نقل قول:
از Menu ------>Picture Advance--------> Set Up Advance isfccc ON
بعد Setting------> R_gain,G_gain,B_gain,rgb cutoff,GAMMA
و اگر هم isfccc رو Off کنید تنظیمات GAMMA و Picture advance حذف میشه .
Printable View
نقل قول:
از Menu ------>Picture Advance--------> Set Up Advance isfccc ON
بعد Setting------> R_gain,G_gain,B_gain,rgb cutoff,GAMMA
و اگر هم isfccc رو Off کنید تنظیمات GAMMA و Picture advance حذف میشه .
p30worldiran عزیز نتونستم.یعنی فایلو دانلود کردم ریختم رو مموری وبعد از منوی تلوزیون رفتم قسمت ممورری .3 تا گزینه ویدیو و موزیک و عکس میاد که فایل دانلود شده تو هیچکدام نیست.خواهش میکنم با ذکر جزییات راهنمایی کنید .جناب poonel و alucard عزیز خواهش میکنم شما هم کمک کنید.نقل قول:
نقل قول:
معلومه دوست عزیز که که با ملاحظه و 100 البته استفاده از Screen Saver مشکلی پیش نخواهد آمد .
سلام pgu83
دوست عزیز لطف می کنی آدرس تو شیراز رو که st30 رو با این قیمت میده پ خ کنی ممنون میشم.آیا قیمت V20 & VT20 رو داری تو شیراز؟
ممنون
وقتی یه چیزی میخواد fact بشه آدم به نظر همه نگا میکنه وقتی از 100 تا سایت 95 تا شون که گردن کلفت تر و تکنیکی تر از این سایت هم ریویو مینویسن نظر برعکس این سایت دارن دیگه آدم خودش قضاوت میکنه البته نتیجه گیری با خود آدمه میتونه نظر همه مردم دنیارم قبول نداشته باشه...
فیلارو باید بریزی روی root یعنی اول فلشو فرمت کن هیچی روش نریز بعد فایلارو بریز زتوی همون اولین دایرکتوری فلش
با سلامنقل قول:
ابتدا در یکی از درایور های کامپیوتر خود فولدری با نام Temp ایجاد کنید سپس فایل دانلودی مربوط به آپدیت نسخه نرم افزاری تلویزیون را که قبلا دریافت کرده اید را از حالت فشرده خارج کرده و فایل SDDL.SEC را درون فولدری که ایجاد کرده بودید قرار داده و سپس فولدر مربوطه در SD Memory Card خود کپی کنید. حال اس دی مموری کارت خود را درون وردوی مربوطه قرار داده و سپس تلویزیون خود را روشن کنید و سپس مراحل آپدیت را که توضیحات کامل آن به صورت تصویری در لینک زیر قرار داده شده است را انجام دهید :
توجه : اگر باز هم انجام عملیات آپدیت صورت نگرفت فایل SDDL.SEC را در روت اصلی SD مموری خود که قبلا آن را فرمت کرده اید قرار داده و دوباره آزمایش کنید اگر باز هم با مشکل مواجه شدید به احتمال فراوان باید SD کارت خود را تغییر دهید.
کد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/step3_asia_oc.html
یک نکته هم قابل توجه دوستایی که منتظر پائین اومدن قیمت تی وی هستند دلار امروز تو بازار آزاد 1340 تومان بود و در حال افزایش قیمت... تا 1500 تومن که مثل آب خوردن میرسه منتظر انفجار قیمتها باشید.
طبق اون چیزایی که تو روزنامه ها خوندمه خیلی از کالاهای خارجی بخصوص کره ای با دلار خریداری نمیشه.نقل قول:
بخاطر تحریم هایی که رو ایران هست و ممنوعیت تجارت بالای 20 میلیون دلار با ایران، بطور مثال شرکت های کره ای فعال تو ایران کالاهاشون رو به پول خودشون به ما می فروشن تا تحریم ها رو دور بزنند.
این قضیه هم ابداع خودشونه، نه ما.
چون فروش تو بازار ایران برای کره ای ها خیلی پرسود بوده این روش رو ابداع کرده اند.
این نوع معامله رو در مورد کالاهای ژاپنی مطمئن نیستم اما در مورد کره ایها مطمئن باشید همینه که عرض کردم.
بیشتر کالاها از دبی می آید وبا درهم خرید می شود. هفته پیش درهم 352 تومان بود وحالا به 365 تومان رسیده . حال اگر یک VT30 به مبلغ 7000 درهم خریده میشد طی یک هفته 91000 تومان گران شده است. کرایه هم به همین نسبت بالا وی رود.
بابت زحمتی که کشیدی ممنونم عزیز.نقل قول:
اما داخل تنظیمات ST30 همچین Set Up Advance isfccc گزینه ای وجود نداره. تنظیمات گاما و وایت بالانس فقط تو مد PC قابل رویت و تغییر هستند.
نقل قول:
خواهش میکنم .
مگه میشه نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
پس واقعا St30 خسته نباشه .
سلام.
اوون دوستانی که V20R دارن لطف کنن بگن ورژن نرم افزارشون چنده ؟
برای من :
7203-10300
omid1351
سلام دوست عزیز لطف میکنی اگه آدرس و شماره تلفن فروشگاه رو تو (ب ا ن ه ) برام پ خ کنی
ممنون
نقل قول:نقل قول:
isfccc سیستم تنظیمات پیشرفته تصویره که ST30 نداره. از پاناسونیک امسال فقط این مدلها همچین قابلیتی را دارند.
کد:VT30 GT30 DT30 G30
سلام
دوستان تو قسمت تنظیمات پیشرفته این پنل گزینه های خیلی زیادی وجود داره که هر کدوم را که هایلایت می کنی توضیحات مربوط به اون تنظیم را در قسمت پایین پنل مینوسه، ولی در مورد تنظیمات گاما هیچ توضیحی نداره ! اتفاقا این آپشن گاما تغییرات اساسی هم تو کیفیت و روشنایی تصویر پنل ایجاد میکنه ! از دوستان کسی در مورد این تنظیم اطلاعی داره ؟ ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدید.( منوی گاما شامل یک سری عدد تو بازه 1.8 تا 2.6 و یک گزینه هم به اسم S CURVE داره ) در ضمن قسمت تنظیمات پیشرفته تصویر که شامل منو گاما هم میشه بعد از فعال کردن گزینه isfccc در قسمت تنظیمات کلی پنل ظاهر میشه و به صورت دیفالت غیرفعاله.
سپاس
دوستان سلام.از همتون ممنونم.ورژن 5606 نصب شد .ولی از قابلیتهای اون تقریبا چیزی نمیدونم.راهنمایی میکنید؟
مقدار استاندارد گاما 2.2 هستش . یعنی اگه tv دقیق باشه مقادیر grayscale در این حالت به درستی دیده میشن . بعضی tv ها به دلایل نرم افزاری مشگل گاما دارند و شاید روی مقادیر غیر از 2.2 دقیق تر باشند
گاما مقدار نور صحنه است اگر گاما دقیق باشد مقدار نور آن صحنه در حال نمایش تنظیم میشود یعنی صحنه نه اٌور برایت میشود نه اٌور دارک که باعث کم شدن جزئیات یا grayscale هم میشود گامای 2.2 یک گامای مناسب برای بیشتر تی وی ها هست ولی مقدار واقعی آن باید اندازه گیری شود مثلا بعضی تی وی ها روی گامای 1.6 گامای دقیقتر دارند تا 2.2 که دلیل آن همانطور که این دوست بالایی فرمودند مشکل نرم افزاری است 'گامای s.curve هم منحنی گاما را به شکل حرف S لاتین ترسیم میکند و کنتراست را بالا جلوه میدهد که در خاطرم نیست ولی در یکی از پستهای این انجمن جناب alucard در مورد انها توضیح کاملی داده بودند.نقل قول:
دوستانی که آپگرید کرده اند بعد از آپگرید چه چیزهایی به پنل اضافه شده است؟
علی الظاهر چیزی اظافه نشده.
تو خود سایتش که درباره ورژن 5.606 گفته:نقل قول:
حالا ببینید VIERA Connect چه مزیتی نسبت به VIERA CAST داره.کد:VIERA CAST service has been upgraded to VIERA Connect
کد:Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
البته این کالیبره برای دین فیلم hd تو اتاق تاریکه همه جا کاربرد نداره.
دوستان از vt30 که بعضی جاها گفته شده 42"و 47" ساخت تایلنده خبری ندارید؟ صحت داره؟
نمایندگی پاناسونیک سه راه طالقانی:
قیمت 50 اینچی st30
2280000
42 اینچ st30
1860000
50vt20 بود
3260000
ولی تصویر 50st30 یه پرده بهتر از vt20 بود قیمتشم کمتر بود نور فروشگاه کم بود تصویری که توش مشکی زیاد باشه نشون نداد که ببینم مشکی کدوم بهتره ولی st30 تصویرش یه مقداری براقتر و شارپتر بود.
سلام همشهری:10:نقل قول:
هنوز تایلندی نیومده. سایزش 42 ، 50 ، 65 هست. 47 نداره.
ببخشید مگه 55 و 65 کجایی هستند؟ کدوم بهترهنقل قول:
درودبرشمانقل قول:
خوش آمدید
سلام من یه مقدار راهنمایی در مورد بلوری پلیر panasonic bdt-310 میخواستم اگه میشه کمک کنید راستشو بخواید
یه تاپیکم مخصوصش درست کردم ولی کسی کمک نمیکنه اگه میتونین تو این تاپیک کمک کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=526462
صحنه را دیدم... رفتم نمایندگی پانا st30 داشت 42 میگفت 1850 - vt20 50 هم 3100 میگفت. ولی 3d st30فعال نبود و رو مد 2d بود. فکرکنم کیفیت 3dش از vt20 پایینتر باشه! چون 3d vt20 فعال بود و عینک داد که باش تصویر ببینم که خوب بود.
55 اینجا نمیاد. مخصوص آمریکاست.نقل قول:
VT30 هایی که تو دبی هستن ژاپنی اند. اینجا هم که تعداد محدود آوردن گویا ژاپنی اند.
انتخاب 55 یا 65 به سلیقه و اندازه اتاق و مهمتر از همه به پول تو جیبتون بستگی داره.
درودبرشما استادگرامینقل قول:
مخلص بچه های بندر:10:
دوستان برای وصل کردن لپتاپ به این تی وی و پخش تصاویر 3D چه نوع کابل HDMI استفاده میکنید؟
آیا ورژن 1.4 بهش میخوره؟
به دادم برسید کسی شماره ای از شیراز یا بندر گناوه نداره که فروشنده vt30باشه خواهش میکنم کسی اگه داره بهم پیام بده
نقل قول:
نه دوست عزیز ، تا این لحظه تماما ژاپن اصلن و برای نافه ژاپنن .
مثل Vt20 که اوونم برای نافه ژاپنه .
پس با خیال راحت میتونی خرید کنیو از جنس اصل لذت ببری ، چیزی که مدتهاست برای اکثر مردم آرزو شده .
نقل قول:
اتفاقا منم هرجا رفتم که 3d ی St30 رو ببینم همه جا یه گیری داشت . یکی میگفت کابلش وصل نیست !!! یکی میگفت عینکش دمه دست نیست !!! یکی دیگه میگفت عینکاش هنوز توو Pack ه و بازش نکردیم !!!!! و نهایتا همشون میگن کیفیتش عین Vt20 میمونه .......حالا بیا 3Dی Vt20 رو ببین چقدر خوبههههههههه مثل همن!!!!!!!!!!!!!!!!
جدا از صحبت های فروشنده ها اکثر فروم های معتبر خارجی هم سه بعدی مدل های gt30 , vt30 , st30 رو در یک سطح می دونن البته بعضی ها هم برتری خیلی کمی به vt30 میدن که به نظر می رسه جنبه روانی و تبلیغاتی داره و چون vt30 سری high end هست این مساله عنوان می شه
در کل پاناسونیک در زمینه سه بعدی و عمق زیاد تصاویر و کراس تاک بسیار کم نسبت به سازنده های دیگه معروف هست و از این بابت جای نگرانی نیست