سلامنقل قول:
دوست عزیز من جدیداً وارد بحث بازی انلاین کانتر شدم !
با این نرم افزار که معرفی کردید می شه بدون استفاده از پچ به سرورهای خارجی کانتر متصل شد؟
اگر این طور نیست با چه پچی و چه سروری می شه انلاین شد؟
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز من جدیداً وارد بحث بازی انلاین کانتر شدم !
با این نرم افزار که معرفی کردید می شه بدون استفاده از پچ به سرورهای خارجی کانتر متصل شد؟
اگر این طور نیست با چه پچی و چه سروری می شه انلاین شد؟
ممنون
نه اینطور نیست .نقل قول:
این پچ فقط مشکل بعضی سرورهای ایرانی رو برطرف میکنه .
شما اگه میخواین وارد تمام سرورها بشین باید اکانت steam داشته باشین .
کسی نمیخواد چیزی بگه ؟نقل قول:
اگر قبلا کسی توضیح داده بفرمایید کدوم صفحه هستش !
عزیز دل من گفتم روی دیوار ها مینوشتیم ! نه جلوی اسممون ! اینی که گفتی قلمراد هم بلده !نقل قول:
خوب cd رو شما از کجا گرفته بودی ؟
ما هم یه تیم داشتیم همیشه جلو name مون می نوشیتم PRICE:50000$
دوست من فعلا اینجا کسی موفق نشده این بازی رو آنلاین بازی کنه !نقل قول:
من میخوام کانتر 2.0 رو توی GG CLIENT بازی کنم !
لطفا یکی بگه برای بازی آنلاین چه چیزی لازم هست !
مثلا پچ لازم داره یا نه ؟
خلاصه هر چیزی لازمه بفرمایید ... در ضمن فعلا توی GG ... وارکرافت بازی میکنم dota allstars ...
منتظر جوابهاتون هستم ... ممنون
نقل قول:
:laughing: من که نگفتم این کاری که ما میکنیم سخته که !دیگه یه name نوشتن که کاری نداره هرکی کانتر بازی می کنه اول نیمشو می نویسه :20: من منظورم چیزه دیگه ای بود بی خیال ولش کن
نگفتی cd رو از کجا گرفته بودی
من اکانت دارم ولی نمی تونم وارد سرور بشم !! میگه :نقل قول:
not repond !
عزیزم گفتم که ! سیدی مال 4 سال پیش هست . منم اونو از یه مغازه ای که رفته بودیم مسافرت گرفتم . اول فکر کردم چرت و پرت تحویلم داده ! ولی دیدم نه ! چه برنامه ی خوبی بود . خلاصه خیلی برنامه ی خوبی بود . هرچی هم گشتم توی اینترنت ازش پیدا نکردم . اسم برنامه اینه : Counter Managerنقل قول:
من که نگفتم این کاری که ما میکنیم سخته که !دیگه یه name نوشتن که کاری نداره هرکی کانتر بازی می کنه اول نیمشو می نویسه من منظورم چیزه دیگه ای بود بی خیال ولش کن
نگفتی cd رو از کجا گرفته بودی
اینم برای بچه های باحالی که تازه وارد این تایپیک شدن و نمی دونن چه طوری کانتر 1.6 رو آنلاین بازی کنن
آموزش آنلاین بازی کردن کانتر 1.6
شما ابتدا Counter-Strike 1.6 رو نصب میکنین ( دقت داشته باشین ورژن بازی 1.6 باشه و از این ورژن های ایرانی مختلف 1.17 اینا نباشه فقط 1.6) سپس این یکی از این دو پچ رو دانلود کنید.(به نظر من patch v29 و patch v27 بهترین پچ ها هستند)
دانلود patch v29
حجم: 24 mb
دانلود patch v27کد:http://www.apl.kz/files/patches/cs/cs16_patch_full_v29.exe
حجم: 26 mb
بعد از نصب پچ وارد وارد بازی می شوید. درون بازی به قسمت Find Servers میروید و سپس به روی قسمت Favorite رفته در پایین صفحه گزینه ای وجود داره به اسم Add Server رو اون کلیک میکنید در این قسمت IP های سرور هایی رو که در زیر میزارم وارد میکنید تا سرور ها توی Favorite شما سیو بشن.کد:http://www.apl.kz/files/patches/cs/cs16_patch_full_v27.exe
game zone public server : 85.9.68.10:27015
game zone match server : 85.9.68.10:27016
Team XG :85.9.68.10:27010
asia tech.ir : 85.198.20.21:27015
rap game.ir : 85.185.167.212:27015
rap game.ir match server : 85.185.167.212:27016
rap game.ir death match : 85.185.167.212:27017
tgame public server : 80.253.145.242:27015
cyb3r gam3r l tgame : 80.253.145.242:27016
pars game.ir : 213.217.60.226:27015
اینا تمام سرور هایی بودن که در حال حاضر فعال هستن( به جز بع ضی هاشون)
بعد از اینکه اینا رو زدین این سرور ها توی Favorite شما سیو میشن و دیگه میمونن و نمیخواد هر دفعه وارد کنین اینارو.
سپس روی هر کدوم از سرور ها که خواستین کلیک میکنین و میرین توی سرور بازی میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حین بازی این چیت ها را بزنید این چیت ها برای کم کردنه lag است :
rate 3000
cl_rate 9999
cl_cmdrate 15
cl_updaterate 10
cl_cmdbackup 2
fps_max 60
اینا برای بهتر شدن PING شما هست.
برید حال کنین :10: :40:
ببخشید برای تمرین تو خونه بازی کنم بهتره یا توی گیم نت؟
و کدوم ورژن خوبه؟
مارمولک عزیز فکر کنم من قبلا اینطور آموزشی گذاشته بودم ! اون هم Pdf !
ولی باز هم ممنون .
ببین ،نقل قول:
ببخشید برای تمرین تو خونه بازی کنم بهتره یا توی گیم نت؟
و کدوم ورژن خوبه؟
به نظر من شما اول Counter Strike : Condition Zero رو بگیر ( 2 سیدی هست ) با اون میتونی با کامپیوتر های مجازی بازی کنی . شما اونو بگیر و یه مدت از آسون رو به سخت تمرین کن . هر وقت حس کردی بازیت خوب شده برو توی سرورهای اینترنتی و خودتو تست کن . این پیشنهاد من بود .
ولی مطمئنا بازی انلاین یا تو گیم نت خیلی خیلی سریع تر و بهتر سطح بازی شما رو بالا میبره .
کلا این خنگی بات ها از پیشرفت یازیکننده کمی جلوگیری میکنه .
حسین جان شما با باتها روی Expert بازی کردی ؟! خوب معلومه وقتی شما روی Easy بازی میکنید یکمی خنگ به نظر میرسند ! شما یه بار روی Expert بازی کن ببین چه کیفی میده !نقل قول:
ولی مطمئنا بازی انلاین یا تو گیم نت خیلی خیلی سریع تر و بهتر سطح بازی شما رو بالا میبره .
کلا این خنگی بات ها از پیشرفت یازیکننده کمی جلوگیری میکنه .
روی درجه Expert بات ها فقط از لحاظ shooting پیشرفت میکنند و همه تیرهاشون رو راحت بهت میزنن .نقل قول:
حسین جان شما با باتها روی Expert بازی کردی ؟! خوب معلومه وقتی شما روی Easy بازی میکنید یکمی خنگ به نظر میرسند ! شما یه بار روی Expert بازی کن ببین چه کیفی میده !
ولی از نظر استراتژی و بازی تیمی همونی هستن که بودن .
میدونی یکی از مشکلات این بات ها چیه ؟!
وقتی که مثلا داری 10V10 بازی میکنی ، در شروع بازی بات های سیتی 5 تاشون میرن بیس A !
5 تای دیگشون میرن بیس B ! هر وقت خبری شد میان اطلاع میدن ! یکی ازمشکلاتشون اینه که حتی در CS : Source هم برطرف نشده !
حسین جان ... با شما 100% موافقم.نقل قول:
نوشته شده توسط Hosein_Bahal
چیزی که اعصابم رو به شدت می ریزه بهم اینه که این بات های احمق فقط به مدد قدرت و سرعت شاتشون از من و شما می برن..
دومین دلیل هم اینه که همیشه بات ها الگو های تکراری پیش می گیرن..
مثلاً تو Czero یا همون Counter 1.6 تو مپ De_Dust2 امکان نداره تو اولین دست بازی ( یعنی وقتی دور اول بازیه) بات های Expert از اون در دو لنگه میان A و B نیان بالا !!!
چند دست بعد از اون یکی در دو لنگه (کوچیکتره) میان... !!
حسین جان ... با شما 100% موافقم.نقل قول:
[QUOTEHosein_Bahal]روی درجه Expert بات ها فقط از لحاظ shooting پیشرفت میکنند و همه تیرهاشون رو راحت بهت میزنن .
ولی از نظر استراتژی و بازی تیمی همونی هستن که بودن .
چیزی که اعصابم رو به شدت می ریزه بهم اینه که این بات های احمق فقط به مدد قدرت و سرعت شاتشون از من و شما می برن..
دومین دلیل هم اینه که همیشه بات ها الگو های تکراری پیش می گیرن..
مثلاً تو Czero یا همون Counter 1.6 تو مپ De_Dust2 امکان نداره تو اولین دست بازی ( یعنی وقتی دور اول بازیه) بات های Expert از اون در دو لنگه میان A و B نیان بالا !!!
چند دست بعد از اون یکی در دو لنگه (کوچیکتره) میان... !!
[/QUOTE]
دوست من شما چه انتظاری داری ؟! بازی مال 4 ، 5 سال پیشه ! واسه اون موقع خودش بازی بوده ! مثل اینه که الآن RE 2 رو با RE4 مقایسه کنی !
دوستان عزيز ميتونيم براي باتها استراتژي دانلود كنيم؟كسي از دوستان اين كارو كرده؟
به نظر من هیچی مثل گیم نت بازی رو حرفه ای نمی کنه مخصوصاً با 5 تا بازی کن درستو حسابی بازی کنی .
البته آنلاین هم فکر کنم خوب باشه ما که هنوز آنلاین بازی نکردیم
سلام من پچ 1.29 رو نصب کردم الان میخوام انلاین بازی کنم invalid cd ky میده باید چه کار کنم
آخه محمد جان وقتی یه مبتدی میره گیم نت ، ( معمولا در گیم نت ها هم 90% حرفه ای هستند ) بدتر میخوره توی ذوقش ! اونا این بنده خدا رو هی میزنند و ممکنه در بعضی گیم نت ها مسخره کنند !نقل قول:
به نظر من هیچی مثل گیم نت بازی رو حرفه ای نمی کنه مخصوصاً با 5 تا بازی کن درستو حسابی بازی کنی .
البته آنلاین هم فکر کنم خوب باشه ما که هنوز آنلاین بازی نکردیم
پس بهتره اول یکمی دستش با باتها روون بشه ، بعد که یکمی اومد روی فرم ، بره توی گیم نت تمرین کنه .
دوست من شما که نمیتونی وارد هر سروری بشی ! فقط سرورهای ایرانی که اون هم لیستشون در صفحه ی قبل توسط مارمولک کوچولو گذاشته شده .نقل قول:
سلام من پچ 1.29 رو نصب کردم الان میخوام انلاین بازی کنم invalid cd ky میده باید چه کار کنم
قبول دارم oracle جون باید یه خورده با بات بازی کنه که بتونه درستو حسابی خرید کنه- مپ رو یاد بگیره بدونه چی بخره بعد بره گیم نتنقل قول:
ولی اگه زیادم با بات بازی کنی بازی خیلی خراب می شه چون بات بد تر استراتژی رو خراب می کنه
در ضمن گیم نتهای که کلن خفاً دارن اصلاً با user بازی نمی کنن
ولی همین گیم نتهای ساده هم اگه کلن هاش درستو حسابی باشن هیچ وقت نمیان یه user رو مسخره کنن تو بازی
مگر این که باهاشون کل کل کنی
تازه بعضی هاشون با معرفتن میان 4 تا خط درستو حسابی هم بهت یاد می دن من خودم زمانی که تازه بازی می کردم وقتی یه چیزای رو یاد گرفتم که بتونم بازی کنم سیریش یکی از دوستام شدم تو 2 روز 4 تا مپ یادم داد 60% کمپ های dust رو یادم داد خیلی بدردم خورد کلی خط یادم داد :20:
سلام دوست عزیز اگر شما حتی موقع ورود به سرور های ایرانی به این مشکل بر خوردید این فایل را دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید ، مشکل شما حل می شودنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?2z2mxsulv7j
ببخشید من وسط حرف دو تا مهندس می پرما( mohammadgame و oracle )نقل قول:
من با نظر دو تاتون موافقم اگر زیاد با بات ها بازی کنی بازیت خراب می شه واگر همون اول به گیم نت بری تابلو می شی (خودم تجربه کردم )
به نظر من باید اول با بات ها بازی کنی بعد به صورت آنلاین بعدش که دیگه کاملا بلد شدی و یکم حرفه ای بری گیم نت که دیگه تابلو نشی
به نظر من سطح بازی آنلاین از گیم نت پایین تره
البته تمرین با بازی انلاین یه مزیت دیگه ای که داره اینه که هر چقدر هم مبتدی باشی دیگه تابلو نمیشی و میتونی اینقدر بازی کنی تا حرفه ای بشی و تو گیم نت پوز رفقا رو بزنی .
ممنون از راهنمایی همه شما دوستان عزیزنقل قول:
دوستان با 1.19 می شه آنلاین بازی کرد ؟
خیر . به دلیل یک سری دستکاری ایرانی های عزیز این قابلیت برداشته شده .نقل قول:
دوستان با 1.19 می شه آنلاین بازی کرد ؟
بچه ها من هر کاری میخوام بکنم گرافیکش بره رو 32 نمیره
نمیدونین چرا؟
نقل قول:
ويندوز روي 16 هست احتمالا.در ضمن 16 كه بهتره.لگت رو پائين تر مياره.البته نه چندان.
نه
ویندوز رو 32 هست
اخه رو 16 گرافیک بازی خیلی پایینه
روی 16 که اصلا لگ نداشتم
بعد latency بالا باشه خوبه یا پایین؟
من لتنسیم بین 50 60 هست
سلام
من از کجا می تونم AntiCheat 3.9 رو دانلود کنم؟
سایت gamezone نمی گذاره دانلود کنم و پیام زیر رو می ده:
نقل قول:
Download Manager
Sorry, your account does not have access to downloads.
بفرمایید عزیز اینم AntiCheat 3.9
راستی: اگه تو سایت گیم زون عضو بشی مشکلت حل می شه
کد:http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient3.9.rar
سلام .دوست عزيز شما بايد براي دانلود عضو سايت بشيد.اگه نخواستيد ميتونيد از اين ادرس دانلود بفرمائيد.نقل قول:
[HTML]www.sxe-injected.com[/HTML]
لتنسی هر چی کمتر باشه بهتره .نقل قول:
لتنسی شما هم بهترین حالت هست .
یه جای دیگه اپلود کردم برای شما :نقل قول:
کد:http://iceblog.persiangig.com/AntiCheat.exe
ببخشیدا آدم یه چیزو صد بار که نمی زاره من گزاشتم تموم شد دو نفر دیگه برای چی پست الکی می دن
تشکر می کنم از این همه توجه :42: بابا حداقل بگید جوابتو نمی دونیم. فقط یه نفر گفته بود که اون هم دنبالش گشته و پیدا نکرده. بازم دمش گرم که حداقل جواب داده.نقل قول:
1- آقا کسی دمو های توپ از بانی جامپ های حرفه ای داره؟ اگه آموزش بانی جامپ باشه بهتره.
2- وقتی می خوام بعضی مپا رو بسازم، پیغام زیر را می دهد و از بازی خارج می شود. دلیلش چیه؟
"couldn't open tfc.wad"
سوال اولو که ولش کنید. خودم خیلی دنبالش گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم. فقط یه سایت پیدا کردم که آموزش بانی جامپه ولی نه به صورت دمو. بد نیست یه سری بزنید. اینم آدرسش:
[HTML]http://fidosrevenge.com/bhop[/HTML]
ولی اگه سوال دومو جواب بدید، ممنون می شم. مشکل از مپه یا چیز دیگه؟
شما میشه بگی از چه اینترنتی استفاده میکنی ؟نقل قول:
نه
ویندوز رو 32 هست
اخه رو 16 گرافیک بازی خیلی پایینه
روی 16 که اصلا لگ نداشتم
بعد latency بالا باشه خوبه یا پایین؟
من لتنسیم بین 50 60 هست
عزیزم اگه کسی بلد باشه کمکت میکنه . سئوال دومت رو باید از کسی بپرسی که این کار رو قبلا کرده .نقل قول:
تشکر می کنم از این همه توجه بابا حداقل بگید جوابتو نمی دونیم. فقط یه نفر گفته بود که اون هم دنبالش گشته و پیدا نکرده. بازم دمش گرم که حداقل جواب داده.
سوال اولو که ولش کنید. خودم خیلی دنبالش گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم. فقط یه سایت پیدا کردم که آموزش بانی جامپه ولی نه به صورت دمو. بد نیست یه سری بزنید. اینم آدرسش:
سلام مجدد.اقا كسي نميدونه استراتژي واسه بات از كجا بايد دانلود كنم؟
يعني هيشكي نميدونه؟
ای دی اس ال 256 چرا؟نقل قول: