوری كه نوشته بود وارد كردم
البته اينو بگم كه جایگزين اون ماشين كوجك مخصوص فرودگاه كردم
ميشه بگي كدوم قسمت مال تنظيمات اين بخش است تا تغيير دهم شايد درست بشه
اشتباهتو فهميدم .نقل قول:
آقا ابی برای هر لاستیک یه فایل DFF,TXD هست که توی gta3.img نام فایل TXD نیست!!!
ببين بايد txd ها رو اد كني . چون جايي اسمشون نيست. من مطمئنم مشكل از كجاست . اما readme توضيح نداده .
بزارين من توضيح بدم .
ببين يك قالپاق رو كه شما اضافه مي كني براي اينكه تكستچرهاش ظاهر بشه بايد به قسمت
data\maps\veh_mods\veh_mods.ide
بري و بعد فايل veh_mods.ide رو با notepad باز كني و بگردي دنبال اسم فايل هايي كه نصب كردي . مثلا wg_l_lr_slv1 . بعد جلوش نوشته vehicle . بايد اينا رو پاك كني و اسم همون فايلي رو كه ميخواي كه تو مثال ما wg_l_lr_slv1 بود به جاي vehicle بزاري . بعد فايل رو سيو كني و ديگه تمومه .
زيادم سخت نيست . كمي تجربه ميخواد و درك . درضمن يادت نره txd ها رو هم add كني .
اقا مجید اینو من چه طور dff کنم اون راهی که گفتی نشد
آقا اگه این درست شد اینو برای ما هم بذارنقل قول:
چشم عز یزم
ایول دمت گرم خیلی باحال شدهنقل قول:
بابا تو كارت درسته . تو خوابم نميديدم اينقدر باحال بسازي .:27: . كاش بشه بزاريشون . البته هر وقت كامل شدن .نقل قول:
والا نمیتونم اکسپور ت کنم
بازم هست
تانک و شهر و قصر و ...
مطمئنی این یک تکسچره؟؟ به نظر من این عکس خود پورشه هستش :دینقل قول:
اقا اینم ماشینی که ما ساختیم
نگید بلد نیست
میخوای کلک بزنی ناقلا...
شما فایلهای DFF رو جایگزین کن ولی TXDها رو فقط اضافه کن یعنی چیزی به جاش پاک نکن.نقل قول:
آقا ابی برای هر لاستیک یه فایل DFF,TXD هست که توی gta3.img نام فایل TXD نیست!!!
حالا این فایل رو تو پوشه ی MAPS بریز. همون Veh_mods هستش. فایل اصلیش هم گذاشتم. بریز تا دیگه نخواد خودت هی کلمه هارو تغییر بدی:
نقل قول:
کد:http://mihd.net/wno5za
بابا تو که استادینقل قول:
مطمئنی این یک تکسچره
یعنی فرق ماشن ر استکی و علکی ر و نمیدونی
لو ر فتینقل قول:
به نظر من این عکس خود پورشه هستش
این ماشین یه فرار ی هست
من مچتو گر فتم
من و این حر فانقل قول:
میخوای کلک بزنی ناقلا...
منو که مشناسی ر فیق دیر ین
ممنون مشکلم حل شد در مورد veh_mods هم ممنون ولی من نمیتونم مال شما رو بذارم چون مال خودم دستکاری شده هست و خودم تغییرات رو توش اعمال کردمنقل قول:
يه سوال ؟
فايل هايي كه با فرمت ifp توي gta3.img هستن به چه دردي ميخورن ؟
راستي كسي چندتا عينك باحال داره برامون بزاره ؟
نه بابا توهین نشه ولی آخه منم یه عکس مثل همین داشتم. ولی یکم که فکر کردم دیدم راست میگی اگر از خود Zmodeler عکس بگیری ماشین خیلی طبیعیه ولی تو بازی یکم کارتونی میشه.نقل قول:
با تو که استادی
یعنی فرق ماشن ر استکی و علکی ر و نمیدونی
سوتی که شاخ و دم نداره. از فردا به پیکان هم میگیم هیوندا آزرانقل قول:
لو ر فتی
این ماشین یه فرار ی هست
من مچتو گر فتم
منم چون میشناسمت گفتم :دی (شوخی کردم ناراحت نشی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من و این حر فا
منو که مشناسی ر فیق دیر ین
اگر کسی مشابه این براش پیش اومده لطفا کمک کنه...
مشکلت عجیبه
بلبین از فایل اصلی نیست
یه ر یلیس کن
محمد ر ضای عزیز
اقا این عکس د اخل امضا خودت ر و چه طور ساختی
بر ا اسپلش اسکر ین این برنامه یکی با گر افیک این میخوام
اون فونتاش مال همين بازي GTA Sanandreas هست كه دانلود كردم .نقل قول:
رنگش هم يه استايل فتوشاپه .
فونت هاشم گذاشته بودم . البته خيلي صفحه پيش . فكر كنم 60-70 صفحه پيش .
به تاپيك زير برو دومين پستش همين استايل هاست . وبلاگ خودم ايقدر بي ريخت بود حالم به هم ميخورد . با اين مثل بهشت شد !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144446
منم اين مشكل رو گاهي دارم . اما بعد از يه ريست كردن درست ميشه . مثلا داري بازي ميكني يهو اينطوري ميشه . شايد صدايي رو عوض كردي و بد ايمپورت شده .نقل قول:
چه جوری میشه ویدوهای gta5 رو نگاه کرد *** پسوندش چیه
بايد توي محل نصب بازي و فولدر movies بري . دو تا فايل تصويري هست . هركدومو خواستي ببين:27:.نقل قول:
مثلا مال من اينجوري ميشه :
D:\GTA San Andreas\movies
فايل GTAtitles فيلم بازي هست. فيلم ها با پسوند mpg هستن و به راحتي ميشه ويرايششون كرد .
نه؛ گفتم که مشکل از فایلها نیست.
ببینید؛ من بازی رو تو ِDVD ریختم و از اون نسخه کلی رایت کردم ولی الان حتی اون رو هم که نصب میکنم باز هم اینطوریه. اون نسخه ی DVD که سالمه یعنی اگر خراب بود که صدای ملت در میومد. تازه من صد بار اون رو تو صدتا کامپیوتر تست کردم.
فکر میکنم مشکل از چیز دیگس. از کارت صدا فکر نمیکنم باشه چون هم با صدای آنبرد و هم با صدای کارت صدا تست کردم.
صدا رو که تا آخر باز کنم یه چیزایی شنیده میشه ولی خیلی ضعیف.
باز هم میگم که فقط صدای موتور ماشینها (منظور Engine) و صدای بوقشون نیست و همه صداها شنیده میشن جز اینا...
ببین ابی جان اگه فکر میکنی مشکل از صدا هست این کارا رو بکن :
تو ر ان بنویس dxdiag و یه سوال ازت میپر سه yes بزن و از پنجر ه باز شد ه وار د 3 tab به تر تیب sound1
sound2
music
بشو و در هر سه م رحله دکمهی تست ر و بزن تا کامپیوتر ت تست بشه
و در صور ت اینکه نوشت No problems found. کارت شما مشکل ندار ه
ر استی چر ا تعویض وندوز ر و امتحان نمیکنی
ادر س اینو بده ر ضا جاننقل قول:
فايل GTAtitles فيلم بازي هست
نقل قول:
GTA Folder Adress*\movies