اينم عكسش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اينم عكسش:نقل قول:
ظاهرش که خوبه، به نظر کارا می آد، مهم گیرندگی دستگاه است.
چه قیمتی دارد؟
سلامنقل قول:
آیا شما از برنامه VLC Player هم استفاده کردید؟ بنده هم مشکل مشابهی داشتم که با اون برنامه حل شد. بد نیست امتحانی بکنید.
ضمنا می خواستم بپرسم این برنامه BLAZEVideo HDTV که به همراه این سخت افزار گرفتید اریجینال و دست نخورده است؟ آیا تلتکست فارسی را نشان می دهد؟ اگر تلتکست را نشان می دهد و برای شما مقدور است من هم استفاده کنم.
نسخه کرک شده V6 این نرم افزار در دسترسم هست می خواستم بدونم که اگر تلتکست را بدون اشکال نمایش می دهد درخواست کنم.
برنامه VLC Player را می توانید از آدرس فروشنده که درقرار گرفته از بخش پشتیبانی دانلود کنید.کد:www.provision.ir
اگر نشد اطلاع بدید که آدرس را بدم خدمتتون.
باز هم اگر از آنجا نتوانستید دانلود کنید آدرس زیر هم هست:
کد:http://download.cnet.com/VLC-Media-Player/3000-13632_4-10267151.html
ts رو TMPG تبدیل می کنه تو همین جا بگرد آدرسشو گیر میاری
نقل قول:
هم در تهران و هم در قم تست كردم ساعت و تقويم درست نبود؛ واقعاً باعث تاسف است كه ساعت و تقويم فرستنده ها نادرست است، نشانه وقت شناسي آقايان است.
گيرندگي برايت خوب است.نقل قول:
نشانگر جلوي پنل دارد.
دكمه هاي تعويض جلوي پنل دارد.
گيرندگي ريموت برايت هيچ ايرادي ندارد از هر زاويه و فاصله دور و پشت شيشه بدون ايراد عمل مي كند.
قبل از تست دستگاه و از روی مشخصات میشه به این نقطه ضعف پی برد :نقل قول:
- هارد اکسترنال هایی رو ساپورت میکنه که خودشون اداپتور داشته باشن و نمی تونه برق اونا تامین کنه
- موقعی ضبط یک کانال نمیشه کانال دیگه رو دید
- تایم شیفت نداره
ممنون، با VLC Player اجرا شدن. اما فقط فایلهای ts که با CyberLink PowerCinema رکورد شده بودن. ویدیوهای BlazeHDTV که ps هستن پخش نشدن!نقل قول:
والا واس من داخل سی دی اوریجینال خود گیرنده بود، اما تلتکست رو فارسی نشون نمیده.
نقل قول:
تازشم تو فایل راهنمای نصب و آپدیت که تو سایت گذاشتن نوشته :
بهتر است تنها فایل مربوط به بروز رسانی در حافظه فلش موجود باشد.
لازم به ذكر است كه فرمت حافظه مورد استفاده بايد FAT32 باشد. :27:
آقا خیلی خیلی ممنون، یه کمک اساسی کردید.نقل قول:
TMPGEnc رو دانلود کردم. کارم راه افتاد اما هنوز ویدیوهای MPEG-PS رو نتونستم کانورت کنم.
برایت ساخت کجاست؟
بالاخره منم رفتم یه دستگاه گیرنده برایت خریدم.
اول که راهش انداختم درصد آنتنش 50 درصد بود و یکمی که آنتن رو دست زدم به راحتی به 85درصد رسید و تونست 21 کانل رو پیدا کنه ( البته بعضیهاش تکراری بود )
از نظر تصویر که خیلی خوب بود. دستگاه کوچیک و جموجوریه. یکی از ایراداش دفترچه راهنمای بسیار بسیار ناقصش هست که داشتن و نداشتنش زیاد فرقی نمیکنه. چون اصلا توضیح و آموزشی در اون وجود نداره!!
فیلمهام رو روی یه هارد اکسترنال بود بوسیله این دستگاه امتحان کردم. روی فیلمهای 720p زیاد مشکلی نداشت , ولی توی پخش صدای آونها کمی مشکل داره و بعضی از کدکهای صدا رو نمشناسه و در نتیجه بعضی از فیلمها رو بدون صدا پخش میکرد. ( شاید یه راهی برای پخش صدا داشته باشه که من نمیدونم )
ولی روی فیلمهای 1080p مشکل داره و خیلی از این فیلمها رو نمیتونه اصلا پخش بکنه.
