چرا هیچکی از تپش سرویس نداره اینجاااا.
درسته رایگان نداره ولی باو یکی پیشمرگ بشه ببینیم تپش چطوریه:n40:
Printable View
چرا هیچکی از تپش سرویس نداره اینجاااا.
درسته رایگان نداره ولی باو یکی پیشمرگ بشه ببینیم تپش چطوریه:n40:
من از دوستان شنیدم میگن تپش پینگش خوبه.نقل قول:
جدیدا اطلاع ندارم
شنیدن چه بود مانند دیدن:n05:نقل قول:
من رو حساب پینگ ۴.۲.۲.۴ فارا رفتم ازش سرویس گرفتم ولی اون چیزی که میخواستم نبود. ینی پینگ راصد بهترش بود. میترسم واسه تپش اینطور بشه. گرچه سره فارا زیاد ضرر هم نکردم. ارزون بود به نسبت.
من از یه چیز واقعا تعجب میکنم . درسته هنوز سرعت بالا توی مملکت ما بی معنیه اما اکثر شرکت های adsl پهنای باند تا بالای 10 مگ هم میدن بعضی هاشون که کلا رسیدن به 20 سی مگ .نسل 3 و چهار هم که سرعت بالای 10 مگ داره .همه دیگه دارن میرن سمت این چیزا .پس چرا شرکت های وایرلس هنوز دارن اینترنت ذغالی به مردم میفروشن ؟ اخه دو سه مگ سرعتیه توی این دور و زمونه ؟
زیرا :))نقل قول:
........
من داشتم و پینگ اش خوب بوده ولی خیلی با راصد فرق نمی کنه البته با دکلش کمتر از ۱۰۰ متر فاصله داشتمنقل قول:
فعلا هم تا فارا هست نیازی به تمدید اکانت تپش نیست :n15:
بهتره زنگ بزنی ازشون اکانت تست بگیری
ولا یه مدت خیلی با رفاتک سر این موضوع بحث می کردم دو دلیل می اوردن اولیش بهنونه بودن که می گفتند از بالا بهمون گیر میدن و اذیت می کنند دومینش این بود که می گفتن سرعت بالا رو تجهیزات و دکل هاموننقل قول:
نمی کشه بعلاوه وقتی تعداد یوزر یه دکل زیاد هم باشه باعث میشه کیفیت سرعت و اینترنت پایین باید بعد یوزر ها شاکی بشن. البته این گفته در مورد رفاتک کاملا صدق می کنه.
من حتی بهشون می گفتم هزینه سه تا اکانت رو میدم ولی سرعتش رو روی یه اکانت بهم بدید. باز قبول نکردن. این شد که مجبور شدم ازشون ۵ اکانت بگیرم و لودشون کنم.
حیف رادیوم با ۳۰۰ مگ پهنای باند...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
الاهواز- فری تایم ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راصد الماس یه مگ:n04::n04: فعلا که پینگ 4.2.2.4 برگشته به همون 105 احتمالا میخواد دوباره سیاست 1 روز خوب ۳ روز بد رو اجرا کنه:n23:
البته ساعات غیررایگانه
راصد ساعت 11 تا حدودا یک ظهر شیر فلکه رو باز میکنهنقل قول:
نمیدونم علتش چیه !!!!!!!
واسه منم مثل شماست
1 مگ الماس راصد
با IDM سرعت به 500 هم میرسه
البته فقط ظهر ها سرعت رو باز میکنن
سرعت اسمی بدن کافیه. پینگ همینطور بمونه راضیمنقل قول:
راصد یه مگ الماس ساعات رایگان :n04::n04::n04::n05:
عجیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــب شده ببین!
ولی نمیتونم آنلاین ویدیو نگاه کنم. رسیو از زیر یک کیلوبایت متغیر میشه تا 70 کیلوبایت. :n15:
فک کنم یه چیزیشو تغییر داده. پینگش با سرور گیم روسیه رفته بالا راصد:n37:
ویرایش: تا همین چند روز پیش که راصد داغون بود و تایماوت زیاد داشت با یه سرویس کاهش پینگ کارم راه میوفتاد. الان پینگ ۴.۲.۲.۴ شده 105 بدون تایم اوت. سرعت دانلود بالا، ولی گیم داغون شده. کاهش پینگ آن میکنم تایماوت یکی در میون میده. وقتی خراب بود ک.ر.ی.و هم آن میکردم اوکی میشد. الان واسه گیم خراب شده با هیچی هم درست نمیشه!
داداش کلا دلت رو با این چیزا خوش نکن . شک نکن موقتیه.نقل قول:
اینو تجربه به من ثابت کرده.
یه سوال مهم برام پیش اومده.
کسایی که 2تا اکانت از یه ISP دارن میتونن پهنای باندشونو یکی کنن و سرعت 2برابر بگیرن؟(حتی تو ساعات ترافیک رایگان)
یا مثلا با هر 2تا اکانت با یه nano station به اینترنت کانکت بشن؟? ؟ Is it possible
نقل قول:
اگه 2 تا خط داری آره
منظورتون از 2تا خط چیه ؟نقل قول:
من 2تا اکانت دارم یکی 1Mb و اون یکی 128Kb هر دو از یک ISP
و یک nano station M5
یعنی 2 تا خط تلفن..
هم زمان نمیشه با 2 تا اکانت روی یک خط وصل شد که!
حتی اگه یکی وایرلس یکی adsl باشه بازم میشه ادغام کرد.
دوستان عجیبه راصد سرعت ها رو باز گذاشته!!!!
همین الان :
سرور لندن نوسان داره اما تورنت روی همون 4 مگ دانلود هست
عجیبه !!!
من فکر میکردم فقط ظهر اینجور باشه
یه تریس بگیر ببین مسیرت کجاست؟نقل قول:
راصد معمولا روی روسیه هست
این تریسی که گفتی چطور بگیرم؟نقل قول:
این تست از یکی از سرورهای روسیه است
این الان از سرور اروپاست
حالا با نرمافزار کاهش پینگ که تست میکنم این پینگ لندن میشه 140 ولی دانلود رو که میخواد اندازه بگیره یهو میره رو ۱مگ یهو میاد رو 0.2 مگ دوباره میره رو 1مگ دوباره کم میهش میاد رو 0.2مگ.
بعد چند دقیقه دیگه بدون کاهش پینگ تست گرفتم، نتیجه شده این. :n41::n41::n41:
بعد دوباره با روسیه گرفتم شد این
ولی توو همه اینا چیزی که مشخص بود نوسان سرعت دانلود بود. یهو میخوابید یهو میرفت بالا. منم بعد چند ساعت فکر کردن، به این نتیجه رسیدم که کلا فکر نکنم.:n26:
سرعت دانلود با IDM طرفا 200 هست.
دوتا اشتراک اینترنت وایرلس رو میگه.نقل قول:
اکثر ISP ها سرعتاشون بازه امشب . ساعت دانلود رایگانه دارم با IDM با سرعت 600KB دانلود میکنم که به عبارتی میشه 5.2Mb در ثانیه
احتمالا دارن زیر ساخت رو دست کاری میکنن دوباره.
چند ماه پیش یادمه ساعت دانلود رایگان بود
داشتم با سرعت 850KB تا 920KB متغییر دانلود میکردم. تا صبح یه 15GB فایل دانلود کردم.
اتفاقا بازیه WatchDogs رو هم همون موقعها دانلودش کردم با حجم 22GB
فکر کنم 4 - 5 روزی سرعتها باز بودن. بعد برگشت حالت عادی
ویرایش:
خوب ساعته 2:15 شد سرعت دانلود با IDM هم افت کرد و شد 450KB به عبارتی 4Mb per sec
خدا به خیر کنه تا صبح. بعد از مدتها خواستیم یه شب خوشحال باشیم.
4MB per sec که خیلی زیاده میشه گفت سرعت کپی کردن اطلاعات از فلش روی کامپیوتر این مقداره حدودا(یعنی شما در ثانیه 4 مگابایت دارید دانلود میکنید !)نقل قول:
4 مگابایت در ثانیه میشه 35مگابیت در ثانیه
ویرایش:
آها دوست عزیز شما منظورتون 4 مگابیت بود
باید برای مگابیت از b با حروف کوچیک استفاده کنید و بایت رو با B حروف بزرگ نشون بدید
یعنی : 4Mb
یا حضرت عباس :) فکر کنم معجزه شده امشب
Peak سرعت دانلود رسید به 26Mb که البته من تونستم از 23Mb عکس بگیرم. جالبش اینجاست که اکانت من 128Kb هست
کسی میدونه جریان چیه ؟
آره عزیز منظورم همون Mb (مگابیت) بود که اشتباه تایپی کردم زدم MBنقل قول:
ساعت 10:15AM
سرعت هنوز بالاست
با سلام
آیا پینگ داخلی و خارجی صبانت تو خوزستان از شاتل و مخابرات و پارس آنلاین پایینتره؟!
سلام.
آرش جان من میخوام با هر 2تا اکانت که از یک شرکت دارم همزمان به وسیله ی یک نانواستیشن کانکت بشم .
در واقع میخوام سرعت Send و Reseve این 2تا اکانت رو share کنم.
راهی هست ؟
برای من هم دیشب سرعت باز بود و حدود روی ۵۰۰ کیلو می چرخید
بصورت جدا و روی دو سیستم مثلا (کامپیوتر و لپتاپ) میشه استفاده کرد (با استفاده از روتر)نقل قول:
بعد از تحقیقات گسترده:n05: کاشف به عمل اومد این سرور گیم روسیهای گیم، هاستش توو آلمانه:n02:
پینگم با آلمان نسبتاْ خوبه ولی نوسان داره. همچنان هم گیم مشکل داره. از سرور گیم نیست. دیشب وضع من خراب بود ولی مخابرات اوکی بود.
با نرمافزار کاهش پینگ:n03: پنیگ زیادتر میشه، دانلود بیشتر میشه:n03: تا نزدیک 5مگ هم رفت.
کسی جای خوبی برای تعمیر مادربورد سراغ داره؟
فکر نکنم خود راصد برای حال کردن مردم سرعت رو باز گذاشته باشه .یا دارن یه کارایی تو شرکت انجام میدن یا همون مسائل زیر ساختیه .دیروز هم که فارا قطع بود وقتی وصل شد سرعت دانلودم با 128 حدود ده مگابیت بود ولی بعدش عادی شد .اگر راصد یه همچین برنامه ای داشت از همون اول تو عید دیگه میذاشت باز بمونن.ملاک سرور خارجه .داخل صد مگ هم که بشه خارق العاده نیست .فعلا که میبینی از خارج نوسان داره و کمه .نقل قول:
من اگر جای شما بودم دنبال آدرس نمایندگی های گارانتیه مادربرد توی اهواز میگشتم مثل آواژنگ یا ویستا یا سازگار ارقام .نقل قول:
قبلا یه مادربرد Gigabyte داشتم که گارانتیش تمام شده بود بردمش نمایندگیه آواژنگ (در صورتی که گارانتیه خود مادربرد چیز دیگه ای بود)
مبلغی رو گرفتن و تعمیرش کردن.
ماله من abit هستنقل قول:
ادرسی دارید؟
Sent from my iPad using Tapatalk
راصد توی ساعت رایگاه همین الان !!!!!!!!!
لندن:
با لینک مستقیم هم سرعت 500 هست
آرش یه پسری رو میشناسم به اسم جعفر توی بازار بزرگ این خوراکش اینجور چیزاستنقل قول:
جنس سوخته ببر پیشش ردیفش میکنه
شماره مغازش : 06132920377
بگو با جعفر کار داری
این ماجرا مال 3سال پیشه قبل از خدمت سربازیم.نقل قول:
اما یادمه نرسیده به بازار بزرگ بود . طبقه ی دوم یه مجتمع 4 طبقه که متاسفانه اسم مجتمع یادم نیست .
شما با هر نمایندگیه هر مادربردی توی اهواز تماس بگیرین راهنماییتون میکنن که ایا تعمیرش میکنن یا نه.
ممنون ادرسش رو داری؟نقل قول:
احتمالا یه خازنی چیزیش مشکل پیدا کرده