اقا یکی میتونه بگه چرا تو ستاپ مادر بوردم نمیتونم fsp تغییر بدم بقیه چیزا مثل ولتاژا میشه تغییر داد. یک چیزی هم نوشته please clear cmos if system no display after overcloking
Printable View
اقا یکی میتونه بگه چرا تو ستاپ مادر بوردم نمیتونم fsp تغییر بدم بقیه چیزا مثل ولتاژا میشه تغییر داد. یک چیزی هم نوشته please clear cmos if system no display after overcloking
نقل قول:
نمیتونید تغییر بدین بایوس مین رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید قبل از افزایش fsb باید اون رو فعال کنید تا بتونید زیاد کنید
عکس از بایوس هم بدین
داداش این اسکرین بایوس منم یه نظر بکن ببین میشه بیشتر از 1600 استفاده کنم یا نهنقل قول:
عکسی من نمیبینم
بیا داداشنقل قول:
کد:http://img4up.com/up2/46269656494684115982.jpg
http://img4up.com/up2/05561858247551145738.jpg
http://img4up.com/up2/34346657957868102252.jpg
http://img4up.com/up2/99382029746280791638.jpg
http://img4up.com/up2/97052421176069986372.jpg
الان که رو 1600 داره کار میکنه مشخصات دقیق رمتون چیه و با چه فرکانسی استنقل قول:
داداش به این زودی منو یادت رفت :n23:نقل قول:
ram dd3 2g 2000 dual
cpu athlon x3 455
بعیده بشه به این فرکانس رسید تو پروفایل ببینید تا چه فرکانس هایی است بیشتر از اون مقدار نبود بایوس مین رو آپدیت کنید و از کلاک رفرنس استفاده کنید ببینید میتونید به این فرکانس برسید یا نهنقل قول:
سلام به داداشای گلم ممنون میشم راهنمایی بکنید
cpu core i5 460 دارم میخام با این برنامه یه کم فقط اور کنم ایا امکان پذیره؟؟
الان واسه اور چیکار کنم؟؟(راهنماییم کنید واسه کار با این برنامه این عکس از سیستم خودمه)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اول اینکه با نرم افزار اور نکنید
دوم اینکه لپ تاپ را اور نمی کنند چون در کوتاه مدت بشدت آسیب می بینه
سلام
یه رکورد جدید از amd دیدم گفتم اگه لینکشو بذارم بد نباشه مال a10 5800k هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستو ویرایش کردم
رکورد جدید amd با سی پی یو 8350 :
سلام دوستان
مشخصات سیستم :
cpu: athlon x3 435
ram: 2x2gig kingmax 1333
main: GA-MA770t-ud3
در عکس زیر که از بایوس گذاشتم مشخصه که تا چه اندازه اورکلاک کردم
به مدت 30 دقیقه با برنامه prime95 تست گرفتم که سیستم پایدار بود .
1. به نظر شما مقدار اورکلاکی که انجام دادم مناسبه ؟ آسیبی به پردازنده وارد نمی کنه؟ ولتاژی اضافه نکردم.
2.دما از 42.5 بالاتر نرفت اما در حالت بیکاری بین 27 تا 30 مدام نوسان داره ! در صورتی که قبل از اورکلاک اینطور نبود و روی یک عدد ثابت میموند .
3. در حالت بیکاری فرکانس پردازنده از 3479 مگاهرتز پایینتر نمیداد دلیلش چیه ؟ در صورتی که قبل از اور موقع بیکاری تا 800 مگاهرتز پایین میومد
4.تایمینگ رم موقع اورکلاک باید چقدر باشه ؟ Dram رو باید افزایش بدم ؟ در کدوم قسمت ؟
خنک کننده پردازنده چی هست؟نقل قول:
1. به نظر شما مقدار اورکلاکی که انجام دادم مناسبه ؟ آسیبی به پردازنده وارد نمی کنه؟ ولتاژی اضافه نکردم.
به نظر من جا برای اورکلاک بیشتر هم هست با این دما!! مثلا 3.6 تا 3.8
مسئله مهمی نیست ، نگرانش نباشیدنقل قول:
2.دما از 42.5 بالاتر نرفت اما در حالت بیکاری بین 27 تا 30 مدام نوسان داره ! در صورتی که قبل از اورکلاک اینطور نبود و روی یک عدد ثابت میموند .
احتمالا ضریب پردازنده را تغییر دادید که باعث از کار افتادن cool&quiet و c1e میشه که در بردهای رده ارزان قیمت این اتفاق می افتهنقل قول:
3. در حالت بیکاری فرکانس پردازنده از 3479 مگاهرتز پایینتر نمیداد دلیلش چیه ؟ در صورتی که قبل از اور موقع بیکاری تا 800 مگاهرتز پایین میومد
تایمینگ را نیازی نیست تغییر بدین همون مقدار auto روی 8 هست که خوبهنقل قول:
4.تایمینگ رم موقع اورکلاک باید چقدر باشه ؟ Dram رو باید افزایش بدم ؟ در کدوم قسمت ؟
فقط cpu frequency را بذار روی 250 و ضریب پردازنده را بین 14 تا 14.5 نگه دار ببین پایدار می مونه یا نه!؟
اینطوری فرکانس رم از 1270 میاد روی 1333
خنک کننده : deep cool ice windنقل قول:
cool&quie یکی از دوستان گفته بود که غیر فعالش کنم !؟
فعالش کردم به خوبی جواب داد دیگه تو حالت بیکاری فرکانس روی 3500 مگاهرتز نیست و به 900 مگاهرتز کاهش پیدا می کنه .
فرکانس رو روی 250 گذاشتم و ضریب رو روی 14 با تستی که گرفتم پایدار موند .
سلام
برای این گفته شده که COOL N QUIET رو غیر فعال کنید چون موقع کار با ویندوز سیستم و سی پی یو یه مقدار تاخیر داره (دلیلشم اینه که تا فرکانس از مثلا 800 برسه به 3500 یه مقدار طول میکشه)!!!! :n01:
اگه اینقدر زمان میبره (من که چیزی حس نکردم ) پس چرا خود سازنده همچین قابلیتی رو گذاشته ؟!وقتی از برنامه ای که به فرکانس بالای سی پی یو نیاز نداره استفاده میکنیم دیگه چه نیازیه که از همه ی فرکانسش استفاده بشه ؟ موقع پردازش های سنگین میره روی 3500 دیگه چه کاریه .نقل قول:
تو این حالت هم مشکلی نداره میتونید استفاده کنید من خودم برای اینکه مصرف سی پی یو زیاد نشه قابلیت c1/c1e و c2/c2e رو فعال گذاشتم که در حالت بیکاری فرکانس بیاد پایین مشکلی هم در کارایی ندارم ولی معمولا در اورکلاک در فرکانس های بالا فعال بودن این گزینه ها باعث ناپایداری سیستم میشودنقل قول:
دوستان با اورکلاکی که بالا توضیح دادم تا قبل نصب بازی mass effect 3 مشکلی نداشتم .
تست پایداری مشکلی نبود ، بازی Syndicate رو تا آخر رفتم بدون مشکل اما موقعی که خواستم مس افکت3 رو بازی کنم مشکل اومد ! اوایل بازی صفخه آبی BSOD ظاهر شد ، 2 مرتبه که وارد ویندوز شدم طولی نمیکشید که BSOD میداد بدون اینکه کار سنگینی سی پی یو انجام بده !تنظیمات رو روی حالت دیفالت گذاشتم که دیگه از BSOD خبری نیست !
مشکل از چیه ؟
تا چه اندازه اور کنم که به سیستم آسیبی نزنه ؟
همین 1 ماهه قبل گرافیکم (5770) سوخت ، نمی خوام ضرر مالی کنم اونم تو این اوضاع .
شما vcore را یک مقدار بیشتر کنید و بذارید روی 1.46 احتمالا مشکل حل خواهد شد
سلام دوستان
cpu : athlon x3 435 رو تا 3.3 اورکلاک کردم ولی system propertis ویندوز 2.7 رو نشون میده ! حتی از دیفالت که 2.9 هست کمتر میزنه ! دلیلش چیه ؟
cpuz موقعی که تست prime95 رو میگیرم تا 3.3 میره !
سلام اگه cpu-z تا 3.3 میره و مشکلی نداره پس مشکلی نیست و سیستم درست اور شده
سلام دوست عزیز !
تو ویندوز زیاد حرف مفت میزنه به قول عمو مهرداد اگه cpuz نوشته 3.3 پس همون درسته...... :n02:
یه مسئله دیگه هم بگم اگه میخای کاملا مطمئن بشی یه تست CINEBENCH هم بگیر بد نیست..... :n05:
باعرض سلام مشخصات سیستم
سی پی یو 8350 fx
mb m5a97 asus
ram 1600 geil
power 700
cooler axo 140
می خواستم سی پی یو رو تا فرکانس 4.8 اور کنم اما بلد نیستم
اینم مشخصات ولتاژ
cpu/nb voltage 1.20000
cpu voltage 1.37500
cpu bus freg 200
اول از همه یک تست 30 دقیقه ای با نرم افزار prime95 از پردازنده بگیرید و حین تست دمای پردازنده را با hw monitor کنترل کنید و بیشینه اش را اعلام کنید تا بعد امکان اورکلاک سیستم شما بررسی بشه
بعد از انجام تست شماره 4 دمای پردازنده به 64 رسید که انجام کار رو متوقف کردم
دمای پردازنده خیلی برای اورکلاک مناسب نیست
توصیه می کنم یک خنک کننده قویتر برای پردازدنده تهیه کنید
من مدل خنک کننده شما را تا به حال ندیدم لطفا یک لینک ی یک شات ازش بذارید
فن مناسبی نیست
خیلی با فن استوک تفاوتی نداره
در صورت امکان یک خنک کننده بالای 100 و ترجیحا 120 تومن تهیه کنید
البته با همین خنک کننده هم با افزایش دو واحدی ضریب پردازنده می تونید 400 مگاهرتز به فرکانس پردازنده اضافه کنید
دوست عزیز کولرو دو هفته پیش 200 تومان خریدم چه طور میگید کولر خوبی نیست خواهشا نحوه افزایش ولتاژ را بگید به نحوی است
سلام عزیزان من یه مشکل با اور کلاک سیستمم دارم وقتی همه چی را تنظیم میکنم و گزینه های cpu east , c1e, c2e را هم خاموش میکنم وقتی سیستمو ریسیت میکنم میبینم تنظیمات به حالت اول بر میگرده . مادر برد:gigabyte ep31 dsl cpu: e4600 core2 dou 2.4GH ممنون میشم کمک کنین و بگین مشکلش چیه
یک ناپایداری در سیستم وجود داره حالا یا میتونه از بایوس باشه که باید آپدیت بشه یا ولتاژ کم به سی پی یو داده شده یا دمای سی پی یو بالاست یا گزینه های توان مصرفی کامل همه غیرفعال نشدهنقل قول:
گزینه ی thermal monitor رو هم غیر فعال کنید
ممنون از جوابتون ولی من همه کارهای بالا را انجام دادم اف اس بی دیفالتم 200 بود کردم 230و همچنین dram هم روی 667 ثابت ثت کردم البته یه بار بدون افزایش ولتاژامتهان کردم که نشد یه بار هم با افزایش ولتاژ هم سی پی یو هم fsbهم mch حالا ممنون میشم بگید چی کار کنم بایو سمم اپدیته فقط یه بایوس نسخه بتا هس که اونو ازمایش نکردم با نرم افزار primeهم بتا لود کامل تا 60حرارت داره
اگه بایوس بتا است جدیدش دانلود نکنیدنقل قول:
اون گزینه ای هم که گفتم غیرفعال کردین ؟
spread spectrume هم اگه هست غیر فعال کنید
میتونه این مشکل از ضعف پاور و نکشیدن توان مین هم باشه
بله اون کارها رو انجام دادم فقط یه چیزی که شما میگی شاید پاورت نکشه شک کردم چون وقتی اون تنظیماتو انجام دادم سیستم به جای اینکه ریستارت بشه ابتدا چن ثانیه ای خاموش و سپس روشن میشه همچنین اینو بگم که باتری مینمم حدود چن سالی میشه عوض نکردم راستی یه سوال ایا نرم افزار ی هس که بفهمم سیستمم چه پاوری داره و همچنین یه سوال دیگه (حالا شما اینجایی سواستفاده کنم چن تا سوال بپرسم ) وقتی مانیتور را خاموش میکنم ایا مقدار مصرف توان کارت گرافیک به صفر میرسه و همچنین یه سوال دیگه این مقدار توان مصرفی که برای قطعات میدن مثلا میگن این سی پی یو 90واتیه ینی چی ینی اینه تو حالت فول لواد 90واتیه یا میانگین مصرفش 90 واته . و همچنین یه سوال دیگه ایا نرم افزار ی هس که مثلا همینت التان که دارم از سیستم استفاده میکنم بگه این سیستم چن وات مصرف میکنه ممنون
نقل قول:
سیستمتون رو که مصرف توان شو میتونید از سایت گرین محاسبه کنید
در مورد اون مورد که میگین تنظیمات رو در بایوس ذخیره میکنید بعد ریست میشه یک لحظه خاموش میشه و روشن میشه مشکلی نیست بعضی بایوس ها به این صورت است و مشکلی نداره
در مورد سی پی یو که مثلا گفته 90 وات در حالت لود است در زمان بیکاری به دلیل کم شدن ولتاز و ضریب پردازنده فرکانس کم و مصرف توان کاهش پیدا میکنه البته با اور توان مصرفی سی پی یو در حالت لود افزایش پیدا میکنه به دلیل افزایش فرکانس و ولتاژ مورد نیاز
برای گرافیک هم زمانی مصرفش زیاد میشه که gpu در حالت لود باشه مثل بازی در حالتی که تصویر میده و کار عادی میکنید توانش مصرفی کم میشه چون gpu در حالت idle است
در مورد باتری مین هم یا با مولتی متر ولتاژ باتری مین رو بگیرین یا با یک باتری دیگه تست کنید
یک سوال فنی پیش اومده بود ، گفتم اینجا سوال کنم ، گرچه فکر کنم جای درستی نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تامز هاردور تونسته با ولتاژ 1.6 فرکانس 1600 تایمینگ 7-8-5-15 از رمای Corsiar بگیره .
من خودمو کشتم ، هرقدرم ولتاژ رو بالا بردم ، بیشتر از 7-8-7-15 (1.6v) نشد .
میخواستم بدونم بخاطر مینه ؟
با :
asus m4a88td-v evo/usb3
amd 955be
پلتفرم به پلتفرم تفاوت دارهنقل قول:
البته به چیپ های حافظه هم کمی مربوط میشه
در پلتفرم شما کنترل رم درون پردازنده هست و پردازنده شما هم مربوط به چند نسل قبل هست
فکر می کنم در حال حاضر پلتفرم fm از amd بهترین کنترلر رم را داره
سلام پردازنده من intel celeron 2.00GHz هستش.می تونم تا 560mhzببرمش بالا اما وقتی از 400mhz بالاتر میره خیلی هنگ می کنه.فرکانس رم را 100mhz افزایش دادم اما نسوخت !لطفا کمک کنید.خیلی عجیب و قریب شده!
علت های زیادی داره کمبود ولتاز سی پی یو یا درست نبودن تنظیمات رم و تایمینگ رمنقل قول:
کمبود توان مین و پاور سیستم یا افزایش دمای سی پی یو و فعال بودن پارامترهای مصرفی سی پی یو در بایوس
یا بعضی اوقات نیاز به آپدیت بایوس است
pci ferequency =105mhz ست کنید و دوباره تست کنید