این بارترا آینده تیم بارسلونا هستش......از همین الان اون تبدیل به یکی از محبوبترین بازیکنان بارسا خواهد شد.....شوت فوق العاده ای زد و همچنین گلی بسیار زیبا.
Printable View
این بارترا آینده تیم بارسلونا هستش......از همین الان اون تبدیل به یکی از محبوبترین بازیکنان بارسا خواهد شد.....شوت فوق العاده ای زد و همچنین گلی بسیار زیبا.
خب اینم سومین و آخرین پستم در امشب......
فصل فوتبالی برای ما هوادار های بارسا به کلی تموم شد و از الان فقط منتظر جام جهانی می مونم.
فوتبال اون روی بی رحمش رو بعد از حدود 6-7 سال داره به ما نشون می ده.:n28:
تیم مدیریتی و فنی باشگاه باید عوض بشه باید......:n24:
چرا تاتایی که بهترین شروع تاریخ باشگاه رو داشت حالا تیم رو به این وضعیت درآورد؟؟؟نیمه دوم واقعا چه هدفی داشت که آدریانو رو با البا عوض بکنه؟؟؟با خروج آلبا عملا سمت چپ رو از دست دادیم و نتونستیم هیچ حمله ای رو از اون سمت شکل بدیم.
تیم از اون روزی دقیقا نابود شد و شروع کرد به دادن باخت های الکی که ماجرای نیمار و راسل(استعفاش)پیش اومد.
و واقعا مات و مبهوت هستم که چرا بوسکتس به این روز افتاده و ضمن اینکه بگم که پینتو هم رو هر دو گل مقصر بزرگ (به دلیل تنگ نکردن زاویه) بود.
و فقط امیدوارم که در سال های آینده تحول رو در هر سه جبهه ببینیم....مدیریت-کادر فنی-بازیکنان
خوب هتریک باختامون کامل شد!!!
حیف شد بعد گل مساوی فکر میکردم بارسا برندست چون روحیه گرفته تیم ولی اون حرکت آماتور از بارترا همه چیرو به فنا داد!!!!
خیلی هوشمندانه تر میتونست توپ رو دور کنه یا مالک توپ بشه ولی دفاع خوب و آینده داری هست!!!!!
یه گل خوب زد و یه گل خوبم برا رئال ساخت
در کل بازی دست بارسا بود ولی عین 2تا بازیه قبلی بعد از خوردن گل اول پشت محوطه شروع کردن پاس کاری و سانتر از کناره ها بدون هیچ شوت یا موقعیت خطرناکی من نمیدونم چرا این کارو میکنن در صورتی که تو 2تا بازی اصلا نتیجه نگرفتن از این حرکت
یه زمانی میگفتن تیم پپ پاساش زیاد و سانتر از کنار نداره برا همین نمیتونه گل بزنه الان برعکس اون شده حالا میفهمیم که بازی مستقیم تیم پپ با وجود این بازیکنا خیلی بیشتر نتیجه میداد تا این تاکتیک!!!!!
تعویض آلبا که خیلی حرکت آماتوری بود نمیدونم چرا این کارو کرد
مسی بی انگیزه
تیم هم اشتباه زیاد داشت
خدا کنه برا فصلای بعد بارسا بتونه خوب خط دفاع رو تقویت کنه
:n12::n12:ویوا بارسا:n12::n12:
خیلی جالبه:نقل قول:
* نیمار باید بیرون باشه یا نهایتا در وینگ چپ بازی کنه ||نیمار تقریبا 60 دقیقه رو در وینگ راست بازی کرد و همراه با سسک بدترین بازیکن زمین بود، 30 دقیقه آخر به وینگ چپ اومد و خیلی خیلی خیلی بهتر شد!
* مسی باید وسط و در پست همیشگیش بازی کنه، نه در وینگ راست و نه هافبک تهاجمی || تقریبا همه بازی مسی یا هافبک تهاجمی بود و یا وینگر راست.. حتی وقتی پدرو و الکسیس اومدن باز هم مسی به نوک نرفت.
* الکسیس یا پدرو باید در زمین باشن و در وینگ راست بازی کنن || هر دو از روی نیمکت خیلی از تماشای بازی لذت بردند :n02:
* سسک نباید در زمین باشه از ابتدای بازی و مثلث بوسکتس/ژاوی/اینیستا باید مرکز زمین باشند || فابرگاس فاجعه بود و قطعا بدترین بازیکن زمین... تاتا داره با بازی دادن فابرگاس خیانت خیلی بزرگی در حق بارسا و همینطور در حق الکسیس و پدرو می کنه که بازی نمی کنند، و همینطور اینیستا که همیشه در پست غیر تخصصی مجبوره بازی کنه تا بدترین بازیکن باشگاه بتونه در زمین باشه!
* از دنی آلوز و آلبا یکیشون باید نقش تهاجمی کمتری داشته باشه و در دفاع بیشتر حضور داشته باشه || هر دو همیشه یه کله در حمله بودن و روی هر دو گل هم فول بک ها کاملا جا موندن.
* تیم باید این بازی بسیار ریسکی و عجیبش رو در خط دفاعی کنار بگذاره || بازی ریسکی در دفاع باعث شد توپ گل اول لو بره، و خطا نکردن بارترا روی بیل هم باعث شد گل دوم زده بشه.. دو حرکت رسیکی اساسی و دو گل خورده. چند جای دیگه هم خیلی بد توپ لو دادیم.
در 30 دقیقه آخر تیم تقریبا شروع کرد کمی از این نکات رو رعایت کنه و بارسا از این رو به اون رو شد. امتناع بیش از حد تاتا به تاکتیک های اشتباه در نوع خودش بی نظیره، تا این حد امتناع رو حتی از رافا بنیتز هم ندیده بودم! ترسو بودن سرمربی که به خاطر اسم بازیکن ها رو در زمین می گذاره هم از نوع خودش مثال زدنی است... ترکیب ابتدایی بازی پیش بینی کننده باخت بود ولی من مطمئنم اگه تیم به درستی به زمین فرستاده می شد این بازی رو قطعا نمی باختیم.
باترا هم درسته که گل زد ولی تعریف کردن نداره... روی گل اول نمایشش خیلی ضعیف بود و روی گل دوم هم واضحه که باید روی بیل همون وسط زمین خطا می کرد. دو اشتباه آماتور.
برای اولین بار یه ال کلاسیکو رو نا تمام ول کردم و نگاه نکردم
از دقیقه فکرکنم 50 که مسی ضربه آزاد رو مثل بازیکنای لیگ
ما زد هوا فهمیدم که این تیم ، امشب می بازه
ترکیب تیم هم که امشب عالی بود!!! یعنی بدترین ترکیبی
که میشد به بارسا داد همین ترکیب امشب بود
والا من فکر کنم این یارو تـاتـا، ستون پنجمی چیزیه که انقدر
داره به ضرر بارسا کار میکنه! لامصب هرکاری که به ضرر
بارسات دقیقا همون کارو میکنه
خلاصه!!! امشب با این شکست امیدوارم مسئولین محترم
دست به کار شده و برای تقویت تیم در فصل آینده یه کارایی
بکنن، البته اگه نرن سراغ لاماسیا و 4تا جوان بی تجربه رو
نیارن و بعد هی تو بوق و کرنا کنن که این بازیکنا 20سالشونه
و 5سال بعد میشن ستاره و ... !
حیف شد،به این خاطر که با همین وضعیت خط دفاع وناهماهنگی بین بازیکنا داشتیم به قهرمانی نزدیک میشدیم و باختیم چون دروازه بان دوم تیم در حد لیگ آزادگانه:|
اون از ضربات شروع مجدد اون از توپ دیماریا که اصلا سرعتی هم نداشت....
به نظر من بارسا با این وضع داغونشم اگه اینقدر پشت محوطه پاسای الکی نمیداد و وقت کشی نمیکرد و بیشتر توپ رو به سمت دروازه شوت میکردن یا بازی مستقیم انجام میدادن و از سانترای بی هدف که هیچکس نمیتونست روشون اثر بذاره صرف نظر میکردن الان اینجوری نمیشد!!!
بله کاملا درسته نظر شما علل خصوص در رابطه با مسی و پستی که بازی می کنه توی این بازی هایی که در اونجا بازی می کنه تا حالا ندیدم که بهترین بازیکن جهان باشه ،مثل قدیم.نقل قول:
اون زمان خیلی خوشحال از عملکردش بودم ولی در کل یه بازیکن 23 ساله هستش و نظرم هنوز هم اینه که آینده بارسا می تونه باشه.به همراه جرارد دلوفئو ،سرجی روبرتو و....
اشتباه بزرگی رو کرد که یه کارت زرد رو با گل عوض نکرد ولی ......الان ماسکرانو بود طرف رو می فرستاد بیمارستان ای کاش دنی اون عقب بود و از کورس با بیل جا نمی موندش.
و اینکه امیدوارم که والدز با این شرایط پیش اومده بمونه در تیم درسته که در هر صورتی پینتو این بازی رو انجام می داد اما واقعا دروازه بانی نیست که بتونه کامل تیم رو همراهی بکنه.
بیخیال قسمت ما هم امسال این بوده......توقعمون به خاطر 4 سال پپ خیلی رفت بالا فقط امیدوارم که باعث یه تحول جدی بشه توی تیم.
من نمیدونم چند بازی که فابرگاس بدترین بازیکن زمین بوده چرا باید تو این بازی هم باشه؟تاتا چه اصراری به این ترکیب اشتباه داره؟دیگه بچه اول دبستان هم میفهمه که این ترکیب اشتباهه و مسی بوضوح بازی نمیکنه و کم فروشی میکنه که برای جام جهانی خسته نشه.آقا فیس و افاده ش دیگه خیلی بالا رفته و فکر کنم دورانش هم در بارسا بسر اومده و باید تا خریدار داره بفروشنش به یکی از دو تیم من سیتی و یا پی اس جی چون فقط همین دو تیمن که پول خریدش رو دارن.مسی دیگه بدرد بارسا نمیخوره و هر کسی رو بارسا بخره مسی جلوی پیشرفتش رو میگیره.مسی تبدیل شده به یک معضل برای بارسا.و اما فکر کنم دیشب دیگه کاملاً مشخص شد که کدومیک از دو تیم رئال و بارسا خرید بهتری انجام دادن.بیل که یک بازیکن سرعتی با قدرت بدنی خوب و تجربه چند سال بازی در لیگ برتره یا نیمچه مار که یک آقا پسر مردنی با بازی در لیگ در هم و برهم و بدرد نخور برزیله,یک بازیکن معمولی که الکی با تبلیغات بادش کرده بودن.
امیدوارم که آفساید نبوده باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضاوت با شما........:n15:
مارکا :
روزنامه ی مارکا چاپ اسپانیا با تیتر "قهرمان" به پیروزی رئال مادرید مقابل بارسلونا و قهرمانی این تیم با گل گرت بیل پرداخته است . محاسبه ی سرعت بیل در لحظه ی استارت که 27.5 کیلومتر بر ساعت بوده نیز از دیگر نکات جالب صفحه ی اول این روزنامه است.
روزنامه اسپوت کاتولونیا :
روزنامه ی اسپورت چاپ کاتالونیا ، با تیتر " این فصل تمام شد، یکی دیگر آغاز را شروع کنید " به شکست بارسلونا در دیدار گذشته و از دست رفتن جامی دیگر برای این تیم پرداخته است .
روزنامه ال موندو دپورتیوو :
روزنامه ی موندو دیپورتیوو چاپ کاتالونیا بی توجه به الکلاسیکو ی شب گذشته با تیتر " به سمت تکرار " به صحبتهای اسماعیل اورزایز ، بازیکن سابق اتلتیکو بیلبائو از خاطراتش در نوکمپ پرداخته است .
روزنامه ABC :
روزنامه ی سیاسی ABC با تیتر " قهرمان "، به پیروزی رئال مادرید در شب گذشته مقابل بارسا و قهرمانی در کوپا دل ری پرداخته است .
روزنامه لا راسون :
روزنامه ی لا راسون با تیتر " به سمت سهگانه" به قهرمانی شب گذشته ی رئال مادرید و اولین جام کسب شده در این فصل توسط این تیم پرداخته است .
روزنامه لا ونگواردیا :
روزنامه ی لا ونگواردیا با تیتر "هفته ی تراژدیک" به شکست شب گذشته ی بارسلونا مقابل رئال مادرید و از دست رفتن 3 جام در یک هفته برای این تیم پرداخته است .
************************************************** ************************************************** *******************
عکس روز:
بارسلونا یک جام دیگر را در عرض 8 روز از دست داد تا هفته تلخ این تیم کامل شود. در شب شکست این تیم مقابل رئال ، اینیستا نیز فروغ همیشگی را نداشت.
وی در مصاحبه پس از بازی در مورد این شکست می گوید :« شکست خوردیم و واقعا احساس بدی داریم. یک جام را از دست دادیم و باید بگویم که مادرید نه از 100 که از 200 درصد شانس خود برای پیروزی استفاده کرد !
بعد از زدن گل مساوی می توانستیم گل دوم را هم بزنیم. باید از هوادارانی که به اینجا آمدند و تا لحظه آخر از ما حمایت کردند تشکر کنم. به هرحال این یک ناامیدی بزرگ است و باید آن را پشت سر بگذاریم »
وی ادامه داد :
« فوتبال بازی لحظه هاست . هفته ای که پشت سر گذاشتیم توام بود با از دست دادن دو جام. لحظات سختی را می گذرانیم. تا دقیقه آخر تلاشمان را کردیم. وجدانمان راحت است. مادرید از موقعیت های خود استفاده کرد و از ما بهتر بود. آنها در ضد حمله ها تیم بسیار قدرتمندی است و با استفاده از همین حربه ، بر ما غلبه کردند. فوتبال همین است و جزئیات در آن تعیین کننده هستند »
************************************************** ***************************************************** ************************************************** **************************************
کاپیتان ژاوی نتوانست جام دیگری را بالای سر ببرد. بارسا در مقابل دشمن همیشگیش در یک فینال دیگر شکست خورد و نتوانست برای بار بیست و هفتم قهرمان کوپا دل ری شود. ژاوی در پایان مسابقه در مصاحبه با خبرنگاران عنوان داشت :« وقتی یک فینال را می بازی واقعا دردناک است. فوتبال همین است و امروز قرعه شکست به ما افتاد. می خواستیم هوادارانمان را شاد کنیم . الان شرمنده آنها هستیم. نتیجه این بازی را جزئیات کوچکی مشخص کرد و در واقع بخاطر اشتباهات خودمان بازی را باختیممادرید خیلی خوب بازی کرد . آنها فضاهای خالی را از ما گرفته بودند و به خوبی ضد حمله می زدند. بعد از گل مساوی فکر می کردیم که گل دوم را هم خواهیم زد »
وی ادامه داد :
« 5 سال است که با هر شکستی می گویند دوران بارسا تمام شده است . به هرحال دنیای رسانه ای همین است. این مساله مرا آزرده نمی کند. به همه عقاید احترام می گذارم . باید بلند شده و به راه خود ادامه دهیم. امروز آنها به خوبی دفاع کرده و بخوبی ضد حمله زدند. در مجموع بهتر از ما بودند و پیروز شدند »
کاپیتان بارسا در پایان خاطر نشان کرد :
«نباید تنها مسی را در این شکست مقصر بدانیم . همه ما در این شکست مقصریم . از بازیکنان گرفته تا سرمربی. خیلی ناراحتیم ولی باید سرمان را بالا بگیریم »
مصدومیت: "من در طول هفته مشکلاتی داشتم و کاملاً آماده نبودم. "************************************************** ************************************************** *****************************
بازی: "ما موقعیت هایی داشتیم، خوب بازی کردیم و بدشانس بودیم. آنها دو موقعیت گل داشتند و دو گل به ثمر رساندند. آنها کارآمد تر بودند."
پیام به هوادران: "هنوز تعدادی بازی در لیگ باقی مانده است و ما برای کسب پیروزی در تمام آنها تلاش خواهیم کرد، این تنها چیزی است که برای ما باقی مانده است. ما در طول سال جنگیدیم و باید از هوادارانی که به اینجا آمدند و از ما حمایت کردند تشکر کنیم. باید به کار خود ادامه دهیم و برای لیگ بجنگیم."
************************************************** ************************************************** **************************************
تیم فوتبال بارسلونا بامداد امروز در فینال جام حذفی اسپانیا با نتیجه 2 بر یک به رئال مادرید باخت و دومین جام این فصل را هم از دست داد. برای کاتالانهایی که در لیگ قهرمانان اروپا توسط اتلتیکومادرید در مرحله یک چهارم نهایی حذف شدند، حالا تنها لالیگا مانده که در جدول ردهبندی آن هم با اتلتیکومادرید صدرنشین 4 امتیاز فاصله دارند و رئال مادرید را هم با یک امتیاز بالاتر از خود میبینند.
5 هفته دیگر به پایان لالیگا باقی مانده و خراردو مارتینو، سرمربی آرژانتینی بارسلونا با وجود شکست تیمش در الکلاسیکوی شب گذشته معتقد است که کاتالانها هنوز نباید از کسب قهرمانی در لیگ ناامید شوند.
ارتینو ضمن عذرخواهی از هواداران بارسا به خصوص آنهایی که برای تماشای بازی به والنسیا سفر کرده بودند، گفت: این شکست درد عمیقی را به من وارد کرد. از هوادارانمان به خاطر پیمودن این مسافت طولانی برای حمایت از ما قدردانی و از آنها به خاطر اینکه نتوانستیم جام را کسب کنیم، عذرخواهی میکنم.
وی افزود: میدانیم که شرایط موجود به نفع ما نیست اما باید تا آخرین روز لیگ تلاشمان را انجام دهیم و تسلیم نشویم.
در شبی که نیمار، مهاجم برزیلی بارسا توپ را در اواخر بازی به تیر دروازه کوبید، مسی دوباره در گلزنی ناکام ماند و در واقع گل مارک بارترا تک گل بارسلونا در 3 بازی اخیرش بود.
مارتینو در این خصوص خاطرنشان کرد: بارسلونا را به خاطر به ثمر رساندن گلهای فراوان میشناسند اما نمیدانم چه شد که ناگهان گلها در این تیم خشک شدند. در یک سوم دفاعی حریف مشکلاتی داشتهایم که این برای بارسلونا غیرعادی است چرا که معمولاً یکی از بازیکنان ما یک کار انفرادی فوقالعاده انجام میدهد و گل میزند. این هفته اما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
سرمربی آرژانتینی بارسلونا در پاسخ به پرسشی درباره آیندهاش و اینکه در نیوکمپ خواهد ماند یا خیر، گفت: هفته سختی را پشت سر گذاشتهایم و باید راهی برای احیای خودمان پیدا کنیم. اکنون در وضعیت خوبی قرار نداریم اما به نظر من بارسا آینده درخشانی دارد. فکر نمیکنم که آینده کاری خودم نیز به این بازی یا بازیهای هفته پیش وابسته باشد.
رئال مادرید توانست با برتری بر بارسا انتقام دو شکست خود از این تیم در لالیگا را به بهترین شکل ممکن بگیرد. ایکر کاسیاس به فاصله سه سال بار دیگر این جام را بالای سر برد. وی در پایان بازی در مصاحبه کوتاهی عنوان داشت :
« کل تیم یک بازی فوق العاده را به نمایش گذاشت. همه بازیکنان عالی ظاهر شدند. انصافا هر دو تیم موقعیت های خوبی را داشتند و باید بگویم که این قهرمانی را با اتحاد و فداکاری تیمی بدست آوردیم.
بسیار خوشحالم بخصوص بخاطر هوادارانمان. دوست دارم این قهرمانی را به خسه تقدیم کنم . ای کاش مصدوم نبود و در جمع ما حاضر بود »وی در پان افزود :
« در انتهای بازی واقعا استرس زیادی داشتیم ، خصوصا روی صحنه نیمار که به تیر برخورد کرد. در آن صحنه شانس با ما یار بود و باید از تیر دورازه متشکر باشیم. جا دارد به بارسا هم بخاطر بازی شرافتمندانه اش تبریک بگویم. از همین الان به لیگ قهرمانان و بازیهای باقی مانده در لالیگا فکر می کنیم »
************************************************** ************************************************** ***********
منبع:barcanews.org
مشکل بارسا به وضوح ب مشکلات روحی روانی بازیکنا برمیگرده و ربطی به ارنج تیم نداره...
تو این شرایط باید یه سرمربی کاریزماتیک بالای سرتیم باشه ک بتونه تیمو جمعو جور کنه ک عملا مارتینو تو این خصیصه تعطیله...
تیمی که 80 درصد بازی رو دراختیار داره و آخر سرم میبازه روحیه تیمیش مثه کاغذ مچاله میشه...
تنها صحنه ای ک منو تحت تاثیر قرار داد چهره ی درهم رفته ی بارتومءو پایان بازی بود...احساس کردم تو فکرش داره یه تیم جدیدو ترسین میکنه ک امیدوارم اینطور بوده باشه
در نهایت هم این برد رو به تیم دوی صدمتر رعال مادرید تبریک و تهنیت عرض میکنم...
قطعا تاتا یک شطرنج باز ضعیف هم هست چون چگونگی بکار گرفتن مهره هاش زیر صفره 8 تا وزیر هم بدی بهش بازم بازنده خواهد بود
رئال هم بنظرم خیلی خوب نبود و من مقابل بایرن شانسی براش نمیبینم حتی با حضور رونالدو با برنامه ریزی که پپ برای تیمش داره و همینطور تیم بالانسی مثل بایرن
واضحه که این تیم در دفاع مشکل داره. واضحه که دروازبان دوم تیم که کسی هم ازش انتظار خاصی نداره، با 4گلی که در سه بازی (رفت CL جلوی اتلتیکو، بازی با گرانادا و فینال کوپا) خورد، تیم رو از 3جام خارج کرد. واضحه که مربی تفکرات تاکتیکیش اصلا برای این تیم مشکل گشا که نیست هیچ، بیشتر گره تو کارش میندازه.
اما هیچکس این وسط به اندازه مدیریت ضعیف باشگاه در نقل و انتقالات مقصر نیست. قبلا هم گفتم این نسل از مهاجم ها و هافبک ها حداقل تا 3سال دیگه میتونن تو بالاترین سطح، مدعی قهرمانی باشن. اما وقتی در خط دفاعی حتی تعداد بازیکن ها هم کافی نیست، وقتی تو دروازه جایگزین والدز یک دروازبان خیلی خیلی متوسطه که حتی از فیزیک خوبی هم برخوردار نیست، چطور باشگاه و مخصوصا شخص زوبیزارتا به فکر تقویت تیم نیفتادن. خیلی سخت بود در همون اسپانیا یک دروازبان با تجربه و بلند قد پیدا کردن؟! خیلی سخت بود تو این مدت حداقل یک مدافع ارزون قیمت با تجربه خریدن تا به تعداد کافی مدافع داشته باشیم؟!
زوبیزارتا از زمان رفتن پپ، به تنها سکاندار سیاست باشگاه در جذب بازیکن تبدیل شد و بدون شک در این 2سال خیلی ضعیف کار کرد. حتی انتقال نیمار هم بخاطر علاقه شخصی راسل انجام شد. با اینکه در مجموع نیمار رو خرید خوبی میدونم و فکر میکنم تیم حتما به یک بازیکن با این سطح استعداد در کنار مسی نیاز داشت، نخریدن مدافع خوب تو این دو سال(که نیاز حیاتی بارسا بود و هست)، باعث شد خرید نیمار هم زیر سوال بره.
بارسا در حال حاضر نیاز به تقویت نه تنها ترکیب اصلی خودش داره (در دفاع و دروازه) بلکه باید به فکر تقویت نیمکت هم باشه. میشه با مدیریت درست یک نیمکت ارزان و با کیفیت مناسب تدارک دید که در مقاطع بحرانی به کمک مربی بیاد.
به این ترتیب علاوه بر خرید یک مدافع میانی کلاس بالا و یک دروازبان اصلی خوب و البته یک مدافع راست محکم و با ثبات (دنی آلوز 3فصله چیزی بیشتر از فاجعه نیست)، حتما یک مدافع میانی ذخیره با کیفیت قابل قبول و یک دروازبان دوم با تجربه و خوش قد و قامت هم خریده بشه. با رفتن سانگ در این تابستون، ماسکی هم میتونه به عنوان ذخیره بوسکتس استفاده بشه
جالبه بدونید بعد از مصدومیت والدز باشگاه می تونست از قوانین فیفا استفاده کنه و یه دروازه بان جایگزین پینتو جذب کنن ولی شعور کادر فنی و مدیریت پایین تر از این حرفا بود :n22:
دقیقا درسته. برای دروازبان این استثنا وجود داره. البته اگر اشتباه نکنم باید از داخل اسپانیا خرید میکردننقل قول:
پینتو بیشتر نقش ملیجک تیم رو داره. اعتماد بهش تو این مقطع حساس فصل حماقت های تصمیم گیران بارسا رو تکمیل کرد
اين باخت بزرگترين لطف به بارسا بود تا با بردن يه جام كم ارزش مديريت و كادر فني پشت جام قايم نشن و تمام گندكاري هاي ١ ٢ سال اخير رو پنهان كنن
خیلیا از علت تعویض آلبا پرسیده بودن، گویا از ناحیه همسترینگ مصدوم شده :n03:
دیشب هم رئال خیلی بد بود به نظرم، شرایط برعکس بود ما راحت بهشون 3،4 تا میزدیم :n10:، اگه بخواد اینجوری بازی کنه جلو بایرن هیچ شانسی نداره
همین چند جمله عیار این مربی رو مشخص می کنه:نقل قول:
مارتینو در این خصوص خاطرنشان کرد: بارسلونا را به خاطر به ثمر رساندن گلهای فراوان میشناسند اما نمیدانم چه شد که ناگهان گلها در این تیم خشک شدند. در یک سوم دفاعی حریف مشکلاتی داشتهایم که این برای بارسلونا غیرعادی است چرا که معمولاً یکی از بازیکنان ما یک کار انفرادی فوقالعاده انجام میدهد و گل میزند. این هفته اما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
نمی دانم چه شد که گل ها خشک شدند!
یعنی مربی حتی حالا که بازی هم تموم شده نفهمیده اشتباهش چی بوده!
بعد میگه معمولا یکی از بازیکنها کار انفرادی می کنه و گل می زنیم! به امید کار انفرادی بازیکنها رو می فرسته میگه برید؟!
راسل بدترین و بی کلاس ترین مدیر بارسا هست که من بخاطر دارم. از حرفهای مسخره و دست انداختن این و اون و افتضاح های پی در پی و آبروریزی باشگاه که بگذریم، این توهم رو ایجاد کرد که این تیم و بازیکنها "هر" مربی که داشته باشن موفق خواهند بود. درسته سیستم پپ دیگه اون تازگی هفت سال پیش رو نداره طبیعتا... ولی دیگه انقدر بد هم نمی تونست باشه بعد چند سال. از گذاشتن تیتو در اون شرایط، آوردن این مربی، و خرید های فکر نشده، همه ضربات راسل بود.
خرید نیمار به نظرم خوب بود. اگه کمتر تمارض کنه واقعا بازیکن خوبیه، منتها تقویت خط دفاعی که همه می دونستن ضعیف شده طبیعتا اولویت داشت. تا قبل از این توپ بخاطر سبک بازی مالکانه بارسا زیاد طرف دروازه نمی اومد ولی هر وقت که میومد خطرناک بود.
به هر حال بارسا هنوز تو لیگ شانس داره ولی اگه قهرمان بشه باز هم این ضعفها در فصل بعد باقی می مونه.
خبر بد برای بارسا؛ غیبت چهارهفته ای نیمار
با این مصدومیت، نیمار دیدارهای تیمش مقابل بیلبائو، ویارئال، ختافه و ال چه را از دست خواهد داد
آی اسپورت- باشگاه بارسلونا تایید کرد که نیمار، مهاجم برزیلی این باشگاه، بعد از مصدومیت در دیدار شب گذشته مقابل رئال در فینال کوپا دل ری، برای چهار هفته از میادین دور خواهد بود.
نیمار در دیدار شب گذشته نمایش چندان خوبی ارائه نداد و بهترین موقعیت بارسا برای به تساوی کشیدن بازی را در ثانیه های پایانی از دست داد.
با این مصدومیت، نیمار دیدارهای تیمش مقابل بیلبائو، ویارئال، ختافه و ال چه را از دست خواهد داد و بارسای ها تنها باید امیدوار باشند که او در دیدار حساس مقابل اتلتیکو مادرید در هفته پایانی در اختیار داشته باشند.
در بیانیه باشگاه بارسلونا آمده است:" نیمار در یک درگیری از ناحیه استخوان چهارم کف پا دچار آسیب دیدگی شد و نیاز به درمان ویژه دارد. مدت ریکاوری او حدود چهار هفته است."
یوردی آلبا هم در دیدار دیشب در بین دو نیمه جایش را به آدریانو داد و معاینات نشان داد از ناحیه همسترینگ پای راست آسیب دیده است.
به این ترتیب، او نیز برای سه تا چهار هفته از میادین دور خواهد بود.
+
به نقل از AS ، انگار بارسا در فکر فروش مسی هست.
از اون ور هم من سیتی و PSG مذاکرات بارسا با مسی رو دنبال میکنننقل قول:
The Argentine has yet to come to an agreement over an improved contract and extension with the Blaugrana, with the club said to be weighing up the option of selling the Ballon d'Or winner.
گزارش روز : همه جانشینان احتمالی تاتا مارتینو در بارسلونا
تاتا مارتینو بطور قطع به یقین ، سال آینده جایی در برنامه های باشگاه بارسلونا نخواهد داشت
جمعه 29 فروردین ساعت 15:56
آی اسپورت - پس از حذف بارسا از لیگ قهرمانان شایعات در مورد برکناری تاتا مارتینو قوت گرفت و حالا که این تیم جام حذفی را نیز به مادرید واگذار کرده و لالیگا را نیز در دوردست می بیند ، باید کار تاتا در بارسا را تمام شده بدانیم. روزنامه موندو دپورتیوو ، امروز نگاهی داشته به جانشینان احتمالی مارتینو در بارسا . این گزارش را اینجا بخوانید :
« تاتا مارتینو بطور حتم سال آینده جایی در برنامه های بارسا ندارد. بنا بر آخرین اخبار دریافتی از باشگاه ، مدیران باسا در حال بررسی جانشینان احتمالی این مربی آرژانتینی هستند . 4 گزینه احتمالی برای نشستن روی نیمکت بارسا در فصل آینده را با هم مرور می کنیم :
ارنستو والورده :
ارنستو والورده مربی مورد نظر " زوبی زارتا " مدیر ورزشی بارسلونا است . زوبی زارتا بیش از هر شخص دیگری به عملکرد این مربی ایمان دارد و اگر نگاهی به کارنامه او در اتلتیک بیلبائو که در این فصل مدعی صعود به لیگ قهرمانان است نگاهی بیندازیم ، متوجه خواهیم شد که این اطمینان بی دلیل نیست. تیم های والورده هموراه به ارائه فوتبالی تهاجمی شهره هستند و نگاه او به فوتبال با فلسفه بارسا همخوانی دارد.
فرانک دی بوئر :
فرانک دی بوئر تا سال 2017 با آژاکس قرارداد دارد اما بنا به ادعای روزنامه " AD " آمستردام او محتمل ترین گزینه برای جانشینی تاتا مارتینو به حساب می آید. با این وجود این بازیکن سابق بارسلونا در یک مصاحبه ، عنوان داشته که از حضور در آژاکس خوشحال است ، اما باید ببینم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد . بدون شک دی بوئر ، بخوبی با فلسفه بارسا آشنایی دارد و نمی تواند گزینه بدی باشد.
لوئیس انریکه :
زمانی که برای تیتو ویانوا آن اتفاق بد افتاد و او مجبور به کنار گذاشتن مربیگری شد از لوئیس انریکه به عنوان محتمل ترین جانشین وی یاد می شد. زوبی زارتا حتی روی او بیشتر از والورده حساب می کرد اما در نهایت ساندرو راسل رئیس وقت باشگاه در یک اقدام عجیب تاتا مارتینو را به عنوان سرمربی بارسا برگزید. زمانی که گواردیولا مربی تیم اول بارسا بود لوئیس انریکه در تیم دوم بارسا مشغول به فعالیت بود. انریکه نیز همچون دی بوئر به خوبی با جو بارسلونا آشنایی دارد.
پاکو خیمنز :
یک مربی شجاع با ایده هایی تهاجمی و جذاب. تاتا مارتینو همواره از پاکو به نیکی یاد می کند. پاکو در حال حاضر مربی رایو وایکانو است و این تیم را از مرز سقوط نجات داده و جالب اینجاست که رایو تنها تیمی بوده که در مقابل بارسا مالکیت توپ و میدان را در فصل جاری در اختیار داشته است. در نیوکمپ از پاکو بعنوان مربی تهاجمی و ریسک پذیر که فوتبال را بخوبی می شناسد یاد می شود.
چند هفته دیگر فصل برای بارسا به اتمام می رسد و باید در انتظار تصمیم نهایی مدیران بارسلونا بنشینیم »
با این اوصاف گزینه خوبی نیست :دی ولی توی بیلبائو فوق العاده بوده ...نقل قول:
ارنستو والورده مربی مورد نظر " زوبی زارتا " مدیر ورزشی بارسلونا است .
خوبه ، بعد از کلوپ!نقل قول:
فرانک دی بوئر
این روزها بین هوادارهای بارسا یا حتی مطبوعات صحبت از کلوپ رو کم و بیش می بینیم.نقل قول:
کلوپ از نظر استعدادیابی و پرورش بازیکنان خودش رو کاملا اثبات کرده و از نظر کارنامه و نتایجی که چه در لیگ و چه در اروپا گرفته گزینه بسیار خوبی هست.
اما اگه واقع بین باشیم، کلوپ هیچ وقت سرمربی مناسبی برای بارسا نیست که دو تا دلیل عمده داره:
- سبکی که کلوپ ارائه می کنه یعنی یک نوع خاص از پرسینگ بسیار شدید، کاملا وابسته به قدرت فیزیکی و با دوندگی بی امان تمام بازیکنان، ضد حمله های تند و تیز، پاس های با ریسک بالا و شاید نزدیک ترین تیم امروزی به تعریف بازی ماشینی {البته با بار معنایی مثبت} نه تنها با سبک بارسا در سال های اخیر هیچ سنخیتی نداره و از این نظر مطمئنا مخالفان زیادی وجود خواهند داشت، بلکه ابزار لازم اجرای همچین سبکی در بارسا وجود نداره و این سبک برای بازیکنان بارسا بیگانه هست و بالعکس، کلوپ با سبک فعلی و قدرت اصلی بازیکنان بارسا بیگانه هست.
- کلوپ از نظر ویژگی های شخصیتی از body language و نحوه انتخاب لباس و برخورد با بازیکنان تا برخورد با مطبوعات و ... اگه بخوایم توی یکی دوکلمه کلمه بگیم، شخصیت "تند و تیزی" هست. حتی توی مصاحبه های کلوپ و انتخاب واژگانی که داره {بعضی اوقات جنجالی یا بهتر بگیم غیر معمول!} ، تناظرهای زیادی بین کلوپ با مورینیو وجود داره و به اعتقاد من مثل دوران حضور مورینیو در اسپانیا به خاطر تفاوت فرهنگی که بین آلمان {که تا حدی با انگلیس شباهت داره} با اسپانیا {که فرهنگ سنتی تر و محافظ کارانه تری غالب هست} وجود داره به خصوص با مطبوعات و رسانه های این کشور دچار مشکل میشه و مثل همون مسئله سبک بازی، با باشگاه بارسا و مربی های سابق این تیم سازگاری نداره و در صورتی که همچین انتخابی اتفاق بیفته مطمئنا اصطکاک زیادی شکل می گیره.
Some bad games and everyone forgets who we are
:n12:Barca
نقل قول:
بارسا اگر می خواد سبک بازیش رو حفظ کنه سه گزینه خوب داره برای جانشینی تاتا: دی بوئر،بیلسا(کسی که گواردیولا اون رو منشا الهام خودش می دونه) و ارنستو والورده
البته اگر این قانون ممنوعیت ترنسفر باقی بمونه هر مربی ای کارش سخت خواهد بود ولی در کل دی بوئر بهترین گزینه برای بارسا هست.الان همون روش بارسا رو دی بوئر پیاده کرده در آژاکس و موفق هم بوده.3-3-4 بر پایه ی مالکیت توپ و بازی گرفتن موثر از بازیکنای جوون
مثل اینکه یکی از هوادارای بارسا تو فرودگاه به مسی توهین کرده و مسی هم برگشته گفته تو یک احمقی و دهنت رو ببند و از اینجا گم شو.... :n04:
دلیل نمیشه آدم به خاطر یه توپ طلای رونالدو و باخت جلوی رئال هرچی از دهنش در میاد به ملت بگه... به هر حال حالا امیدوارم واقعیت نداشته باشه... :n15:
تيتر اصلي روزنامه موندو ديپورتيوو ؛
ليونل مسي فروخته نميشود ...
روزنامه اسپورت مدعی شده که به دلیل اختلافات شدیدی که بین تیاگو سیلوا و زلاتان به وجود اومده این احتمال وجود داره که سیلوا بخواد جدا بشه .
از طرف دیگه PSG مشتری دنی آلوس هم شده .
شما خودت تو فرودگاه بودی و اینو شنیدی؟نقل قول:
اینجور خبر گذاشتنو نقل کردن بیشتر برا زمانیه که خودتون حضور داشتین اونجا اگه منبع داری منبعتونو بذارین!!!
البته از شما انتظاری نیست وقتی هواداران خوده بارسا هرچی از دهنشون در میاد تو تاپیک میگن از کسی که 3تا پست تو سایت داره و تازه عضو شده انتظاری نیست که هر مطلبی رو نذاره!!!!
مدیر برنامه های الکسیس( fernando felicevich) شایعاتی که روزنامه sport.es در مورد اختلافات سانچز و تاتا مطرح کرده رو غیر واقعی دونست و تکذیب کرد.
لیست فروش بارسا برای فصل بعد !
به گزارش فوتبال اسپانیا، بارسلونا اعتقاد دارد محرومیت باشگاه در مورد تخلفاتش راجع به بازیکنان زیر ۱۸ سال بسیار سنگین بوده است. هیئت مدیره باشگاه استخدام بازیکن جدید را الزامی میداند و پیشنهاد داده اند که باشگاه از فیفا بخواهد پیش از محرومیت تابستانی، به آنها ۱۵ روز وقت بدهند.
قرارداد جدید مسی، دستمزد وی را در جهان به رتبه اول میرساند و وی به بازیکنی تبدیل میشود که بیش از هر فوتبالیست دیگری دستمزد میگیرد. بند جدایی زود هنگام وی هم ۲۰۰ میلیون یورو خواهد بود.
خرید مربی جدید باشگاه با رمز" کشف گواردیولا جدید" همراه خواهد شد. خرید تاتا مارتینو از نظر باشگاه یک تجربه شکست خورده است و باشگاه اعتقاد دارد وی آماده هدایت این تیم نبوده است. دو نوع مربی در هیئت مدیره بلوگرانا پیشنهاد داده شده است. تکنسینها که میتواند از ارنستو ولورد نام برد و انگیزه دهندگان که یورگن کلوپ مثال آن خواهد بود.
آیا بارسلونا باید کلا محرومیت را از جانب فیفا بردارد یا از فیفا تقاضای زمان برای خرید بازیکن کند. این سوالی است که بارتومئو با آن مواجهه است. برنامه دیگر هم نهایی کردن قرارداد جدید مسی است تا تیم حول محور وی شکل بگیرد. همچنین ۱۰۰ میلیون یورو هم برای خرید دو دروازه بان، دو مدافع مرکزی، یک مدافع سمت راست، یک هافبک تهاجمی و یک مهاجم صرف خواهد شد.
بازیکنانی که تا به حال از آنها به عنوان خریدهای احتمالی یاد شده است مارک آندره تر اشتگن و مارکو رویس هستند. رافینیا و دئولوفئو بازیکنان جوان بارسلونا که به سلتاویگو و اورتون قرض داده شده اند هم به باشگاه برخواهند گشت.
مرحله نهایی هم بیشتر مربوط به بازیکنان حال حاضر بارسلونا است. ویکتور والدس و پویول تصمیم به ترک باشگاه گرفته اند و خوزه پینتو هم با تمدید نشدن قراردادش به این جمع میپیوندد. آلوز فروخته خواهد شد و به پیشنهادات در مورد ماسچرانو، الکسیس سانچز، پدرو و تیو هم گوش فرا داده خواهد شد. آفلای، کوئنکا و دوس سانتوس هم اجازه رفتن دارند.
اگه اینجور که شما میگین باشه باید برای همه خبرهایی که قرار میگیره کاربر خودش مصاحبه کرده باشه یا عکس انداخته باشه و بزاره اینجا وگرنه موثق نیست و ای کاش واسه محکوم کردن طرف مقابل از تعداد پستاش یاد نمیشد جناب جنت آبادی بچه محل گرامی!! به هر حال اینم لینک خبر از سایت معتبر ورزش3 هست که امیدوارم دیگه بهونه و صحبتی نباشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
عصبانيت مسي و توهين به هواداران عصباني
فشار عصبي شکستهاي متوالي بارسلونا در 2 هفته اخير سرانجام فوق ستاره بارسلونا را از کوره به در برد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باخت برابر اتلتيکومادريد در ليگ قهرمانان اروپا و حذف از اين رقابتها و قبول شکست برابر گراناداي قعر جدولي در هفته سيوسوم لاليگا با شکست در الکلاسيکوي فينال جام حذفي اسپانيا همراه شد تا بارسلونا 2 هفته از بدترين هفتههاي تاريخ خود را تجربه کند و در آستانه ثبت فصلي بدون جام (براي اولين بار از سال 2008 تا کنون) در تاريخ خود باشد.
به گزارش نشريه مارکاي اسپانيا، 3 شکست پيدرپي در سه تورنمنت مختلف که در تاريخ بارسلونا بيسابقه بوده، سبب شده است موج گستردهاي از نارضايتي در ميان هواداران کاتالانها به وجود آيد و به همين دليل بود که يکي از آنها 2 شب پيش در فرودگاه بارسلونا بيرحمانه شروع به توهين به ليونل مسي، فوق ستاره آرژانتيني بارسا کرد.
مسي که معمولاً از جنجال فراري است و شخصيتي آرام دارد اين بار نتوانست خودش را کنترل کند و برگشت تا پاسخ هواداران اهانت کننده را بدهد. مسي با به کار بردن الفاظي همچون «تو يک احمقي» و «دهانت را ببند و از اينجا گم شو» هوادار شاکي بارسلونا را خطاب قرار داد تا ثابت شود تحت فشار رواني زيادي قرار دارد.
کورسوي اميد بارسلونا براي رخ دادن معجزه در لاليگا و بازگشت به صدر جدول در 5 هفته باقيمانده در اين رقابتها در حالي است که با اتلتيکومادريد 85 امتيازي 7 امتياز فاصله دارد و با رئال مادريد رده دومي يک امتياز.
سه تیم مدعی و هفته های پایانی
تیمهای اتلتیکو مادرید، رئال مادرید و بارسلونا سه تیمی هستند که در داغ ترین مرحله رقابت های لیگ برای کسب عنوان قهرمانی حضور دارند و دارای شانس قهرمانی هستند. هر تیم 5 دیدار را در پیش دارد. بازی انتهایی فصل را بارسا و اتلتیکو مادرید برگزار خواهند کرد که بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
پس از خروج بارسا از لیگ قهرمانان و شکست در فینال جام حذفی، تنها جامی که بارسا می تواند در این فصل علاوه بر سوپر کاپ اسپانیا به دست آورد، قهرمانی در رقابت های لیگ است. سه تیم فرصت این را دارند که جام قهرمانی را بالای سر ببرند که طبق جدول رده بندی، در حال حاضر اتلتیکو مادرید (83 امتیاز)، رئال مادرید (79 امتیاز) و بارسلونا (78 امتیاز) به دنبال کسب عنوان قهرمانی هستند. کاتالان ها نیاز به پیروزی در بازی هایشان و امید به لغزش دو حریف خود در بازی های پیش رو دارند.
دو تیم مادریدی علاوه بر رقابت های لیگ باید تمرکز خود را در لیگ قهرمانان اروپا بگذارند که این می تواند به نفع بارسا باشد. تیم اتلتیکو مادرید که در صدر جدول قرار دارد، 3 دیدار خود را در خانه حریفان برگزار خواهد کرد. این در حالی است که تیم های رئال مادرید و بارسلونا هرکدام 2 دیدار خود را میهمان خواهند بود و در بازی انتهایی فصل تیم اتلتیکو مادرید به نیو کمپ سفر خواهد کرد تا قهرمان این فصل رقابتهای لیگ مشخص گردد.
* بازیهای خانگی برجسته شده است.
منبع: سايت رسمي باشگاه
مترجم: علیرضا میرزایی / FCBarcelona.ir
پنجاهمین تجربه تلخ و شیرین بارترا
او یکی از بازیکنان تاثیر گذار در نیمه اول بود و یکی از بهترین عملکرد های خود را به نمایش گذاشت. ضربه سر او بازی را برای بارسلونا مساوی کرد و امید را به تیم برگرداند و او را به قهرمان ال کلاسیکو تبدیل کرد، همه اینها در حالی بود که او با اینکه با تمام وجود تلاش کرد مانع از شکست تیم خود شود، نتوانست از پس بازیکن تیزپای ولزی بر بیاید و باعث شد که بارسا گل دوم را دریافت کند و به مدال نقره بسنده کند.
برای مارک بارترا اولین تجربه حضور در فینال جام حذفی، پنجاهمین حضور رسمی او در لباس بارسلونا را نیز رقم می زد. قبل از شروع بازی درباره سلامتی او نگرانی هایی وجود داشت، اما با وجود مصدومیت های فراوان در خط دفاعی بارسا او بالاخره توانست در لیست بازیکنان اصلی قرار بگیرد. در این بازی شاهد یکی از بهترین عملکرد های او بودیم اما با این حال او نتوانست مانع پیروزی رئال مادرید در این بازی شود.
تاثیر گذار بودن
ضربه سر دقیق و بی نقص او در دقیقه 66 تک گل بارسا در این بازی بود. او هم چنین در این بازی بیشترین تعداد توپ ربایی (12) را داشت. در حضور 87 دقیقه ای خود در کنار ماسکرانو در زمین، دو ضربه در چهارچوب زد و 31 پاس از 36 پاس او به مقصد رسید و 15 توپ را از محوطه جریمه دفع کرد.
او بعد از اینکه که گرت بیل گل دوم را به ثمر رساند از زمین بیرون آمد. او این بازیکن ولزی را از نیمه زمین تعقیب کرد و همان طور که خودش بعد از مسابقه توضیح داد: «گرفتگی عضله پیدا کردم و همسترینگ پایم آسیب دید.
26 حضور فعال
بارترا فعال ترین فصل خود را پشت سر می گذارد و در دومین فصل خود به عنوان بازیکن رسمی تیم اصلی (با این که اولین حضور او در تیم اصلی به سال 2010 برمی گردد)، 26 حضور در ترکیب تیم را برای خود ثبت کرد که از این مجموع، 16 بازی در لالیگا، 4 بازی در لیگ قهرمانان و 6 بازی در جام حذفی داشت. این دومین گل او در فصل 2013/14 و سومین گل او به عنوان مدافع تیم بارسلونا است.
مترجم: آرین حنفی / FCBarcelona.ir
وضعیت آسیب دیدگی آلبا و بارترا
جوردی آلبا مدافع کناری بارسلونا در دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا، دچار پارگی عضله در همسترینگ پای راست خود شد و آزمایشات بروی وی انجام گرفت.
تیم اصلی در سیوداد اسپورتیوا به تمرین پرداخت که در این جلسه تمرینی سرخی گومز، پلاناس و بگنک، بازیکنانی تیم بارسا ب حاضر بودند.
تیم اصلی عصر پنجشنبه پس از دیدار نهایی جام حذفی در ورزشگاه مستایا، در غیاب آلبا به تمرین بازگشت. این بازیکن دچار مصدومیت عضله دو سر ران پای راست خود شده است و به مدت 3 الی 4 هفه از میادین دور خواهد بود. اگر او در زمان تخمین زده شده بهبودی حاصل کند می تواند در آخرین دیدار این فصل بارسا مقابل اتلتیکو مادرید به میدان برود.
مارک بارترا، یکی از چهره های شاخص فینال جام حذفی به دلیل کشیدگی همسترینگ قادر به شرکت در بخشی از تمرینات تیم نبود. گلزن بارسا جدا از سایر بازیکنان تمرین کرد و وضعیت حضور وی در دیدار یکشنبه شب مقابل اتلتیک بیلبائو به روند بهبودی وی بستگی دارد. کادر فنی بارسا چهار مدافع را از بارسا ب برای حضور در تمرینات فرا خواندند.
دوری چهار هفته ای نیمار از میادین
نیمار بازیکن برزیلی بارسا در جریان فینال جام حذفی مقابل رئال مادرید دچار کوفتگی شده است که دلیل آن، ورم مچ پای چپ او است و به موجب آن چهار هفته از میادین دور خواهد بود.
نیمار در دیدار نهایی جام حذفی مقابل رئال مادرید دچار مصدومیت شده است. این بازیکن دچار کوفتگی شده که دلیل آن، تورم استخوان چهارم قوزک پای چپ او است.
به زودی روند درمانی این بازیکن آغاز خواهد شد و او به مدت چهار هفته از میادین دور خواهد بود. اگر نیمار در زمان تخمین زده شده از مصدومیت رهایی یابد، می تواند در آخرین دیدار این فصل بارسا مقابل اتلیکو مادرید به میدان برود.
این آسیب دیدگی دومین مصدومیت این فصل نیمار محسوب می شود. او در مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی برابر ختافه دچار پیچ خوردگی تاندون پا شد.
حمایت فوق العاده هواداران
هواداران بارسا در طول بازی مقابل رئال مادرید و حتی پس از آن، با تشویق های مثال زدنی خود تیم را مورد حمایت خود قرار دادند.
بارسونا با وجود شکست در دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا، می تواند به داشتن بهترین طرفداران دنیا افتخار کند. در تمام طول بازی،20000 طرفدار بارسا که به والنسیا سفر کرده بودند، با اشتیاق و شادی فراوان تیم خود را حمایت کردند.
درست قبل از شروع بازی، طرفداران یک پارچه تبلیغاتی بسیار بزرگ که روی آن بخشی از سرود بارسا نوشته شده بود را نمایش درآوردند و بیانگر آن بود که طرفداران از انگیزه دادن به بازیکنان دست نمی کشند.
90 دقیقه حمایت مثال زدنی
طرفداران حتی با وجود گل زود هنگام دی ماریا، سکوت نکردند و به حمایت تیم پرداختند. ثانیه هایی پس از دریافت گل اول، با حمایت بیشتری پاسخ دادند. این فریادهای هواداران در طول بازی حتی تا دقیقه 66 که بارترا گل تساوی بازی را به ثمر رساند، شنیده می شد.
هواداران علاوه بر ستایش و تشویق گلزن بارسا، از پینتو، مسی، ماسکرانو، بوسکتس و پدرو نیز حمایت کردند. حتی بیل، زننده گل پیروزی بخش رئال هم نتوانست هواداران را ساکت کند، هوادارانی که با وجود باخت از تلاش تیمشان مقابل رئال مادرید قدردانی کردند.
مارتینو: «باید به مبارزه در لیگ ادامه دهیم»
تیم های بارسلونا و رئال مادرید در دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل هم قرار گرفتند که این بازی هیجان انگیز در پایان با نتیجه 2-1 به نفع تیم مادریدی به اتمام رسید.
خراردو مارتینو سرمربی بارسلونا که از شکست تیمش در دیدار با رئال مادرید ناراحت بود گفت: «این شکست ضربه بسیار سختی بود زیرا انتظارات ما بالا بود».
سرمربی بارسلونا پس از دیدار نهایی جام حذفی برابر رئال مادرید اظهار کرد: «باید رو به جلو حرکت کرد و برای قهرمانی در لیگ جنگید». وی همچنین اضافه کرد: «ضربه بسیار سختی خوردیم که به دلیل انتظاراتمان بود. می خواستیم پیروز شویم و آنچه من از تیم در این بازی می خواستم برای هدف تیم بود».
سرمربی آرژانتینی بارسا از حمایت طرفداران بارسا سخن گفت و ادامه داد: «من عمیقاً از این شکست ناراحتم و از هوادارانی که برای حمایت تیم به ورزشگاه آمده بودند تشکر و معذرت خواهی می کنم». بارسا چیزهای مثبت بسیاری برای انجام دادن دارد. سرمربی بارسا از مارک بارترا به عنوان یک نکته مثبت یاد کرد و او را مورد ستایش قرار داد و گفت: «او نشان داد که می تواند در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرد. با وجود باخت در دیدار نهایی، حقیقت این است که او می تواند جنبه های مثبت بازی خود را تحکیم کند».
خارج از چارچوب
زمانی که از مارتینو درباره آینده تیم سؤال شد، او چنین پاسخ داد: «ما باید جاهایی که توان لازم را نداریم، قدرت خود را بازیابی کنیم. ما متعهد به ادامه کار و جنگ تا آخرین لحظه هستیم». وی سپس نمایش بارسا مقابل رئال مادرید را تجزیه و تحلیل کرد و گفت: «سبک بازی بارسا به گونه ایست که به سختی قابل تغییر می باشد. ارسال توپ های بلند به شماره 9 واقعی انجام نمی شود. ما تیمی هستیم که توپ را پاس می دهیم. این سبک بازی دقیق و استادانه بارسا وقتی که فضای کافی برای آن موجود نباشد راحتی را از تیم می گیرد. زمانی که ما گل اول را نمی زنیم، همه چیز پیچیده می شود».
در پایان، مارتینو از عدم دقت تیم خود اظهار تأسف کرد و گفت: «ما در 20 الی 25 دقیقه از بازی فینال دقت کافی را نداشتیم».
ما تیمی هستیم که به ایده هایمان پایبند هستیم
آندونی زوبی زاره تا مدیر فوتبالی بارسا در مورد شکست بارسا مقابل رئال مادرید در فینال جام حذفی به صحبت پرداخت و گفت: «ما تا آخرین لحظه سعی در گلزنی داشتیم و نزدیک بود به هدفمان برسیم». او ادامه داد: «ما تا دقیقه 93 بازی خوبی انجام دادیم و می توانستیم پیروز شویم. گل اول آنها باعث آسیب تیم ما شد. زیرا شما را مجبور می کند از عقب بازی کنید». در پایان، مدیر فوتبالی بارسا نظر خود درباره این دیدار را این گونه ابراز کرد: «لحظاتی هستند که شما بسیار سخت تلاش می کنید ولی نتیجه لازم را نمی گیرید».
بارترا: «از این باخت ناراحت شدیم چون تا لحظه آخر جنگیدیم»
مارک بارترا، مدافع جوان بارسلونا اظهار کرد که بازی در یک الکلاسیکوی فینال و گلزنی در آن رویای همیشگی اش بوده ولی از اینکه تیم شکست خورده بسیار ناراحت است و اعتقاد دارد برای قهرمانی در لالیگا بازیکنان و هواداران باید متحد باشند. وی هم چنین از نداشتن آمادگی فیزیکی کامل برای بازی در دیدار سخن گفت.
مارک بارترا یکی از قهرمانان بازی دیشب بود. این مدافع آبی اناری ها که تک گل بارسا را نیز به ثمر رساند گفت: «مایه شرمساری است. ناراحتیم چون واقعا برای قهرمانی جنگیدیم. سعی کردیم بازی را به تساوی بکشانیم ولی نشد».
این مدافع کاتالان در ادامه افزود: «مالکیت به سود ما بود. آنها از شانس های خود نهایت استفاده را بردند. باید به رقیبمان تبریک بگوییم و به فکر بازی های آینده باشیم. خوشحالم که توانستم در یک الکلاسیکو که فینال بود برای تیمم به میدان بروم. این رویای همیشگی من بود و هیچ چیز بهتر از گلزنی در این بازی نیست».
این بازیکن جوان درباره شرایط جسمانی خود در بازی نیز سخن گفت: «پیش از بازی به خوبی به همراه تیم تمرین نکردم؛ حتی صبح روز بازی. در آخر احساس خوبی داشتم و توانستم به میدان بروم ولی در دقایق پایانی بسیار خسته بودم و در صحنه گل دوم نتوانستم به خوبی ایفای نقش کنم». در آخر بارترا از تمام هواداران برای آمدن به ورزشگاه و حمایت از تیم تشکر کرد: «برای قهرمانی در لالیگا باید متحد باشیم».
برخی بازیکنان نیز پس از بازی با خبرنگاران صحبت کردند که بخشی از آنها را در زیر مشاهده می کنید:
آندرس اینیستا:
«بسیار ناراحتیم. باید از هواداران تشکر کنیم. آنها تا آخرین لحظه کنار ما بودند».
«در این هفته از دو رقابت مهم حذف شدیم. ما تا آخرین لحظه تلاشمان را کردیم و این جزئیات بودند که تفوت ها را رقم زدند».
«نا امید و ناراحت و بدون جام اینجا را ترک می کنیم. باید در این گونه بازی ها ابتکار عمل داشته باشی ولی رئال مادرید در ضد حملات بسیار قوی ظاهر شد. باید تمام توانمان را برای قهرمانی در لالیگا به کار بگیریم».
ژاوی هرناندس:
«از سلاح هایی که داشتند نهایت استفاده را بردند و روی ضد حملات به ما ضربه زدند. مسئول این باخت کل تیم است نه یک فرد. همه، از مربی تا تمام بازیکنان، مسئول این شکست هستند. رقیب ما از نقطه ضعف های ما استفاده کرد و به پیروزی رسید. هنوز لالیگا باقی مانده ولی قهرمانی در آن دشوار است. باید تمام تلاشمان را به کار بگیریم».
«باید به خاطر هواداران هم که شده این بازی را می بردیم. باید می بردیم ولی نشد. روز یک شنبه جنگی دیگر پیش رو است. از دست دادن فرصت های 100% گلزنی بسیار روی این شکست تاثیر داشت».
دنی آلوس:
«سال بسیار عجیبی است. وقتی بهترین بازیمان را ارائه می دادیم آنها به گل دوم رسیدند و ما نتوانستیم جبران کنیم».
«از تمام کسانی که برای حمایت از ما به ورزشگاه آمدند عذرخواهی می کنم. این تیم بسیار با ارزش است و ما سخت تلاش خواهیم کرد».
مترجم: ماهان مولایی/ FCBarcelona.ir
آلبا از ناحیه همسترینگ مصدوم شد
جوردی آلبا از ناحیه عضله دو سر ران پای راست دچار آسیب دیدگی شد و آزمایش های نهایی پنج شنبه انجام خواهد شد.
آلبا در نیمه نخست دیدار مقابل رئال مادرید مصدوم شد و بین دو نیمه آدریانو به جای وی به زمین آمد. آزمایش های اولیه نشان می دهد که وی از ناحیه عضله دو سر ران پای راست دچار مصدومیت شده است. آزمایش های بعدی پنج شنبه انجام خواهد شد.
این نخستین بار نیست که این بازیکن در این فصل مصدوم می شود. هفته چهار مقابل سویا، از همین ناحیه مصدوم شد و وقتی به سلامت کامل رسید دوباره، ولی این بار پای چپش دچار آسیب دیدگی شد. وی در کل 16 بازی را از دست داد.
مترجم: ماهان مولایی/ FCBarcelona.ir
منم این خبر مربوط به مسی رو چند جا خوندم :نقل قول:
محتوای مخفی: منابع دیگر
اینم ویدیویی که این صحنه :
البته به نظرم من یجورایی مسی حق داشته
ليست بازيكنهاي دعوت شده از سوي تاتا واسه بازي فرداشب لاليگا مقابل اتلتيك بلبائو
اتلتيك بلبائو تيم چهارم لاليگا و حريفي سرسخت هستش .
امروز 19 آوريل تولد يكي ديگه از برزيلي هاي دوست داشتني و محبوب بارساست
ريوالدو بين سالهاي 2002-1997 براي بارسلونا بازي ميكرد .
"همچنین ۱۰۰ میلیون یورو هم برای خرید دو دروازه بان، دو مدافع مرکزی، یک مدافع سمت راست، یک هافبک تهاجمی و یک مهاجم صرف خواهد شد."
فیفا اجازه میده این خریدها صورت بگیره؟
دلیل فروش آلوز چیه؟ اینا ک میخان دوباره یه بک راست بگیرن...
آلوز خوب نبوده و میخوان یه جایگزین بخرن!نقل قول:
یه سوال این آلوز چشه که می خوان بفروشن؟؟نقل قول:
از اون بهتر کی رو می خوان بیارن؟؟؟الان بدون شک بهترین دفاع راست دنیا هستش و سال هاست با سیستم بارسا جوره.....
کلی خرج کنن که یکی رو بیارن که معلوم نباشه که بتونه جواب بده یا نه......
در کل 2 نفر به هیچ عنوان دوست نداشتم از تیم برن یکی دنی و یکی دیگه ویا بود که......
این عکس راسته؟ خب اینطوری اگه اینا همه فروش برن دو تا مهاجم بیشتر نمیمونه برامون :دی گفتن یکی میخرن بعد رو نیمکت یه مهاجم خوب نباید داشته باشیم !؟؟؟
تو عکس بالا آفلای و کوئنکا و جاناتان که خب اصلا جزء تیم نیستن و رفتنشون دست خودشونه (اگر بتونن تیمی پیدا کنن)
تیو هم اگر براش مشتری پیدا بشه فروخته میشه چون جرارد دلوفئو که به اورتون قرضی رفته میتونه برگرده و در حال حاضر هم از تیو بهتره (البته اگر یکم روی اخلاقش کار کنه و حرفه ای تر باشه)
از بین پدرو و الکسیس هم اگر یک مهاجم خوب خریداری بشه، یکی میتونه فروخته بشه که اونم بستگی به عوامل زیادی داره (کدومشون رو مربی میخواد نگه داره؟ کدومشون بیشتر فروش میره؟ و ...)
برای هافبک تهاجمی هم رافینیا آلکانترا که الان قرضی تو سلتا بازی میکنه برمیگرده و فکر نکنم تو این پست خریدی انجام بشه
اینکه ماسکرانو بره یا نه فکر میکنم به خودش بستگی داره اما اگر باشگاه اینطور که شایع شده میخواد دو مدافع بخره، یعنی دیگه به ماسکرانو در دفاع احتیاجی نمیشه و از بین ماسکرانو و الکس سانگ یکی باید به عنوان ذخیره بوسکتس در تیم بمونه. سانگ از انگلیس احتمالا پیشنهاداتی خواهد داشت و به احتمال زیاد میشه گرونتر از ماسکی فروختش. درکل فکر نمیکنم ماسکرانو از تیم جدا بشه
دنی آلوز هم باید فروخته بشه. کاملا برای بارسا تمام شده است. سمت راست دفاع اتوبان کامله و آلوز هم ماشاله تو حمله کم توپ لو نمیده. قرار نیست یک بازیکن تمام عمرش رو تو یک تیم باشه و همیشه هم تو اوج. آلوز روزهای خیلی خوبی با بارسا داشت ولی الان بنظر میاد اون روزها تموم شده. نه شرایط سنی و بدنی مناسبی داره (خیلی کند شده) و نه بنظر میاد دیگه انگیزه ای برای تلاش کردن داشته باشه (با بارسا به همه جامها رسیده). اگر یک مدافع راست محکم و تدافعی تر خریده بشه عالیه. من خودم سزار آزپیلیکوئتا رو خیلی میپسندم ولی انتقالش دور از ذهنه
پ.ن: تمام این گمارنه زنی ها با فرض این انجام میگیره که محرومیتی در تابستون مانع خرید بازیکن نشه