ما که میگفتیم اوزاع خرابه بقیه انکار میکردن
واقعا معاوم نیست چ خبره
پینگ ۷۰۰ دیده بودین:n27:
Printable View
ما که میگفتیم اوزاع خرابه بقیه انکار میکردن
واقعا معاوم نیست چ خبره
پینگ ۷۰۰ دیده بودین:n27:
پینگ داخلیم چند روزه از عصر به بعد 70 الی 180 میشه |:نقل قول:
به پشتیبانی زنگ میزنم فقط میخوان ایراد از خط و نویز و... بگیرن
دقیقا مشکل همینه که نمیخان قبول کنن مشکل از اوناستنقل قول:
زودتر قرار داد تموم شه ما هم بریم
سلام دوستان پروفایل گیم فقط تو تهرانه چون شهرستان ما نداره ؟!:n04:
40-50نقل قول:
خب فاصله کرمان تا تهران زیاده و بنظرم طبیعیه
- - - Updated - - -
نه عزیز برای همه هستنقل قول:
با پشتیبانی لایه بالاتر صحبت کردم قرار شد که پیگیری کنه.نقل قول:
گیت وی شما آی پیش چنده؟
با تشکرنقل قول:
با کدوم آیپی پینگ شما 20 شده؟!
پینگتون با این آیپی چنده:
10.201.65.215
10.201.59.50
146.66.155.1
146.66.152.1
185.49.87.71
5.78 هستش أولشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لایه بالاتر هم تماس گرفت 10 بار تنظیمات انجام داد دیسکانکت کرد درست نشد خود طرف دیگه نمیدونست چی کار کنه. پروفایل گیم هم فعاله.
دوست عزیز یک Tracert از سایت tabnak و 4.2.2.4 بزار در ضمن یک عکس هم از SNRمودمت بگیر تا بگم مشکلت چیه در ضمن پینگت هم مثل من بشه 140 باز هم مشکل خواهی داشت چون توی بازی و با دریافت و ارسال اطلاعات پینگت به شدت نوسان میزنه در صورتی که اگه نه وب باز کنی نه کاری کنی و فقط پینگ بیگیری ثابت هست.خخخ در ضمن مدل مودم رو هم بگو ممنونمنقل قول:
دوست عزیز بنده روزی بالای 5 ساعت کارم بازی کردن هست پس با همه چی آشنا هستم. بنده کلا وایرلس مودم رو خاموش کردم. تنها هم کامپیوتر خودم به مودم وصل هست. برنامه glasswire هم دارم که همه چی رو با فایروال بستم که فقط بازی بتونه از اینترنت استفاده کنه. توی بازی با سرعت 400 کیلوبایت به هیچ وجه پینگ نوسان پیدا نمیکنه اگه اینترنت درست باشه. tracert هم اگه مشکل میخواست مشخص کنه 100 درصد پشتیبانی میفهمید بنده بالای 30 بار امروز مودم خاموش روشن کردم از رنج 5-91-214-31 آیپی گرفتم که همشون بالای 500 بود پینگ. پس باز هم مشکل از اینجا نمیتونه باشه. مشکل نوسان پینگ از 3 هفته پیش شروع شده که بعد از ظهر هم اتفاق میوفته تا صبح. قبل از 3 هفته هیچ مشکلی نداشتم و به راحتی پینگ 100 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 میگرفتم. حالا این مشکل از امروز دیگه 24 ساعته شده و علاوه بر نوسان پینگ خود مقدار پینگ زیر 400 نمیاد.نقل قول:
snr هم روی 27 هست و خط به راحتی تا 18 مگابیت میکشه اما من گفتم خط رو روی 4 مگ ببندن که دیگه بهونه ای از این بابت نباشه.
سافت 98نقل قول:
ورزش 3 یکم کمتره حدود 20
اونا رو هم فردا تست میکنم باگوشی دسترسی ندارم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
:n34::n34::n34::n34::n34::n24::n24::n24::n25::n25: :n25::n34::n24: مخاطب : پارس آنلاین
کیفیت سرویس::n22::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21 ::n21::n38:
من::n30::n30::n14::n14::n14::n34::n30::n30::n38::n28: :n28:
وحالا پشتیبانی:
:n13::n13::n05::n13::n41::n41::n36:
خود مسئولین پارس آنلاین ::n10::n10::n10::n09::n09::n02::n05::n08::n07::n20: :n31::27::21::21::3::25::25::25::25::25:
نتونستن مشکل رو حل کنن؟؟؟؟!!!!نقل قول:
در مرکز مخابراتی شما کسی پارس داشته باشه رو میشناسید؟
نه نتونستن طرف گفت دوباره فردا تماس میگیریم برای بررسی بیشتر ببینیم مشکل از کجاست!!نقل قول:
نه نمیشناسم اما من خودم میگم اینا یوزر جدید گرفتن اینجا کلا گند خورده تو کیفیت سرویس حالا موندن چیکار کنن. به خود پشتیبانی هم اینو گفتم انکار کرد.
اگه کسی اینجا مرکز مخابراتی استقلال تهران هست یه تست از وضعیت پینگش بزاره. ممنون.
دوست عزیز tracert شما اگه از ip اول مشکل داشته باشه مربوط به مرکز مخابرات میشه برای همین گفتم یگی بگیر و بزار اینجا در کل هدف من کمک کردن بود شما اگه چند سال بازی میکنه من 13 ساله که سروکارم با اینترنت هست و خیر سرم فوق لیسانس ICT هم دارم در کل موفق باشی
دوست عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و فکر کردم شما میخوای مشکل رو ربط بدی به رنج آیپی . این که اگه از ip اول مشکل داشته باشه مشکل از مرکز مخابراتی هست رو شما مطمئنی؟ چون من به اینا میگم مشکل از مرکز مخابراتی هست اینا انکار میکنن میگن هیچ مشکلی وجود نداره بقیه کاربرا به راحتی دارن استفاده میکنن.نقل قول:
نقل قول:
شما توجه کنید پینگتون با خود پارس آنلاین هم بالاست و من حدس می زنم مشکل از شبکه ی خود پارس آنلاینه
به هر حال وظیفه داره که پیگیری کنه پارس
یه سوال دیگه
شما همیشه این مشکل رو دارید؟
مثلا ساعت 8-9 صبح هم مشکل پینگ دارید؟
خواهش میکنم طبق گفته خود شما SNR بالا هست و نویز رو خط ندارین.نقل قول:
به نتایج تریست توجه کن شما از ابتدا مشکل دارین و این هیچ ربطی به زیرساخت یا جای دیگه نداره و این مشکل مریوط میشه به پارس انلاین این جا دو حالت محتمل هست یا مودم شما مشکل داره یا پارس انلاین.
مودم رو برای این گفتم چون در صورتی که مودم مشکل داشته باشه همین نتایج بدست میاد پس حتما با یک مودم دیگه امتحان کن اگر درست نشد 100% از خود پارس انلاین هست اگه خواستی میتونم یک نمونه از نتایج پینگ با مودم خراب رو بهت نشون بدم تا به این باور برسی :n02:
مشکل من با پارس اینه که سرعتش در حالت تک لینک خیلی کم هست و این باعث نوسان پینگ بنده میشه به این صورت که حتی یک وب باز کنی 40 تا پینگ میره بالا الان پینگ من به 4.2.2.4 100 هست ولی چه فایده خخخخ.
پروفایل گیمینگ هم درواقع 2 کار انجام میده ارسال بدون تاخیر اطلاعات دوم لینک روی مسیر ها خوب با کیفیت پینگ خوب به این صورت که تا تهران پینگ داخلی شما هر چی هست هست ولی بعد از اون شما لینک میشین روی یک مسیر مثل سوپر انلاین ترکیه و پینگ خارجی شما خوب میشه. درواقع اگه پینگ داخلی شما 300 باشه مثل همین شرایط که شما هیچ کمکی به شما نمیتواند بکند.
اتفاقا خودم همون اول به مودم شک کردم با یه مودم دیگه تست کردم دیدم باز وضعیت همینه. حالا فردا صبح دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن.نقل قول:
از 3 هفته پیش بعد از ظهر ها پینگ شروع به نوسان شدید میکرد که بین هر پینگ 20 تا حداقل فاصله بود.نقل قول:
از امروز علاوه بر نوسان از صبح این پینگ بالای 400 هم اضافه شده به مشکل.
داداش با توجه به اینکه هر روز نزدیک ساعت پیک مصرف این مشکل رو پیدا می کنید به احتمال زیاد مشکل کمبود پهنای باند پارس آنلاین در مرکز مخابراتیتون هست و تا پهنای باند بیشتر بش اختصاص داده نشه درست نمیشهنقل قول:
شما بعد از ظهر که مشکل دارید زنگ بزنید بشون بگید الان چند درصد پهنای باند خالیه و آیا مشکل پهنای باند توی این مرکز وجود داره یا خیر
اون موقع هم که من از پارس سرویس داشتم همین مشکل رو با پهنای باندشون داشتم البته یکسال قبل ترش . که با کلی شکایت به 195 حل شد
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
با توجه به نتیجه Trace Routeی که گرفتین، مشکل هر چی هست به یه چیزی بین مودم خودتون و پورتی که به شما تو مرکز مخابراتی تخصیص داده شده، مربوطه. ربطی به کمبود پهنای باند نداره. چون بعد از hop پورت تو مرکز مخابراتی (دومین hop) بقیه hopها مشکل خاصی نشون نمیده و افزایششون طبیعی به نظر میرسه. با این حساب مشکل شما یکی از اینا میتونه باشه:
1. مودم: که طبق فرمایش خودتون با مودم دیگه هم تست کردین و به احتمال قوی مشکل از مودم نیست.
2. اسپلیتر یا میکروفیلتر: اگه داخل منزل برای وصل کردن دستگاه تلفن به همین خطی که روش اینترنت دارین از اینا استفاده میکنین، همه دستگاهها رو جدا کنین و مودم رو مستقیم به سوکت تلفن بزنین. اگه نتیجه فرقی نکرد، یعنی مشکل از اسپلیتر یا میکروفیلترهاتون نیست.
3. کابلکشی داخل ساختمان: که اگه از سر خط دم در ساختمان (یا حتی بهتر، اگه بتونین از جعبه تقسیمی که معمولن روی دیوار بیرون ساختمان برای تقسیم کابلها اومده) مستقیم مودم رو وصل کنید و فرقی محسوسی تو کیفیت خط و همین پینگ ایجاد نشه، کابلکشی داخل ساختمان هم ایرادی نداره.
4. کابلکشی و تجهیزات شرکت مخابرات از دم در ساختمان تا مرکز مخابراتی: این رو فعلن نگه دارین همین جا بعد توضیح میدم...
5. پورت تخصیص داده شده به شما در مرکز مخابراتی: اگه از موارد 1 تا 3 مطمئن باشین، باید با پشتیبانی پارسآنلاین تماس بگیرین و درخواست تعویض پورت بدین. اگه اما و اگر آوردن، بهشون تأکید کنین که مودم، اسپلیتر و کابلکشی منزل رو کنترل کردین و ایرادی ندارن. ضمنن بهشون بگین مشکل بر اساس نتایج TraceRoute یا به کابلکشی مخابرات بر میگرده یا به پورت اختصاص داده شده.
اگه بعد از تعویض پورت تو مرکز مخابراتی بازم مشکلتون سر جاش بود، به احتمال بسیار زیاد مورد 4 ایراد داره که رفع ایرادش با کرامالکاتبینه. یعنی باید مرکز مخابراتی رو وادار کنین تکنسین بفرستن و از دم در خونه شروع به تست کنن. به هر حال زنگگرفتگی جعبههای تقسیم مخابرات یا شل بودن اتصالات بین راه تا کافوی محل و از اونجا به مرکز مخابراتی و همین طور پوسیدگی کابلهای تلفنی که این وسط استفاد شده میتونه روی این نتایج اثر بسیار بدی بگذاره.
دوست عزیز ایشون میگه SNR مودم ثابت رو 25 هست پس فک نمیکنم از خط ایشون باشه یا حتی از اسپلیتر ممکن بود از مودم باشه که ایشون تست کردن بله سایر hop ها افزایش پینگ عادی دارن.احتمال زیاد سویچ شما در مرکز مخابرات مشکل داره بقیه احتمالات صفر هست.نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان. امروز دیدم پینگ اومده پایین اما نوسان پینگ هنوز هست حتی تو ساعات صبح. پارس زنگ زد گفت که دیروز داشتن تجهیزات رو عوض میکردن به خاطر همین مشکل بوده من گفتم چرا همون دیروز به بنده نگفتید که مرکز مشکل دار شده که گفتن به ما هم خبر نداده بودن!!! نمیدونم چجوری میشه که خودشون خبر ندارن اما من گفتم باشه مشکل پینگ بالای 400 رفع شده اما نوسان پینگ هنوز هست. که بعد از 2-3 بار بررسی آخر گفت نوسان پینگ مهم نیست و همین که پینگ شما پایین 300 هست کافیه. حالا میخوام برم شکایت کنم به علت افزایش کاربر و کمبود پهنای باند کیفیت اومده پایین ببینم به کجا میرسه.
داره برف میاد :n02:پینگ پارس انلاین رفته روی 400 :n37:
و قطی پشت سر هم
واقعا برام سوال شرکتای دیگه هم همینطوری میشن:n24:
یه برف یه بارون :n29:
مهم نیست دوست عزیز برف میاد اینترنت دی سی میشه بارون میاد دی سی میشه ابری میشه دی سی میشه هوا صاف میشه دی سی میشه عید میشه دی سی میشه در کل دی سی میشه اگه نشه باید شک کرد قضاوت با شما دوستاننقل قول:
از کلاهبرداری های جدید پارس انلاین هست این هم کیفیت پینگ من نمیدونم چطور میتوانه همچین کاری کنه Tracert عادی ping هم عادی ولی در TeamSpeak و بازی پینگ بالا میره از سرور بازی پینگ میگیری پینگ 130 بدون تایم اوت ولی وقتی وارد سرور میشم پینگ بازی 290 با تایم اوت فراوان در صورتی که دستور پینگ خلاف این رو ثابت میکنه خاک بر سر مملکت ما که اولین ارائه دهنده سرویس اینترنتش پارس انلاین انقدر خوب کلاهبرداری میکنه و هیچ کس هم هیچ کاری نمیکنه تازه اخرش دولت رو مسئول همه مشکلات معرفی میکنند.
جدیدا هم که با ارور به psnوصل میشه
نمیدونم پارس چ دشمنی با گیم داره
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
دیشب مشکل پینگ بالا داشتم. امشب مشکل پکت لاست شدید دارم |:
من زنگ زدم گفتم پینگم بالاست گفتم یه کاری کن درست بشه شد ایننقل قول:
گفتم پروفایل گیم فعال کن درست شه گفت نمیشه فلان و این حرف ها
واقعا زحمت کشیدن گند زد رفت !!!
دیگه 100% حجمش تموم بشه تخلیه میکنم
دوستان من امروز ساعت 11 ظهر 1 گیگ شارژ کردم به خدا قسم نه دانلود داشتم نه هیچی فقط 10 تا صفحه وب باز کردن ویدو هم تماشا نگردم حجمم تموم شد.الان با اون یکی خطم از یه شرکت دیگه وصل هستم دزدی حجم تا این حد من ندیدم.خوب شد یک ماهه گرفتم تخلیه میکنم همین های وب رو نگه میدارم حداقل با یه کاهش پینگ میشه بعضی از بازی های انلاین روبازی کرد دزد تر از پارس انلاین ندیدم:n34::n34::n34:
شما بهتر است نرم افزار bwmeter دانلود کنید و اونجا ببیند مصرفتونو نرم افزار خوبیه ساعت به ساعت هم میزان مصرفتونو نشون میدهنقل قول:
دوست عزیز من این نرم افزار رو + بقیه نرفم افزار های مانیتورینگ نت رو دارم حجم مصرفی من 40 مگابایت بوده در صورتی که من 1 گیگ شارژ کردم شب شارژم یک دفعه صفر شد در ضمن وقتی خواستم پنل سایت رو باز کنم گفت در دست تعمیر است :n31:نقل قول:
در ضمن بنده از NetLimiter استفاده کردم تا دسترسی خیلی از نرم افزار ها رو محدود یا حتی مسدود کنم. پارس آنلاین دزد ترین شرکت اینترنتی و بیکیفیت ترین من شاتل و های وب رو از این اشغال خیلی بهتر میدونم
دوستان من دو تا خط از پارس انلاین دارم جفت خط ها کیفیت عالی ولی جدیدا جفت خط ها اینترنت خرابه . پارس انلاین اون پارس انلاین قدیم نیست و ملت هم این شرکتو سفت چسبیدن . جالبیش اینجاس هر موقعه هم زنگ بزنی پشتانی بصورت پیش فرض یه پیام میاد که به بعلت پاری ای از مشکلات .......
واقعا هیچ شرکتی اینترنتی تو این مملکت وجود نداره باهاش بشه مثل ادم گیم بازی کرد .
خداییش موندم چرا تو سال 2015 همه دنیا دارن میرن جلو ما هنوز سرگرم دانلود و نت و .... هستیم
بعضی وقتا میگم بخیال شم و کلان خط هارو تخلیه کنم ولی یاده کمپن خورد میفتم چی جوری :n08:
باید چه کرد ؟ دزدی در این حد تابلو ؟ شکایت هم که کنی بی نتیجه
ما که رفتیم از پارس.. بنظرم پارس فقط همون دانلودش خوب بود که بر داشت.. برای بازی که اصلا خوب نبود هیچوقت....
سلام
دوستان من بیشتر برای دانلود میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود از پارس آنلاین بگیرم. حالا بگیرم یا نگیرم چون از مخابرات 2 مگ شبانه رایگان دارم که شبی 3-4 گیگ رایگان میگیرم می خواستم برای دانلود تو روز نامحدود پارس هم روی یک خط دیگه بگیرم دوستانی که نامحدود دارند یه گزارشی از وضعیتشون بدن ببینم میصرفه نامحدود یا نه؟! :n13:
نامحدودهای پارس با دانلود دو بار از سرعتشون در حجم های مختلف کم میشه. من خودم 512 رو داشتم و خوب بوده نسبتا فقط سرعتش بعد 35 گیگ میشد سرعت اسمی که عذاب آور بود و یک مگش هم برای من خیلی گرون بود. الان 512 ش تقریبا در میاد ماهی 100 هزار تومن و 1 مگش هم میشه تقریبا ماهی 240 هزار تومن.نقل قول:
حجم های هر سرویس رو میتونی اینجا ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت سرویس های نامحدودش کم و زیاد نداره و دقیقا همون اندازه نمودارهاش در حجم های مختلف هست (البته با دانلود منیجر)
دوستان کد هدیه الکامپ امسالو کسی نداره بزاره؟
سلام دوستان.
من مجدد برگشتم پارس. تو این یک سالی که مخابرات بودم راضی بودم.
بخاطر این فروش ۶۲ گیگ پارس، مجدد برگشتم.
چون دیگه دانلود زیاد ندارم، پارس خوبه برام.
دوستان، هدایای پارس چطور شده، هنوزم گدا بازی در میاره؟
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk