ایشون یا دارند اغراق می می کنند یا شاید حساسیت چشم ایشون طوری هست که متوجه لگ ها نمی شن!نقل قول:
وگرنه این چیزی که این دوست عزیز گفتن در حد یه لپتاپ با gtx870 و gtx880 هست و نه 850!!
Printable View
ایشون یا دارند اغراق می می کنند یا شاید حساسیت چشم ایشون طوری هست که متوجه لگ ها نمی شن!نقل قول:
وگرنه این چیزی که این دوست عزیز گفتن در حد یه لپتاپ با gtx870 و gtx880 هست و نه 850!!
اصلا چه کاریه که اخرین حد کیفیت بازی می کنید حالا بزارید روی high چی میشه ؟؟؟ من خودم تو پی سی بازی کردم فرق چندانی ندارن این تنظیمات حتی رو Low هم بزارید بعد از چند دقیقه بهش عادت میکنید حالا شما گیر دادی به الترا ؟؟ بزار رو high راحت بازی کن دیگه این همه بحث نداره البته شاید شما درایوری چیزی ابدیت نکردی به همین دلیل لگ میزنه براتون یا شاید حساس هستین نمیدونم در کل اگه دوستانی که میگن لگ نمیزنه یه فیلم بگیرند با camstadio بعد فشردش کنند که میشه 2-3 مگ همه میفهمند که چطوریاستنقل قول:
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن ولی من بیشتر رم 16 رو برای آینده نگری میخوام بگیرم چون با این سرعت پیشرفت تکنولوژی سال دیگه 16 گیگ رم هم چیزی نیست گفتم حالا که دارم پول میدم درست بدم البته بحث لیپ موشن هم خودم قبول دارم بهتر از وین اورجینال هست ولی حالا بین لیپ موشن و رم 16 موندم ضمنا میشه رمش رو اگه مطمئن هستید فقط 2تا اسلات میخوره هر دو رو در آورد و دو تا رم 8 گذاشت دوستان راهنمایی کنید:n16::n16::n16:نقل قول:
اصلا نیازی به کاهش کیفیت بازی نیست.میشه روی اولترا بازی کردنقل قول:
فقط کافیه رزولیشن رو به 768×1366 کاهش بدید.
اصلا تفاوت آنچنانی با فول اچ دی نداره.
تو اون سه روزی که لنوو z510 داشتم، روی رزولیشن 768×1366 و تنظیمات high توی بازی بتلفیلد کمی لگ داشت.
اما این قول توی همون رزولیشن و با تنظیمات اولترا حتی یک درصد هم افت فریم نداره.
راستی برای فیلم گرفتن از بازی اصلا camstudio توصیه نمیشه چون خودش افت فریم ایجاد میکنه. بهترین برنامه واسه اینکار Fraps هست که اصلا مخصوص بازی ساخته شده...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من یه فیلم میگیرم هم از تنظیمات بازی و هم بازی تازه نه کال اف . ولفلشتاین !
اونوقت ببینیم کی دروغ میگه و تبلیغ میکنه تازه از دما هم فیلم میگیرم که تو پروسه اجرای بازی دما چقدر خواهد شد ...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کسی پیدا نشد به ما یک راهنمایی کنه؟
من ولفینشتاین رو تست نکردم.نقل قول:
ولی محاله که کال آف رو بتونید با فول اچ دی و تنظیمات اولترا بدون افت فریم بازی کنید...
خود سازنده کارت گرافیک داره میگه تنظیمات پیشنهادی high هست ولی شما میگی روی ultra ؟؟؟
چی بگم والا...
ممنون میشم فیلم بگیرید. شاید واقعا لپ تاپ من مشکل داره...
روزی که یه بازی واسه اجرا شدنش به رم 16 نیاز پیدا کنه شما باید کلا لپ تاپو عوض کنی! چرا؟ چون اون روز دیگه کارت گرافیکشم پاسخگو نیست و نمیتونید کارت گرافیکو تعویض کنید!نقل قول:
از طرفی رم لپ تاپ ها قابل تعویضه. مال اینم حتما تعویض میشه! باور کنید لپ تاپ قبلی من رمش 4 بود ولی هیچ مشکلی باهاش نداشتم و همه بازی ها رم اجرا میکردم. خیالتون راحت باشه تا حداقل 5 سال میتونید روی این لپ تام حساب باز کنید...
دوست عزیزم اولا من کارم تدوین فیلمه و مطمن باش چشم از شما حساس تر هست .نقل قول:
شما کار سنگین رو تو بازی دیدی ولی من میفهمم رندر 3بعدی با افتر افکت با 7لایه پلاگین خارجی یعنی چی که این توی 1ساعت رندر گرفت که درحد فراعالیه
ویدیو رو دارم اپلود میکنم امیدوارم اونقدر شعور داشته باشی معذرت خواهی کنی
اولا درست صحبت کن دوست عزیزنقل قول:
دوما شما الان از کار و شغل بنده اطلاع دارید؟!
سوما اگر بخوام معیار خاصی هم ارائه بدم که سلیقه ای نباشه
به زیر 25 فریم میشه گفت کند و ضعیف و من به شخصه چشمم راحت نیست
از 30 فریم به بالا تازه قابل قبول
و از 45-50 به بالا خوب
(تقریبا مشابه همون چیزی که نوتبوک چک در نظر میگیره)
حالا شما لطف کنید فریم ریت بگیرید ببینید در کدوم سطحه!
فریم ریت هایی که در نت هست برای همین کال آف حول 20-23 می چرخه برای این کارت گرافیک ، شاید همین برای شما راضی کننده بوده که در این صورت کاملا حق با شماست
چون مهم خودتون هستین
البته منظور من این نیست مشکل از این لپتاپ هست، بلکه این لپتاپ در حد توانش داره کار می کنه
این ویدئو :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینکه می فرمایید( فریم ریت هایی که در نت) لینک بزار ببینیم !
حالا تو کامنتای قبلی بحثتون لگ زدن بود و اینکه من شعور ندارم و نمی فهمم بازی داره لگ میزنه ، حالا صحبت از فرم پر سکوندز (FPS) می کنید که قابل قبول هست یا نه و ....
داداش صدات جون میده واسه رپ ها!نقل قول:
بابت ویدیو ممنون...ولی...
ولی از روی این ویدیو هیچ تصمیمی نمیشه گرفت.
شما که زحمت کشیدی، از همون سکانس اول بازی فیلم میگرفتی. از روی این مرحله نمیشه چیزی رو فهمید.
بعدش اصل فیلم شما کلا کمتر از 10 ثانیه بود. توی بقیه اش سرعت فیلمو زیاد کردی و اصلا هیچی مشخص نیست.
کاش از سکانس اول بازی و حدود 20 ثانیه فیلم میگرفتی.
اگه خواستی باز فیلم بذاری چیزی از ویدیو رو کات نکن و سرعتشم اصلا دستکاری نکن. معمولا فقط سرعت صفحه لودینگ رو زیاد میکنن نه گیم پلی رو...
به هر حال ممنون.
توی همون 10 ثانیه هم افت فریم کاملا محسوس بود و اینجوری بازی اصلا به آدم نمیچسبه. ناگفته نمونه که مرحله ای هم که شما انتخاب کردی اصلا افت فریم توش نیست...
بازم ممنون.
من که هیچی احساس نمیکردم . مرحله اخرشو برات بزارم؟نقل قول:
توی ویدیو هم مشخصه بازی خیلی خیلی نرم اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره.
اصل ویدیو نزدیک 200مگ بود خودم سرعتشو زیاد کردم که حجمش کم بشه.
لول اخر رو میزارم مطمنا دیگه زیر اب باید جزییات زیادی پردازش بشه.
نهنقل قول:
اگه میخوای بذاری مرحله اولو بذار. اولین سکانس بازی.
همونجا که تو دل طبیعت هستن.
فقط اگه میشه طبق استاندارد زیر:
1- اول از همه بدون تند کردن تصویر و قطع کردنش برو به تنظیمات گرافیکی و رزولیشن و ... و کامل اسکرول کن که معلوم بشن.
2- بعد بدون اینکه ویدیو رو قطع کنی برو تو بازی. وقتی صفحه لودینگ اومد بعد از دو سه ثانیه سرعت فیلمو سریع کن و در انتهای لودینگ و دو ثانیه مونده به آخر لودینگ سرعت فیلمو معمولی کن.
حالا حدود 20 ثانیه از گیم پلی بازی و بدون دستکاری سرعت بازی فیلم بگیر.
در طولش اصلا فیلمو قطع یا تند نکن.
فک کنم کلا کمتر از 1 دقیقه میشه.
ببخشیدا رفیق... پیشاپیش ممنون
دمتم گرم ؛)
باشه چشم.نقل قول:
نکنه فکر میکنین دروغ میگم؟
الان دارم لول اخر رو اپلود میکنم طبق دستورتون فردا یه ویدیو میزارم
نه داداش دروغ چیه.نقل قول:
من دارم به لپ تاپ خودم شک میکنم!!!
شما هم داری لطف میکنی. وگرنه اصلا مجبور نیستی وقت بذاری. واقعا ازت ممنونم...
فقط یه چیزی. چرا تنظیمات گرافیکی کال آفی که من دارم با مال شما فرق داره؟!! شاید واسه همینه!
عکسی که ضمیمه کردمو نگاه کنید:
اینم ویدیو فقط سرکار گرفتم یکم سر و صدا هست دیگه ببخشید
ufont.ir/dl/CalOFFF.rar
نمیدونم ! آقا این مشکلت از بازی هم میتونه باشه چون کال آف اصلا چیز خاصی نداره و اصلا من نشنیدم بازی گرافیکی محصوب بشه ! بتل رو چرا مثلا یه جاهایی یه موردایی داشتم ولی کال آف اصلا نه لگ و نه افت فریم داشتم ، آپدیت بازی رو نصب کردی ؟نقل قول:
اتفاقا من بتل رو بهتر اجرا میکنمنقل قول:
آپدیت داره مگه؟
لینکی چیزی ازش دارید؟
خوب مرد حسابی شک نکن از بازیه . اره اپدیت داره من واسم یکی از دوستام اورده . پی سی دی باید گزاشته باشهنقل قول:
آقا کلیپ دومم دان کردم. خیلی لطف کردی. ولی اگه بتونی فردا اونجوری که گفتم و از اولین سکانس بازی فیلم بگیری همه چی حله...دمت گرم.نقل قول:
الانم دارم آپدیت بازی رو دانلود میکنم. 340 مگه. فردا نصب میکنم و نتیجه رو میگم.
بازم ممنون
راستی پسر واقعا صدات جون میده واسه رپها! بهش فکر کن...
شما با این اوصاف فکر کنم مشکل بیرون زدن بازی هم دارید؟نقل قول:
واسه من قبل از اپدیت وسط بازی یجاهایی میزد بیرون .
زیاد علاقه بهش ندارم و تا امروز هم اولین نفری هستید میگید صدات خوبه! اصلا من تو صحبت کردن مشکل دارم یه کلماتیو یجور بدی میگم زبونم نمیچرخه خوب .دی
نه مشکل بیرون زدن بازی نداشتم.نقل قول:
الان آپدیتش کردم. از نظر تعداد فریم تغییری نکرد.
کلا بعضی قسمتهای منوی تنظیمات گرافیکی من با شما فرق داره...
اگه لطف کنید اون کلیپو بذارید همه چی مشخص میشه...
بنده نگفتم شما شعور ندارید که دوست من، چشم هر کسی حساسیت مشخصی داره و هر شخص هم معیار های خودش رو برای تشخیص خوب بودن یا نبودننقل قول:
اتفاقا بعضی ها بالای 20 فریم رو دیگه قابل بازی کردن و روون میدونن
اما من به شخصه تنظیمات رو پایین میارم تا به 40 فریم برسم
شما به فریم ریت های لپتاپ زیر نگاه کنین :
متاسفانه از خود n550 با i7 ریویو معتبری پیدا نکردم، اما با توجه به حضور g550 و n750 ، میشه حدود رو فهمید
و لینک زیر که فریم ریت بازی ها بر اساس کارت گرافیک
میزارم .داداشنقل قول:
روی رپ کار کن صدای مشتی داری کسی تا حالا بهت نگفته ؟؟؟؟:n04:نقل قول:
شبیه یاس میمونه ولی یه چیز جدید هستش در عین حال
شما چرا با دوربین فیلم میگیری که نتونی فشرش کنی ؟؟؟؟ با نرم افزار های ی که از صفحه دکستاپ فیلم میگیرند فیلم بگیر بعد توی فشرده کردن creat solide رو تیکش رو بزن 200 مگ میشه 2 مگ من خودم یه فایل 10 گیگی از اینرنت گرفتم که همش با نرم افزار فیلم گرفته بودن 10 گیگ شده بود 300 مگ :n16:
خود اون برنامه ها افت فریم ایجاد میکنن...خیلی هم تاثیر دارن.نقل قول:
ولی یه برنامه هست به اسم fraps. واسه فیلم گرفتن از بازی ساخته شده.
اون موقع ها( قدیم ها ؛) ) که تو GameEmag بودیم از این برنامه استفاده میکردیم.
بقیه برنامه ها اصلا نمیتونن و به درد این کار نمیخورن...
اما به نظر من همون دوربین گوشی بهتره...
واقعا احساس کشف شدگی بهم دست داده رفتم تو فکرش خخخنقل قول:
اصلا بنظر من با این فیلما نمیشه من خودم فیلم که توی لول فضاس دیدم با اون چیزی که توی بازی داشتم حس میکردم فرق داشت موس رو که میچرخوندم توی فیلم سایه دار میشدن در حالی که تو بازی خیلی روون میچرخید.
یعنی اصلا کارم احمقانه است .دی
بفرض که 1000فریم بده وقتی من دارم 25 فریم فیلمبرداری میکنم ...خخخ
اولش چند نفر گفتن لگ میزنه و .. من فیلم گرفتم که نشون بدم لگ و .. در کار نیست حالا بحث فریم پر سکوندز هست که فکر نکنم با فیلمبرداری بشه ثابت کرد و بهتر با نرم افزارهای بنچ تست کنیم یه نرم افزار معرفی کنید تا تست کنم
اگه همونجوری که گفتم از اولین سکانس بازی فیلم بگیری قبوله ها ؛)))نقل قول:
اگه بحث سر فریم ریت بازی هست، نرم افزار fraps خوبه برای اینکارنقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
تو فکر یه SSD بودم به جای هاردم که خوردم به این:
با حاله!
به نظرتون چطور میشه خریدش!!!
سلام بچه ها
با توجه به اینکه کیف اورجینال N550JV که من دارم خیلی کیفیتش پایینه. آیا از کیفتون راضی هستین؟ میشه یه عکسی ازش بزارین، بخصوص اونایی که N550JK دارن.
راستی مشکل قطع و وصل شدن مونیتور ندارین؟ یکی از همکارام که با هم N550jv خریده هنگام بالا اومدن ویندوز مونیتورش خاموش روشن میشه!
اون خاموش دوشن شدن در حین بالا اومدن ویندوز طبیعیه.نقل قول:
کیفشم کلا خیلی با کیفیت نیست.
مشکل اینکه حدود سه روز پیش میزان خاموش و روشم شدن مونیتورش زیاد شد به طوری که هر وقت شدت نور رو کم و زیاد می کرد مونیتورش خاموش و روشن می شد!!؟
اولین کاری که باید بکنن اینه که درایورهای کارت گرافیک(اینتل) رو مجددا نصب کنن یا کلا ویندوز رو تعویض کنن.نقل قول:
بعد اگه بایوسشون قدیمی هست آپدیتش کنن.
اگه بعد از تعویض ویندوز و آپدیت بایوس مشکل همچنان پا بر جا بود پس مشکلشون سخت افزاری هست احتمالا.
من دوستم قبلا ها ایسوس کا 55 گرفت کیفی که روش بود دقیقا مثل کیفیه که روی ان550 جی کا من هست. اشغال هم یچیز پایین تر.
بچه ها کیفش برزنتی یه (پولی استر) یا کیفیتش مثل کیسه زباله است. مال من که از کیسه زباله هم بدتره! راستی لیبل Asus که روش خورده پارچه یه یا فلزی؟ سری اول N550JV کیفیتش بد نبود اما چون من سری های آخرش خریدم اشغال بود!! ( با لیبل پارچه ای:n03:)
واسه من لیبلش فلزیه جنسشم برزنته ولی ضربه گیر و ... نداره حتی یبارم لپ تاپو توش نزاشتم با کارتنش انداختم تو انباری خخنقل قول:
دوستان این اس اس دیا که میخوره جای درایور دیگه درایور قابل استفاده نیست؟
بعد من که وین اورجینال دارم روی هاردم میشه منتقلش کنم روی اس اس دی؟
بله شما می تونی منتقل کنی و وقتی ssd رو جای دیوی رایتر بزارید دیگه باید قابش کنید بزارید تو تاقچه ولی سرعتتون فضایی میشه پیشنهاد من این مدل هستنقل قول:Corsair Force GS 128 GB سرعت خواندن 560 و نوشتن 535 عالیه
هر هارد "اس اس دی" جای "دی وی دی رام" قابل نصبه؟نقل قول:
قاب و ... ایناش فک نکنم گیر بیاد تو ایران...
من یه تبلت Asus t100 دارم. چون هاردش اس اس دیه سرعتش تو محیط ویندوز از این لپ تاپه سریع تره!!!