دوستم میخواد یه لپتاپ تا 2.5 بگیره
بیشتر هم نرم افزار های مهندسی مثل متلب و البته کار های روزانه و بازی مورد نظرش هست
من با توجه به cpu این مدل رو بهش گفتم به نظر شما گزینه خوبی هست ؟
گرافیک GT740M بازی های جدید رو خوب اجرا میکنه ؟
Printable View
دوستم میخواد یه لپتاپ تا 2.5 بگیره
بیشتر هم نرم افزار های مهندسی مثل متلب و البته کار های روزانه و بازی مورد نظرش هست
من با توجه به cpu این مدل رو بهش گفتم به نظر شما گزینه خوبی هست ؟
گرافیک GT740M بازی های جدید رو خوب اجرا میکنه ؟
با سلام دوستان وقتی سیستم من میره رو حالت اسلیپ اونوقت وای فای من قطع میشه چطور میتونم کاری کنم که با اسلیپ شدن سیستم وای فایم قطع نشه؟
سلام.نقل قول:
در تنظیمات power management یک گزینه مربوط به این هست.
فکر میکنم در قسمت change advanced setting است. گزینه ای به اسم wireless adaptor setting.
سلام.نقل قول:
من core i5 این مدل را دارم. آخرین بازی ای که نصب کردم watchdog بود که مشکلی در اجرایش نداشت.
البته من شخصا توصیه نمیکنم با لپ تاپ بازی کنید. خصوصا برای مدت طولانی بازی های سنگین را اجرا نکنید.
اگه امکانش هست دقیق تر توضیح دهید؟
مسیر زیر را طی کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.نقل قول:
Control panel > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Wireless adaptor settings > Power saving mode
را روی
Maximum Performance
بگذارید.
بعد هم به Device Manager بروید و روی Wifi adaptor کلیک راست کنید و گزینه properties و بعد به قسمت Power Management بروید و گزینه allow the computer to turn off this device تیکش را بردارید.
این دوتا USB 3 واسه شما درست کار میکنه!!؟ واسه منکه خیلی قطع و وصل میشه!! موس که درست نمیتونم وصل کنم، کول پدم وصل کردم دم به دیقه باید چک کنم ببینم روشنه یا نه!!:|
فک کنم باید یه usb hub بگیرم به usb 2 وصل کنم!!
سلام محمد عزیز.:n11:نقل قول:
من این لپتاپ رو یه سالی میشه که دارم مدل core i5 رو البته. کارای منم مهندسیه، برنامه نویسی وب ، اندروید و امولاتور اینا، سیستم ضعیفی نیست ولی من دوست داشتم رمش هشت گیگ میبود و هاردش کش 8 گیگی SSD رو میداشت. (قبل ها یه سری مدل هاش داشتن).
گرافیمش هم خوبه من NFS The RUN رو تونستم ultra بگیرم ازش (25 30 فریم) تو 1080 کمی افت فریم داشت.
اسپیکرهای خوبی داره و باتریش بد نیست صفحه نمایشش معمولیه و بک لایت کیبوردش جز برتری هاش تو این قیمته.
تاچ پدش عالیه کیبوردش واسه تایپ خیلی خوبه، از وقتی باهاش تایپ کردم دیگه نمیتونم با کیبورد های دیگه تایپ کنم.
امتحان پس دادس و جز پر فروش ترین هاست. تنها عیبش بزرگش پورت شبکه ـس که محدود به 100Mbp ـه
درکل واسه دوست شما جز بهترین گزینه هاس...
کسی تاحالا SSD رو این لپتاپ گذاشته؟
سلام
من یه لپ تاپ لنوو زد510 دارم
دیروز همینجوری خواستم که کامل خاموش نشد
یعنی صفحه سیاه شده هیچی نشون نمیده ولی نشانگر موس رو نشون میده و میشه حرکتش داد. تمام کلید ها هم کار میکنن
مثلا با کلید نور صفحه میشه نور رو کم و زیاد کرد و همچنین ولوم ولی چیز دیگه ای نمیاد
حالا مشکلم اینه که لپ تاپم رو چطوری میتونم خاموش کنم؟ آخه باتریش جدا نمیشه
راهی داره بتونم لپ تاپ رو ریستارت کنم یا خاموش؟
هرچی دکمه پاور رو میزنم استندبای میشه
با نگه داشتن دکمه پاور باید لپ تاپ خاموش شود.نقل قول:
اگر نشد، دو راه حل داری. با کابل HDMI لپ تاپ را به تلویزیون وصل کنی و ببینی که آیا تصویرش در تلویزیون میفتد یا نه؟
و یا با کابل VGA لپ تاپ را به یک مانیتور وصل کنی.
شما اشتباها دکمه های FN و F9 را نزدی که صفحه مانیتور را خاموش میکند؟
شاید explorer.exe. قطع شده
کنترل آلت دیلیت بزنی چیزی میاد؟
سلام منم اینو خریدم البته هنوز نیومده .
بعضیا میگن باطریشون تو شش ماه خراب میشه راسته ؟
یکی از دوستان از گارانتی هماهنگ خریداری کرده بود . یک سال بیشتر نیست خریداری شده ، دچار مشکل باتری شده بود . زنگ زده بود گارانتی گفته بود باتری شامل گارانتی نمیشه ! بعد از کلی جر و بحث و فحش کاری با نماینده شرکت اومده بود پیش ما دنبال آدرس یه جایی میگشت که باتری رو براش تعویض کنندنقل قول:
دو سال پیشم یکی از دوستان z500 از سازگار خریده بود . داده بود به دلیل مشکل باتری به گارانتی ، کل لپ تاپ رو براش عوض کردند !
نمی تونم بگم صد در صد دچار مشکل باتری میشه . ولی بهتره حواستون به بهانه هایی که گارانتی برای فرار از تعمیرات لپ تاپتون میاره باشین
سلامنقل قول:
من الان یک سال و نیم حدودا هست که این لپ تاپ رو دارم باطریش خراب نشده
در کل باطری جالبی نداره از لحاظ ماندگاری ؛ نه اینکه زود خراب بشه
3 ساعت شارژ نگه میداره ؛ با وای فای روشن و ... ماندگاریش همین حدوداس
+
دوستان من لپ تاپم دو تا کلیداش رو یکی از آشنایان محکم از جاش در اورد و خارش شکست
الان هر جا بردم گفتن کیبورد رو کلا عوض میکنم یا اینکه دوتا کلید رو گیر بیاری
میخواستم ببینم میشه گیر اورد ؟
کلید های کاهش و افزایش صدا
ممنون
موارد اشاره شده در برنامه energy management را رعایت کنید:نقل قول:
از جمله اینکه اگر دائما لپ تاپ به برق هست و یا مدت طولانی از لپ تاپ استفاده نمیکنید حتما گزینه conservation mode را فعال کنید. در این حالت باتری تا 60 درصد شارژ میشه و بعد از مدار خارج میشود.
سلامت باتری کاملا به روش نگهداری بستگی داره. اگر دایم باتری را کاملا شارژ و دشارژ کنی، خب مسلما عمرش بسیار کوتاه میشود.نقل قول:
در این لپ تاپ هم بخاطر عدم شارژ طولانی مدت و مداوم، در برنامه lenovo management باید گزینه conservation mode را فعال کرد.
ضمنا معمولا هیچ گارانتی ای، باتری را گارانتی نمیکنه.در کارت گارانتی اش هم دقیق به این موضوع اشاره شده.
مگر اینکه از اول باتری خراب باشه که همان اول کار تعویض کنند.
این به گارانتی بستگی داره که کدوم قطعات رو شامل بشه یا خیر .نقل قول:
یکی دیگر از دوستام هم یه لپ تاپ Dell داشت با گارانتی سه ساله . تقریبا آخرای گارانتیش بود ، باتریش هم اینقدر داغون شده بود که شاید ماکزیمم پنج دقیقه باتری نگه میداشت . برد گارانتی رایگان براش تعویض کردند
سلام دوستان . چند روزه متوجه شدم لپتاپ هرچقدر هم تو شارژ باشه فقط تا 16 درصد شارژ داره و بدون وصل کردن به شارژر خاموش میشه زود.
