سلام من خودم p990 رو چند بار آپديت كردم وبا مشگل مواجه نشدم وخودم cda رو به wg1 ,wg2 و همچنين خاورميانه تغير دادم شايد cda من اشتباه باشه لطف ميكنيد cda خوبي معرفي كنيد:2::11:نقل قول:
سلام من خودم p990 رو چند بار آپديت كردم وبا مشگل مواجه نشدم وخودم cda رو به wg1 ,wg2 و همچنين خاورميانه تغير دادم شايد cda من اشتباه باشه لطف ميكنيد cda خوبي معرفي كنيد:2::11:نقل قول:
سلام بچه ها کمک گوشیم داره میمیره
FLASH CID:52 COLOR:RED
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
CSloader refused to start GDFS services,error is:29
failed, that is fatal
خلاصش کردم مشکت معلومه از gdfs بک آپ گرفتم واسش مشکل پیش اومد حالا نمیشه درستش کرد
موقع فلش کردن این پیغام رو داد
SECURITY UNITS CAN'T BE READ !
DAMAGED FIRMWARE/GDFS OR EMPTY PHONE
ــــــــلام
عرض شود حضورتون که بعد ازینکه گوشی موبایل 990 نازنینم! درون بیت الخلاء فرودگاه کیش افتاد و به دیار نیستی شتافت! تصمیم گرفتم یه K850 بخرم که خب خریدم، زمانیکه گوشی رو میخواستم بخرم به محض اینکه وارد یه فروشگاهی در شهر قم شدم با توجه به کسادی بازار، طرفی که فروشنده بود کم مونده بود تا کمر دولا بشه! چون بگفته کسی که ایشون رو بمن بعنوان یه فروشنده منصف! معرفی کرده بود ایشون بتازگی نمایندگی گرفته و شروع بکار کرده بود.
بگذریم...
به طرف گفتم یه K850 میخوام که بعد از کلی ثنا و تعریف گوشی رو به قیمت 320 چوب! فاکتور کرد - حدود 45روز قبل - و گوشی رو تحویلم داد.
شماره گوشی رو با شماره روی کارتن مقایسه کردم و دیدم نمیخونه به اقا گفتم که این مشکل نداره؟ گفت نه پکیج این گوشی اشتباه شده شما گوشی رو با همین کارتن ببر و بعد ازینکه کارتن اصلیش اومد تماس میگیرم که بیایی و کارتن اصلی رو ببری... منم رفتم و یکی دوروز بعدش که اومدم سراغ طرف گفت: این گوشیها چون بصورت قاچاق! وارد کشور میشن توی شرکتهای وارد کننده رجیستر میشن! یعنی از نو شماره رجیستری باینا داده میشه و با شماره روی کارتن - حالا هرکارتنی که هست - مطابقت داده میشه.... که من قبول نکردم دیدم یارو داره الکی و مفت و مجانی منو میپیچونه... یه گوشی دیگه ازش گرفتم که شماره گوشی و کارتن همخونی داشت و خلاصه با کلی منت و اینا که سرم گذاشت از مغازش زدم بیرون .... قبل از رفتن گوشی رو روشن کرد و یه مسیجی ارسال کرد و یه بلوتوث هم ردوبدل کرد و گفت این گوشی صحیح و سالمه و هیییییییچ مشکلی نداره... این گوشی هم الان یه مشکلی بهم زده و اینکه خودبخود و بی دلیل گاهی خاموش میشه... ممکنه یه هفته یه بار هم نشه و از طرفی هم ممکنه که در یه روز چندین بار خاموش بشه .
حالا اینا رو برای چی گفتم؟؟؟؟
1- بنظر شما این درسته که گوشی برای سالم نشون دادن به مشتری فقط مسیج و بلوتوثش چک بشه؟
2- اینکه این اقا میگفت اینا قاچاقن و توی ایران رجیستر میشه جواب قابل قبولیه؟
3- بنظرتون درسته که بگن وقتی گوشی رو از درب مغازه میبرید بیرون دیگه ازتون حتی اگه قلمبه مشکل هم باشه پس نمیگیریم؟
4- ایا درسته که بگن: ای آقا این گوشیها مگه چقد برای ما سود داره که بیاییم بعداز چند روز که فروختیم و گوشی ایراد داشت دوباره پس بگیریم؟
5- بنظرتون صحیحه که بگن ما این گوشی رو همینجوری میخریم همینجوری !!!! هم میفروشیم؟؟؟
6- درسته که بشنوید: سیستم خرید و فروش تمام گوشیها در ایران همینجوری هستن؟؟؟؟
7- درسته که هیچ مرجعی هم برای مراجعه و اعلام اعتراض نباشه؟
8- بنظرتون درسته که وقتی به اتحادیه فروشندگان گوشی موبایل مراجعه بشه و بجای احقاق حق بهت بگن: آقا جون قانون مدونی برای این مشکلات نیس بهتره که ریش سفیدی! قضیه رو حل کنید که خب خودتون بهتر میدونید این مشکلات ریش سفید و سیاه و قرمز و خال خال پشمی حالیشون نیس.
9- بنظرتون من کار درستی کردم که وقتی هرچی به طرف گفتم گوشیت مشکل داره و بیا ازم پس بگیر و یه گوشی دیگه بده و اگه خواستی حتی گرونتر هم حساب کنی بکن ولی یه گوشی سالم بهم بده و طرف قبول نکنه و من از یکی از فنون رزمی فولکتناکت استفاده کنم و بزنم دوتا از دندونای طرف خورد بشه و برای هرکدومش کلی دیه بدم!!! ؟؟؟؟
.
.
.
اونوقت میگن مملکت ما هیجیش درست نیس و هیچ ثباتی د رهیچ موردی نداره... خب راس میگن دیگه!
شما چی میگید؟
.
سلام
می شه یه لینکی بهم بدین که توش گوشی xperia x1 رو نقد کرده باشه.
میشه بگین محاظ گوشی w960 تو بازاره یا اینکه هنوز نیومده؟
سلام من الان گوشیمو فلش کردم می زنه Insert correct sim card
چی کار کنم الان خواهشا زود کمکم کنید :11: :40:
سلام.نقل قول:
اولا مدل گوشی!
در ثانی مطمئنید که از کاستومایز استفاده کردید؟
مدل گوشیم k750 هست که تبدیل کرده بودم به w800 الانم باز می خواستم فلش کنم همین w800 که این اررور داد دفعه قبل من فلش نکرده بودم
اين مين :
[HTML]
http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.rarFS
http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/W800_R1BC002_FS_EMEA_2_RE9.zip
http://rapidshare.com/files/48925204/W800i_CDA102430_6_EMEA_6.zip.html
[/HTML]
اینارو ریختم همین امروز با دایال آپ دانلود کردم خیلی اقای سریع جواب مارو بده دارم دیونه میشم اگه کاستومایز ایراد داره یه کاستو مایز جدید بده :11::40:
نقل قول:نقل قول:
از پچ زیر زیر استفاده کنید.
این فایل شامل پچ برای رفع این مشکل در گوشیهای زیر میباشد:کد:http://tohidkh.parsaspace.com/REMOVE_SIM_LOCK.rar
REMOVE SIM Lock k310 R4EA031.VKP
REMOVE SIM Lock W300 R4EA031.VKP
REMOVE SIM Lock W600 R7CA017.VKP
REMOVE SIM Lock W700 R1CA021.VKP
REMOVE SIM Lock W810 R4EK001.VKP
REMOVE SIM LOOK K750 R1CA021.VKP
REMOVE SIM LOOK W800 R1BC002.VKP
REMOVE SIM LOOK W810 R4EA031.VKP
موفق باشید :40:
سلام.
یه سوال داشتم گفتم شاید اینجا بهترین جا باشه که بپرسم.
(نمیدونم سوالم ربطی به موضوع تاپیک داشته باشه یا نه . فقط نمیخواستم تاپیک الکی بزنم.)
من یه گوشی میخوام خیلی خیلی ارزون تنها کاری هم که میخوام برام انجام بده اینه که بشه باهاش sms فارسی زد.
یعنی هم بگیره هم بده.
اگه میشه مدل با قیمت رو بهم بدید.
ممنون.:11:
سلام.نقل قول:
خب این گوشی که من معرفی میکنم سونی اریکسون نیست. چون گفتید خیلی خیلی ارزون باشه میگم.
Nokia 1200
قیمت آکبندش 32000 تومان هست. (باورنکردنی)
منوی فارسی داره.
هم میشه SMS فارسی داد و هم میشه گرفت.
آنتن دهی عالی . . .
زنگهای خوبی داره (در مقایشه با مدل های مشابه)
اینم مشخصاتش
(البته قیمت، در این لینک مربوط به خیلی وقت پیشه)کد:http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=&phoneid1=1231
اقا توحید اون مشکل با پتچی که دادید حل شد اما حالا گوشی کاملا هنگ هستش
یهنی نه دکمه ها کار می کنه نه تغییرات توی گوشی مثلا بعد از searching لوگوی اپراتور نمی یاد یا بعد از فلش بالاخره باید بیاد برای تنظیمات گوشی یا تم اولیه سونی روش باشه اما انگار فلش نشده خواهش می کنم زود جواب منو بدید اگه قبل از 6 ردیف نشه مجبورم برم بدم بیرون فلش کنن
سلام.
من یه مشکلی دارم.
گوشی w810 یکی از آشنا هامون با بعضی از اسمها مشکل داره مثلا وقتی عکسی به اسم مالنا رو تو رمش میریختم دیگه گوشی روشن نمیشد و موقع روشن شدن خاموش روشن میشد.
الان هم یه فایل دیگه با یه اسم دیگه تو حافظه داخلیش هست که باعث این مشکل شده. البته فرقش اینه که موقعی که فایل مورد دار توی رم بود رمش رو با یه گوشی دیگه عوض میکردم و اون رو دیلیت میکردم ولی الان دیگه نمیشه. حتی به کامپیوتر هم متصل نمیشه .
به نظرتون چیکار کنم؟
به احتمال خیلی خیلی بالا، ویروسی شده. هم گوشی، هم مموری.نقل قول:
با یه آنتی ویروس خوب و آپدیت شده ویروس یابی کنید. (مثلا Kasoersky) (تاکید میکنم آنتی ویروس باید آپدیت بشه.)
اگه مشکل از ویروس نباشه (که هست) با یه بار فلش کردن، مشکلتون حل میشه.
ممنون عزیز.:40:نقل قول:
ولی مگه واسه این گوشی ها هم آنتی ویروس هست؟
در رابطه با فلش هم با برنامه ++xs اومدم امتحان کنم ببینم میشه فلش کرد باتری و مموری و سیم رو در آوردم بعد باتری رو جا زدم و برنامه رو باز کردم و کلید c گوشی رو گرفتم و وصلش کردم ولی باید اول درایورش نصب بشه که نمیشه چون روشن خاموش میشه .
خلاصه که الان به راستی که عصمتم جلوی چشامه !
حالا دمتون گرم یه راهنمایی اساسی بکنید .
نبود کسی؟؟؟؟؟
اگه کسی هست لطفا کمک کنه. ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم :
منظور از باکس چیه و آیا کابل های usb ای هست که قابلیت بیشتری نسبت به کابل های معمولی داشته باشه یا نه؟
نقل قول:دوست عزیز، صبور باشید . . .نقل قول:
نه! برای گوشیهای جاوا نه ویروسی نوشته شده و نه آنتی ویروسی وجود داره.
من منظورم این بود که با آنتی ویروس کامپیوتر، مموری و گوشی رو ویروس یابی کنید.
برای هر برنامه ای که مربوط به هک گوشی باشه، باید USB Flash Driver در سیستم تون نصب باشه.
میتونید از اینجا دریافت کنید.
ابتدا باید USB Flash Driver رو نصب کنید. بعد گوشی رو خاموش کنید. از برنامه ی سیتول، دکمه ی Identify رو فشار بدین. (یا از برنامه xs، دکمه Connect) سپس، در حالیکه دکمه C (در گوشی) رو نگه داشته اید، گوشی رو توسط کابل به کامپیوتر متصل کنید. (احتمال داره که با پیغام Found New Hardware مواجه بشید. در پنجره ای که براتون باز میشه، تمام گزینه ها رو Next کنید.)کد:http://www.4shared.com/account/file/61936201/a5107a/usb_flash_driver.html
خب! حالا برنامه، تمام اطلاعات گوشیتون رو میخونه و به شما نشون میده.
شما میتونید CID و Firmware گوشی تون رو بدونید و توسط اون اطلاعات، برای فلش کردن، اقدام کنید.
من نمیدونم، آیا میخواهید گوشی رو فلش کنید؟
اگه بله، پیشنهاد میکنم این PDF رو یه بار بخونید.
موفق باشید :40:کد:http://www.2shared.com/file/3695461/d0c36b28/SETool2Lite.html
دستت درد نکنه مشکل شناختن گوشی حل شد. :10:
حالا فقط میمونه اینکه main و fs رو از کجا گیر بیارم تا با برنامه Add کنم .
خب! شما باید قبل از این کارا CID گوشی رو بدونید. بعدا به فکر Firmware باشید.نقل قول:
فریمور رو از اینجا دانلود کنید.
---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson ====---
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142555
خیلی خیلی دستت درد نکنه:40:
من رفتم به این آدرس و این دوتا رو پیدا کردم که با اطلاعات cid موبایل می خونه :
http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این دو تا شماره (R4EA031 و R4ED001 ) که با هم فرق دارن مشکلی نداره؟
اینم اطلاعات موبایل:
کد:
Baseband ID: 8040
Protocol Version: 3.1
Sending db2010_cid00_prodid_p3l.bin...
Applet ID: 061113 1250 ALUCXC125872_COMPACTPRODUCTION_ID_LOADER P3L
This is a PRODUCTION_ID loader
Activating GDFS...
Phone name detected!
Profiling SEMC phone...
Platform: DB2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM Color: Red
IMEI:
Phone ID: W810
Region: M_EAST_N_AFR
CDA: CDA102295/7 R2A
Firmware Version: R4ED001
EROM: n/a
Ready for operation!
یه دفعه هم فقط main رو فلش کردم و custumize کردم درست نشد . الان هم دارم fs رو دانلود میکنم ببینم چی میشه.
خواهش میکنم.نقل قول:
نه! عیبی نداره.
دوست عزیز، دقیقا این کار رو انجام بدین:
ابتدا فایل Main و سپس فایل Fs رو بذارید رو برنامه؛ بعد فایل کاستومایز رو بذارید.
اینم یه کاستومایزه دیگه هست. من خودم از این استفاده میکنم.
بعد از اینکه سه تا فایل رو به برنامه تعریف کردید، گوشی رو فلش کنید. یعنی Main و Fs باید همزمان فلش بشند.کد:http://www.4shared.com/file/57854536/b3e91cc8/Costumize.html
و بهتره که Costumiza هم همراهشون باشه. ولی اگه نشد، مشکلی نیست.
آقا ایول داره دمت گرم. ولی یه مشکلی پیش اومد من جفتشو فلش کردم و مشکل اولم حل شد ولی وقتی گوشی رو روشن کردم و pin code رو زدم . بعد Lock code خواست و بعد از وارد کردن یه ارور داد :
Configuration error. Please contact your network operator or service centre
حالا چیکار کنم. کد رو هم اشتباه نزدم.
راستی custumize نکردمش.نکنه به خاطر اینه؟
یه چیز دیگه هم هست. چجوری custumize کنم یعنی توی اون فایل زیپ چند تا فایل هست چیکارشون کنم؟
ممنون.
آقا ایول داره دمت گرم. ولی یه مشکلی پیش اومد من جفتشو فلش کردم و مشکل اولم حل شد ولی وقتی گوشی رو روشن کردم و pin code رو زدم . بعد Lock code خواست و بعد از وارد کردن یه ارور داد :
Configuration error. Please contact your network operator or service centre
حالا چیکار کنم. کد رو هم اشتباه نزدم.
راستی custumize نکردمش.نکنه به خاطر اینه؟
یه چیز دیگه هم هست. چجوری custumize کنم یعنی توی اون فایل زیپ چند تا فایل هست چیکارشون کنم؟
امان از عجله .لطفا یکی کمک کنه.
ای بابا!نقل قول:
مشکل از کاستومایزه.
مثله اینکه حسابی ترسیدی! نترس بابا. من صد تا گوشی فلش کردم تا حالا؛ هیچ مشکلی هم پیش نیومده.
همون فایل زیپ رو میذاری برای کاستومایز. داخلش رو باز نمیکنی.
فکر کنم XS خودش کاستومایز داشته باشه. ولی بهتره از سیتول استفاده کنی.
ببین کاستومایز XS کار میکنه؟ دنبال این بگرد: S_ASIA_LEVEN
اگه جواب نداد باید از سیتول استفاده کنی.
سیتول 1.08 ، حجمش کمتره اگه دایال آپی باشی.
بازم ممنون.:11::40:
همین الان داشتم میومدم بنویسم که خودم فهمیدم . ولی مث که شوما بابافرزی رو گذاشتی تو جیبت. بابا ایول.
خلاصه که مشکلم این بود که از کجا آدش کنم که فهمیدم باید از Misk File آدش کنم.
بالاخره این گوشی هم به سر منزل مقصود رسید.
خیلی باحالی:40:
خواهش میکنم. شما لطف دارین.نقل قول:
حالا اون مشکلی که داشت در باز کردن فایلها، حل شده یا نه؟
ورژن گوشیه w910 دوستم اینه :
9123-1200 : R1FA030
080504
آپدیت هست یا نه ؟؟؟
آخرین ورژن فریمور w910 چیه ؟؟؟
بله!نقل قول:
آخرین فریموری که میشه دانلودش کرد و با فلش روی گوشی نصب کرد، اینه.
ولی دقت کنید که در گوشیهای سونی اریکسون، اونی در سایت برای آپدیت موجود هست، معمولا فریموری است که در بیرون موجود نیست. و فقط و فقط به طور مستقیم گوشی رو فلش میکنه.
برای بعضی از گوشیها، اون فریمور، جدید تره. ولی در مورد W910 اطلاعی ندارم. (چون تا حالا w910 رو با سایت، فلش نکردم)
البته اینو هم بگم که منظور از این که مشکل ریست شدن این گوشی ها در فریمور های جدید، حل شده، این نیست که فقط مشکل به صورت نرم افزاری حل بشه. یه مقداری هم به سخت افزار گوشی مربوطه. یه تغییرات کوچولو در گوشی های جدید دادند.
چون یکی دوستم می گفت : صداش خیلی کمه و تو منوها هم سرعتش کم میشه ...:41:نقل قول:
گفت شاید با آپدیت درست بشه ....:20:
بستگی داره که چه زمانی خریده باشه.نقل قول:
آخرین آپدیت گوشی، فکر کنم مربوط به 4 یا 5 ماه قبل هست.
ولی ضرری نداره که. اگه ADSL داره (یا دارید) میتونید از طریق سایت، آپدیتش کنید. (البته چیزی حدود 60 مگ مصرف میکنه از اکانت تون)
سلام رفقا
راستش من خيلي روي اين كا800 خودم قر اومدم اما نميدونم چطور شده كه تازگيا حتي وقتي گوشي روي سايلنت هست صداي شاتر دوربينش مياد (هم فيلم هم عكس)!
اگه كسي چيزي ميدونه كمك كنه!
در ضمن با فلش و اين حرفا كه خودم روش زدم نشده! يعني بايد ببرم بيرون فلش كنن برام؟
با سلام من مي خوام برنامه موبايل بانك صادرات را نصب كنم ولي اوپريشن فيل مي دهد چه كاركنم يكي كمكم كنه گوشي من k510i هستش
سلام.لطفا آموزش واکمن اسکین 2 بر روی w610 و آموزش ریختن منوی فلش را توضیح دهید؟
اول باید هک کردن گوشیتو یاد بگیری. بعد باید یه پوشه بسازی و محتویات اسکین(عکس ها و ...)رو تو پوشه بریزی. اسم پوشه همون اسم اسکینته. بعد پوشه رو تو tpa\system\multimedia\mp\skin آپلود میکنی(میتونی از xs++ یا setool استفاده کنی. اگه گوشیت CID53 هست بهنقل قول:نگاه کن.) بعد گوشی رو روشن کن اسکینت تو واکمن هست. والسلام...:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269800
من يه مشكلي با كابل usb گوشي دارم . وقتي باهاش وصل ميشم به كامپيوتر نميتونم وارد مموري كارت گوشي بشم!!!!!!!!!!!
مموري رو ميشناسه به عنوان يه درايو اما وقتي واردش ميشم هيچكدوم از فولدر ها رو باز نميكنه !!!!!!!!!!
ايراد از كجاست؟؟؟؟؟؟!! مموري هم داخل گوشي كاملا سالمه و آهنگها و عكسها و ... رو ميتونم استفاده كنم تو خود گوشي!!
گوشيم هم k750 هست ويندوز هم عوض كردم نشد!!!!!!!!!!!!
مر30 دمت گرم:11:.و یه سوال دیگه pc suite کدام گوشی رو ویستا جواب میده؟نقل قول:
مر30 دمت گرم:11:.و یه سوال دیگه pc suite کدام گوشی رو ویستا جواب میده؟اگه میشه مسیر آپلود منوی فلش رو هم بگو؟نقل قول:
باتشکر
سلام خدمت همه دوستان .
عرض ارادت ، خدمت بروبکس ، قدیمی و جدید :گل:
چند تا سوال :
پچ کی لاک برای این دبلیو 610 ما اومد بالاخره یا نه ؟ تا کی وعده آخه :دی
بعضی دلیوری ها هست که نشون می ده ، اما سیو نمی شه ، چرا ؟ وقتی اوکی می کنی ، بعد که می ری تو سنت مسج ، هیچ دلیوری رو مسیج نیست ، چرا ؟
یه سوال دیگه هم داشتم که الآن یادم نمیاد
مرسی
یا حق
با اجازهنقل قول:
مر30 دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .و یه سوال دیگه pc suite کدام گوشی رو ویستا جواب میده؟اگه میشه مسیر آپلود منوی فلش رو هم بگو؟
باتشکر
k770/k850 خلاصه گوشی های نسل جدید .........D:
مموری گوشی ویروس نداره :20:نقل قول:
فایل های مخفی ویندوز رو باز کن بعد وقتی وارد مموری میشی پوشه غیر عادی نمی بینی:11: