با 7 دقیقه، یه فصل کریر 1 سال طول میکشه.نقل قول:
Printable View
با 7 دقیقه، یه فصل کریر 1 سال طول میکشه.نقل قول:
اقا یکیم جوابه ما رو بده ورژن انگلیسیشو
پیدا کردم اما پسورد میخواد ندارم اسم برنامهFifa 08-13 Manager Money ----
اونکه آره ولی گاهی اوقات بازی از دستت در میره دو تا پشت سرهم میخوری اعصابت خورد میشهنقل قول:
7 دقیقه که سهله من 10 مین بازی میکنم و لذت می برم
فکر میکنم fifa13 یه گام بزرگ تو این مورد برداشته چون حتی با بازی 10 دقیقه ای هم نمیتونم بگم بازی تکراری میشه
در مورد first touch فکر میکنم هم مهارت بازیکن مهمه هم گیمرنقل قول:
چون اگه توپ با سرعت بیاد یا قبل اومدن توپ جهت رو گرفته باشی دیگه هر بازیکنی باشه توپ از پاش جدا میشه
اتفاقا همین امروز به خاطر first touch ضعیف دروازه بان cpu یه دروازه خالی گیرم اومد
نقل قول:
اتفاقا اينطوري درسته..مسخره بود واقعا..من تيمم. ششم شد(يه نتيجه كاملا معمولي)اما ٦ تا باشكاه تو فصل اول مربيگري بهم بيشنهاد ميدادن...(تو فيفا ١٢)...الان با اين مكانيسزم كمي منطقي تره..اما اين يه شبيه سازي مربيگري نيست..كه اگربود مثلا يه مربي تازه كار منطقا بايد با يه تيم كاملا گمنام شروع كنه تا برسه به سطح بالانر برسه..خوب ميشد اگه مربي تيم رو با ستاره يا با نوشته ايي خاص زيرش reputation ميدادن...كه البته فيفا ١٣ هدفش شبيه سازي مربيگري نييييست.
خب اخه وقتی مربی چلسی هستیو همه جاما رو بردی، مگه میشه سال بعد فقط نیوکسل بهت پیشنهاد بده؟ این همه تیمای قوی که فصل قبل خوب نتیجه نگرفتن باید دنبال مربی جدید باشن دیگه.
آقا منم همچین چیزی رو تجربه کردم ؛ آخر فصل مشکل رفتن به یک تیم دیگه وجود داره و چون رندوم هست ممکنه
یک بار 4-5 تا تیم بهت پیشنهاد بدن یا اصلا هیچ پیشنهادی نداشته باشی!
آقا کسی جواب مارو نمیده ؟ سوالم ساده بودااا بابا این همه فیفابازحرفه ای داریم اینجا...آقا بهزاد آقا کامیار و... یکی جواب منو بده لطفا :blush:نقل قول:
نقل قول:
خب نكته همينه.....شما با تيمت قرار داد دلري..واسه همين باشگاه هايي كه كتقاضي ان كم ميشن يا بايد مبلغ به اصطلاح clause fee شما رو برداخت كنند(همون رضايت نامه ما ايراني ها:)))كه شما از باشگات ازاد بشي..بعد شما تو اولين فصل مثلا ميري مربي جلسي ميشي..خب اين خودش درست نيست.
سلام....
فیفا 13 ایکس باکس LT3 میخواد؟
خب چرا تا ابد با چلسی قرارداد دارم و تموم نمیشه؟ گزینه ای هم برای استعفا از شغل باشگاهی نیست. اینجوری نمیشه که.نقل قول:
شک داشتم رو این قضیه اما حالا که دوستان گفتن یقین پیدا کردمنقل قول:
نیمار رو آورده بودم تو تیمم بازی های اول شاید ده تا بازی اول بیشتر پاسهام تو حمله ختم میشد به نیمار و راحت دریبل میزدم اما بعد دیدم خیلی یارگیری شدیدی با نیمار میشه.رو آوردم به سانتر بعد چندتا بازی تقریباً میشه گفت سخت می تونستم سانتر کنم
بله.... الان تمام بازی های جدید LT3 میخوادنقل قول:
یکی پیدا نشد جواب سوال من رو بده ؟! ملیت بازیکنها رو برای دعوت به تیم ملی چطوری میشه تغییر داد ؟ منظور سایت پردیس از این جمله این بوده که باید رفت تو EDIT ? یا گزینه ای داره تو Career مد ؟
روی PC بازی میکنید این همه حرص کرش میخورید ؟! :sq_7:
خب روی کنسول بازی کردن همین مزیت هارو داره دیگه خیلی راحت صفا میکنه آدم !
راستی به هیچ کدوم از این باگهایی که گفتید چرا من برنخوردم ؟!؟!؟!
CPU هم که اصلا مال این حرفها نیست بخواد خفن باشه ! من یکی با اینکه از PES متنفرم و به نظرم یک جک به تمام معناست در برابر فیفا اما خب دارم کم کم میرم PES بخرم بس که فیفا تکراری شد تو این مدتی که اومد همش بازی کردم ! آنلاین هم نمیدونم چطور میشه بازی کرد فکر کنم با ایکس باکس دنگ و فنگ GOLD CARD اینا داره درسته !؟!؟؟!؟!؟!!!
با نوارا تو دسته B ایتالیا رو Legendary رو تایم 4 دقیقه خیلی راحت 16 برد پشت سر هم آوردم دیگه دیدم اینطوری نمیشه بیخیال شدم !
نمیدونم چرا با CPU انقدر مشکل دارید ؟ خیلی مشخص بازی میکنه که !!
شایدم من از فیفا 09 همش دارم بازی میکنم قلقش دستم اومده .... نمیدونم
دوستان ، کیا اینجوری هستن ؟ :دی
محتوای مخفی: /
این همه توی 12 کریر رو امتحان کردیم و 13 هم رفتیم تنها نتیجه ای که خداییش گرفتم این بوده که کریر و cpu توی فیفا به هیچ وجه در حد همچین بازی ای نیست و هر سال همون افتضاح پارسالی . دلمون حتی نمیتونه به مود پلیرش خوش باشه . چون اون کلا از دم مرخصه . فقط میشه گفت تمام بزرگی فیفا به انلاینشه و بس . لذتی که تو انلاین میبریم به هیچ وجه در حد cpu نیست . من پارسال تا اولین انلاینم رو زدم دیگه دور کریر 12 رو خط کشیدم و طرفش نرفتم . اما امسال از مجبوری ....
اه چه وضع گرونیه اخه . ملت نون شب ندارن بخورن اونوقت یه بازی میشه 100000 تومن . باباهه میخواد پول بده واسه ازمونهای ثبت نام ازمونهای قبل کنکور . موندم خرج فیفا کنم و یا درسمو بخونم . اخه اخیرا دارم فکر میکنم بدون اینا توی کنکور هم میتونم قبول شم .
اینجور ادما باهاشون بازی نکنی بهتره . اما لذتش بیشتره وقتی طرف رو به گل میبندی . اخ که در اوردن حرس لذتی داره که هیچ وقت فراموش نمیشه . البته این پسرخاله ما وقتی گل میخوره اصلا عین خیالش هم نیست . همچین خونسرد رفتار میکنه . من باز از خونسردی اون حرص میخورم که چرا حرص نمیخوره .نقل قول:
پولاتو خرج فیفا نکن اما تو این دوره زمونه درس رو ادامه دادن کار اشتباهیه به شدت !نقل قول:
میخوای ارشد بگیری که چی بشه ؟ واصه استخدام ! الان لیسانس و فوق لیسانس در یک حد هستن !
مگه اینکه ارشد میخوای بگیری برای اینکه دکنرا بخونی که اونم بازم بی فایدس اگه فکر پول در آوردنی
وضعیت خدمتتو مشخص کن و بچسب به یک کار
الا ماشاالله آدم دور و برم هست با تحصیلات بالا که پای حرفشون میشینی میگن اگه برگردیم به عقب تا اینجایی که الان هستیم درس نمیخونیم
نمونش پسر دایی خودم که دکترای مکانیک از امیر کبیر داره
و ...
اینارو به علی هم میگم اما کو گوش شنوا :sq_2:
سلام بچه ها
یه سوال دارم خواهشا جواب بدین.
الان با اون برنامه ای که گذاشتین و اون عکس راهنما تونستم شوک راست رو فعال کنم. فقط برای زدن تکنیک باید اول کلید pace control رو گرفت بعد با شوک راست تکنیک زد می خواستم بدونم راهی نیست که مستقیم با شوک راست تکنیک زد؟ ؟؟؟
آره حتما باید Pace Control رو نگه داری که بره توی حالت تکنیکنقل قول:
خب یعنی هیچ راهی نداره بدون گرفتنش تکنیک زد؟ اینجوری خیلی سختهنقل قول:
نه راهی نیستنقل قول:
اگه اینجوری میشد اون کارایی که با آنالوگ راست بدونه گرفتن Pace Control میشه انجام داد رو چیکار کنن ؟ درهم برهم میشد
نه سخت نیست نیاز به تمرین داره تا عادت کنی
برو 4 تا کلیپ ببین تو یوتیوب ببین چیکار میکنن با این تکنیکا !
این همه پول واسه فیفا نده، اما تو حلقوم اون قلمچی و گزینه دو حروم خور هم نریز. خیلی بی شرفن. به عنوان کسی که یک سال ازمونای بی ارزش قلمچیو داد و به هیچ جا هم نرسید میگم. درسم زیاد نخون. اگه میتونی از بعد از عید شروع کن روزی 2 یا نهایتا 3 ساعت مفید بخون، چیز اضافی هم نمی خواد بخونی همون جزوه معلم کافیه، البته تست زیاد بزن(منظورم از جاهای مختلفه، نه اینکه بر فرض درس 9 دینی رو از 3 تا کتاب تست بزنی)نقل قول:
من خودم دو هفته بیشتر نخوندم، اونم فقط کنکورای قبلی رو زدم، اخرم 16 هزار شدم، هیجا هم قبول نشدم. انتخاب رشته هم تخیلی نزدم، اما انقدر سهمیه کوفت و زهر مار داره که رفیقم با 4 هزار قم قبول شد. به هر حال مهمترین نکته اینه که بتونی هرچی بلدیو رو برگه بیاری، پس سر کنکور اصلا استرس نداشته باش(عین من که حتی در حد 0 درصد هم استرس نداشتم وگرنه 200 هزارم نمیشدم) و به هر روشی که خودت صلاح میدونی عمل کن، نه به روش مشاورای حروم خور.
دوستان ببخشید که خیلی اسپم بود، ولی خواستم یه نفرم که شده رو نجات داده باشم.
ای بابا همینا رو از هم اول گقتی که الان باید بشینی فیفا بازی کنی و صد البته رتبه هم بیاری توی مسابقات . تازه ببین صد رحمت به علی . خود علی دوستایی داره که از اون بدترن .نقل قول:
راستی بچه ها یه روش همین الان توی یه سایتی (نمیدونم fifa addiction بود یا نه) خوندم راجع به دفاع که خیلی کمکم کرد . نوشته بود اگه خیلی خدای فیفا نیستین کلا به هیچ وجه از standing tackle استفاده نکنین توی بازی که اگه یدونه تکل اشتب بخوره به ... میرین .
یه بازی داشتم میکردم نیمه اول تموم شد که 3-2 عقب بودم و کلا عوضی ها دروازه رو به توپ بسته بودن توی نیمه اول . گفتم نیمه دوم رو بزار همونجور که گفته دفاع کنم . تاکتیک رو گذاشتم رو ضد حمله . وای که چه دفاعی شده بود . خیلی وقت بود اینجوری ملس دفاع نکرده بودم . هیچی دیگه همین بود که بازی رو 6-3 بردم . البته باید توی بازی های دیگه هم تست کنم .
داداش در مورد این تاکتیکا توضیح میدی؟؟؟نقل قول:
مثلا رو کنسول ایکس،وقتی جهتای D-pad رو فشار میدی اون پایین تصویر یه تولبار میاد که سه حالت مختلف حمله،بالانس و دفاع داره...اینا کاربردی تو ارنج تیم داره؟؟
یا باید تنظیات خاصی رو تو تیم منیجمنت انجام داد؟
دمت گرم....
سلام.... اینایی که شما اشاره کردین بله تاثیر داره ..... مثلا وقتی عقب هستین اگه بزارین رو حمله ، همه بازیکنا میان کمک مهاجما و البته پرس رو هم میارن تو زمین حریف و کار واسه حریف سخت میشه ولی امکان داره با یه ضد حمله تیر خلاص رو بخوری !!! واسه استراتژی هم جهت بالای پد رو فشار بده یه لیست 4 تایی میاد که البته باید از قسمت ترکیبات تیم واسش تنظیم کنی !!!نقل قول:
سلام. من این بازی رو قبلا با کیبورد بازی می کردم، چند روزیه که دارم با دسته بازی می کنم، خیلی سخت امه. ولی کم کم دارم راه می افتم. به یه مشکلی برخوردم اینکه شوک سمت راست دریبل نمی کنه و فقط تو چهار جهت اصلی (یعنی دقیقا بالا پایین چپ راست) شوت و پاس و سانتر می کنه. شوک سمت چپ هم حرکت بازیکنان هست که مشکلی نداره. رفتم توی تنظیمات جای این دو رو عوض کردم، شوک سم راست کلا از کار افتاد و مجبور شدم تنظیمات رو برگردونم. چیکار کنم که بتونم با شوک دریبل کنم؟ راستش فقط برا دریبل کیبورد رو گذاشتم کنار و با دسته بازی می کنم. کسی می دونه ایراد از چیه؟ لطفا!
سلام دوست عزیز . خب فکر کنم شوک سمت راستت کار میکنه و مشکلی نداره .... واسه حرکات تکنیکی که با شوک راست زده میشه اول دکمه LT رو بگیر بعد با جهت دادن به شوک سمت راست حرکات تکنیکی میزنه.... البته واسه دسته شما نمیدونم LT رو چی نوشته .....میشه دکمه های بالای دسته . دوتای سمت چپ ، دکمه پایینی .نقل قول:
به نظر من اگه توو تیمی که دارید برید EL Sharaweyy با Nocerino (البته درستش نوکرینو هستش نه نوچرینو که بعضی گزارشگرای بی سواد می گن:sq_2:) رو بخرید احتمال بردتون بالای 70 درصد. بهتون تضمین میدم.
سلام دوستان اگر کسی با مشکل پرش از بازی مواجه هست باید حتما اخرین اپدیت درایور کارت
گرافیکشو دانلود کنه اگرم ب هر دلیلی نشد یا دانلود کرد و باز بازیش پرش داشت این کار جواب مبده
قبل شروع بازی Alt+Tab را بزنه تا به محیط ویندوس بره بعد باز وارد بازی شه و دکمه play match رو بزنه.
من و رفیقم همیشه رئال من سیتی میزدیم اختلاف بردم اکثرا رو یک یا دو گل بود ، دو روزه دارم تیمای مختلف برمیدارم انواع نتیجه های عجیب و غریب دیدم!!با دورتموند 6-1 با رئال 8-2 با پرتغال 5-3 با بایرن 5-1 با چلسی 7-1 و... !!! واقعا بازی کردن با تیمای مختلف سوای نتیجه بازی لذتش خیلی بیشتر از تیمای تکراریه، یه چندتا تیمم نشون کردم وقتی قفلیدم اونا رو برمیدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه سلیقه خوبی :31:نقل قول:
به نظر من اگه توو تیمی که دارید برید EL Sharaweyy با Nocerino (البته درستش نوکرینو هستش نه نوچرینو که بعضی گزارشگرای بی سواد می گن) رو بخرید احتمال بردتون بالای 70 درصد. بهتون تضمین میدم.
من همیشه با میلان کریر رو میرم و الان هم هر دوی اینا رو توی تیمم دارم و خیالم راحته . الشاراوی به نظرم اورال بیشتری باید داشته باشه و این چیزی که بهش اختصاص دادن کمتر از حد واقعی اونه.
عیبی نداره و ژانویه با آپدیت جدید EA قوی تر میشه .
خیلی بازیکن خوبیه El sharaawy . من واسه بارسا ترسیدم بخرمش و مسی ناراحت بشه . هر چند قدرتش در حد مسی نیست اما تا چند سال که بگزره همون تقریبی به 90 شاید برسه . اگه بشه واسه ذخیره مسی بخرمش .نقل قول:
کرک سالمی از این بازی اومده یا نه ؟؟؟
بله دوست عزیز کرک reloaded اومده و مشکلی هم نداره.
به کل انگار هیچ کس پیام های من رو نمیخونه ! اون همه تایپ کردم صفحه ی 246 انگار نه انگار !
حداقل این سوال لعنتیم رو جواب بدین که چطوری میتونم پچی که برای فیفا 13 میاد رو روی ایکس باکس بریزم ؟ یعنی برای ایکس باکس پچ نمیاد ؟!؟!
دوستان کسی اینو امتحان کرده؟
نقل و انتقالات رو آپدیت کرده + لباس کلاسیک بعضی تیمها رو هم آنلاک کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا حالا کسی این حسی که من توی بعضی بازی ها دارم رو داشته ؟
توی بعضی بازی ها حس میکنم سرعت بازی کمتر میشه واسه تیم من . اعم از سرعت عکس العمل بازیکنها ، سرعت بازی سازی ، سرعت پاس ها ، شوتها و دویدن ها . کلا بازیکنها به قول معروف لش میشن و به زور حرکت میکنن . این حالت رو فقط توی بعضی بازیها حس میکنم و به شدت توی بازیم تاثیر داره . مثلا توی کریر سه تا بازی پشت سر هم میکنم اما بازی دومی این حالت رو داره .
کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته ؟
به وفور. یه جورایی کل بازی مثل 10 دقیقه پایانی بازیایی که توشون جلو افتادی و cpu به زور بهت گل میزنه میشه.
یکی از قوانین فیفا اینه که به cpu احترام بذار. وقتی تصمیمشو گرفته بهت گل بزنه خیلی سعی نکن جلوشو بگیری، چون وحشی تر میشه و بیشتر بهت گل میزنه. همینطور وقتی میبینی cpu ضعیف بازی میکنه و میتونی راحت بهش گل بزنی، تحقیرش نکن چون بدجوری از خجالتت در میاد.
توی کریر بازیهای دوستانه مخصوصا ملی مهمن؟ یعنی امتیاز یا تاثیری داره روی تیم یا ارزش مربی؟
دوستانه باشگاهی که هیچ تاثیری نداره
واقعا؟نقل قول:
من دان کردم اما نمیدونم کجا بریزم !
آقا این سیستم Match Day واسه ما کرکی ها :دی قابل استفاده نیس ؟! شانس ما الان که یووه تو اوجه نمیشه از این سیستم استفاده کرد ....