help
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
1 سوال داشتم
گوشی 550k داریم که فایل layout.xml را عوض کردم
حالا اصل فایل layout را می خواهم
اگر برام بذاریید ممنون میشم
فوری فوری
help
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
1 سوال داشتم
گوشی 550k داریم که فایل layout.xml را عوض کردم
حالا اصل فایل layout را می خواهم
اگر برام بذاریید ممنون میشم
فوری فوری
منم اوایل که گوشیمو تبدیل کرده بودم میخواستم واسه همین مشکا گوشیمو به K750 برگردونم ولی بعد عادت کردم و چون زیاد با واکمن کار میکنم دیگه دوست ندارم به K750 برگردونمش.شما اگه به task Manager نیاز داری میتونی از Elf Pack استفاده کنی.نقل قول:
چیزی هم که شما میخوای امکانپذیر نیست.
نقل قول:
خیلی ممنون و متشکر از شما همکار عزیز:11:
خاموش و روشن شدن گوشی به خاطر نشناختن گوشی توسط کامپیوترهنقل قول:
فلش گوشی هم که کاری نداره (630 ثانیه کار داره)
main و FS رو ADD کن و روی دکمه Flash کلیک کن
به همین سادگی نه ترس داره نه درد
پول هم نمیخواد به کسی بدی
گوشیت هم خراب نمیشه مطمئن باش
سلام مهدی جان !!!!!!!!!!
دیروز دادم بیرون فلش کرد با همین برنامه Setool2lite یه فایلی رو add کرد بعد فلشو زد یه 10 دقیقه ای طول کشید بعد گوشی همه چیزهاش برگشت به حالت اولیه کارخونه انگار نه انگار که من همه چیشو عوض کرده بودم حتی دمو –عکس- تم –زنگ- منوها-درایورها و................به حالت اولیه برگشت نامرد 5 تومنم گرفت !!!!!!!!!!
مهدی جان میشه لطف کنی این دو تا فایلو برای مدل من که k750 cid49 هست بزاری تا من دیگه خیالم راحت بشه خواستم خودم فلش کنم اما همین آموزشی که تو سایت هستو دیدم که با فار منیجر بود وحشت ورداشت منو کلی دردسر داشت اما رفتم که یارو فلش کنه با همین برنامه فقط با add کردن یه فایلو زدن دکمه flash همه چی رو برگردوند به حالت اول کلی تعجب کردم به خدا!!!!
میشه بزاری فقط بگو این فایل هایی رو که گذاشتی آیا همه رو باید با هم add کنم؟
تو کدوم قسمت Setool2lite add کنم !
یه توضیحه مختصر بده منو یه عمر بنده ی خودت کن !
فلش با فار منیجر چه جوریه!!
ممنونم دوست عزیز!!!
فار منیجر فرق میکنه فلشش ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا محمد با فار دردسر داره فریمور هاشو ازسایت تاپ سونی بگیر و بعد با سیتولز فلش کن خیلی راحت و آب خوردن
در ضمن پچ please wait فراموش نشه چون اگه نریزی گوشیت گیر میکنه و بالا نمیاد
فلش با فار دردسر داره......:27::27:
فایل main و fs را در قسمت files: و فایل custom هم در قسمت MISC Files میزاری
فایل کاستوم باید با فرمت زیپ باشه و وقتی هم بازش می کنی فولدر بندیش باید اینتوری باشه:
tpa/preset/custom
بعد هم میزنی فلش
یه بار هم ازت میخواد باتری گوشی را دربیاری دوباره بزاری و وصل کنی بعد دیگه تا آخر گوشی را خودش فلش میکنه بعد از فلش پچ پلیز را در قسمت MISC Files میزاری و بر روی دکمه write script کلیک میکنی عین فلش کار میکنه بعد یه پیغام بهت میگه که باید no بزنی بعد دیگه گوشیت حاضر و آمادست بفرمایید بترکونیدش......:21::21:
به پیغام هایی که میده دقت کن میفهمی خودت که ازت چی می خواد.....
موفق باشی:11:
دوست عزيز يه نگاهي تو همين انجمن سوني اريكسون ميكردي اين تايپك ها رو مي ديدي تو همين صفحه اول هستن:11:نقل قول:
بيا اين تايپك هك گوشي برا كاربران مبتدي...
اينم آموزش PDF برنامه setool2lt ...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
ممنون ...
نميشه لينك مستقيم اين دو تا فايلو بذاري! كه اشتباهي دانلود نكنم !
مرسي!
سلام دوستان یه سوال فنی دارم
من هر کاری میکنم نمیتونم دبلیو810 رو به فار منیجر وصل کنم (از آخرین پلاگین هم استفاده میکنم)
لطفا" راهنمایی کنید
ببخشید اگه سوالم به تاپیک ربطی نداشت...
ممنون ...
نميشه لينك مستقيم اين دو تا فايلو بذاري! كه اشتباهي دانلود نكنم !
مرسي!
تو تايپك فريمور ها بود اگه نگاه ميكردي...:18:نقل قول:
اين تايپك...
ولي براي اينكه اشتباه نكني لينك ها رو برات گذاشتم...:11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=142555
main & fs..k750i R1CA021
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1CA021_MAIN_EU_RED49.zip
main & fs..K750_R1DB001کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.zip
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1DB001_FS_EMEA_6_RED49.rar
اينم كاستومايز...:46:کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49.rar
موفق باشيد!:40:کد:http://shimanelou.persiangig.com/Mobile/K750i_CDA102337_6_EMEA_6.zip
اتفاقا جای درستی سوالتو پرسیدینقل قول:
احتمالا فایل ssw ایراد داره یا گوشیت Cid50 هست.
یه layout.xml رو به من به ده می خواهم با setool2lit فقط بگیرم نام اپراتور را حذف کنم یعنی محتویات layout طوری باشه که نام اپراوتر را حذف کنه و تغییر دیگری نده
با layout.xml نميدونم بشه يا نشه ولي با elf ميتوني حذف كني...نقل قول:
برو به اين تايپك:46:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=197165
دستت درد نکنه ولی من به 02 فرمویر را کردم گوشیم دیگه روشن نشد
به 01 برگردوندم
ولی با layaout میشه بچه ها کردند
این فایل ریست رو بزارتو قسمت ریاستور فایل ستول فلش رو بزن گوشیت روشن میشه
کد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره گوشی ماهم قفل کرد......:41::19::19:
ما یه غلطی کردیم که واقعا روم نمیشه بگم چیکار کردم:43: فقط در همین حد که مطمئنم درجا gdfs را پروند....:9:
بعد رفتم این فایل gdfs را برای کا750 گرفتم و ریختم تو گوشی درست شد ولی الان که میخوام گوشی را فلش کنم همه اش روی please wait گیر میکنه پچ را هم نصب میکنم ولی باز هم گیر میکنه.....:37::37::45:
من از گوشیم بک آپ نداشتم.....:44::44:
نکنه فایل gdfs خودشو بخواد هاااااااا.....:18::18:
خلاصه اگه کسی همچین تجربه ای داره بگه تا ما هم ازش استفاده کنیم الان هم گوشیم همونطوری گیر کرده افتاده اونور.....
خیلی ممنون و متشکر
ولی واقعا چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25::25:
منم یکبار اشتباه کدم و یک Gdfs خام روی گوشی ریختم وقتی دکمه پاور رو میزدم فقط یک لحظه صفحه سفید میشد و دوباره گوشی خاموش میشد.بردم بیرون برام درست کنند یارو بلد نبود هی فلش میکرد ولی رو Plz Wait میموند. آخر سر خودم رفتم بهش یاد دادم GDFS بریزه روی گوشی.نقل قول:
شما گوشیتو بر بیرون بگو برات GDFS بریزند.اگر جواب نداد بگو GDFS با فرمت ssw بریزند.یاد باشه حتما با باکس بریزی.
آقا خیلی ممنونمنقل قول:
منم یه جریانی تعریف کنم::21::21:
خیلی وقت پیش ها که بلد نبودم خودم فلش کنم بردم پاساژ علائدین تا برام فریمور r1ca021 را بریزن ولی شاید باورت نشه نصف بیشترشون نمیدونستند فریمور چی هست کد ستاره و چپ و راست رو میزدم بهشون نشون میدادند در جوابم هم میگفتن:
ما همونی که باکس میریزه داریم غیر اون نداریم:47::47:
ولی از حق نگزریم بعضی ها هم واقعا حالیشون بود ............:31::31:
پس بنابراین دوباره باید بریم پاساژ علائدین الان هم که بستن پس باید صبر کنم تا دوشنبه......:27::27:
بازم ممنون از پاسختون:20:
مرسی از اینکه جواب دادینقل قول:
حالا شما که زحمت کشیدی لینک اون فایل رو هم بزار دیگه دی:
من فقط میخوام حافظه اس ام اس رو افزایش بدم
و یه سوال دیگه: فرقی با دبلیو800 نداره که؟
چون مال خودم دبلیو 800 هست و همه جور بلا سرش اوردم....
با سلام .
از دوستان تا بحال کسی که حجم اس ام اس هاش رو زیاد کرده با مشکلی خاصی ( مخصوصا هنگام بلوتوس ) مواجه نشده اید ؟
در ضمن برای اینکار به جای اون فایل pref_store پچ هم موجود است ؟
من حجم اس ام اس هامو زياد كردم با هيچ مشكلي هنگام بلوتوث بر نخوردم {مگه هنگام بلوتوث كردن گوشي شما چي ميشه....}:18:نقل قول:
پچ نه موجود نيست برا اون فايل!!!!:11:
موفق باشيد!:40:
واسه من که مشکلی نداشت. یکبار تعدادشون از 1000 تا هم بیشتر شد فقط یک مدار موقع باز کردن sms ها گوشی کند میشد.نقل قول:
فایل شما رو ندارم وگرنه برات آپلود میکردم.یک سرچ کن پیدا میکنی.(Far manager sefp full plugins) حجم sms گوشی W810 هم زیاد نمیشه.دستکاریش نکن.نقل قول:
نقل قول:
من حجم اس ام اس هامو زياد كردم با هيچ مشكلي هنگام بلوتوث بر نخوردم {مگه هنگام بلوتوث كردن گوشي شما چي ميشه....}
پچ نه موجود نيست برا اون فايل!!!!
ممنون پس این کار را انجام میدهم .نقل قول:
واسه من که مشکلی نداشت. یکبار تعدادشون از 1000 تا هم بیشتر شد فقط یک مدار موقع باز کردن sms ها گوشی کند میشد.
آقا آموزش کار با Setool همون صفحه اول هست ؟؟؟؟؟؟
من اون 3 تا فولدر که گفته شده ایجاد کردم تو گوشیم حتی یکی از اون فایلها رو هم ریختم. حالا موندم با setool اون 2 تا رو چطوری بریزم .
فقط میخوام یه ساعت بذارم بغل باطری!!! چی کار باید انجام بدم؟؟؟وشیم هم K750 هست. ممنون.
سلام
اگه لطف کنید و یکی از دوستان که کا750 سالار را دارد این فایل gdfs گوشیش را برای ما آپ کنه تا بلکه این سالار بهوش بیاد و بیدار شه الان یه 3 روزی میشه که تو کماست :10:
ممنون میشم اگه لطف کنید:46:
آخه بدبختی محله ما کسی نیست تا بدم با باکس برام بهوشش بیارن هر چند فکر نکنم اینجا ها باکس داشته باشن علائدین هم که فکر کنم تا 7 یا 8 بسته باشه واسه همین گفتم خودم یه چند بار دیگه شوک الکتریکی بدم با درجه بالا شاید از کما در آمد:27::27:
قربان همگی:31:
راستی یادم رفت بگم من هم وقتی پیامک های گوشیم رو زیاد کردم حدودا 700تا میشد قاطی کرده بود وقتی از اینباکس میرفتی بیرون و دوباره میامدی تو چند تا از پیامک ها را میزد فرستنده ناشناس و منم مجبور میشدم پاکش کنم واقعا چراااااا..........:13 ::13:
اونوقت چطوری 1000 تا را قاطی نکرده بابا دمش گرم مگه فریمورت چیه؟؟؟؟:18::18:
عزیزم اول باید پچ elf رو با سیتول بریزی. بعدم پچ lib مخصوص گوشی رو بریزی . کلا آموزشش تو کلوپ "آموزش راه اندازی پچ elfpack " هستنقل قول:
مال گوشی خودمه و 2 تا هست یکی مال قبل که k750 بود و یکی مال حالا که w800 هستنقل قول:
همین الان آپ کردمکد:http://rapidshare.com/files/101966919/GDFS.rar.html
ها ایکه الان ای میگه یهنی چه؟؟؟؟؟؟
آقا دمت گرم ولی یه اما
این ارور ها چیه از GDFS میده دقت کن به لوگ:
نقل قول:
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.10
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and buy FULL.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35437701006921 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
IMEI MISMATCH ! GDFS IMEI:35655200886854
Model:K750i
MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL
MAPP CXC version: R1CA021
Language Package:
CDA article: CDA102338/58
CDA version: R6A
Default article:
Default version:
Operator: 000-00
USERCODE:0000
RESTORATION FILE PRESENT FOR DETECTED FIRMWARE
Elapsed:5 secs.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35437701006921 CERT:RED
LDR:051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
FOUND: R1CA021_CXC125952_EU_1_CL
Restore from:R1CA021_CXC125952_EU_1_CL
CSloader version:
COMPACT_SEMC_FS_LOADER_SETOOL2 LITE
loader startup: executed
loader GDFS startup: executed
Will write GDFS now.
will write 1131 variables
gdfsWrite err:11,block:1,unit:3CA
gdfsWrite err:11,block:2,unit:CF0
gdfsWrite err:11,block:3,unit:1389
gdfsWrite err:11,block:4,unit:1B68
gdfsWrite err:11,block:6,unit:2723
done
Phone detached
Elapsed:88 secs.
اقا کامیار یه نگاه به این تایپیک بندازی یه نفر همین مشکل شمارو داره فکر کنم اونجا به جوابتون برسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه
این فایلهایی که برای فلش از طریق کابل به کار میرن میشه از همون ها برای فلش از طریق باکس استفاده کرد؟
و اصولا از چه فایلهایی با چه فرمتی برای باکس استفاده میشه؟
با تشکر
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه این کار رو نکن. فقط باید از GDFS گوشی خودت استفاده کنی.نقل قول:
GDFS خام هم باید با باکس ریخته بشه.اگر هم خودت بریزی باید با باکس برات آنلاکش کنند.
در مورد sms هم حق با تو هست واسه منم وقتی نزدیک 1000 تا شده بود بعضی وقتها با مشکل تو مواجه میشدم که با خالی کردن حافظه داخلی گوشی تا یک مدت مشکلم حل میشد.ولی الان دیگه اکثرشونو پاک کردم و چون تو حافظه داخلی گوشی پر از Elf و بعضا آیکنهای gfx هست دیگه نمیزارم تعداد sms هام زیاد بشه که به مشکل بخورم.
فایلهای باکس فرق میکنند.مثلا فایلهای با پسوند Cry برای باکس Setool هستند.نقل قول:
همچنین فایلهای با پسوند DVT برای برنامه Davinci Client هستند که پولی هست.
فالیهای برنامه Seking هم با پسوند Bin هستند ولی فقط توسط همین برنامه روی گوشی فلش میشند.
فایلهای Fbn و Mbn فایلهای آزاد هستند که بوسیله اکثر برنامه ها روی گوشی فلش میشند.البته نمیدونم میشه اینها رو با باکس روی گوشی فلش کرد یا نه ولی فکر کنم شدنی باشه.
چشم چشم حتما اطاعت می شود
حالا از کجا باید یه باکس گیر بیارم آخه
خسته شدم از بس بدون گوشی موندم
آقا گوشي من w800 هستش از نوع db2010 اما color اون رو brown معرفي ميكنه و خود برنامه ميگه كه فقط color =red رو قبول ميكنه حالا من چي كار بايد بكنم ميشه كاري كرد خيلي احتياج دارم ممنون ميشم
شما می تونید بدهید با باکس براتون قرمز کنندنقل قول:
آقا گوشي من w800 هستش از نوع db2010 اما color اون رو brown معرفي ميكنه و خود برنامه ميگه كه فقط color =red رو قبول ميكنه حالا من چي كار بايد بكنم ميشه كاري كرد خيلي احتياج دارم ممنون ميشم
یا از فار استفاده کنید
یه 300-150 تومن بدهید یکی بخرید دی:نقل قول:
چشم چشم حتما اطاعت می شود
حالا از کجا باید یه باکس گیر بیارم آخه
خسته شدم از بس بدون گوشی موندم
آقا منظورتون از far كدوم برنامه است چجوري ميشه اين كارو كرد
ممنون ميشم:11:
تو پست اول همين تايپك نگاه ميكردي درباره همين برنامه توضيح داده شده...نقل قول:
اينجا...:46:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=57757
من چند وقتی هست با گوشیم ور نمی رم یعنی پچ و فلش از این کار ها نمی کنم سالم بود ولی حالا هی ریست میشه مشکل از کجاست؟
یعنی تا روشن میشه 2باره ریست میده کلافم کرده
حافضه داخلی گوشیت رو خالی کن