سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...
می شه راجع به مورد 4 بیشتر توضیح بدید؟؟
من دوستی دارم که وارده و می تونه کمک بکنه تو اون ضمینه!! نگران دردسر و پیچیدگیش نباشین! :دی
ممنون از لطف و توجهتون
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...
می شه راجع به مورد 4 بیشتر توضیح بدید؟؟
من دوستی دارم که وارده و می تونه کمک بکنه تو اون ضمینه!! نگران دردسر و پیچیدگیش نباشین! :دی
ممنون از لطف و توجهتون
بهترین تنظیمات µTorrent برای کانکشن 128 چیه؟
من سرعت دانلودم خیلی کمه (یه فیلم 700 مگی رو میگه 5-4 روز طول میکشه!)، ممکنه از پورت باشه؟ (آخه تو Vuze هم مشکل NAT دارم...)
◙
من یه راهنمای جامع داشتم ولی پیداش نمیکنم, ولی فکر کنم اگه به دوستت بگی با همین لینک میتونه کارتو را بندازه:نقل قول:
چیزی که لازم دارین یه کلاینت ssh مثل PuTTY و یه اکانت ssh ـه که یه سری free shell provider توی همون لینک آورده که امیدوارم هنوز سرویس بدن و گرنه با یه جستجو میتونی پیدا کنی.کد:http://torrentfreak.com/bittorrent-over-ssh-071014
پ.ن: مورد سوم هم بد نیستا, یه امتحانی کن ضرر نداره, سادست.
با اجازه اساتید،نقل قول:
برای اینکه ببینید مشکل پورت یا فایروال دارید یا نه، باید به ایکون وضیعت توی پایین صفحه برنامه نگاه کنید، اگر سبز بود یعنی مشکل از این نیست.
یه احتمال دیگه اینه که isp شما ترافیک تورنت شما رو بلاک کنه، باید یه بررسی تو این زمینه بکنید.
اگه مشکل از اینها نبود، باید برید توی یکی از این سایتهای سنجش سرعت آپلود مثل این:
بعد چند بار آزمایش رو انچام بدید و میانگین سرعت آپلود خود رو محاسبه کنید، بعد حدود 70 درصد این میانگین سرعت رو توی تیظیمات برنامه برای آپلود قرار بدین. حواستون باشه که kbyte/sec رو با kbit/sec اشتباه نکنید.کد:http://www.testmy.net/tools/test/u_load.php
مورد دیگه اینه که شما باید یه پورت رو هم برای برنامه تنظیم کنید، یه عدد بین 50000 تا 65000.
تورنتی هم که دریافت میکنید، توی سرعت شما تاثیر داره، باید توجه کنید که تعداد مناسبی سیدر داشته باشه.
یه راهنمای خیلی کامل هم zed2 گرامی قرار دادند که خیلی مفیده و روشهای حل مشکل پورت و فایروال توش هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
ببخشید نمی شه کاری کرد که سرعت آپلود رو خودمون مشخص کنیم؟
اصلا باید این کار رو بکنید، چون اگر سرعت آپلود رو به حال خودش رها کنید، باعث کاهش سرعت دانلودتون هم میشه.:27:نقل قول:
توی تنظیمات کلاینتهای تورنت این کار به راحتی امکان پذیره. مثلا توی یوتورنت وارد option میشید و از بخش bandwidth این کار رو انجام میدید.
نجوه انتخاب سرعت آپلود مناسب هم 2 تا پست بالاتر هست.:31:
سلام
من همین امروز تورنت رو نصب کردم.الان زدم یه فیلم دانلود کنم ولی سرعتم از 5کیلو بایت بیشتر نمیره و یک روز و نصفی طول میکشه که بخاد دانلود کنه.در حالیکه میزنم از رپید دانلود کنم چیزی رو سرعت دانلودم رو 20 هستش معمولا
حالا چیکارش باید بکنم؟ اصلا کار با تورنت رو بلد نیستم
سه ، چهارتا پست بالاتر را مطالعه کنید.نقل قول:
پست شماره 2443
به به به
چه تاپیکی مشتی ای
مدتها بود تو کفه چنین تاپیکی بودم
میگم دوستان این تورنت به کاره ما دایال آپی ها ی خسته هم میاد؟
فیلم اینا که خدا نکنه ولی همین چیزهای کوچیک موچیک در حده 40-50 مگی
سلام دوستان
توی ترکر های خصوصی نسبت دانلود به آپلود چقدر باید باشه تا بن نکنن.
راستی این ترکر های خصوصی چه ویژگی هایی دارن نسبت به عمومی؟ آخه من توی عمومی ها کم و کسری نمی بینم.
مرسی
نوچ! به درد نمیخوره :31: امتحان کن میبینی خودینقل قول:
هر سایتی برای خودش یه سری قوانین داره که همونجا نوشتهنقل قول:
ترکر خصوصی سرعت بالاتر برای دانلود ، فیک نبودن فایلهای ارسالی ، در اکثریت مواقع سید دائمی فایلها ، امکان درخواست وووو....
خیلی وقته تو mininova خبری از fxg , axxo نیست چرا؟:41:
احتمالا klaxxon همون axxo ـه:نقل قول:
کد:http://www.p2pon.com/2008/03/10/the-bittorrent-proudly-presents-axxo%E2%80%99s-back
سلام دوستان
اگه امكان داره يه چند تا از اين تركرهاي خصوصي رو با موضوعشون معرفي كنيد .
ممنون
fxg که کلا دیر به دیر ریپ میده بیرون axxo رو هم بیخیال بشین ریپاش دیگه تعریفی ندارن حجم های cd رو هم که کم رعایت میکنه دیگهنقل قول:
در پستهای قبلی ترکر های خصوصی زیادی معرفی شدن با یه سرچ ساده همشون لیست میشننقل قول:
يه سوال:
آيا سرعت دانولد با نرم افزارهاي مثل Utorrent با سرعت آپلود ربط داره؟ (يعني نرم افزار مديريت ميكنه؟)
من وقتي آپلودم رو به 5 تا 10KB محدود ميكنم، سرعت دانلودم زير 7 يا 8KB ميشه، ولي هر وقت محدوديت آپلود را حذف ميكنم، تا 40 و 50 هم ميتونم دان كنم؟ (البته در فايلهاي خيلي بزرگ)
کلا مثل اینکه mininova سیاستهاش رو تغییر داده :41: fxg ریپ داده اما تو mininova خبری ازش نیست.نقل قول:
اگه کسی سایتی میشناسه مثله mininova پربار مخصوصا در زمینه فیلم دریغ نکنه:19:
بله ربط داره با محدود کردن آپلود به کمتر از 10KB سرعت دانلودتون هم کم میشهنقل قول:
یعنی از همه بهترهها!نقل قول:
به نظر من، مهم کیفیته و این داستان حجم CD هم رسمی هست که دورهی کاربردش سر اومده، ولی جا افتاده دیگه. آخه الآن کی دیگه از CD استفاده میکنه؟!
◙
بهتره یعنی همون بدتره دیگه آره؟نقل قول:
نه شاید استفاده از سی دی کم شده ولی رعایت حجم ها خوبه بعنوان مثال اکثریت ریپرهای معروف از حجمهای 700 مگی 1.4 گیگی و برای ریپهای بلوری از 1.81 گیگی و 2.18 گیگی و .. استفاده میکنن حالا axxo میاد یه ریپ میده بیرون با حجم 900 مگ از نظر کیفیت افتضاح ، اینترلیس نامیزان تصاویر چهارخونه رنگ پریده حجمش هم که نه میشه گفت اینوری هست نه اونوری من که dvdrip تقریبا دیگه دانلود نمیکنم ولی در صورت دانلود دیاموند رو برای 2سی دی و fxg رو برای 1 سی دی ترجیح میدم axxo برا زمانی بود که سرجمع 10 تا ریپر نبود الان اون چیز که زیاد هست ریپره من کیفیت و وقت رو برای تعصب فنا نمیکنم!./.
سلام
من دارم يه فيلم با حجم تقريبا 400MB رو با تورنت دانلود ميکنم که در قسمت Downloaded نوشته مثلا 80Mb و جلوش تو پرانتز نوشته مثلا 800kb Discarded يا اينقدرش از دست رفته. مي خاستم بدونم اين طبيعيه يا نه؟! وآیا راهی هست که این از دست رفته ها رو آوردشون یا نه؟! و اينکه آيا در پخش فيلم اختلال ايجاد ميکنه؟ يعني همش وسط فيلم ميپره يانه؟! بعد هم بگید که چطور میشه جلوش رو گرفت؟!
برنامم هم Vuze هست.
یه سوال دیگم هم اینه که آیا میشه فیلمی رو که نصفش رو آوردم پلی کنم ِا نه؟! چون از همون اول که شروع کردم به دانلود فایلش رو ایجاد کرد و حجمشم 400MB زد! ولی وقتی پلی میکنم نمیاد. میخاستم پلیش کنم ببینم اصلا خودشه یا سر کارم؟!
یه خورده سوالا زیاد شدن ولی ممنون میشم جواب بدین!
نقل قول:
آقا شرمنده ما سوادمون كمه
اين دياموند چيه؟ اسم سايته؟
يا fxgo؟ ممنون اگه يه توضيح مناسب بدين
سلامنقل قول:
downloaded یعنی تا این لحظه برنامه تورنت شما 80 مگابایت از فایل رو گرفته.
discarded یعنی مثلا 800 کیلوبایت دریافت شده رو دور ریخته به خاطر دلایلی مثل خراب بودن اون قطعه یا دوباره گرفته شدن یک قطعه و ... در کل این به این معنی نیست که فایل شما خراب میشه. خود برنامه تورنت دوباره این قسمتهای خراب رو میگیره. پس این مورد طبیعیه و جای نگرانی نداره.
در مورد دیدن فیلم، شما باید بگذاری یه خورده بگذره، وقتی به اندازه کافی دانلود شد، میتونید اینجاهایی که دان شده رو ببینید، اما بستگی داره، یعنی ممکنه تا 80 درصد هم بره و شما هنوز نتونی فیلم رو ببینی. اما بازهم ممکنه مثلا 30 درصدش دان شده باشه ولی بتونی ببینی، خلاصه شانسیه که چه زمانی بتونی ببینی.
مثلا من وقتی یه فیلم با فرمت avi دان میکنم بعد از یه مدت میتونم اونجاهایی که دان شده رو ببینم.
امیدوارم جوابهاتون رو گرفته باشید.
یه توضیحی رو به پست بالا اضافه کنم که شما در صورتی که piece اول فیلم رو گرفته باشی می تونی اجراش کنی و قسمت های دانلود شده رو تقریبا ببینی. و این مورد کاملا شانسی هست که این piece کی دانلود بشه.
سلام.نقل قول:
اینا اسم گروه های ریپر ها هستش ...
مثل
axxo
fxg
iNT
و ....:20:
سلام و ممنوننقل قول:
اولا اینقدرها میفهمم که 80MB رو دان کرده منظورم Discarded بود دوما اون 80MB رو مثلا گفتم.
ولی فکر کنم تقصیر خودم بود سوالمو بد پرسیدم.
میدونم کل فیلم خراب نمیشه منظورم اینه که اگه یه قسمت هایی از فایل فیلم نیاد همش تصویر میپره. این در مورد فایل های تصویری و صوتیه که اگه یه مقدارش نیاد کل فایل خراب نمیشه ولی در مورد فایل های زیپ اگه حتی یه کیلو بایتش هم نیاد کل فایل حتی اگه 1GB هم باشه خراب میکنه. برای اینکه میخام یه فایل زیپ دانلود کنم این رو پرسیدم.
البته گفتی که خود برنامه این فایل ها رو میگیره که اگه اینجوری باشه مشکل حله ولی تو مطمعنی که این فایل های دور ریخته شده رو دوباره میگیره؟! از بقیه بچه ها هم میخام اگه در این مورد مطمعنن بگن.
ممنون
اولا منم مثلا گفتم.نقل قول:
دوما، بله کاملا مطمعن هستم، اگه برنامه زد 100 درصد دان شده، یعنی کلیه قطعه ها بدون کم و کسری دریافت شده، 100% مطمعن باش.:19:
حالا که بحث افراد ریپر شد خوبه دوستان مجرب برای بچههای ناوارد نظر بدن در مورد این ریپرها و کیفیت کارهاشون.
◙
سلام امروز یه مشکل جدید پیدا کردم مشکل هم اینه که امروش میخام بقیه فایل رو دانلود کنم ولی شروع نمیشه! چند تا فایل دیگه هم که Seed زیادی دارن رو تست کردم ولی اصلا نه Seed و نه Peer وصل نمیشن! مشکل چیه؟!
من یه فیلم تورنت دانلود کردم اما وقتی با هر برنامه نمایش فیلم می خوام ببینم پخش نمیکنه و منو به این آدرس لینک میده و ظاهراً باید برنامه ای رو دانلود و نصب کنم اما تو صفحه 2 تا لینک دانلود هست که هر دوتاش ارور میده
لطفاً راهنماییم کنید چطوری می تونم ببینم
اینم لینک اون صفحه ای که منو می فرسته:
متشکر از کمکتونکد:http://update-media-player.com/?id=1.29.wmv
اینجا شاید بتونه کمکت بکنه:(کی حوصله سرچ تو این تاپیک رو داره :31:!!!)نقل قول:
واسه شروع بد نیست!
در مورد کیفیت هم بگم کهکد:http://www.torrentking.org
انشاالله بذارین امتحاناتمون تموم بشه :19: همه چی رو در مورد
دانلود و نحوه پخش فایل در اینترنت و گروههای scene و تفاوتش با گروههای p2p و....
به زبان فارسی :2: میگم تا
دیگه از این بحثهای پیش پاافتاده نکنید!!! :41:
من تازگیا ADSL 512 گرفتم (قبلا 64 داشتم) الان که میخوام با utorrent دانلود کنم سرعتش خیلی بایینه و در حد همون 64 هست شاید یکم بیشتر، تنظیماتش رو هم روی 512 آوردم ولی فایده نداشت!!!! مشکل از چی میتونه باشه؟!!!
اینم بگم که روی دوتا pc امتحان کردم!!!
من تقریبا 95 درصد فیلم و سریالا رو از تورنت و سایت demonoid دانلود میکنم
سرعتم هم 128 بیشتر نیست
فقط یه چیزی
کسی لینک تورنت خوب از سریال Merlin سیزن اولش میتونه گیر بیاره؟
واسه من یا ----- بود یا لینکایی که گیر آوردم از نظر سید خوب نبود
13 قسمته
نمیخوام حجمش سرهم از 4500 مگ بیشتر باشه
سلام
من تورتم را پاک کردم دوباره نصب کردم
ار اینBitTorrentاستفاده می کنم
در تورنت در کنار نام هر فایل تورنت در نرم افزار یک نماد موجود است
ابی وخاکستری و..................
قبلا برام ابی بود اما الان قرمز با فلشی به سمت پایین هست
در اینجا خواندم که
نوشته این علامت:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
تورنت در حال دانلود است ولی ترکر های موجود در تورنت مشکل دارن.ممکن است ایت مشکل بخاطر پورت کار نکردن ترکر و ... رخ بده
این یعنی جه؟؟؟
چه طور می توانم این علامت را ابی کنم؟؟؟؟
در ضمن پورتم باز ست وسرعت دانلودم نیز خوب
راستی جندثانیه اول ابی هست بعد قرمز می شود
با تشکر
از چه شرکتی سرویس دارین خیلی از شرکت ها سرعت تورنت رو محدود کردن مثلا داتک اینطوریه مخصوصا رو سرویس های 512 محدودیتاش بیشترم هست.نقل قول:
بیا این لینک بهتره زودتر دانلود کنی تا PirateBay تعطیل نشده، سایتش رو فروخته صاحبش چند وقت دیگه همه بدبخت میشیم تا پس میتونی دانلود کن:نقل قول:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/4674928/Merlin_Season_1
قبلاً Axxo بود معروف ترین گروه بود، حقیقتاً هم عالی بود کارش ولی چند ماهه که دیگه فعالیت نمیکنه الان FXG تو گروه های معروف مونده که اونم چند وقت بود کار نمیکرد ولی جدیداً کار میکنه ولی محدود،اما مشکل اصلی اینجاست اکثر این گروه ها فیلماشون از PirateBay سرچشمه میگیره و الان اوضاع خیلی بده چون PirateBay فروخته شده و چند وقت دیگه بزرگترین Tracker دنیا تغییر وضعیت میده، شما همین الانم Tracker تورنت هات رو نگاه کنی میبینی حداقل 70-80 درصدشون Piratebay هست. گروه های دیگه ای مثل FXM هم هستن ولی خوب فعالیتشون خیلی کم شده، من توصیه میکنم از Tracker های خصوصی استفاده کنید مگه اینکه فیلمی که میخواین رو یکی از این گروه ها منتشر کردن. مثلا الان Watchmen رو FXG داده میشه از Tracker های عمومی هم این تورنت رو گیر اورد.نقل قول:
سلامنقل قول:
از دوستان کسی جواب سئوال منرا نمی دهد؟؟؟:10:
سلام دوستان
یک سوال داشتم. ناپیک هم طولانی هست نمیشه همه شو نگاه کرد.
من از uTorrent 1.8.2 استفاده می کنم. چند تا فایل در حال دانلود دارم. حالا می خوام ویندوزمو عوض کنم. چجوری می تونم این دانلود ها رو نگه دارم و بعد از ریختن ویندوز دوباره ادامه شو انجام بدم؟
یه سوال دیگه: این PirateBay کی قراره تعطیل بشه؟
هیچی !نقل قول:
ویندوز رو مثلا درایو c که می زنی فایل های داملودی تو درایوهای دیگه باشه بعدش اگه هم خواستی دوباره اد کنی که بعد از نصب ویندوز ! فایل کوچولوشو دان می کنی بعدش هم اد !!! تمام :ی:40:
2. مگه قراره تعطیل بشه ؟!