همونطور که توی عکس هم میبینید میگه باتری ضعیفه و باید عوض شه! تقریبا یک ساله که خریدم لپ تاپ رو و این اولین مشکل من باهاشه تو این یک سال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا من این لپتابو نو خریدم . حالا روشنش میکنم سریع میگه تاریخ وارد کن. تاریخم وارد میکنم فقط داس میاد چیکار کنم حالا ؟:n03:
روش ویندوز نصب کننقل قول:
اگه ویندوز نصب نکردی این لپ تاپ ها ویندوز ندارند
نقل قول:اون صفحه FreeDOS هستش . همون طور که عبدالرضا گفتند برخی لپ تاپ ها ویندوز ندارند و روشون به صوذت پیش فرض FreeDOS یا یکی از توزیع های لینوکس نصب میشه . کاربر پس از خرید باید خودش اقدام به نصب ویندوز کنهنقل قول:
ممنون بله . باید FN با اف12 رو میزدم تا صفحه بوت میومد . الان داره میریزه ویندوزنقل قول:
:n20:
حالا که ویندوز در حال نصب هست مشکلی نیستنقل قول:
ولی بوت لنوو با FN و F12 نیست
منوی انتخاب دستگاه برای بوت یا همون Boot Menu کلید F12 ( و یا ترکیب Fn+F12 در صورتی که hotkey ها در بایوس روشن باشند ) هستشنقل قول:
منوی ورود به بایوس F2 ( و یا ترکیب Fn + F2 در صورتی که Hotkey ها در بایوس روشن باشند ) هستش
اره درستهنقل قول:
ولی معمولا برای اولین بار فعال نیستن
لپ تاپ خودم و برادرم برای اولین بار نبودن
سلام دوستان . چند روزه متوجه شدم لپتاپ هرچقدر هم تو شارژ باشه فقط تا 16 درصد شارژ داره و بدون وصل کردن به شارژر خاموش میشه زود.
همونطور که توی عکس هم میبینید میگه باتری ضعیفه و باید عوض شه! تقریبا یک ساله که خریدم لپ تاپ رو و این اولین مشکل من باهاشه تو این یک سال.
این سوال ما گم شد اون لا به لا :n13:
با hw monitor باید ظرفیت باتریتو ببینی چقده. واینکه وقتی صد در صد بود ببینی ظرفیت فعلی چقد شده . اگه کمتر 4700 اینا باشه ینی باتریو باید عوض کنی.نقل قول:
البته با دستورات سی ام دی هم میشد که یادم رفته
سلام .
چرا با هیچ برنامه یی سرعت فن رو نشون نمیده ؟
بعدشم
تاچ اولش کار نمیکنه باید انگشتمو روش تکون بدم تا کار کنه . واسه شمام اینجوریه؟
نحوه استفادتون چطور بوده که به این میزان رسیده ؟نقل قول:
شما نرم افزار batterycare رو دانلود کنین . یه اسکرین شات از وضعیت باتری بگیرین
در درجه اول بزارین به دلیل اشتباهات فریم وری در نشان دادن مقدار شارژ .
بزارین باتری به صورت کامل تخلیه بشه . سپس لپ تاپ رو به برق بزنین . دکمه پاور رو 30 ثانیه نگه دارین . شارژر رو در بیارین . دکمه پاور رو دوباره به مدت 30 ثانیه نگه دارین . بعد از چند دقیقه لپ تاپ رو بزنین به برق . لپ تاپ رو روشن کنین و از توی کنترل پنل guage reset بزنین
اگر با این کار درست شد که هیچ . اگر درست نشد باتری رو باید تعویض کنین
ظرفیت فابریک باتری 4800mWh هستش . شاید تو چند هفته اول به 4700mWh برسه !نقل قول:
ویندوز تا نسبت ظرفیت فعلی به ظرفیت فابریک به درصد معینی نرسه اخطار نمی ده ( دقیق یادم نیست اما فکر کنم به 20 % ظرفیت فابریک برسه ویندوز اخطار میده . یعنی تقریبا به 1000mWh .
با کدوم نرم افزار ها سرعت فن رو چک کردین ؟ شخصا زیاد با این گونه نرم افزار ها کار نکردم اما طبق تجربه نرم افزار هایی مثل speedfan و hwmonitor سرعت فن اکثر لپ تاپ رو گزارش نمی کنند . روی چندین لپ تاپ قبلا تست کردم . شاید لپ تاپ های محدودی باشند که از این نرم افزارها پشتیبانی می کنندنقل قول:
تاچ چطور کار نمی کنه ؟ موقعی که تازه ویندوز بالا اومده ؟ اگر زمانی که ویندوز تازه بالا اومده تقریبا طبیعی هستش زمانی طول میکشه تا برخی درایور ها لود بشن . می تونین این موضوع رو اینطور امتحان کنین که لپ تاپ رو روشن کنین یک ربع لپ تاپ رو به حال خودش رها کنین بعد امتحان کنین تاچ پد کار می کنه یا خیر
فن با هیچ نرم افزاری نشون نمیده همرو تست کردم.نقل قول:
تاچ کار میکنه ولی 5دقیقه که کار نمیکنم بعد میخام کار کنم باید چند ثانیه انگشتمو روش بکشم تا کار کنه.
میگم اقای ناظر تو خودت این لپتابو داری ؟
لپ تاپ من هم بعد از sleep همینطوره. یعنی باید دستت را روی تاچ پد بکشی تا فعال بشه.
سلامنقل قول:
تو ویندوز 8.1 از PC Setting وارد PC and Device و بعد Mouse and touchpad شو ، مثل عکس زیر و تنظیمات تاچ پد رو روی no delay بزار ببین درست میشه یا نه
اگر نشد مطمئن شو که درایور تاچ پد رو به درستی نصب کردین
نه بنده این لپ تاپ رو ندارم و در حال حاظر دسترسی به این لپ تاپ هم ندارم . دوستانی دارم که این لپ تاپ رو دارند اما در حال حاظر بهشون دسترسی ندارمنقل قول:
فکر کنم بهتره بیخیال نرم افزار های سرعت فن بشین ! وقتی نرم افزار های معروفی مثل hwmonitor و speedfan از اکثر لپ تاپ ها پشتیبانی نمی کنند نمیشه انتظار داست سایر نرم افزار ها پشتیبانی کنند
برای تاچ پد هم بهتره از درایور ارایه شده توسط سایت خود لنوو استفاده کنین ( درایور قبلی رو اول پاک کنین سپس به نصب درایور فعلی بپردازین )
کد:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/tp150w8164.exe
ممنون دوست عزیز با راهنمایی های شما درس شد .نقل قول:
خب میخایی لپتابمو بهت بدم :n02:نقل قول:
لپتاب خوبی فقط تاچش بنظرم خوب نیست . مخصوصا راس کلیکش چون کلیککاش زیر تاچشه میخایی راس کلیک کنی همش موس تکون میخوره
این hwmonitor . زدم به شارژ تا 30 درصد شارژ شد. current capacity هم تا 1700-1800 بالا رفت ولی همون موقع بلافاصله وقتی شارژر رو برداشتم لپتاپ خاموش شد. دوباره شارژر رو وصل کردم وقتی روشن شد دوباره 0 درصد شارژ داشت که اینم عکس همون موقع هست.نقل قول:
اینم batterycare . استفاده خاصی نداشتم. فقط اکثر مواقع لپتاپ به شارژر وصل بود و conservation mode هم فعال نبودنقل قول:
مگه بقیه لپ تاپ ها غیر از این هستند؟!نقل قول:
غیر چی؟ ◘نقل قول:
نقل قول:آره بعضی لپ تاپ ها دکمه های تاچ پد جداس و در زیرش بصورت دکمه هست ، بعضی لپ تاپ ها هم تاچ پد یکدست هست و دکمه هاش زیر صفحه تاچ هستنقل قول:
همین یکپارچگیش باعث زیباییش شده، من همچین مشکلی ندارم، تاچش در مقایسه با لپتاپ های دیگه از بهترین هاست...نقل قول: