درسته dota بیشترین محبوبیت رو پیدا کرده ولی تورنمت خوبی نداره...
تورنمنت پارتیزان هم باید حتما برگزار بشه.
Printable View
درسته dota بیشترین محبوبیت رو پیدا کرده ولی تورنمت خوبی نداره...
تورنمنت پارتیزان هم باید حتما برگزار بشه.
آقای blizard هیروی ضعیف نداریم اینکه دیگه سوال نداره ولی بعضی هیرو ها واقعا نسبت به یکسری هیروهای دیگه شاخ هستند که alchemist تو ورژن 6.37 یکی از همون هیروهای شاخ هستش اگه میگی نه یکبار امتحانش کن ضرر نداره
خودت داری میگی 6.37.
ولی تو 43 ارزش خیلی زیادی نداره که حذف بشه..
1حذف اصلی
2حذف استراتژیکی
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::1 1:نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
حذف کردن هیروها بستگی به استراتژی هیروهای خودی و حدث زدن هیروهای مقابل داره .
مثلا اگه استراتژی هیروهای خودی به صورت اتک های سنگین و کاور این هیروها باشه خیلی لازم نیست که سایلنسر حذف بشه .ولی اگه استراتژ ی فشارسنگین با مجموع لول ها باشه سایلنسر باید حذف بشه .ولی در کل سایلنسر تو در گیری ها میتونه اذیت کنه و ورق رو برگردونه کمترین ریسک اینه که حذف بشه .
مپ 6.46 رو باید کجا گیر بیاریم؟
فكر كنم منظورت پارتيزان باشه نهنقل قول:
در شمن فكر نميكنم از اينا مسابقات معتبر تر باشه
بعد ميشه بگي چه مسابقاتي از نظر تو معتبر هستش ؟:19:
بابا آق N A W I D آخه خدا رو خوش نمیاددددد:31::31:نقل قول:
S I LENCER فوق العاده هیروی خوفی است اگه طرف بدونه چه جوری باید از لولهاش استفاده کنه:5::5:
راستی آق Nawid از برو بچ چه خبر خیلی وقته ندیدمشونننننننننننن
نه نمیشه بگم.
اقایون تبریک روم ایرانی دوتا هم تو جی جی اومد ازین به بعد تو روم ایرانی
محمد جان سلام منم هستمنقل قول:
cao-caox
بچه ها من از م÷ 6.12 داشتم بازی میکردم تا حالا نشون به اون نشون که اخرین م÷ی بود که سایلنسر اینفرنال داشت هیچ کدومتون اینو نمیدونستین مطمعنم هسم ولی تا حالا اینجوری مثله بچه های ای forumشاخ بازی در نیووردم در ضمن اون وقت که میکین 6.26 م÷stable(رسمی)6.27 بود قبلشم 6.12 بود
بابا بیخیال اینقدر شاخ بازی در نیارین به هم دیگه اطلاعات بدین نه کلکل در ضمن چه گیری دادین به این دوم؟؟؟
منم اگه دوست داشتین با هم باشیم هستمنقل قول:
arash666
ولی انلاین خیلی لگ داره
بچه ها کسی از شیراز نیست؟؟؟بچه ها کسی از شیراز نیست؟؟؟بچه ها کسی از شیراز نیست؟؟؟
بچه ها کسی از شیراز نیست؟؟؟بچه ها کسی از شیراز نیست؟؟؟بچه ها کسی از شیراز نیست؟؟؟
arsh666>>>>کاکو..سایلنسر هیل هم میکرد!!!!!کی داره شاخ بازی در میاره؟!
من از استان فارس شهرستان مرودشت(نزدیکه به شیراز)هستم
کلیه مپ ها ی جدید را میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
در ضمن قدیمی بودن مهم نیست خوب بازی کردن مهمه
arash تو کدوم گیم نت شیرازی بگو تا خدمت برسیم اگر clan دارید اسمش را هم بگو. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عكس هايي كه ميذاري ممنون خيلي قشنگن:11::11::11:
ممنون نوید جون.
در ضمن قدیمی بودن مهم نیست خوب بازی کردن مهمه:منم اینو تایید میکنم ولی تجربه ی زیاد خیلی وقتا بدرد می خوره....البته برای کسی که از اون به موقع استفاده کنه.
