آپدیت کردن تعرفه ها رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه بدون تغییر
Printable View
آپدیت کردن تعرفه ها رو:
خوشبختانه بدون تغییر
ایول پینگ ::n12:
ببخشید چی رو اپدیت کردن اینا که همونهنقل قول:
اپدیییییت کررردددن خخخخخ
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
اگر اشتباه نکنم یکم تغییر کردنقل قول:
اصلا تغیر نکرده و همون تعرفه و بسته های هست که سال ها بوده !! :دینقل قول:
کل مردم قم یک ور شما یک ور:n02:نقل قول:
-----------------------------
بابا یکی نیست بهش بگه این طرخ هایی رو که گزاشتین چرا برای دائمی ها نزاشتین:n14:
دوستان کسی راهی مد نظر نداره؟
پینگی که شما مد نظرت هست باید زیرساخت فیبرنوری براش وجود داشته باشه.نقل قول:
یه ور یه وره ایول مردم یه ورن ایول من و تو یه وریم ایول... ایول ایوله ایول.... :n09::n09::n10::n19::n20:نقل قول:
باور کن تغییر کرده :n09::n02:اون طرحی که بالاس نوشته 5 گیگ 20 تومن قبلن 4/5 گیگ بودانقل قول:
باور کن هر 2 تاش قبلا هم بود ولی تو یه جای متفاوت بودن !! :n02:نقل قول:
تنها چیزی که تو تعرفه ها فرق کرده استایل هست و والسلام !! حتی فونتی که باهاش نوشته بودن هم همون هست :دی اندازشم همونه :دی
دوستان کسی میدونه ایا استان بوشهر هم 3G اومده یا خیر؟
تاریخ انتشار خبر هم فرق میکنه :n02:نقل قول:
حالا خیلی هم خوشحال نباشیم که قیمت بالا نرفت.همینجوری کلا گرون هست.
الان محدودیت سرعت شرط اصلی هست که هنوز وضعیت مشخص نیست
بابا چرا خبری از همراه اول نیست کلافه شدم
گوشی ۳G رو شناسایی میکنه ولی وصل نمیشه
ایرانسل و رایتل راه انداختن. همش اخره باید اسمشو بزارن همراه آخر خرخرخرخررررر
با اون همه محددیتی که تو سایت خودش زده آش دهنسوزی نباید باشه!!!نقل قول:
کلا هم کیفیتش مسخره هست و قیمتشم از خودش مسخره تر
سلام بنده قبلا گفتم به اینترنت 3G اصلا خوشبین نیستم و چند تا موضوع رو مطرح کردم ( صفحه 200 این تاپیک ):
1- مسئله دادن سرعت اینترنت بالا بدون مجوز به همه ی مردم ، بر خلاف قانون ارتباطات رادیویی
2-ناخشنودی افرادی در کشور از ارائه اینترنت پر سرعت و دسترسی راحت کاربر به شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک
3-سنگ اندازی شرکت هایی که از این نوع اینترنت ضرر میکنن مثل ADSl ، وای فای ، وایمکس هایی مثل مبین نت و ...
4-علت های دیگر
این هم واکنش های مراجع تقلید :
گفتن قانون دور زده شده و دادن مجوز 3G هم غیر قانونی بوده !
و البته در تلتکست هم عنوان شده که با تماس تصویری هم مخالف کردند .
خیلی خوشحال نباشید ، با یک امضاء ورق برمیگرده
سمت شمال غرب تهران - منطقه 22 وضعیت خیلی خرابه...همچنان سرعت بزور صبح تا شب زیر 256 هستش...30 % بیشترم آپ تایم نداره! اکثر مواقع حتی زیر دکل هم میرم با 30 ASU بازم اینترنت نمیده...کسی دیگه هم جاهای دیگه همچین مشکلی داره ؟
اگه واقعا قیمت دو گیگ ۲۰ تومن باشه من اصلا برام صرف نمیکنه اصلا نمیرم طرفش...نقل قول:
منظورم هر سه تا اپراتوره
نقل قول:
وصل هم بشه سرعت اینترنت همراه آخر 128کیلوبیت هست :n02:
که تو ایران به این سرعت می گند اینترنت پرررررررر سرعت :n09:
همه حرفاتو قبول دارم الا اون امضا که اخر گفتینقل قول:
چون این همه هزینه کردن دکل ها رو مجهز کردن در ضمن نمی تونن از درامد بالایی که 3G داره چشم پوشی کنن در واقع الان طرح انجام شده و تمام شدس
نگاه به این سرعتا وپینگ هایی که میزارن نکن اینا چون اوایلشه و فقط چند نفر دارن استفاده می کنن سرعت بالاست وگرنه یواش یواش که مشترک زیاد شد سرعت فقط یه خورده بالاتر از ۲G میدن که با قبل هم زیاد تفاوتی نداره
مثلا اگه الان 2g سرعت دانلودش ۱۵ هست با ۳g میشه ۴۰ همین.
من تو محل شما نیستم اما تقریبا یک هفته میشه که بیشتر نقاط تهران که تست کردم افتضاح شده. شبها بهتره. و این نشون میده همه در حال استفاده هستن . تهران اوضاع جالبی نداره با توجه به جمعیت زیاد و زیرساخت های داغون.نقل قول:
متاسفانه من نمیدونم تو مغز اینا چی هستش. نمیدونن که جاهایی که تراکم بیشتر داره باید پوشش و پهنای بیشتری در نظر بگیرند در صورتیکه اکثر نقاط یک پهنا می بندن اونوقت جاهایی با جمعیت کم و دکل زیاد کیفیت خوب داره که البته نوش جانشون اما جاهای دیگه افتضاح. بعضی نقاط ایران هم که اصلا راه نیوفتاده که باعث تاسفه. حداقل به خودشون زحمت ندادن جمعیت ایران و شهرها را ببرسی کنند و امار دانشگاه یا پاساژ یا... در بیارند که متناسب با جمعی اونجا سرویس ارایه بدند. البته اینکه تجهیزات برای دکل های فرسوده ندارند یک طرف اما اختصاص پهنای باند متناسب با تراکم جمعیت یک طرف. اینقدر کم فکر هستن که نمیدونن نسل سوم رهگذر و خودرو هم میتونه استفاده کنه و فقط کافی بود با یک کارشناسی این نقاط و بهتر شناسایی کنند.
نه متاسفامه هنو واسه ما فعال نکردن:n28::n28:نقل قول:
دوستان 3g رو پیدا میکنه ولی نمیشه سوئیچ کنی روش یعنی تجهیزات نصبه و فعال نیس؟
آخر تو سکته میکنی بچه !! :دینقل قول:
چرا داری خودت رو حرص میدی؟ صبر کن همین فردا پس فردا فعال میکنن براتون :دی
هنوز براش پهنای باندی ندادن :دی به محض تخصیص پهنای باند فعال میشه
میخوام مطمئن بشم:n02:با عقل جور در نمیاد آخه!چور میشه آنتن رو بگیره بعد میگی فعالش نکردن!؟نقل قول:
منظورم از فعال بودن همون نبود پهنای باند هستش :n02: وگرنه میشه زنگ زد و تماس گرفت ولی اینترنت نداره فقطنقل قول:
نه زنگ هم نمیشه زد:n02:دارم میگم با گوشی اکسپریا سرچ میزنم 3g پیدا میکنه ولی وقتی روش کلیک میکنه وصل نمیشه و مینویسه فقط تماس های اضطراری!
درسته ، پینگ به خاطر خلوتی شبکه هست و سرعت هم طبق گفته شما ...نقل قول:
امضاء رو تعبیر کنید به همین ، یعنی اینکه نمیزارن این سرعت بمونه ، وگرنه درست میگید دیگه اگر نمیخواستن 3G بیاد هم از دستشون در رفته !
من هم منظورم این نیست میان به کل جمعش میکنن ! غیر از هزینه ای که کردن آبروریزی هم به همراه داره
كسي ميدونه پينگ 3G بطور كل نسبت به adsl در چه حدي هست ؟
محتوای مخفی: OFF
مگه قبلا 5 گیگ بود؟!!!!!نقل قول:
چی شد:n08:تو هم نمیدونی دقیقا؟:n02:نقل قول:
تو تعرفه های *555*2# آره بودنقل قول:
چی بگم والا !! اگر اینجوری باشه که کلا هنوز آماده ارائه خدمات نیس خوب!! :n02:نقل قول:
پس چرا 3g رو پیدا کرد:n08:؟نقل قول:
چی بگم والا !! اگر اینجوری باشه که کلا هنوز آماده ارائه خدمات نیس خوب!! :n02:
ببین الان تجهیزات رو BTS نصب شده ولی فعلا امکان استفاده اون رو به مردم ندادن !!نقل قول:
همونجوری که اوایل برا من lte رو پیدا میکرد ولی نمیشد وصل شد !! ولی بعدش عمومی شد !! دقیقا همون حالت برای تو اتفاق میفته !! Ok?
دوست عزیز تجهیزات نسل سوم رو براتون نصب کردن ولی هنوز برقراری دیتا مکالمه رو راه اندازی نکردن در این حالت دکل کار می کنه ولی اجازه ارتباط کاربر رو نمیدهنقل قول:
الان گوشی تون شبکه رایتل رو پیدا می کنه ولی خوب مسلما نمی تونی بهش وصل بشی و اگه انتخابش کنی عدم سرویس رو بهت میده. اینم شبیه همین اتفاق هست
نسل سوم همراه اول هم بیشتر از یک ماه برای من اینجور بود تا دو سه هفته پیش که دیتا هم برقرار شد و شبکه وصل شد
برای من فعلا بازم همراه اول دیتا نداره :n15:
اهواز خیلی وقته راه افتاده ولی با وجود ایرانسل کی میره طرف اوننقل قول:
چندبار خواستم سیم کارت عوض کنم و دوباره همراه اول رو تست کنم ولی حوصلم نشد فعلا ایرانسل بیشتر حال میده
شما وقتی وصل نمیشد بعد چند روز سوئیچ شد رو 4g؟نقل قول:
رشت سر کوچه ما سرعت 10 مگابیت :| یه فایل 160 مگ رو تو 4 دقیقه دانلود کرد بعد تو خونه سرعت دیال آپ :| شانس ندارم آنتن نمیده تو خونه :(
خب بالاخره مشهدم داره انتن دهی نسل3 اش درست میشه تو چند جا تست کردم خوب بود بلوار پیروزی جای سینما پیروزی و بلوار سرافرازان و دلاوران تحت پوشش قرار گرفتن فقط تو بعضی دکل ها سیمکارت رجیستر نمیشه که اطمینان دارم به زودی درست میشه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]