اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .:n13:نقل قول:
Printable View
اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .:n13:نقل قول:
اینم تست کردم متاسفانه بازم درست نشدبا یه شرکت تعمیرات مودم تو تهران صحبت کردم که مودمو براشون بفرستم تا فلش کنن مودم بالا بیاد ولی گفتن فایل فلش این مودمو نداریمنقل قول:
بله برا فلش یک مودم سالم از همین برند ایرانسل میخواد تا از رو emmc اون یه کپی بردارن و بریزن تو مودم شما . یک مودم نو بخرید باصرفه تر هست چون فایل فلش رو ندارن و تهیه هم نمیکنن و باید خودتون مودم سالم بفرستین مودم سالم هم باید بخرید . میتونید بعد درست شدن مودم اولی مودم دومی رو بفروشید .نقل قول:
دوستانی که میگن برد عوض شده و ... همه جای مودم را نگاه کنید ببینید revision یا rev. میبینید یا نوشته هایی که مشخص میشه ورژن برد و اصلاحیاتش الان چنده ..اینطور میشه قیاس کنیم که ایا برد مودم شما جدیده یا قدیمی یا اینکه هیچ تفاوتی نداره..
بعدشم ویندوز 7 یوقت هایی میشد که خیلی unknown device میزد من الان داره یادم میاد که کلا تا ویندوز رو عوض نمیکردم یه سری شناسایی هایه سخت افزاری ایراد داشت
شما یا ویندوزت رو از طریق windows update بروز کن یا کلا دو سه نسخه ویندوز دان کن یکیش iso قدیمی یدون هم اپدیت شده یا اینکه اگه دانگل هواوی خودتون یا اشنایانتون کسی داره بزنید به لپ تاپ یا کیس احتمالا قضیه شناسایی بهتر شه
ini فایل درایور هایی که دارید هم مطالعه کنید اولشو ببینید اشتباه دانلود نشده باشه و این حرفا کلا محض احتیاط گفتم وگرنه میدونم به صد تا پورت یو اس بی و .. زدید و درگیرید همه جوره
اگه من خودم انلاک کرده بودم میگفتم مودم رو بفرستید خودم همه کاراشو کنم و براتون ارسال میکردم ..چه اشکالی داره خوشحالم میشم
خب پست را ادیت کردم یه لینک اف تاپیک بذارم در مورد شبکه 5G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dlink هم روتر 5G خودشو معرفی کرده که همین سایته خبرش هست.
پشت برد مودم اینو زدهنقل قول:
WL1B612SW
VER.A HF
سرعت روی حالت fdd
اون پایینی هم 4*4 نمیدونم چیه :n02:
پورت بوت لودر رو میشناسه ؟نقل قول:
تو کدوم مرحله پورت رو نمیشناسه بوت لودر یا فریمور؟
من یه همچین مشکلی داشتم رو m60 که لودر رو میشد زد ولی فریمور رو پورت نمیداد یکی از دوستام که بچه های انجمنم هست برام درست کرد میخوام ببنم مشکل شما تو چه بخشیه
هر دوتشو کار نمیکنه بازشون کنی فوری بسته میشننقل قول:
واسه شما درایورش نصب شده بود؟
بله من خودم یک هفته پیش مودم رو خریدم و با راهنمایی دوستان علی الخصوص شما ، تونستم انلاکش کنمنقل قول:
فقط دو تا مورد که باید بگم خدمتتون
1.به غیر از ویندوز 7 با هیچ ویندوزی انلاک نمیشه تقریبا.من 8.1 و 10 داشتم توی لپ تابم.ضمنا با vmware هم جواب نگرفتم.توش مجازی وین 7 ران کردم ولی جواب نداد.
2.درست طبق اموزش پیش برید و مو به مو.و یه توصیه هر چیزی رو run as admin اجرا کنید
برا من بعد ابنکه بوت لودر رو میزدم دیگه پورت برای فریمور نمیداد اصلانقل قول:
برای شما یعنی بوت لودرم نمیتونی بزنی؟ یا فریمور رو فقط نمیتونی بزنی
بعد هم هزینه نکن برا این مودم اگه بوت لودرش بسته نشده باشه ایشالا درست میشه
پس واسه شما درایور اولی نصب میشد و بوت لودر اجرا میشد واسه من همون اولی نصب نمیشه که بتونم اول بوت لودر بزنمنقل قول:
فعلا صبر میکنم ببینم خودم میتونم درستش کنم یا نه... یکی از کاربران همینجا میگه تعمیرکار موبایله و میتونه درستش کنه فقط هزینه تعمیر پایه رو 50 تومن میگه که با هزینه پستی رفت و برگشت میشه 80 تومن... واسه تعمیر مودم کم کمش باید 80 تومن هزینه کنم که اونم معلوم نیست درست بشه یا نه
نه آقا هزینه الکی نکن اینجا انجمن بر پایه اینه که همه تجربیاتشون رو در اختیار همدیگه بزارن که همه پیشرفت کنن مودم m60 منم که خراب شده بود بچه ها اینجا نمیدونستن چطوری باید درستش و فقط به ذهنم بردن پیش تعمیرکار میرسید ولی دوستم Hamid1920 گفتم و ردیفش کرد بدون هیچ هزینه اینقل قول:
من فریمور اشتباه ریخته بودم کلا مودمو ترکونده بود
کدوم شهزی؟
رو vmware نشد ؟ یو اس بی هارو زدین بره بالا که در guest شناسایی بشه یا کلا از پایین شناسایی نشد که بره بالا ؟نقل قول:
اینطور باشه که دردسره..یه ویندوز الکی هم باید نصب کرد و علنا نصف روز الاف میکنه.
خب دوستان
فاتحه مع الصوات
سیم رو جدا کردم ، تمیز کردم ، لحیم کردم ، یو اس بی به کل شناسایی نشد ، با 2 تا کابل دیگه تست کردم ، باز هم شناسایی نشد ...
یعنی به کل دیگه نمیشه با usb کاری باهاش کرد ، شد یه مودم هوآوری با firmware 192 بدون mimo یا 4*4 بی مصرف :n37:
سلام دوستان ، آخرین فریمویر خوب و با ثبات که برا این مودم سراغ دارید چیه؟ البته بشه آنلاکش کرد( مودمم الان آنلاکه رو ورژن 11.1392.05.00.00)
داداش الان کسی بدون هزینه کاری انجام نمیده... الان مودمو بازکنن همینجوری بررسیش کنن 50 تومن هزینشه بخوان تعمیرش کنن هزینه جداگانه هم دارهنقل قول:
باز جای شکرش باقیه که مودم شما لااقل الان بالا میاد و میتونید ازش استفاده کنیدنقل قول:
فقط خیلی عجیبه شما که خوب لحیم کاری کردید و مثل من مشکل قطعی فریمور هم نداشتید واسه شما چرا درایورش نصب نمیشه:n04:
والا برا من که انجام دادن این همه اقای بلوچی به بچه ها کمک کردن صابر جان هم که هر جا هر کاری از دستش بر اومده انجام داده به نظرم هر کسی چیزی بلده به بچه ها یاد بده خودش هم یه جایی نیاز به کمک پیدا میکنه و بقیه کمکش میکنننقل قول:
بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند
آره بالا میاد ولی خب اون چیزی نیست که میخوامنقل قول:
درایور هم به نظرم مشکل از اون چیپ یا آی سی یا هر چیزی که برای usb استفاده میشه بود
که در نهایت هم کلا usb از کار افتاد
باید یکی دیگه مودم بخرم حالا 360 تومن :n36:
نقل قول:
ممنون داداش.آی دی این دوستتون رو میتونید برای من بفرستین لطفا تا باهاش صحبت کنم؟
با یه سیستم قدیمی هم تست کردی ؟ با ویندوز xp هم تست کردی؟نقل قول:
بله کاملا تنظبمانش درست بودنقل قول:
میشناخت مودم رو پورت رو همه چی درست بود.ولی وقتی که اولین اسکربپت رو اجرا میکردی انگار توی لوت لوپ افتاده.اعداد همین جوری پشت سر هم میرفتن ولی هیچ اتفاقی نمیافتد.یه جور لوپ در نظر بگیرید
XP نه ولی سیستم قدیمی بله.البته دیگه چون usb اش به صورت سخت افزاری آسیب دیده هیچی فایده ندارهنقل قول:
آیدیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست یه مشورت کنی شاید راهی بلد باشه ایشالا مشکلت حل بشهنقل قول:
سلام،
دوستان یک سئوال قابلیت تجمیع فرکانس روی FDD در فریمور ویرایش سوم اقای حسینی فعال هست؟ (مودم tf i60)، و اینکه چطوری میشه قضیه تجمیع فرکانس رو چک کرد که درست کار میکنه یا نه؟
ممنون:n16:نقل قول:
متاسفانه از 5 روز پیش آنلاین نشده آی دی تلگرام یا شماره تماسشو میتونی واسم بفرستی لطفا؟
سلام میبخشید سر کار هستم شب بهم پیام بدید جواب میدم اگه مشکلی پیش نیاد
فقط تا شب این چک ها رو بکنید
یه بار مودم رو بدون اتصال بوت پین بزنید ببینید چیزی میشناسه یا عکس العملی نشون نمیده
یکبار هم بوت پین رو وصل کنید و از وصل بودنش اطمینان پیدا کنید و بزنید به برق و ببینید چی میشناسه
من مودم محمد رو چون پیشم بود تونستم کمکی کنم نمیدونم بتونم برای شما کمکی بکنم ولی اونهارو چک کنید نتیجش رو بهم بگید ایشالا که درست میشه
سلام.خواهش میکنم.ممنوننقل قول:
هردو حالت رو چک کردم تو هر دو حالت دیوایس منیجر میزنه UnKnown device و درایورش هم نصب نمیشه
از اتصال بوت پین مطمئن شو اگر میتونی لحیم کننقل قول:
من شکم رو این بود بوت پینتون وصل نمیشه برا همین خواستم ببینم دو حالت یه شکل میاد بالا یا نه
به نظر من الان حالت ایشون مثل حالت فلش مموری هست که خراب شده و وقتی به کامپیوتر میزنی شناخته نمیشه و همون unknown device رو نشون میده .نقل قول:
این قسمتو دوباره لحیم کردم بازم همون پیغامو میدهنقل قول:
نقل قول:
اره درسته احتمال زیاد قسمت یو اس بی برد مودم خراب شده واسه همین درایورش نصب نمیشه و میزنه unknown device
نه خراب نشده رو مودمای دیگه هواوی هم پیش میاد وقتی فریمور ناقص ریخته میشه این مدلی بشه ولی معمولا تو این حالت هم بوت پین کار میکنه
5 تا پین بالای مودم هست که پورت سریال میده پین اوت اون هارو نمیدونم با اهم متر میشه دراورد ولی احتمال زیاد با اونا میشه مشکل رو حل کرد که خود منم باید بررسیشون کنم ببینم که چه استفاده ای میشه ازش کرد اگر وقت داشتید تو سایت 4pda.ru برای مودمای دیگه رو که توسط همین TX/RX ریکاور کردن مطالعه کنید چیزهای خوبی متوجه میشید احتمال داره بتونید درست کنید
بوت پین کار میکنه وقتی وصل میکنم چراغای مودم روشن نمیشهنقل قول:
احتمال زیاد با کامپورت که کنار بوت پین هست میتونید درست کنید مودم رونقل قول:
من لپتاپم کامپورت نداره اگر اخر هفته برسم یه تبدیل کام پیدا میکنم تست میزنم ولی خودتون هم تو 4pda یه جستجو بکنید
دوست عزیز یه سوالنقل قول:
منظورتون از بوت پین کدوماس؟
یکی هم اینکه من که قسمت usb برد مودمم به کل از کار افتاده با این پورت کام که می فرمایید میشه درستش کرد و فریمور دیگه ای روش نصب کرد؟
فکر میکنم تبدیل پورت کام به راحتی پیدا بشه
بله و نیاز به تبدیل TTL به USB است که باید تهیه کنند (قیمت زیادی هم نداره) یادمه همین روش با مودم e-5186 تست شده و کلا با این روش امکان نصب هر فریمویری و تغئیرات دیگر استنقل قول:
مودم که روبروتون باشه پین اول میشه VCC دو و سه RX/TX پین 4 میشه بوت و پین 5 میشه گراندنقل قول:
شما پین 4و5 رو به هم وصل میکنید برای بوت
بله قاعدتا باید بشه ولی تا خودم تست نکنم نمیدونم اصلا چه پورتی میده و با چه بادریتی و ...نقل قول:
اگر خودتون میتونید اینارو چک کنید انجام بدید نتیجشو بگید ما هم یاد بگیریم اگر نشد سعی میکنم جمعه یه وقتی خالی کنم بررسیش کنم ولی قول نمیدم
این روش دقیقا مثل اضافه کردن پورت USB هست درسته؟ و هیچ چیز اضافی نداره و برا این مواقع کاربرد داره ؟نقل قول:
منظورتون همین پین هاییست که اتصال کوتاه میدیم برای نصب و آنلاک؟ یا همین پایی که توی پست بالایی پست شما عکسش هست؟نقل قول:
(البته فکر کنم برای مودم من که کلا یو اس بی کار نمیکنه دیگه کاربردی هم نداشته باشه این پین بوت درسته؟)
در کل اگر براتون مقدوره یه توضیح کوچیک بدید که چه کابلی تهیه کنم و کجا رو لحیم کنم یا روی پی سی چه کار باید کنم (راه حل برای موقعی که مثل مودم من یو اس بی خراب شده)
حتما انجام میدم و نتیجشو میگم به همه دوستان
مودم من که دیگه از این بدتر نخواهد شد پس هر چه بادا باد ، شاید تونستم گره از کار یه بنده خدایی باز کنم با تست این موارد