اینم یه عکس خیلی قشنگ. به ظرافت های dota پی ببرید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-مپ هاي جديد رو از اينجا مي تونيد بگيرين
2- arach كسي شاخ بازي در نياورد در ضمن من نگفتم كه 6.26 stable بود جيگرکد:www.getdota.com
شما هم شاخ بازي در نيار لطفا
3-اعضاء تيم دارن زياد ميشن بايد بهترينها رو انتخاب كنيم
فعلا اينا اعلام آمادگي كردن
Dr.Bronx
Cao-Cao
Arash666
$aeed
Akasha178
Dr.Eater
behrouz6
akharwarbaz
خوب شديم8 نفر
من نظرم اينه كه قديمي تر هارو انتخاب كنيم
حالا خود دانيد
در ضمن هر نفر آي دي جي جي ش رو هم بگه
اينايي كه بلدم رو مي گم
Dr.Bronx --------- historyrush
Cao-Cao -------- Cao-Caox
Dr.Eater --------- Eater_wst
akharwarbaz --------- akharwarbaz
Blizard --------- behrouz6
راستي اين blizard پيغام جدا داد براي عضويت
cao - cao
لطف كن بيشتر سر بزن اينجا تا نتيجه مشخص شه
همرو مي گم كلا
در ضمن سعيد آقا اگه آيديت آن نميشه يه آي دي ديگه بساز
فقط اونايي كه adsl دارن
خیلی خیلی ببخشید ولی :اول آی دی یاهوتو درست کن بعد به فکر جی جی باش.
سعید با شما نبودم.
سلام دوستاننقل قول:
میبینم که تیم داره ساخته میشه و یار اضافه هم پیدا کردیم :)
در مورد بهترینا باید بگم میتونیم تو GG-cleint قرار بزاریم و هر 2 نفر به صورت 1v1 با هم بازی کنن بعد برنده به کلن میپیونده
چطوره؟
در ضمن در صورت نیومدن یا دیر کردن هر کس تو gg برای بازی با player دیگه بازی به نفع player ی که سر موقع تو gg حاضر شده تموم میشه خوبه؟
دیگه این جوری حق کس دیگه ای هم ضایع نمیشه
در مورد Adsl هق با اقا Dr هست یعنی همه ی اعضا باید Dsl داشته باشند
من هم Adsl ام 2 روز دیگه وصل میشه (منتظریم این چراغ مودم یه چشمک کوچولو به ما بزنه :31:)
دیگه همین
راستی فک کنم تو تهران مود بازی XL هست درسته؟
:46:
میبینم که اقا blizard به راه راست هدایت شدهنقل قول:
:10:
به کلن خوش اومدی !:46:
اقایون سلام عرض شد
اینم برای خالی نبودن عریضه
دوستان هیچ شرکتی به ما ای دی اس ال نداد پس منو عفو کنید
من دارم الان با دیال بازی میکنم نمیگم لگ نداره ولی میشه بازی کرد اگه هاستت خوب باشه
چرا adsl نداد؟
سلام
دوستان من خودمو کشتم همه جا سرچ کردم توی سایت یورو بتل هم همه جاشو گشتم اما یه کرک برای این پچ 1.20d پیدا نکردم!دوستان اگه میشه راهنمایی کنید و یا یه لینکی چیزی بذارید
ممنونم
عزيز دل برادر اين ظرافت dota نيست. بلكه مربوط به wc3 هست. و اون هم يك huntress است.نقل قول:
sharingan عزیز شما نمیتونی جواب منو بدی؟دهنم صاف شده اینقدر این نت رو گشتم!آخر هم پیدا نکردم!
sharingan--درستش dota هست نه WC3.
برای کرک کردن ..اگه کرک پچ های دیگرو داری میتونی اونارو به 1.20d rename کنی بعد استفاده کنی.
سلام كسي level hero كه وقتي ميزنه طرف invornerable va freeze بشه همچي چيزي داريم تو dota :17:
akharwarbaz---ما تو راه درسا بودیم شما داشتی اشتباه می رفتی ....
CaoCao--اگه adsl منطقت رو ساپورت نمی کنه چرا از wireless استفاده نمی کنی؟فضولی نباشه ولی با dial-up نمی شه بازی کرد.
واسه هاست هم اگه درست بشه یه هاست دائمی داریم.
nawid درست نفهمیدم چی گفتی...ولی فکر کنم منظورت اون آیتم جدیدس که وقتی یارت از بازی بیرون میره روی اون میزنی تا نتونند بکشندش.
والا ما از وقتی که شما رو تو این تاپیک دیدیم داشتی کل کل میکردی (حالا اگه پستی دیدی که من توش با کسی کل کل کنم اون وقت من راه اشتباه میرفتم باشه ؟)نقل قول:
درضمن من برای اینکه یکی از ما بیاد تو کلن میخوام باهات بازی کنم هر کی ببازه ازکلن حذف میشه باشه ؟
ساعت و کدوم روم (فک کنم همون ایران باشه بهتره) رو شما مشخص کن باشه؟
id من
akharwarbaz
بحث آزاد چه شباهتی به کلکل داره؟
برای بار دوم میگم ...فعلا نمی تونم تو gg بازی نمی کنم.