من فیفا 14 رو امروز از بازار گرفتم میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید پچ 2.5 گیگی داخلش هست یا نه؟ من فیفا رو از new tech گرفتم رفیقم هم از شرکت تصویر گستر پاسارگاد گرفته اگر کسی میدونه راهنمایی کنه؟
Printable View
من فیفا 14 رو امروز از بازار گرفتم میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید پچ 2.5 گیگی داخلش هست یا نه؟ من فیفا رو از new tech گرفتم رفیقم هم از شرکت تصویر گستر پاسارگاد گرفته اگر کسی میدونه راهنمایی کنه؟
نقل قول:کرک اصلا بدون اون اپدیت اجرا نمیشه . یعنی واجبه بگیری . اگه هم الان داری بازی میکنی که یعنی پچ از قبل نصب بوده . احتمالا از این مغازه ها گرفتین که نسخه توش با اپدیت نصب میشه . اپدیت چیز خاصی هم نیست که میگی 3 گیگ . فایلهای جدید فیفاست که جایگزین میشه . همون رو یه فایل exe اش کردن 50 مگ که فایلها رو ادیت میکنه و لازم نیست 3 گیگ دانلود کنی .نقل قول:
وای یا پیغمبر! سه تا فایل بود، دو تا یه گیگ و یدونه هم ششصد مگ. یه گیگ رو دانلود کرده بودم داشتم میرفتم بقیه رو دانلود کنم.نقل قول:
خب شد پرسیدم. من لان دارم بازی می کنم. کرکش هم BP@3DM هستش (همونی که وقتی رو آیکون فیفا کلیک می کنی یه پنجره کوچیک باز میشه باید اوکی کنی بعد بری تو بازی). حجم بازی هم حدود 6.7 گیگه. توی بازی هم من مشکل خاصی ندیدم. با این حجم، بنظرت نسخه ای که من دارم دستکاری شده یا نه؟
مرسی
این بازی تاپیک رفع مشکلات نصب و اجرا نداره؟
اسم اپدیتی که میگی چیه؟نقل قول:
اسمشو نمی دونم ولی برای مثال تو این آدرس هست!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به غیر این سایت، فقط تو یه سایت دیگه دیدم. یعنی اون موقع که من سرچ می کردم، سایت هایی که این آپدیت رو با این حجم داشتن دو سه تا بودند. الان نمیدونم. برای همین نتونستم اطلاعاتی زیادی ازش بدست بیارم.
دوستمون که میگه مهم نیست. کسی اطلاعات بیشتری داشت بگه.
تو نیم فصل دوم شد موقع نقل و انتقالات که درستش کردم.....بازی رو با کرک 1 و بدون اپدیت و پچ بازی کردم و اون قسمت رو رد کردم بعد دوباره با کرک 3 رفتم درست شدنقل قول:
خب دیگه پس حله . نسخه ات درسته و احتیاجی به اپدیت نیست .نقل قول:
دوستان این بازی واسه شما هم اینطوریه؟
من که گرافیک رو گذاشتم رو های 1080p هم هست.
ولی.....
چیه این؟ بازی بیشتر شبیه جوکه. از فوتبال 1998 پلی استیشن وان بدتره که!
نکنه نسخه من فیکه؟
اون بازی 70 مگا بایت بود این 7 گیگه ولی کیفیت اون به مراتب بهتر بود! گرافیک اون بهتر بود ولی گیم پلی این یه مقداری بهتره!
واقعا در وصف شاهکار pes14 همینو میتونم بگم. تعجب میکنم بازی میکنید. اگه نمیخواید fifa بازی کنید حداقل همون pes13 رو بازی کنید.
فیفا 14 بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم هست و مخالفان از سر بی علمی ناچار به مقایسه این بازی با بازی های سال 1998 هستند و این خود گویای وضع این منتقدان است!
بگذریم
سوالی در مورد هوش سی پی یو:
در فوتبال واقعی مدافعان حق ندارند توپ رو زیاد نگه دارند و این مسئله در هوش مصنوعی فیفا 13 رعایت شده بود اما در فیفا 14 این مسئله رعایت نشده و من بارها بواسطه این کم هوشی سی پی یو (لجند) با دروازبان تک به تک شدم
میخواستم بدونم این مسئله مربوط به کرکه؟
و اگه نیست راهی برای برطرف کردن این مشکل هست؟
اگر Acceleration سی پی یو رو زیاد کنم درست میشه؟
تائید میشه . نمیدونم فیفا قصدش از این نسخه چی بوده . میخواد چیو بگه . مثلا ما هم بلدیم آماتور بازی در بیاریم ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:تصویر فوق رو یه نگاهی بندازین ! گرافیکش از 13 بیشتر نیست !؟ تازه با فتوشاپ کیفیتش رو پایین آوردم تا حجمش کم شه ...نقل قول:
بهترین فیفایی که بازی کردم همین 14 هستش ...
گیم پلی ، گرافیک ، انیمیشن ها و صداگذاری و ... همه و همه عالی کار شده واقعا دارم ازش لذت می برم.
از شوت و سانتر و برخورد بازیکن ها بگیر تا صدای تشویق و گزارشگر بازی (یعنی نمی دونم از کجاش بگم :n02: )
نسخه 14 تمام نکات ریز و درشت رو رعایت کرده! مثلا وقتی 2 تا بازیکن با هم برخورد میکنن مثل موشک بلند نمیشن و بلند شدنشون طول میکشه!
خلاصه واقعا دم EA گرم :n12:
عکس از فیفا آپدیت شده :
سلام فیفا بازهای عزیز:n01:
2تا اموزش به عشق فیفا :n12: امیدوارم جواب بده دهنم سرویس شد تا اینا رو نوشتم :n13:
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
(مشکل بیرون پریدن)
http://s3.picofile.com/file/7984341826/jump_out_FIFA14_M_Pishro_.pdf.html
اقا من چرا هر افزونه ای به بازی میزنم بازی لگ پیدا میکنه؟مثلا همین پچ افزایش گرافیک رو زدم بازی لگ شد یا مثلا از خود مودینگوی اسکوربورد میزارم بازی لگ پیدا میکنه
چرا؟
فیفا 14 نسبت به 13 سنگین تر شده و برای استفاده از پچ گرافیکی باید سخت افزار مناسبی داشته باشید ...نقل قول:
عجب هوش مصنوعی ای :n08:نقل قول:
واقعا از بهترین فوتبال ساخته شده در صنعت گیم بعیده همچین مشکلاتی :n09:
اره که بیشتر نیست . الان شما یا فیفا 13 رو خیلی وقته بازی کردی و حالا اومدی فیفا 14 رو که بازی میکنی حس میکنی این بهتره . یا هم اینکه کلا چشمات فیفا 14 رو خشگل میبینه . عزیز من فقط همین چمن فیفا 14یه جا وایستاده داره بهت فحش میده با اون ظاهرش . انگار داری روی موکت بازی میکنی . چطور نمیبینیش ؟نقل قول:
حالا گرافیک مگه چقدر مهمه . بیاد گیم پلیش رو درست کنه . یا حداقل 13 رو اپدیت کنه که ما دلمون خوش باشه به همون فیفا 13 لااقل .
ولی خوب EA بعضی ها رو گذاشته سر کار و نسخه کارنت رو بهشون داده و یه شعار هم سرش چسبونده که بازی به واقعیت نزدیک شده و برین خوش باشین . از اونور هم پول ملت رو میگیره و خرج نسخه نکست میکنه و نسخه خوبش رو اونجا میده بیرون .
بچه ها من هنوز نگرفتم بازی رو
میخواستم بدونم چه نسخه ای بخرم که مطمئن باشم تموم نقل و انتقلات توی تیم ها اعمال شده و کاملا آپدیت شده باشه
اصلا همچین چیزی هست ؟ یا آخرش مشکل داره ؟
مدیران دقت کنند هیچ یوزری حق نداره اینطور بصورت تیکه و کنایه صحبت کنهنقل قول:
در صورت تکرار این رفتار لمپنی که همیشه از این یوزر صورت میگیره مقابل به مثل خواهیم کرد و از اونجایی که کنایه برای من از هزارتا فحش بدتره اون چیزی که نباید اینجا رخ بده رو خواهید دید!
ایشون من رو نمیشناسه ولی با این ادبیات صحبت میکنه!
منم براحتی میتونم بگم چه آدم **** هستی :n08: و ...
واقعا این یوزر خیلی متناقض و دهن بینه
به تایپیک فیفا 12 سر بزنید چقدر بیخود از فیفا ایراد میگرفت و به همه میخندید
توی تایپیک فیفا 13 بدترین نظرهارو نسبت به فیفا 13 داشت و از فیفا 12 و فیفا 11 دفاع سرسختانه میکرد
توی این تایپیک که فیفا 14 باشه فیفا 13 رو خدا میدونه و میخواد که فیفا 13 آپدیت بشه
نمیدونم حس نوستالژیک به گذشته داره یا ذهن بچه گونه و با یه انتقاد ساده تمام پرنسیبشو از دست میده!
یوزرها خواهشن به تایپیک های قدیمی فیفا سر بزنید واقعا کار این بچه خنده داره
ببینید توی 13 چه نظری داشته و اینجا نسبت به همون 13 چه نظری داره!!!
من کاری ندارم ولی به جرات میتونم بگم 13 گرافیکش فقط کرافیکش خیلی از 14 بالاتره...بخدا چشم بصیرت نمیخواد همین الان برین 13 رو بازی کنین متوجه میشین
من روی PC بازی نکردم ولی با توجه به شات هایی که دوستان گذاشتند میبنیم که تو این تصاویر (یا شاید کلا نسخه ی PC ) هیچگونه AA و چمن 3D و دیتیل بالایی وجود نداره ، والله گرافیک روی PS3 خیلی بهتر از این تصاویر هستش ...نقل قول:
aa که وجود داره چمن 3بعدی هم فقط از زاویه نزدیک زمان شرو بازی و وقتی که تو ریپلی میریم داره.
این AA داره؟ حتی 2X هم نیست ، تیر یک دروازه رو ببینید:نقل قول:
نقل قول:
نمی دونم مشکل از چیه ولی کلا نسخه PC انگار روی low ترین حالت ممکن اجرا میشه و تنظیمات گرافیکی خود بازی هم تاثیری نداره! ولی با پچ گرافیکی این مشکل حل میشه و گرافیک فوق العاده میشه...
ببخشید این چمن 3D که میگید کجاس ؟ :n04:
اینکه من تمام پچها رو هم که روش ریختم ولی فقط مثل یه موکت سبزه :n28:
نقل قول:
محسن جان حالا انقدم که بزرگنمایی میکنی نیستا!!!
خیلی فرق فاحشی نداره از این زاویه با گرافیک کنسولی................
مگه اینکه از نزدیک و تو ریپلی و این داستانا اذیت کنه،البته فیس بازیکنا هم خیلی تاثیر گذاره،توی کنسول فیس بازیکنایی که 3D اسکن شدن خیلی عالی هستش..........................
محتوای مخفی: :دی
چرا خیلی فرق داره ولی دوستمون گفت که با پچ و ... حل میشه ...نقل قول:
محتوای مخفی: ...
بچه ها کسی هست که پچ مودینگوی رو ریخته باشه و تونسته باشه فصل دوم کریر رو هم بره؟؟؟؟
دیگه اینطوری هم که میگین که گرافیک 14 بد نیست . فقط چمنش نسبت به قبلا خیلی موکتی شده و سه بعدی نیست وگرنه به نظرم روی بالاترین تنظیمات گرافیک در بعضی از جزییات بهتره از نسخه قبل . هر چند موقع بازی فقط چمن سه بعدی به چشم میاد واسه همین در یک نگاه میشه گفت گرافیک 13 بالاتر بود از 14 .
+
راستی این که میگین توی فصل دوم بازی کرش میکنه دقیقا کجا کرش میکنه ؟ اولین بازی بعد از فصل یا موقع رفتن به فصل بعد ؟
پارسال توی فیفا 13 من پچ مودینگ وی رو که ریخته بودم توی یکی از کریرهام یه مشکلی وجود داشت . اون هم این بود که وقتی توی کریر با هر تیمی به بارسا میخوردم نمیشد اصلا بازی کنی و کرش میکرد . حالا احتمالش هم هست که این مورد از همین پچ باشه . دوستان کلا پچ رو پاک کنن و با روشی که دوستمون گفتن برن شاید درست بشه . یعنی همون لود کردن squad .
محسن تو هم پی سی میری هم پلی استیشین واسه بازی کردن فیفا 14؟
نمیدونم چرا وقتی تیم ها به محوطه جریمه میرسن بازی خیلی لُگ میزنه !!!
بچه ها من هنوز نگرفتم بازی رو
میخواستم بدونم چه نسخه ای بخرم که مطمئن باشم تموم نقل و انتقلات توی تیم ها اعمال شده و کاملا آپدیت شده باشه
اصلا همچین چیزی هست ؟ یا آخرش مشکل داره ؟
تنظیمات رو بیار پایین...فقط تو بعضی ورزشگاهها اوطنوری میشه بخاطر اینکه تماشگرا گرافیک زیادی مصرف میکنن....ورزشگاه ارسنال و چلسی اونطوریه ولی ورزشگاههایی که صندلیاش نزدیک زمین نیس لگ ندارهنقل قول:
درود بر دوستان
میگم چجوری بازیکنامو نگه دارم تو تیم . همشون رفتن :| تیم خالی شد . هرجوری هم پیشنهاد تمدید میدم قبول نمیکنن :n27:
نقل قول:
دقیقا یکی از مشکلاته . من رو چنتا سیستم قویتر از خودم هم تست کردم با حداکثر تنظیمات لگ داره
من با سیستمی که تو تصویر مشاهده می کنید حتی با پچ گرافیکی هم لگ ندارم ! شما رو چه سیستم قوی (ای) تست کردی !؟ سخت افزار من که برای 3 سال پیشه و یه سیستم معمولی هم بحساب میاد ...نقل قول:
چرا اینقدر شور و شوق فیفا بازها تو تاپیک واسه 14 کمه امسال؟
لینک پچ گرافیک رو یکی از دوستان لطف میکنه بده تا ما هم دانلود کنیم .
ممنون.
لابد باهاشون بد تا کردی.البته زمان پیشنهاد دادن مهمه.بهترین زمان، حدود ماه مارچ هست.کلا اول فصل و نزدیکای فصل نقل و انتقالات پیشنهاد نده. داخل فصل نقل و انتقالات که به هیچ وجه.بعد، حتما پیشنهادی که مورد نظر خود بازیکن هست باید بدی. نهایتا یک سال کمتر یا بیشتر. رولشونم باید مشخص کنی که مثلا چقدر بازی بهشون میرسه.فکر کنم مشکلت از این اخری باشه.نقل قول: