میتونی کد صحنه اروم بزنی.فقط باید باهاش هم سطح باشی یعنی مثلث تو نقشه بشه مربع.:10:نقل قول:
Printable View
میتونی کد صحنه اروم بزنی.فقط باید باهاش هم سطح باشی یعنی مثلث تو نقشه بشه مربع.:10:نقل قول:
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/22506470/b9ae6455/GTASAsf6.html?dirPwdVerified=d287cc46
اوه اوه من پیر شدم تا اون مرحله رو رد کردمنقل قول:
من داشتم اول های تاپیکو میدیدم یاد قدیما افتادم ولی عجب تاپیک با سابقییه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از علیرضا خبری داره !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرشی اون موقع این بازی رو هم تحویل می گرفته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
102 مرحله ؟ يعني اين بازي 102 مرحله داره اون هم فقط مراحل اصلي؟!
واي خداي من من هنوز فكر كنم تومرحله ي 36 هستم !!
خیلی سخت میشه هم سطحش کردنقل قول:
آقا ممنون لطف کردیمنقل قول:
یک هفتست تو این مرحله گیر کردمنقل قول:
خیلی ممنون دمت گرم شرمنده کردینقل قول:
برا اینکه بتونیم gta رو شبکه بازی کنیم باید چیکار کنم رو اینترنت هم میشه بازی کرد؟
خودم میتونم سرورشو درست کنم
راهنمایی می کنید؟
احتیاج به مولتی پلیر داره.:20:
سلام.نقل قول:
برا اینکه بتونیم gta رو شبکه بازی کنیم باید چیکار کنم رو اینترنت هم میشه بازی کرد؟
خودم میتونم سرورشو درست کنم
راهنمایی می کنید؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=133115
نقل قول:خواهش ميشه.قابل شما رو نداشت.نقل قول:
يعني اين بازي رو ميتونيم شبكه بازي كنيم؟
اگه كسي تا حالا شبكه اي بازي كرده همين جا آموزش بده: plz
بابا برای مولتی پلیر بازی رکدن برین این تاپیک:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=133115
اقا اين (helena(girl friend
با من رفيق نميشه در صورتي كه من Muscle پره وfat هم حداقل 20% هستش *** apple هم خيلي بالاست
اما هر دفعه كه ميرم دو جواب ميده
اقایونی که پست های من رو یادشونه
ببینم یک مرحله ای هست که میری دوست قدیمی خودت رو که مثل اینکه از اداره پلیش ازاد شده برش میداری و میبریش سمت اولین خونه ای که توش بازی شروع شد بعدش یه تانک هم اونجاست و نقشه هم بصورت رنگ های صورتی و ابی در میاد معلوم نیست باید چکار کنی
یکی بگه باید چکار کنم
اگه هم نمیدونید کدوم مرحلست بگید عکس بزارم
با تشکر
فکر کنم فهمیدم کدومو میگی !!!:21:نقل قول:
باید بری اون مناطقی رو که روی نقشه به رنگ صورتی هستند رو پیدا کنی و در اونجا به آدمهایی که لباسهای صورتی و بنفش دارند (( برعکس دوستانت که اکثرا لباسشون سبز هست )) شلیک کنی تا یک دعوای بچه محل ها یا همون gang war راه بیفته و شما بتونی اون محله ای رو که اونها تصرف کردند رو برای خودتون برداری (( رنگ این محله روی نقشه از صورتی به سبز تغییر میکنه ))
این کار رو باید روی چندین محله دیگه آنقدر ادامه بدی تا خود دوستتون یا همون SWEET بهت زنگ بزنه و برین برای مرحله بعدی !!!!
سلام.نقل قول:
اقا اين (helena(girl friend
با من رفيق نميشه در صورتي كه من Muscle پره وfat هم حداقل 20% هستش *** apple هم خيلي بالاست
اما هر دفعه كه ميرم دو جواب ميده
چربیت رو زیادتر کن جواب میده.
بابا اسویت داداشته نه رفیقت! 2/3 بازی رو هم برای آزادی اون انجام دادیم.
سلام دستت درد نكنه بازم تو جواب منو دادي:11::11::11:
هر كاري ميكنم نميشه من چربي و بدنسازي رو تا اخر پر كردم بازم جواب نگرفتمنقل قول:
چربيت رو زيادتر كن جواب ميده
ممنون برم ببینم چکار میشه کرد :11:نقل قول:
سعی کنید با کد تقلب چربی و ماهیچه و .... رو دستکاری نکنید..
در حالت طبیعی هم زیاد طول نمی کشه تا این ها رو تغییر بدی.
من تو مرحله key to her heart هر کار میکنم نمیتونم توجه دختره رو جلب کنم مگه نباید space بزنم تا CJ با دستش محکم بزنه اونجای دختره؟
شما باید دقت کنی که دقیقا زمانی که فلش های جهت دار از تو اون دایره کوچیکه عبور میکنند دکمه های numberpad رو بزنی !!!:20:نقل قول:
در غیر اینصورت امتیازت کم میشه !!!
یکی نیست جواب مارو بده
نه نیست!!!!!!!!!
این نسخه از gta خوش سبک بود مثل ورژنهای قبلیش اما تنها ایراداش اینه که گرافیکش ضعیفه و گیم پلی افتضاحی هم داره! مثلا میخوای نشونه بگیری طرف مقابلتو با تیر بزنی با ید دخیل و التماس کنی به موس و کیبورد و بقیه دکمه ها اصلا بازی روونی نیست مثلا میخوای یه مسیر رو طی کنی باید موس هم تکون بدی که تصویر رو بروتو نشون بده فقط با joystick میشه خوب بازی کرد که اونم ایراد داره ایرادش اینه که زاویه دید رو عوض نمیکنه ل بازی رو از یه زاویه فقط میشه بازی کرد حیف همچین بازی که این ایرادای کوچیک ولی خراب کننده رو داره
آقا کسی برنامه ای داره که بشه باهاش خودمون به ماشین دنده بدیم؟
اقا کسی میدونه توی همون مرحله ی بالانس ماشینکه اسپورت میکنیم کجاس
همون فروشگاهه
نقل قول:
یکی نیست جواب مارو بده
پس من چیکار کنم؟ این چه تاپیکیه که کسی توش به داد آدم نمیرسهنقل قول:
نه نیست!!!!!!!!!
این علیرضا و آرشی کجا رفتن؟
هفت هشت تا گاراژ اونطوری (تازه پیشرفته تر) هست چرا گیر دادی به این یکی؟نقل قول:
اقا کسی میدونه توی همون مرحله ی بالانس ماشینکه اسپورت میکنیم کجاس
همون فروشگاهه
چونکه فقط ماشینهای مخصوص Low Rider رو اون گاراژ اسپورت میکنه.نقل قول:
هفت هشت تا گاراژ اونطوری (تازه پیشرفته تر) هست چرا گیر دادی به این یکی؟
برو به Willow Field. یک گاراژ بیشتر نداره. همونه.
تا حالا امتحان نکرده بودمنقل قول:
چونکه فقط ماشینهای مخصوص Low Rider رو اون گاراژ اسپورت میکنه.
اصلاً از این تیپ ماشین ها حالم به هم میخوره
به جز دو سه تا ماموریت که استفاده از این ماشینا توشون اجباری بود بقیه مواقع بهشون نگاه هم نمیکردم
جون خودتون منو راهنمایی کنید این مرحله key to her heart اعصاب واسم نذاشته
\نقل قول:
جون خودتون منو راهنمایی کنید این مرحله key to her heart اعصاب واسم نذاشته
چه مشکلی داری هات کافی رو فعال میکنی؟
هر وقت پاور به آخر رید اسپیس رو بزن تا تحریک بره بالا.
اولاً که بلد نیستم از هات کافی استفاده کنم(چرا میزنی خوب بلد نیستم)نقل قول:
چه مشکلی داری هات کافی رو فعال میکنی؟
بدبختیم اینجاست اینکار رو میکنم ولی دختره منو برمیگردونه تا اونجایی که میشه محکم میزنه بعد هم مینویسهنقل قول:
هر وقت پاور به آخر رید اسپیس رو بزن تا تحریک بره بالا.
Mission Failed
اه اه چقدر از این جمله بدم میاد
این باحاله
Mission Passed
*pink Panther* کجا رفتی بیا جوابمو بده
کسی مسئول این تاپیک نیست تا جواب بده؟
pouria007 داری خلاف قوانین پست میدی ها !!!
یه بار سوال کردی صبر بکن اگه کسی خواست و تونست جوابتو میده ...
خوب تو نقشه نشونم بدهنقل قول:
یا بگو کجاس
درود
میخام helena wankstein - رو پیدا کنم ولی نمیتونم میشه بگید باید کجا برم . از رو نقشه راهنمایی که تو تاپیک بود نتونستم بالکنی که اونجا باید باشه رو پیدا کنم.
1 سوال دیگه هم داشتم Hcofee غیر از باز کردن نمایشی که بعد رسوندن gf به خونه اجرا میشه کار دیگه ای هم انجام میده و آیا میشه girl های تو خیابون هم بلند کرد ؟ :21: :7:
شرمنده دوستان طی یک مرحله رسیدن به پخته شدن تصمیم گرفتم به شما پاسخ ندم.:31:
پست من رو درست خوندی:13::2:؟نقل قول:
بدبختیم اینجاست اینکار رو میکنم ولی دختره منو برمیگردونه تا اونجایی که میشه محکم میزنه بعد هم مینویس
بابا وقتی اون خطی که هی سریع پر میشه و اسمش پاوره رسید به اخر محکم بزن رو اسپیس تا کار محکم با دیدلو یا ویبریتور بزنه. تموم.
م جوابت رو دادم.نقل قول:
خوب تو نقشه نشونم بده
یا بگو کجاس
Planet- U.S.A- San andreas- Los santos- Willofield- lonly Garage for lowriders
والا این مشکل به خاطرهای زیادی میتونه باشه. سیو دیگه ای داری؟ چندبار چیت زدی؟ فقط سر ظهر تا ساعت 8 شب هست.نقل قول:
درود
میخام helena wankstein - رو پیدا کنم ولی نمیتونم میشه بگید باید کجا برم . از رو نقشه راهنمایی که تو تاپیک بود نتونستم بالکنی که اونجا باید باشه رو پیدا کنم.
1 سوال دیگه هم داشتم Hcofee غیر از باز کردن نمایشی که بعد رسوندن gf به خونه اجرا میشه کار دیگه ای هم انجام میده و آیا میشه girl های تو خیابون هم بلند کرد ؟
نه کار دیگه نمیکنه. هوکرها خودشون میان سوار ماشینت میشن.
بابا اولا كيف كردم ادامه بديد