در مورد زیر نویس فارسی هم مشکلی نداره و براحتی زیرنویسها رو پخش میکنه ( البته با فرمت srt )
هنوز از قسمت ضبظ برنامه اش استفاده نکردم ولی هر چی گشتم نتونستم بفهمم که چطور باید از برنامه ریزی برای ضبط استفاده کرد. یعنی اصلا چنین قسمتی رو ندیدم.البته قسمت epg هم کار نمیکرد که نمیدونم ایراد از دستگاه هست یا اینکه کلا فعلا این قسمت در ایران فعال نیست. شاید برنامه ریزی ضبظ هم در این قسمت باشه!
بعضیها در مورد داغ کردن بعضی از مدلهای گیرنده ها صحبت کردن که باید بگم این مدل همچین مشکلی نداره
کلا دستگاه خوبی هست ولی اگه کسی در مورد نحوه ضبط به صورت برنامه ریزی شده در این دستگاه توضیح بده ممنون میشم. ( یعنی اینکه چطور میشه بهش برنامه داد که سر ساعت خاصی شروع به ضبط بکنه و بعدا متوقف بشه )
راستی این تایم شیفت چیه و چه کاری میکنه و چطور کار میکنه ؟ من که نفهمیدم
با تشکر از حسن توجه جنابعالی میشه رنج قیمتش رو هم بفرمائید و با این اوصاف یعن یال سی دی سون یبنده 40 اینچ هم هستش گیرنده دیجیتال نداره خودشنقل قول:
دوستان اشاره کردن که دستگاه زیر نویس رو هم پخش م یکنه این که گفتی یعنی چه
و یه سوال دیگه من الان با دیش دارم ماهواره آسیاست رو م یگیرم آیا حالا گرفتن دیجیتالی تصاویر پیشنهاد میشه و فرقی داره یا همون روش قبلی رو ادامه بدم و هزینه مجدد نکنم
ضبط برنامه ريزي شده دارد ولي مشكل ضبط برنامه ريزي دو چيز است:نقل قول:
1 - EPG فرستنده ها فعال نيست.
2 - ساعت و تقويم فرستنده ها نادرست است.
مثلاً شما تعريف مي كني سر ساعت 12:30 تا 13:45هر روز شبكه 5 را ضبط كند ولي ساعت فرستنده غلط است. دنبال اين هستم اختلاف ساعت فرستنده و واقعي را پيدا كنم تا بتوانم سر ساعت مورد نظر ضبط كنم ولي مي ترسم هم ساعت فرستنده ها با هم يكي نباشد و هم ثابت نباشد.
دوستاني كه از ماهواره شبكها رو دارند پيشنهاد نميشه كه گيرنده ديجيتال بخرند البته فعلا
ولي اگه دنبال شبكهاي اختصاصي مثل شبكه مستند وبزودي شبكه ورزش 1 و2 هستيد ميتوانيد گيرنده ديجيتال بخريد چون اين شبكها فقط بوسيله گيرنده ديجيتال دريافت ميشوند.
والبته كيفيت درگيرنده ديجيتال خيلي بالاتر يعني بافرمت mpeg4 ميباشد ولي در ماهواره mpeg2
فرستنده ديجيتال در استان گيلان افتتاح رسمي شد.
سامانه سیگنال رسانی دیجیتالی صدا و سیمای مرکز گیلان با حضور رئیس رسانه ملی افتتاح شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راه اندازی این سامانه که 50 درصد جمعیت گیلان را با بیش از یک میلیون نفر پوشش می دهد 31 میلیاردریال هزینه شده است.
در مراسم افتتاح سامانه سیگنال رسانی دیجیتالی صدا و سیمای مرکز گیلان رئیس رسانه ملی با اشاره به اینکه گیلان سومین شبکه استانی مجهز به سامانه پخش دیجیتال است گفت: در حال حاضر جمعیت تحت پوشش این سیستم از مرز 20 درصد گذشته و در صورت تامین اعتبار لازم تا یکسال آینده نیز دیگر مراکز استانهای کشور به این سامانه پیشرفته مجهز می شوند.رییس مجمع نمایندگان گیلان در این مراسم از صدا وسیما بخاطر توجه همه جانبه به مخاطبان در سراسر کشور و راه اندازی این سامانه در استان گیلان تشکر کرد.
دکتر تامینی تقویت و گسترش سیستم های فنی صدا و سیما را نیاز روز کشور دانست و افزود: مجمع نمایندگان استان گیلان و دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درک درست این نیاز آماده هر گونه همکاری برای تامین اعتبار لازم جهت گسترش سیستم های پیشرفته فنی و سیگنال رسانی در سراسر کشور هستند.
قهرمانی استاندار گیلان هم با اشاره به نقش تاثیر گذار صدا و سیما در برقراری تعامل و همگرایی میان مردم از اختصاص بیش از 31 میلیارد ریال اعتبارات فرهنگی استان به صدا و سیمای مرکز گیلان خبر داد و گفت: این اعتبار برای تولید برنامه های مختلف نمایشی و مستند با مضامین تاریخی، مذهبی، زیست محیطی و نیز معرفی مفاخر و مشاهیر گیلان هزینه می شود.
منبع:
کد:http://pr.irib.ir/news.php?newsid=54054&newstype=1&lang=p
من كه پرو ويژن دارم مشكلي با ساعتش ندارم!ساعت درسته!نقل قول:
فكر مي كنم مشكل شما از تنظيم موقعيت جغرافياي هست كه درست تنظيم نشده!
GMTتنظيم نشده!من روي تهران گذاشتم GMTهم بروي صفر تنظيم شده به صورت خودكار!:27:
نقل قول:
ساعت دستگاه که میزونه و مشکلی نداره
وقتی دکمه اینفو رو میزنی ساعت هم اون گوشه نشون داده میشه که درستو و تنظیم هست.
پس تا وقتی که EPG راه نیوفته نمیشه ضبظ برنامه ریزی شده کرد!
عجيب است مال من كه ميزان نيست.
ولي براي ضبط برنامه ريزي نياز به EPG نيست (اگر باشد راحت تر است)
يك قسمتي دارد (فكر مي كنم داخل منوي USB باشد) كه در آن ساعت شروع و پايان و شبكه و تكرار را مي دهي تا ضبط كند.
ساخت کشور شریف چیننقل قول:
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
برای ضبط برنامه ریزی شده :نقل قول:
وارد EPG بشید ، کانال رو انتخاب کنید و دکمه قرمز رنگ روی کنترل رو فشار بدید و برنامه ریزی کنید
برای برنامه ریزی ، نیازی نیست EPG فعال باشه
برای تایم شیفت ، دکمه play/pause رو روی کنترل بزنید ، وارد حالت تایم شیفت میشه
اینکه بعضی از فیلم ها صدا ندارن ، شاید مشکل تلویزیون باشه !!
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
شما شهر رو درست انتخاب کردیدنقل قول:
در قسمت تنظیمات ، تهران رو انتخاب کنید و تنظیمات رو به حالت "اتوماتیک" تغییر دهید
لطفا یک نفر اعلام کنه آیا کسی شبکه مستند را داره؟ آیا این شبکه وبسایت داره؟
همين طور است ولي ساعت و تقويم نادرست است.نقل قول:
شما شهر رو درست انتخاب کردید
در قسمت تنظیمات ، تهران رو انتخاب کنید و تنظیمات رو به حالت "اتوماتیک" تغییر دهید
ممكن است اشكال از دستگاه باشد؟
شبكه مستند را دارم ولي از وبسايت بي خبرم.نقل قول:
نقل قول:
سلام من به دنبال یک مبدل ساده و ارزان قیمت برای تبدیل av به rf می گردم تا دوبین مدار بسته را از طریق کابل کواکسیل به قسمت انتن تی وی کارت وصل کرده و از ان تصویر بگیریم
چنین چیزی پیدا میشه؟؟
قیمتش در چه حدوده؟؟؟
پشت برايت يك خروجي به RF وجود دارد كه با كابل نمونه بالا به TV وصل مي شود؛ من موقع اتصال آن به TV متوجه شدم فقط يك LoopOut ساده نيست زيرا:
1 - اگر دستگاه خاموش باشد اصلاً خروجي ندارد.
2 - كيفيت خروجي آن بسيار بهتر از وقتي است كه آنتن را مستقيم به TV وصل مي كنيم؛ البته به خوبي خروجي HDMI يا AV نيست، شايد هم من بعد از اتصال آن بايد تنظيماتي روي دستگاه برايت مي كردم يا كانالها را دوباره روي UHF تلويزيون اسكن مي كردم كه بايد بروم بررسي كنم.
با سلام به دوستان ميخواستم بگم كدوم گيرنده ديجيتال با ال سي دي ( تايم ماشين ال جي )بهتر كار مي كنه.
راستي قيمت گيرنده جديد ايكس ويژن
گيرنده ديجيتال
770,000 ریال
اينم سايتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا برایت برای من کیفیت سیگنال رو به درصد نمیزنه ؟ موقع پیدا کردن کانالها هم نمیزنه ، کجا درصد میزنه؟
آنتن من اکتیو هانی هست
و اینکه برایت براش آپدیت اومده یا نه؟
دوستان آیا دستگاهی هست که بشه بوسیله آن ریسیور به گیرنده دیجیتال وصل بشه و بوسیله آن بشه برنامه های ریسیور هم ضبظ کرد ؟
رفقا،
این دنای چطوریاست؟ روش نوشته با آنتن مخصوص دیجیتال بهتر تصویر میگیرید، مگه آنتن دیجیتال فرق میکنه با آنتن معمولی؟
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=23727[/HTML]
[HTML]
http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=23728
[/HTML]
نقل قول:
روي كانال دو بار Info را بزن.
من توانستم گيرنده ديجيتال خود تلويزيون (LG LCD660) را راه اندازي كنم(توضيح بيشتر):نكته جالب قدرت گيرندگي آن است كه بدون آنتن تمام كانالها را گرفت؛ البته آن را به آنتن هوايي وصل كردم؛ حالا از شر دو تا ريموت در دست گرفتن و توجيه كردن بچه ها كه چطوري روي HDMI بروند خلاص شدم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450633
دستگاه برايت را به مانيتور ال سي دي PC وصل كردم كه با اين آنتن 2 هزار توماني هاي كه به شيشه مي چسبانند فقط 8 كانال را 68% گرفت(البته كيفيت شبكه هايي كه گرفته خوب است)؛ از اين آنتن بيشتر متوقع نبودم و بايد آنتن مناسبتري وصل كنم.
باریکلا به ال جی.
به نظر بهترین دی وی بی از نظر پخش بلوسنس هست و بهترین از نظر گیرندگی پروویژن، برایت هم در وسط قرار دارد.
فرستنده ديجيتال درقزوين راه اندازي شد
28 شبكه تلوزيوني البته 14 شبكه پخش از قزوين و14 شبكه سيگنال ضعيف از تهران
21 شبكه راديويي
منبع:
کد:http://digitaltviran.tk/
[B]گویا هر استانی که پخش دیجیتال در اون افتتاح میشه فقط تصویر اون کانال استانی بعلاوه 13 کانال ملی رو داره،و تصویر بقیه کانال های استانی رو نداره، درست می گم؟؟[/B]
چون الان که مال قزوین و گیلان رو که بررسی کردم دقیقا همینطوری هست که گفتم
بله درسته!
احتمالا در آينده تمام كانال هاي استاني اضافه مي شوند!
دوستان تمامی تلویزیون های سامسونگ سری 6 گیرنده دیجیتال داخلی دارند. فامیل من سری شش داشت. من براش یک برایت گرفته بودم. امروز کابل آنتن رو مستقیم به تی وی وصل کردم. با کمال تعجب دیدم در قسمت جستجوی کانال جستجوی دیجیتال هم داشت. یه راحتی 14 کانال و 11 رادیو رو گرفت. کیفیتش هم به نظرم بالاتر از دستگاه دی وی بی تی بود. تنها نقصش این است که کول دیسک به تلوزیون وصل کردم امکان ضبط تصویر درش پیدا نکردم. نمی دانم اصلا تی وی این آپشن رو نداره یا من پیدا نکردم؟
اینطور که من شنیدم. با خاموش شدن هرکانال آنالوگ می توانند 7 کانال دیجیتال به جایش جایگزین کنند. در حال حاضر کمبود فرکانس دارند.نقل قول:
من یدونه دارم که به کارم نمیاد کیفیتشم خوبه اگه خواستی پیغام خصوصی بده.نقل قول:
با سلام
دوستان با توجه به این همه صحبت بین گیرنده پروویژن با برایت کدام بهتر است از نظر امکانات
دوستان با تشک راین سوال ما رو کسی جواب نداد اینکه رنج قیمت این مدل چقدره و آیا واقعا این مدل خوبه و دیگه اینکه من باید به غیر از خرید این دستگاه دیگه چه چیزهائی برا یگرفتن تصاویر داشته باشم چون آنت هوائی ندارم آیا میشه با آنت سرخود یا از این آنت های بی خودی که جلوی پنجره میزارن بوسیله این ست باکس تصاویر رو دریافت کرد و اینکه چه طوری متوجه بشم ال سی دی سونی بنده قادر به دریافت تصاویر دیجیتالی هست یا نیست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قیمت این مدل 72000 هزار تومان برای کیفیت بهتر یک عدد کابل HDMI هم باید بگیری
در صورتی که امواج در منطقه شما خوب باشد با همون آنتن ها کار میکنید
مدل سونی خود را بگویید
این گیرنده های دیجیتال داخلی یا خارجی ، کیفیت صدا و تصویرشون از اینتلست 902 بیشتره یا در همون حده؟
ما آخر نفهمیدیم قیمت پروویژن چنده !!!نقل قول:
کجا 72 قیمت داری؟ مطمئنی یا حدودی میگی؟