من با تور مشکلی ندارم... هم تو دانشگاه هم محل کار هم با GPRS همراه اول بهش کانکت میشم! رو همه هم خوب کار میکنه....
Printable View
من با تور مشکلی ندارم... هم تو دانشگاه هم محل کار هم با GPRS همراه اول بهش کانکت میشم! رو همه هم خوب کار میکنه....
سلامنقل قول:
انگار شما رابط گرافیکیش را هم نصب نکردید. لطف میکنید مراحل استفاده را دقیق شرح بدهید؟
یعنی چطور راهش میندازید که متوجه میشید به سرور وصل شده؟
نه، گرافیکی استفاده نمیکنم (به جز رو اندروید).
کار خاصی نمیکنم. البته بگم که من ویندوز ندارم و اصلا رو ویندوز تستش نکردم ولی از اونایی که کردن پرسیدم کلی راضی بودن. تو لینوکس تور رو نصب میکنم، بعد یه ترمینال باز میکنم و tor مینویسم و اجراش میکنم. صبر میکنم تا بگه ۱۰۰٪، بعدش میرم پر و کسی مرورگرم رو تنظیم میکنم روی socks به آدرس localhost و پورت 9050 همین! دیگه خودش میره. فقط بعد از اینکه ۱۰۰٪ داد نباید ترمینال رو ببندی! باید همینطور باز باشه...
من هم تو اوبونتو و هم تو فدورا، هم با اپرا و هم فایرفاکس کار کردم، بدون مشکل...
رو اندروید هم orbot همین کارو میکنه که مشکلی هم نداره...
پس چرا برای من وصل نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با sudo اجرا نکن. یوزر خودت...
اگه بازم نشد خروجی دستور زیر رو بزار ببینم
کد:ps -A | grep tor
اتفاقا فکر کنم باید sudo اجرا بشه. همون طور که تو پیام گفته شده ظاهرا قبلا tor در حال اجرا بوده. اول با دستور sudo killall tor پردازشهای قبلی tor رو ببندید و بعد با دستور sudo tor دوباره اجراش کنید.اتفاقا من امروز همین کار رو کردم و جواب داد.
این recordMyDesktop دوباره مشکل پیدا کرد. حدود 45 دقیقه ضبط کردم، بعد از اون باید یه قسمتایی رو میبریدم. ولی به هیچ وجه با ffmpeg نتونستم این کار رو بکنم. حتی به وسیله روشی که توی سایت نوشتم اونو به avi تبدیل کردم، ولی باز ادیت نمیشه. فرمتش ogv هست. برنامهای واسه ادیتش سراغ دارین؟
دستتون طلا! با روش تلفیقی کار کرد. اول sudo killall tor را زدم و بعد tor معمولی. با سرعت شبانه هم کار میکنه.
(بزنم به تخته؛ چشم حسود کور!)
سپاس! صواب بردید.-------------------------------------------------------------------------------
راستی تا حالا سعی کرده اید درایو سی دی را در لینوکس باز کنید. (نه با کلید خود درایو؛ بلکه با دستور eject مثل ویندوز)
من هرچی گشتم نتونستم درایو را باز کنم. تا به فکرم زد ترمینال را امتحان کنم که با eject CD/DVD هم نشد. بالاخره eject خالی را زدم ودرایو پرید بیرون!
این که میگم sudo نزار واسه اینه که بدون .sudo هم کار میکنه. امنیتی تره که نزاری...
یه سوالی به ذهنم رسید اینجا بپرسم. کلا ربطی به قضیه نداره. من همیشه از خودم میپرسیدم این clip board چطور کار میکنه؟ توی یه فایل میریزه؟
نه!فقط آدرس فایلو برمیداره بعد هرجا پیس بزنی
دستور
cp [addrese file] [adrese jaii ke hasti]
رو خودش اجرا میکن
کلیپبورد کلا چیزه خوبیه! رفتارهای قشنگی ازش دیدم هم تو لینوکس هم تو ویندوز...
مثلا همین که دوستمون گفت درسته، ولی دیدم که بعضی جاها محتویات فایل پیست میشه!
میری تو فایل منیجر یه فایلو کپی میکنی بعد هرجا پیست کنی محتویاتش میاد نه آدرس فایل. حالا نمیدونم شاید برنامهی خاصی بوده که محتویات رو میگرفته ولی خب بازم جالبه.
به نظر من باید تو رم ذخیره شه، چون بعد از یه ریست کردن دیگه نیست... اگه فایل بود باید بعد از ریست هم میموند.
خوب، توی فایل هم میتونه باشه به نظرم. مثلا اگه شما یه چیزی به آدرس /tmp بذارین بعد از ریستارت دیگه وجود نداره. اینم شاید مثل همینه!
راستی یه سوال درمورد ffmpeg داشتم. چطور میشه یه قسمت از یه ویدیو رو کلا حذف کرد؟
:27:نقل قول:
خوب گیلیف برد از اون لحاظ برسی نکردم دیه!!
ولی فور ایکزمپل تو لیبرا کپی میکنی یه محتواییی که توش عکس و متن همزمان هست اونوقت فقط لینک ها میتونن کمک کنن و اصولا به نظر بنده آدرس برمیداره حتا تو نوت پد که یه چیزی گپی میشه تو رم یه آدرس هست واسه اون متن یه چیزی شبیه:::
zigil>user name>gedit>txtbox1>from 43443 to 87654
وگرنه فک نکنم عکس و متن موجود در مثلا لیبرا یه جا هنگام کپی بیریزن تو یه فایل و فقط در یه خط کوچیک از چیز مورد نظر آدرس گیری میشه.
دوستان Nmap عجیب نرم افزار خوبیه!!
یه پی دی اف فارسی واشش ندارید یاد بگیریم :| ؟
یه چیزی توی ویکیپدیا پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی MR Cracker، بیگ بنگ تئوری رو نگاه میکنی؟ آواتارت که میگه آره!
........................حذف شود.............
برنامه خوب واسه استفاده wget با gui چیا هستن؟ وقتی برای کسی لینوکس نصب میکنم که کاربر حرفهای هم نیست، یکی از بزرگترین مشکلها دانلود منیجر هست. واسه همین مجبورم واسه wget یا axel یه gui پیدا کنم. واسه axel که فکر نکنم پیدا شه، ولی واسه wget چطور؟ هست؟
من خودم دو تا guiدیدم. downloader4x و multiget که هردو هم خوب بودن هم با افزونهی flashgot تو فایرفاکس همخونی دارن و سرعت خوبی هم میدن. دیگه نمیدونم پشتیبانی میشن هنوز یا نه...
این دو تا همون wget هستن؟ آخه من یادمه سرعت multiget زیاد خوب نبود
نه، فکر نکنم هیچکدوم ربطی داشته باشند.
راستی یکی دیگه هم بود به اسم prozgui که از prozilla استفاده میکرد. کارش خیلی خوب بود ولی فکر کنم دیگه پشتیبانی نمیشه. من خیلی ازش راضی بودم.
سلام
wget-el
interface for wget on emascan
این چی میگه؟ بدردبخور هست؟ البته flashgot خودش خوب کار میکنه. فقط معلوم نمیکنه که کی لینک را میگیره و کی نمیگیره. آدم باید صبر کنه ببینه فایل دانلود شده یا نه.
اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به علاوه برنامه jdownloader هم مثل idm عمل می کنه.
راستی اینجا رو هم ببینی بد نیست:
ممنون. از kget استفاده میکنم.
یه راهی هست که من حجم یه صفحه یا یه فایل رو بدون دانلود کردن بدونم؟ از طریق کامندلاین
اگه سرور از متد head پشتیبانی بکنه راحته:
curl url -I
در غیر این صورت باید با timeout و ... جلوی دانلود رو گرفت و با بررسی هدر Content-Length حجم فایل رو پیدا کرد.
اگه php هم بلد باشی احتمالا filesize میتونه سایز url رو هم بده....
آقا کسی لینم دانلود پارسیکس رو داره؟اعصابم خرد شد اینقدر گشتم
کاقی بود تو گوگل عبارت parsix رو وارد می کردید و به اولین نتیجه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست می رفتید و تو سمت راست و قسمت دانلود نسخه مورد نظر رو دانلود می کردید.
دوست عزیز هزار بار این سایت رو باز کرده بودم ولی ظاهر لینک sourceforge مشکل داره (یا حداقل برای من).بهرحال من لینک دانلود رو از یه جای دیگه پیدا کردم که میذارم:نقل قول:
با سلام
کسی کتاب الکترونیک فارسی در رابطه با اموزش جامع لینوکس اوبونتو داره؟
لطفا بفرستید به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام.من ویندوز سون و ابونتو رو در کنار هم نصب کرده ام و از این لحاظ مشکلی نیست(روش نصب به این صورت بوده که ۸gb از درایو دی shrink کرده ام).حالا میخوام ویندوز سون رو پاک کنم و ویندوز ۸ نصب کنم.یعنی باید درایو c را فرمت کنم.سوال من اینست که آیا بعد از فرمت درایو c اطلاعات مربوط به بوت نمی پرد یعنی می توان دوباره هنگام بوت انتخاب کرد وارد چه سیستم عاملی شویم؟
بله اگه ویندوزتون رو عوض کنید لینوکس میپره و باید گراب رو دوباره نصب کنید.برای راهنمای نصب هم با یه سرچ ساده کلی آموزش پیدا می کنید.
سلام به همه ی دوستان. منم با MINT وارد دنیای لینوکس شدم و خوشحالم. یک سوال کلی داشتم و اون اینکه سرعت دانلود آپدیتها و نصب برنامه ها از طریق software manager خیلی پایینه میخواستم بدونم این مشکل مربوط به لینوکسه یا اینترنت من مشکل داره؟ من نتم ۵۱۲ هست ولی آپدیتها و برنامه ها با سرعت حدود ۱۰-۱۲ کیلوبایت نصب میشن که خب خیلی زمان میبره. ممنون میشم تجربه تونو بگین
سلام
بله تا حدی این حرف درسته. سرعت دانلود پایینه. حتا من با falshgot که ازwget استفاده میکنه نمیتونم به سرعت دانلود منیجرهای ویندوز برسم.
دلیلش محدودیت سرعت سرورهای مخازن هست. با برنامه apt-fast یا apt-axel می تونید این مشکل رو حل کنید.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان. منم با MINT وارد دنیای لینوکس شدم و خوشحالم. یک سوال کلی داشتم و اون اینکه سرعت دانلود آپدیتها و نصب برنامه ها از طریق software manager خیلی پایینه میخواستم بدونم این مشکل مربوط به لینوکسه یا اینترنت من مشکل داره؟ من نتم ۵۱۲ هست ولی آپدیتها و برنامه ها با سرعت حدود ۱۰-۱۲ کیلوبایت نصب میشن که خب خیلی زمان میبره. ممنون میشم تجربه تونو بگین
برای دانلود از برنامه axel استفاده کنید.نقل قول:
بله تا حدی این حرف درسته. سرعت دانلود پایینه. حتا من با falshgot که ازwget استفاده میکنه نمیتونم به سرعت دانلود منیجرهای ویندوز برسم.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:12: