به دو سه صفحه قبل نگاه کن پست شماره2409اونجا من توضیح دادمنقل قول:
Printable View
به دو سه صفحه قبل نگاه کن پست شماره2409اونجا من توضیح دادمنقل قول:
بازم نشدنقل قول:
همه چی رو دقیق انجام میدم ولی نشد
من سیمو که گرفتم همون کد *140*1# رو وارد کردم کافیه دیگه...
به نظر شما اشکال از کجاست؟؟
آره کافیهنقل قول:
ولی برای اینکه مطمئن باشی فروشنده ثبت نامت رو تکمیل کرده یه SMS خالی بزن به شماره 7777 :27:
شما برو Setting connectivity Date communiction Date accounts همه چیز رو پاک کن بعد دوبار اون SMS رو بزن و هر دوبار نصبش کن مشکلت حل میشه:27:
چون من هم بار اول دوبار نصب کردم :31:
امشب هم همه رو پاک کردم یه بار نصب کردم درست نشد وقتی دوباره SMS زدم و نصب کردم درست شد حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوریه :18:
راستی اگه یه سری هم به این آدرس بزنی بد نیست زود جواب میدن آخه تاپیک ایرانسل تقریبا منتقل شده به این آدرس اینجا خیلی زودتر جواب میدن
نقل قول:
کد:www.mtnclub.ir
اول که گوشی رو ميخری مموری کارت خودش نداره ؟
با تشكر از راهنمائي شما دوست عزي و zimkaنقل قول:
امروز صبح كه دوستم ديده بودم گوشي مستر ريست كرده بود برگشت به حالت اولش.
راجب ايرانسل من به شما پيشنهاد مي كنم يه زنگ به اپراتور بزن (با توپ پر) خودشون برات رديفش مي كنند.
من براي e_care بالغ بر50 بار با موبايل درخواست دادم ولي هي مي گفت تو همين 124 ساعت يا هفته ولي خبري نبود زنگ زدم با داد و بيداد 10 دقيقه بيشتر طول نكشيد به من هم e_care دادند.
موفق باشي
خير متاسفانه ندارهنقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری از خود گوشی به وسیله ی این رمز: #06#*(imei)
فهمید که گوشی مال کدوم کارخونه هستش.......یعنی اینکه اصل یا نه؟
از این قبیل رمز ها(#06#*) دیگه نیست؟
دوست عزیز وقتی که من می خواستم بخرم از سوالاتی که پرسیدم متوجه شدم که K800 تقلبی نداره و فقط یه نوعش هست که قیافش تابلو هست و دوربینش هم 1.3 هستنقل قول:
از این گذشته اینگوشیها هموشون جینی هستن جنس چینی هم که دیگه .....
اگه سریالهاش یکی هستن و پشت گوشی نوشته Made Chine و پشت باتری هم نوشته Made In china Finished in China دیگه مشکلی نداره ((اینقدر بدبخت شدیم که جنس خوبمون شده چینی بعد هم میگن تحریمها هیچ اثری در اقتصاد و مملکت ما نداشته:2:))
الان هم سریع سر و ته قضیه رو درست کن که الان zimka_14162 میاد و مو های خودشو از ریشه در میاره آخه من و چند نفر دیگه چند بار این پرسیدم بابت این سوال شما دیگه گریش گرفته بود از بس این سوال رو پرسیده بودن :31:
داداش من سونی اریکسون همه گوشیاشو تو چین میزنه ولی کیفیت جنساش اونطوری نیست که شما فکر میکنی. من الان 1سال که k800 دارم ولی هیچ مشکلی نداشته.نقل قول:
از این گذشته اینگوشیها هموشون جینی هستن جنس چینی هم که دیگه .....
اگه سریالهاش یکی هستن و پشت گوشی نوشته Made Chine و پشت باتری هم نوشته Made In china Finished in China دیگه مشکلی نداره ((اینقدر بدبخت شدیم که جنس خوبمون شده چینی بعد هم میگن تحریمها هیچ اثری در اقتصاد و مملکت ما نداشته
در ضمن این مسئله هم هیچ ربطی به تحریم نداره. اونی که تو آمریکا هم سونی اریکسون داره گوشیش چینیه. فقط بعضی از گوشیاشو جای دیگه میزنه مثلا w900 تو ژاپن. p910 تو فرانسه. p990 هم اولاش فرانسه بود ولی بعدش اومد تو چین
بابا چين از درجه 1 داره تا ....
ولي من تا حالا نديدم و نشنيدم كسي با k800 به مشكل برخورده باشه
معین طلا بهت مجوز ادامه ی زندگی رو میدم:31::18::18::18:برو خدا رو شکر کن که حسن پی30 به دادت رسید:27::21:نقل قول:
عزیز همونجوری که hamkar1981 گفت چین از جنس درجه 1 داره تا .... و شما فکر می کنی اون گوشی چینی که تو آمریکا هست با اینایی که دست ما هست کیفیتشون یکیه:18: درجه 1 میره کشورهای اروپایی وآمریکایی و درجه ... میاد دست من و شمانقل قول:
اگه کشور ما درست و حسابی بود جرات اینکه جنس آشغال بریزن تو این مملکت رو نداشتن از گوشی گرفته تا پاتیل ذوب مس داداش من تو مس کرمانه میگه پاتیل آمریکایی 30 ساله داره کار میکنه اما الان چینی هاش رو 2 ساله آوردن دیگه باید عوضشون کنن اگه اینا تحریم نیست پس چیه :18:
سرمون رو مثل کبک کردیم زیر برف و میگیم تحریم کو :9:
خواهشن دیگه هم این بحث رو نکشین و از این پست من نقل قول نگیرین :42:
:27::27::27:نقل قول:
معین طلا بهت مجوز ادامه ی زندگی رو میدم برو خدا رو شکر کن که حسن پی30 به دادت رسید
حالا بلدین که چجور میشه فهمید مال کدوم کارخونه هست حالا هر گوشی که میخواد باشه؟
دمت گرم zimka_14162 .... لنگ مجوز you بودم ...........:31:
غیر از اون رمز رمزای دیگه نیست؟
یه نرم افزار جاوا هم بود که شماره سریال رو میدادی میگفت مال کجاس ولی من گوشی خوذم رو زدمیادم نیست نوشت مال کجاس ولی گوشی بابام رو زدم نوشت فنلاند در صورتی که پشت گوشی نوشته Made India :31:نقل قول:
فنلاند -فرانسه-چين -مالز ي و...نقل قول:
چه فرقي مي كنه اصل اينكه K800 داري حالشو ببر:27::27::27::31::31::31::20:
ما تو کار واردات پشم شیشه هستیم...نقل قول:
ترکیه یه کارخونه تولید پشم شیشه داره که کارش تو جهان شناخته شدس...میده کیلویی 3/1 یورو...
تو چین هم یه سری کارخونه های آشغال هستن که میدن حدود کیلویی 7/0 یورو...
ولی یه جنس چینی توپ هست که قیمت جنسای اون کارخونه زیر 5/2 یورو نیست...خیلی عالیه جنساش...
منظورم اینه که شما K800 رو از چین زیر نظر SE میخری...مطمئن باش SE اونقدر کنترل کیفیت داره که خودشو با اینکه بیشتر تولیدش تو چین هست خراب نکنه...
جنس درجه 1 و 2 هم نداره...شما از هر جا K800 بخری همونه...فرق نداره ایران ، چین ، آمریکا...
به اطلاعاتمون افزوده شد:27::5:نقل قول:
باشه بیخیال .................. ممنون
ولی سوال آخر منو جواب ندادین
همکار جون مطلب تورو نقل قول کردم که حرفتو تایید کنم قصد جسارت نداشتم...
حالا تو حال مارو بگیر... دمت گرم دیگه...
بازم این بحث شروع شد.نقل قول:
برید از پرشین بوی بپرسید ایشون پی1 خریدن اونم نه از جاهای دیگه اونم از سوئد:31:میگفت روش نوشته چین و هیچ مشکلی نداره.
بهترین راه برای اینکه ببینی اصله یا نه اول اون سریال نامبرش رو چک کن
از همه مهمتر ببین قیافش مثل اصلش هست یا نه چون کا800 تقلبی نداریم که اونایی که هست قیافشون فرق داره
والسلام
شما میتونی از گوشیای سونی اریکسون استفاده نکنی.نقل قول:
عزیز همونجوری که hamkar1981 گفت چین از جنس درجه 1 داره تا .... و شما فکر می کنی اون گوشی چینی که تو آمریکا هست با اینایی که دست ما هست کیفیتشون یکیه درجه 1 میره کشورهای اروپایی وآمریکایی و درجه ... میاد دست من و شما
1 میخواستم بدانم چه جوری میشه از طریق USB موبایل به اینترنیت کامپیوتر وصل شد مدل گوشی k850i
لطفا راهنماییم کنید
2آیا برنامه است که روی گوشی زمز گذاشت تا کسی وارد آن نشه
بازم نشدنقل قول:
راستی ربطی به اعتباری و دایمی بودم نداره؟
اخه من فقط سیمو فعال کردم تو دفترچش نوشته کد 12 رقمی...
گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!
bache ha man k800 ro az site sony ericsson update kardam vali be ham rikht! majboor shodam bedam biroon flash konam
نه ربطی نمیتونه داشته باشه :5:نقل قول:
شما دائمی هستی یا اعتباری
من اعتباری هستم :31:
12 رقمی ... چی
اون 12 رقمی شارژ رو می گی
پیغام خاصی میده
شما کجا هستی شاید اینترنت اونجا مشکلی داره
براي start up ميشه ولي اونطوري كه تو نوكيها هست نه نميشه جاوا اين قابليتو ندارهنقل قول:
برو بچ یه کاری بکنید من ظرفیت اس ام اس هام در حال انفجار هستش کلا توی کا800 فقط 1000 تا اس ام اس جا میشه چه سند باشه چه ریسیو باشه.
من دلم نمیاد اس ام اس های نامزدم رو پاک کنم هی میگه جا ندارم. دارم اس ام اسهای ارسالی رو یکی یکی پاک میکن.
کمکم کنید دارم مجبور میشم که کا800 رو رد کنم یه سیمباین بگیرم
چند روز پیش داشتمآهنگ گوش میدادم و باگوشی کار میکردم یه دفعه آهنگ قطع شد بعد رفتم دیدم هر چیMp3 ریخته بودم رو گوشی پاک شده :18: زیاد محلش نگذاشتم دوباره دیشب همین اتفاق افتاد چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟:19::18: :19:
میشهبرای آکوستیکش باشه آخه من یه آکوستیکی رو که برای کا 750 معرفی شده بود رو ریختم روش:31:
کاظم بابا تو کارت بیخ پیدا کرده. خوب اس ام اس هاشو حفظ کن. برو یه سیمبین بگیر چاره ای نیست
امکان کمی داره که به خاطر آکوستیک باشه حالا شما یه بار مستر ریست کنید اگر گوشیتون حل نشد فلاش کنید و آکوستیک دیگه ای رو اضافه کنیدنقل قول:
آخه تو هم سيمبيني شدينقل قول:
چون مي دونم بين اين دو انتخاب:40: حتماً سيمبين انتخاب مي كني:31::31::31::31::27::5:
البته در شرف خرید دبلیو950 و ام600 هستم ولی تا اون موقع چی کار کنم؟نقل قول:
چطوری اینها رو میشه سیو کرد؟ هزار تا فول شده.:31:
خوب SMS هات که نمی خوای همیشه همراه خودت داشته باشی :18:نقل قول:
بریزشون رو سیستم:27:
درسته اما همون رو هم نمیدونم چطوریه البته میدونم با یه برنامه ای میشد ولی اسمش رو فراموش کردم:18:نقل قول:
لینکش رو برام میشه بذارید و اینکه چطوری روی سیستمم بریزم
برنامه ای به نام MyPhoneExplorer از لینک زیر دانلود کننقل قول:
شما برنامه رو نصب می کنی گوشی رو وصل میکنی بعد اگه گوشی رو نشناخت میری گزینه File Option بعد Search device رو میزنی بعد که سرچ تموم شد OK میکنی پنجره رو Ok میکنی بعد تو صفحه اصلی نرم افزار اون بالا یه Refresh میزنی حالا همه اطلاعات گوشی در خدمت شما س :21::27::21:نقل قول:
کد:http://4share.ir/storage/163MyPhoneExplorer_1.5.3.rar
خوب برای ریختن SMS میتونی از کل SMS هات به Backup بگیری
گزینه Extras رو میزنی بعد گزینه Creaet bachup رو میزنی و ادامه کار ..... که دیگه راحته
اگه هم خواستی یکی یکی سیو کنی میری تو قسمت SMS روی SMS راست کلیک می کنی و Eport\Import رو میزنی و سیو میکنی
حتی رمز هم میتونی براش بزاری که کسی SMS هات رو نبینه :21: چون هر دفعه که گوشی رو وصل میکنی اطلاعاتش تو برنامه میمونه و وقتی گوشی هم وصل نباشه میتونی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی
برنامه واقعا عالیییییی هستش :27:
بازم کاری بود در خدمتم:10:
به نظر من اس اس اسایی که میخای رو اول Forward کن بعد Copy کن بعد تو قسمت Note گوشیت Paste کن.:27::27::27::21::21::13:نقل قول:
zimka باكپي و پيست كردن تو Note گوشي اگ مشكلت حل نميشه با برنامه اي كه آقا حسين معرفي كرده تست كن جواب ميگيري
با برنامه کار کردم... از گوشیم Backup گرفتم... میشه بگید چه جوری میشه این Bachup رو به یه گوشی دیگه منتقل کرد؟نقل قول:
من اون لینک رو میرم ولی مثل اینکه باید ثبت نام کرد .نمشه یه جا دیگه مثل 4share آپلودش کنید من که چیزی به اسم دانلود ندیدم اونجا یه جایی هستم که باید من فایلی رو آپلود کنم و برای دانلود نیست