ممنون از شمانقل قول:
حالا باهاش کار میکنم
اخرین ورژن مبین نت چی هست؟
Printable View
ممنون از شمانقل قول:
حالا باهاش کار میکنم
اخرین ورژن مبین نت چی هست؟
خواهش ميكنم.نقل قول:
11.196.01.01.1472
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چجوری میشه اپدیت کرد؟
فریمور مبین نت واسه دانلود هست یا نمایندگی انجام میده؟
بايد زنگ بزني پشتيباني و بگي برات آپديت كنن. از همون مركز آپديت ميكنن. همه تنظيمات هم پاك ميشه و رمز و اسم واي فاي هم ميشه هموني كه پشت مودم نوشته كه ميتوني تغييرشون بدي.نقل قول:
ولي اگر ميخواي مودمو آنلاك كني، بهتره آپديت نكني. چون با ورژن جديد فعلاً نميشه
خیلی به فکر انلاک نیستم حداقل با روش موجود و لحیم این چیزانقل قول:
تغییر خاصی میکنه؟
چیزی اضاف میشه؟
یه سوال دیگه این مودم تا ۴ تا ssid رو ساپورت میکنه ولی چه کاربردی داره؟
تنظیمات وای فای خیلی ساده هست
واسه من ورژن مودم اپدیت شده خود به خود از شماره ورژن و تاریخش فهمیدم
ولی مودم تنظیماتش تکون نخورده
کسی توضیحی داره؟
يه مقدار تغييراتي داره تو قسمت network و همچنين تنظيمات ريستارت شدن مودمنقل قول:
اضافه شدن انتخاب سريع بين tdd و fdd كه بدرد طرح 360 ميخوره فقط.
اضافه شده انتخاب بين 4*4 MIMO و CA
يكي از گزينه هاي system setting مربوط به ريستارت خودكار مودم حذف شده.
يه مقدار خيلي كم گيرندگي سيگنالش بهتر شده برا من
والا به منم كه زنگ زدن گفتن كه ميخوايد مودم رو براتون آپديت كنيم و ريست كنيم تا شايد سيگنالتون بهتر بشه. من گفتم نه انجام نديد تا خودم بهتون اطلاع ميدم اگر خواستم. يه ديقه بعد ديدم مودمم ريست شد. فهميدم كه آپديت كردن سرخود و احتمالاً ريستش هم كردن چون همه تنظيماتم عوض شده بودن. خلاصه فهميدم طرف خيلي زبون نفهم بود كه بهم زنگ زده بود!نقل قول:
نمیشه کاری کرد راهشو بست خودشونم بکشن نتونن اپدیت کنن؟
راهی نداره؟
تنها راهش اينه كه مودم رو آنلاك كني و firmware ديگه اي بريزي رو مودم.نقل قول:
يه تنظيماتي تو نرم افزار فعلي مودم هست كه يعني مثلاً مودم بصورت آتوماتيك آپديت نشه، ولي هيچ تاثيري نداره و اگر از شركت بخوان ميتونن مودم رو force update كنن.
خوب نظرتون چیه اپدیت کنم؟نقل قول:
به نظر تغیرات بدی نیست
دنبال انلاک نیستم
زياد فرقي نداره ولي اگه دنبال آنلاك نيستي ميتوني آپديت كني. شايد سيگنالت بهتر بشه يه كمنقل قول:
دوستان این گیگ پک های مبین نت ایا برای همه یکسانه؟
بعد تغییر خاصی نمیکه؟
جدیدشو نمیزنه؟
الان 5 گیگ 3 تومان به غیر این چیز دیگه ای هم داشته؟
دی ان اس مبینچی هست؟ dns
سلام به دوستان ، کسی تونسته مودم SLC-130S42G انلاک کنه؟ :n37::n37:
سلام، کسی اطلاع داره طرح ورود مودم رومیزی p6302 دویست گیگ شش ماهه که 400 تومن هم قیمتشه،مدل دقیق مودمی که میدن چ مدلیه؟زنگ زدم روزای تعطیل پاسخگویی ندارن و مهمه که بدونم مدل دقیق چیه،اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه، ممنون
دوستان سیم خالی مبین نت و خرید و فروش میکنه کسی؟اگر هست قیمت چنده معمولا؟
مودم airmaster 3000 را میشه آنلاک کرد که سیم کارت همراه اول یا ایرانسل بهش بخوره ؟
خیر نمیشهنقل قول:
تاجای من اطلاع دارم این سیم کارت +سریال و imei.....مودم در سیستم مبین نت با کد ملی شخص ثبت میشه و فعلا هم غیر قابل انتقال میباشدنقل قول:
هر کسی گفت سیم بدون ثبت نام هست دروغه و100درصد با کدملی اشخاص ثبت نام کردن
بازم تهران پوکید! تا کی قراره این وضع ادامه پیدا کنه آخه. کار ما اینترنتیه از زندگی افتادیم به خدا :n03:
کدوم سمت هستید ؟نقل قول:
تایید میشه من هم مبین نت دارم هم ایرانسل،جفتشون همزمان با هم ترکیدن شرق تهران:n34::n35:نقل قول:
منم شرقم ترکیده ، فقط شرق اینطوریه ؟ الان خود مبین نتم اس ام اس داد ...نقل قول:
شمال غرب تهراننقل قول:
غرب تهران . ستارخان .
اینترنت قطع !!!
واسه منم امروز هم اس ام اس اومد هم وقتی اومدم خونه دیدم ترکیده من هم مبین نت دارم هم ایرانسل TDLTE جفتشون قطع شدن معلوم نیست چه خبره دارن چیکار میکنن (سمت مرکز تخت طاووس هستم)
ظاهرا بخاطر نوع جدیدی از پارا_زیت هست که روی td-lte و gps تاثیر میذاره، شاید جهت امنیتی کردن کشوره...
بر پدرتون لعنت با این اینترنت یبوستتون خاااک بر سرتون از اول و آخرتون ... پول مفت میدیم که هی پیغام بدید زاییدیم توش بعدم با 2 گیگ سر و تهشو هم بیارید که همون 2 گیگشم دروغ و کلکه ...
سلام دوستان . وای فای مودم b612 رو چطور خاموش کنم ؟ روش دکمه ای نیست . از داخل پنل کجا باید برم ؟ راهنمایی میکنید . نشکر
درمنوی مدیریت بخش Setting شاخه WLAN Basic Settings
گزینه رو Disable کنید
متاسفانه گزینه تشکر نداره . دم شما گرم . وای فای این مودم خیلی ضعیفه . میخوام یه روتر بهش وصل کنم از وای فای اون استفاده کنمنقل قول:
دوستان مودم b612 وقتی باز شبکه میره بالا یهو پینگ با وای فای خود مودم خیلی میره بالا . بعضی موقع ها هم اصلا بدون اینکه باری روو شبکه باشه پینگ با مودم خیلی نوسان داره . از توو تنظیمات پیشرفته میشه مشکل رو حل کرد یا اینکه کلا سخت افزاری وا فای این مودم مشکل داره . با کابل اصلا این مشکل نیست
وای فای مودم بردضعیفی داره موقع استفاده سعی کنیدنزدیک مودم باشید ومانع بین شمانباشه
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم سریع پاسخ بدین
گیگ پک های مبین نت تا چه زمانی مهلت استفاده داره بعد رزرو
ینی اونایی رو میگم که تو بانک رزرو هستن
(ضمنا طرح اشتراکیمم ماهانه شارژ میکنم)
با تشکر
دوستان من مودمم دیشب آپدیت شده . توو منو صفحه اصلی گزیه fdd و td هست . روی td اینترنت وصل هست ولی روی fdd ارتباط برقرار نمیشه . اون فکر کنم مربوط به 360 هست . زنگ بزنم پشتیبانی فعال میکنن ؟ کسایی اطلاعات تکمیلی داره ؟
اگر پوشش td-lte در جايي كه شما هستيد خوب باشه و سرعت اينترنتتون هم بالا باشه، طرح 360 رو براتون فعال نميكنن.نقل قول:
از پنج چراغ آنتن دو تا سه چراغ روشن دارم . حالا یه تماس میگیرم شانسمو امتحان میکنم ببینم چی میشه .نقل قول:
اگه طرح ۳۶۰ که روی fdd هست فعال بشه طرح اصلی مبین نت که روی بستر td هست غیر فعال میشه ؟؟
تو طرح 360 ميتونيد از تو تنظيمات مودم انتخاب كنيد كه td باشه يا fd.نقل قول: