سلام
دوستان میشه بازی رو دو نفره یه نفر با کیبورد و یه نفر با دسته بازی کرد؟ اگه میشه چطوری؟
Printable View
سلام
دوستان میشه بازی رو دو نفره یه نفر با کیبورد و یه نفر با دسته بازی کرد؟ اگه میشه چطوری؟
برید توی پوشه بازی settings.exe رو اجرا کنیدنقل قول:
سربرگ keyboard و controller در خدمت شماست :n02:
تنظیمات هم سادست فقط توی سربر controller ، قسمت controller رو بزارید روی controller 2 و با controller 1 کاری نداشته باشید بعد دیوایس رو بزارید روی دسته ای که دارید
تنظیمات کردن دکمه های دسته رو هم که قطعا بلدید
ممنون.نقل قول:
اینو پرسیدم چون الان فقط با یک کیبورد که میرم نمیتونم بازی رو رو دونفره انجام بدم. اگه یه دسته هم بهش وصل کنم درست میشه؟
میشه.فقط کافیه از تو ستینگ بازی در سربرگ CONTROLLER و از منوی کشویی جلوی کلمه کنترلر عبارت CONTROLLER 1 رو انتخاب کنید و جلوی کلمه DEVICE رو خالی بذارید(همون --).بعد DEVICE کنترلر شماره 2 رو نام دسته انتخاب کنید.بعد که تو بازی میری یک کیبورد برای بازی کردن وجود داره و یک دسته و براحتی میتونین به یک دسته دو نفره بازی کنین.نقل قول:
سلام
دوستان ببخشید آخرین DLC که برای PES 2013 اومده کدوم هست؟
ممنون
دانلود پچ جدید بازی PESEdit.com 2013 Patch 6.0نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمت: EXE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم: ۱.۳ گیگا بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خط تیره ها رو بردار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: راهنمای نصب و رفع مشکلات
محتوای مخفی: راهنمای نصب و رفع مشکلات
سلام .
چه جوری میشه کسی که بازی رو گزارش میکنه(گزارش گر) رو عوض کرد وبه جاش یه گزارش گر دیگه گذاشت.:n05:
pes2013 رمزی ,چیزی....نداره؟؟!!
فایل گزارشگر رو باید دانلود کنی و تو پوشه بازی جایگزین فایل اصلی کنی
گزارشگر عربی و اسپانیایی خوبن
ممنونم داش گلم.....نقل قول:
قربون دستت جواب سوال دومم رو هم بده ....آی که خیر از جوونیت بینی:n06:
مثـــــــــــــلا چه رمزی........نقل قول:
:n02:
شرمنده فکر کردم داری شوخی میکنی :n01:
اگر دنبال رمزی مثل بازی های سونی هستی که دوتا بالا پایین بزنی تیم ها آزاد بشن ، که نداره
اما چنتا ترینر براش دیدم که موقع بازی دونفره خیلی حال میده
تو بازی های تک نفره و ... میتونستی GP زیاد کنی و از این جور کارا که من خوشم نمیومد چون دیگه کلا حال بازی رو میبرد و بازی کردن یک جورایی میشد وظیفه چون دیگه نیازی به پول و ... نداشتی
تو بازی دونفره مثلا میتونستی تعداد گلهای خوردت رو صفر کنی یا گلهای زده رو زیاد کنی
معمولا من از بازی دوم این کارا رو شروع میکردم و اگر طرف اعتراض میکرد که ای بابا من این دست سه تا زدم چرا دوتا شده
میگفتم با دست قبل اشتباه گرفتی :n02:
البته اینکار رو در شرایطی توصیه میکنم که بدن آماده ای برای درگیری های بعدی داشته باشید :n02: اگر ندارید به باختن اکتفا کنید
ترینر ها رو من ندارم اما مطمئنم با توجه به ورژن بازیت سرچ بزنی میتونی راحت پیدا کنی
نقل قول:
سلام
اگه میشه یه لینک ازین کرک بذار،ممنونم
آقا چی شد پس این فایل ادیت؟اگه چیزی هست که نقل و انتقالات و اینا رو آپ میکنه خواهشا یزاریننقل قول:
من تازه pes 13 رو نصبیدم ، میشه لینک دانلود همه ی دیتا پک ها و اخرین پچ pes edit و نحوه نصبشونو بزارید ، ممنون.
بچه ها توضیح تمامability میخوام کسی میدونه ؟
منم همین سوال دوستمون رو دارمنقل قول:
امروز از بس Pes 2014 مزخرف بود remove کردمش همون 2013 رو گذاشتم دانلود نسخه reloaded رو
اخرین patch باز نسخه 1.4 هست ؟ این رو هم گذاشتم دانلود
یگ پچ رسمی konami هم بود ورژن 1.1 به حجم 31 مگ اینم لازمه بزنیم ؟
data pack و نقل و انتقالات چطور؟
من pesedit.com 2013 patch 6 رو زدم ولی موقع اجرا ارور
Pro Evolution Soccer 2013 has not been installed.
رو میده چیکار کنم؟
این ارور مربوط به اینه که میگه بازی نصب نشده.یا شما بازی رو درست نصب نکردید یا هنگام نصب پچ محل نصبش رو درست انتخاب نکردید.نقل قول:
اول دومین چیزی که گفتم رو ازش اطمینان حاصل کنید اگه همه چی درست بود بازی رو یکبار پاک کنید و آنتی ویروستون رو خاموش کرده و بازی رو دوباره نصب کنید.بعد پچ رو نصب کنید ببینید درست میشه یا نه.
با اجرای یه فایل رجیستری حل شد.نقل قول:
منم با pesedit6 آپدیت کردم اما لباس همه ی تیم ها آبی شده با لوگوی pes !!نقل قول:
برا شما اینجوری نشده؟ به نظرتون مشکل چیه؟
نه من این مشکلو ندارم ، نمیدونم مشکل از کجاس.نقل قول:
دوستان من Z510 دارم که ویندوز 8.1 نصب هست روش. ولی pes 13 رو اجرا نمیکنه. فایل pes رو حتی add هم کردم داخل انویدیا ولی فایده نداشته. همه ی درایورها هم به آخرین نسخه آپدیت هستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما مشکل از چیه؟؟ pach 6 رو هم نصب کردم ولی فایده نداشته.
روی ویندوز 7 همه اینها Good بود. و V RAM رو 1.9 gb نوشته بود.
سلام دوستان
من پچ pesedit 6 رو نصب کردم و اجرا شد . فقط یه مشکل داره .اونم اینه که تو تیمهای ملی اروپایی اکثر پرچما شدن پرچم اتریش و اسمشونمم اتریشه . کسی تا حالا همچین مشکلی داشته . ممنون میشم کمکم کنین
پچ جام جهانی 2014
Ultimate PESEDIT 2013 v2 AIO (FIFA World Cup 2014 Version) by superhieubeo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضربه ایستگاهی:
عدّه ای از بازیکنان pes فکر می کنند که با خطا کردن می توانند جلوی گل خوردن خود را بگیرند بنابراین پشت سر هم خطا میکنند من راه هایی را به شما آموزش می دهم که بتوانید آن ها را از خطا کردن منصرف کنید.
*از 19 تا 25 متر
1- ابتدا مانند شکل بین سر دو بازیکن وسط دیوار دفاعی را در نظر بگیرید
جهت پایین را بگیرید و قدرت را تقریباً به اندازه تصویر زیر پر کنید دقت کنید که پشت سر هم دکمه شوت را نزنید وبه یکباره شوت را پر کنید زیرا در غیر اینصورت یا دروازه بان توپ را خواهد گرفت یا به دیوار دفاعی برخورد خواهد کرد
این هم یک گل زیبا................
اگر این کار را تمرین کنید روش دستتون می آد.
از 16 تا 18 متر برای اینگونه ضربات می توانید از سه راه استفاده کنید
روش اول :مسیر توپ را بین دروازه بان و تیر دروازه قرار دهید
قدرت جهت جلو را گرفته و قدرت را تقریباً به اندازه تصویر زیر بسیار کم پر کنید ....
و این هم گل..........
روش دوم : این روش را خودم ابداع کردم که خیلی هم کار سازه ---- توپ را دقیقاً در راستای پای بازیکن یکی مانده به آخر دیوار دفاعی قرار دهید مانند تصویر زیر:
به جای شوت ، جهت پایین به همراه سانتر را نگه دارید و قدرت را به اندازه متوسط پر کنید.........
توپ از زیر پای بازیکن وارد دروازه می شود......
روش سوم : دکمه های RB و LB را دوبار بزنید تا بازیکن دوم مانند تصویر زیر قرار بگیرد.....
حالا دکمه LB و پاس رو بگیرید تا بازیکن دوم پاس بده
حالا با یک شوت محکم بر خلاف جهت ایستادن دروازه بان می توانید گل بزنید
عکس ها پاک شدن !
نام کتاب : تکنیکهای بازی PES 2013
نویسنده : محمدسجاد شهباز
ناشر : پارس بوک
زبان کتاب : پارسی
تعداد صفحه : ۶۶
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : ۴,۲۵۰ کیلوبایت
توضیحات : در این کتاب سعی شده است تا بیشتر تکنیک ها و ترفندهای این بازی پرطرفدار و مهیج را به صورت تصویری و کاربردی به شما این امکان را می دهد تا به نهایت قدرت در این بازی برسید و به یک فرد حرفه ای تبدیل شوید. فهرست مطالب: فصل اول – مقدمه ای بر pes13 ، درباره بازی، تغییرات انجام شده بازی ، حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب بازی، نصب بازی در ویندوز xp، نصب بازی در ویندوز ۷ ،اجرا بازی، فصل دوم – شروع بازی ، محیط آتوران بازی، آشنایی باگزینه های آتوران بازی، انجام بازی دوستانه، تعویض کردن بازیکنان، فصل سوم – بررسی تیم های موجود در بازی، فصل چهارم – تکنیک های بازی، آموزش تکنیک های بازی ۱ ، ۲ ، ۳ ، استراژدی و گیم پلین ،فصل پنجم – تصاویر بازی
اصلا هم این طور نیست من خودم هم pesوهمfifa بازی کردم ولی پی اس بهترینه
خب معلومه pes ازfifaبهتره,کیفیت تما شاچیان و...pesاز fifa بهترهنقل قول:
میشه پچ جام جهانی رو با آموزش نصب برای pes2013 بزارید؟
با سلام .. من یه pes 2013 نسخه فارسی گرفتم ولی موقع اجرا این ارور میده .. لطفا راهنمایی کنید .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این بازی رو از سایت های مختلف دانلود کرده !؟!؟؟؟؟!!!
من میخوام دانلود کنم نمیدونم از چه سایتی بگیرم !!؟
++ RELOADED نیازی به Crash Fix نداره !؟؟ اگه ریلودد دانلود کنم از بازی نمیپره بیرون !!؟؟؟
PES 2013 BlackBox از هرسایتی خواستی بگیرنقل قول:
یک پچ PESEdit 2013 Patch 6.0 هم بگیر و نصب کن و تمام
شنیدم پچ روی نسخه بلک باکس جواب نمیده !!نقل قول:
واسه همین میخوام ریلودد بگیرم تا مشکلی بابت چیزی پیش نیاد
من امتحان کردم و هیچ مشکلی نداره فقط باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و بعد از نصب پوشه بازی رو به عنوان فایل پاک به آنتی ویروس معرفی کنیدنقل قول:
تمام پچ های pesedit رو روی بلکباکس نصب کردم که این پچ آخر هم شاملش میشه :n01:
دیگه اگر باز هم سوالی در این مورد بود، سوالش مربوط به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه
شرمنده اینجا جواب نمیدم :n16:
اقا چطور میشه فایل گزارش رو ادیت کرد و بهش صدا اضافه کرد ، مثلا صدای خودمو تو بعضی قسمت ها وارد کنم.
اقا چطور میشه فایل گزارش رو ادیت کرد و بهش صدا اضافه کرد ، مثلا صدای خودمو تو بعضی قسمت ها وارد کنم.
سلام دوستان
چطوری میتونم آخرین تغییرات رو در pes 2013 با یه آپدیت کم حجمی اعمال کنم؟ کلا چنین آپدیتی وجود داره؟!
با تشکر:n16: