من که تو چمپیون و مستر فقط تاون حال میزنم. ۲ روزه خیلی تاون حال بیرون کم شده.نقل قول:
Printable View
من که تو چمپیون و مستر فقط تاون حال میزنم. ۲ روزه خیلی تاون حال بیرون کم شده.نقل قول:
مشکلم اینه که بازی تایید شدست رو جیمیل.یه لحظه رفتم تو یه اکانت دیگه میزنم اکانت اصلی بالا نمیاد.اون بالا میزنه خوش آمدید ولی بالا نمیاد.چند روزه اینجوری شده.خودم تاییدش کردم گوگل پلی کانکت قرمز بود اینجوری بود
شما یه بار بازی رو حذف دیتا کن و دوباره تست کن ببین میشه یا نه؟ منم به همچین مشکلی برخوردم و با اینکار درست شدنقل قول:
خیلی وقتها هم این مشکل بخاطر سرعت اینترنت هست ...
خوب دیگه گوشی فلش شده همه چی پاک شده فقط روش کلش نصب کردم جیمیل رو وارد میکنم فقط اون بالا میزنه welcome دیگه اون صفحه نمیاد که confrim رو بزنمنقل قول:
نه سرعت خوبه خونه اینترنت 1 مگابیت مخابرات داره
دوست عزیز بازی کلش رو clear data بزن و دوباره بازی رو بیار بالا درست میشهنقل قول:
سلام
لطف می کنید تنظیمات ربوت کلش رو هم بگذارید
باشه امتحان میکنم خبرتون میکنمنقل قول:
جیمیلش رو تو یه گوشی دیگه وارد میکنم هم بالا نمیاد.مشکلش چیهنقل قول:
این کاری که گفتم رو انجام دادید؟ روی گوسی خودتون این کارو بکنیدنقل قول:
الان تو گوشی خودم کلش ندارم.شب با گوشی خودش این کار رو میکنمنقل قول:
آخه چرا اینجوری میشه.جدیدن واسه هم محلیمم اینجوری شده توی گوگل ستینگ میری بعد کانکت اپس رو میزنی میگه کلش کانکته به جیمیل.ولی داخل نمیره
من چون مغازه دارم و کنارش مشکلای بچه هارو هم حل میکنم ...اکثرا گوشی های هواوی این مشکل رو دارن ...من براشون اخرین...حتی بعضیاشون وقتی رو کانکت میزنی هیچ اتفاقی نمیفته ...من براشون اخرین اپدیت گوگل پلی گیمز و گوگل پپلی سرویس رو میریزم و اکثرا حل میشه مشکلشون ...یا اینکه بازی رو کلیر دیتا میکنم و بعد حذفش میکنم و اخرین ورژن رو از گوگل پلی میگیرم و نصب میکنم ...تا حالا نشده برام مشکل کانکت شدن یا سوئیج نشدن با اینکارایی که گفتم حل نشده باشه ...نقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان من الان تاون حال 9 هستم میخوام دیوارامو سریع اپ کنم راهش چیه؟ من خودم با ترکیب بربر ارچر با ایکس مود سرچ میزنم لوت اومد میزنم ولی بعضی مواقع لوت نیست گلد یک هم هستم
کلا کند پیش میرم :( از تاون حال هشت هم یکم زود اومدم 9 بعد عرضم ب حضور شما با دیوارای ابی اومدم حالا سخت شده
بجای آرچر و بربر از جاینت و گوبلین و آرچر استفاده کن با سه تا هیل، اینطوری با جاینت و آچر راه رو باز میکنی و خیلی راحت هرچیزی که هست رو میتونی ببری...نقل قول:
و یه چیز دیگه اینکه با ایکس مود گاهی اوقات نمیشه یا چیزای لب مرزی که راحت هم هست رو بهت نشون نمیده، فقط برای اتک فیک تو وار ازش استفاده کنی خیلی کاربرد بهتری داره...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
بنده خودم تو سه هفته همه دیوارام 8 شد تازه 130 تا هم لول 9 شد :دینقل قول:
منم با ترکیب بربر و ارچر میرم اتک برای من لوت 12 شب به بعد خوبه برای تو رو نمیدونم ☺
این دیوارای سه میلیونی و یه میلیون خیلی مسئلس[emoji14]نقل قول:
کاپت رو چنده؟
پاک شود ...
دیوارای یه میلیونی رو میشه یه کاری کرد :دی سه میلیونی رو بگووو! ! :n03:
کاپم از 2000 تا 1900 بالا پایین میشه
امتحان کردم جواب نداد دوست عزیز راه کار دیگش چیهنقل قول:
ایکس مود گیم مگه کار میکنه.من چند تا ورژنش رو.دانلود کردم اصلا کلش باز نمیشه یا آرمش اون بقل نمیادنقل قول:
ایکس مود نیاز داره که دستگاهت روت باشه اگه بلد نیستی روت کنی، توی موبایل مارکت king root روت رو دانلود کننقل قول:
تو گوگل هم میتونی پیداش کنی...
رویه بلواستکس هم کار میکنه؟نقل قول:
بلو استکس روت شده دارم ولی نتونستم ازش استفاده کنم!
وارد بازی میشه و اون علامتش گوشه صفحه میاد ولی صفحه تنظیماتی نمیبینم !!!!!
کلا روی بلو استکز اجرا نمیشه،نقل قول:
ولی اگه خود اندروید رو مث ویندوز روی یه نرم افزار مثل vmware یا emukator ها اجرا کنی
می تونی بری روتش کنی و از اونجا اجراش کنی...
گوشی منم روته ولی نمیاد.میرم توش میگه این ورژن روی کلش کار نمیکنه باید ورژن 1.6.7 رو دانلود کنی.کل نت رو گشتم نیست اصلانقل قول:
چند نوع ورژن دانلود کردم کار نکرد اصلا
مودت مشکل داره یا ایکس مودت؟!نقل قول:
ببین برو توی موبایل مارکت1 ازش ایکس مود ورژن آخر رو بگیر و در ضمن مودت هم باید
آخرین نسخه باشه وگرنه کار نمیکنه...
من خودم xmod game رو از خود سایتش دانلود کردم کار نمیکنه.یعنی نمیره تو بازی یا هم اون زیر میزنه xmod game not supported clash of clans versionنقل قول:
بی زحمت لینک دانلود اون برنامه و ایکس مود رو لطف میکنیدنقل قول:
اینم لینک مارکت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حواست باشه که به احتمال خیلی زیاد فیل0000تر شده اس
نوی اون دنبال xmod بگرد...
برای اندروید هست نرم افزارش یا سایت هست.بعدش ایکس مود گیم شما کدوم ورژت هست میشه لینک دانلودش رو بزارید مستقیم از اینجا دانلودش کنمنقل قول:
برید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مستقیم از خود سایتش دانلود کنین ...جدیدترین نسخه رو ....
چرا سرتونو دربیارین برین از مارکت یا سایت های دیگه دانلود کنین
داخل سایتش که میشی فقط انتخاب میکنی برای اندروید میخای یا اپل ...بعد راحت دانلود میشه ...
- - - Updated - - -
والا باید با همین کارا درست بشه ...نقل قول:
مگر اینکه بازیتون روی ایمیل ذخیره نشده باشه!
مثلا من یبار برای یکی ایمیل جدید ساختم ..بازیش رو که لول ده بود براش ایمیل زدم ،اسمش اون بالا میومد اما سینک نمیشد ...شاید برای شما هم اینجوری شده باشه
نقل قول:بهترین راه همینه که دوستمون پیشنهاد داده، من الان نصب ندارم ولی مال من جدید نیست...نقل قول:
آره.دقیقا همینطوری شده هروقت میرم اسم اون بالا میزنه بازی لود نمیشهنقل قول:
کدوم ورژن ایکس مود گیم رو کلش کار میکنهنقل قول:
2.0.2 beta ....نقل قول:
باشه مرسی شما از کجا دانلود کردی این ورژن رونقل قول:
سایت ایرانی apktops.آی آرنقل قول:
توی قسمت جستجو ایکس مود رو بزن میاره برات
مرسی از لطف شما.رو کدوم ورژن کلش کار میکنهنقل قول: