با VPS تست گرفته!نقل قول:
سرعت دانلودت با idm چنده؟
جالبه که زده از 80% انگلیس سریعتر هست
یعنی واقعا سرعت انگلیس هم مثل ایران پوکید
ISP رو نگاه کن
Printable View
با VPS تست گرفته!نقل قول:
سرعت دانلودت با idm چنده؟
جالبه که زده از 80% انگلیس سریعتر هست
یعنی واقعا سرعت انگلیس هم مثل ایران پوکید
ISP رو نگاه کن
میدونمنقل قول:
به احتمال زیاد قند شکنه
وقتی با قند شکن تست میگیری سرعتو با سرعت همون کشوری که سرور قند شکن درش هست مقایسه میکنه و نتیجه میده
با idm همون 260 تا 300 متغیره ولی تنها خوبی که داره اینه که چون از خارج کشور هست سایت های خارجی رو مثل یاهو و...سریعتر باز میکنه .DNS های مخابرات زیاد جالب نیستن. و دوم اینکه سرعت اپلود واقعا یه مگه ولی بدون vp... حدود 800 کیلو بیته تازه اونم از سرور داخلی و اگه بخوام بدون پروک...اپلود کنم 20 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیزنه.اینم تست از سرور داخلینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس 512 نامحدود دارم با سرعت دانلود تقریبی 70 تا 90.
به نظرتون همین سرویس فعلیم خوبه یا 1024 محدود بگیرم؟
این تست عالیه ولی مال ایران نیست که با چیز وی ان گرفتی ؟نقل قول:
بستگی به نیاز خودت داره ولی من نامحدود رو بیشتر میپسندم یا 2 مگ محدود ک بازم محدود بودنش خوب نیستو....فقط نامحدود:n02:نقل قول:
بله با همونی که شما میگی گرفتم پینگش از بیشتر سرورهای خارجی زیر 160 هست واسه همین همیشه ازش استفاده میکنم بدون...تر هم هست ...نقل قول:
من همه آی اس پی ها رو تست کردم از وایمکس ایرانسل تا مبین نت تا شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک.نقل قول:
حالا هیچکدوم از این شرکت هایی که بالا اسم بردم نامحدودش به خوبیه مخابرات و ارزونیه مخابرات نیست . ایرانسل از بقیه بهتر بود اما این اواخر خراب کرد . نامحدود 512 میگرفتم 60 تومان پول میدادم 45 سرعت میداد. شما داری 22 تومان پول میدی 70 تا بهت میده . دیگه چی میخوای از این بهتر. به نظر من همین سرویسی که داری نگاه دار. البته بستگی به نیازت داره
نمیدونم باز چرا اینترنت برا من کند شده
p30world هم به زور باز میشه باید 10 بار ریفرش کنی
برا منم از دیشب کند شده ..راستی جواب پیغام خصوصی که فرستادی را دادم .رسید دستت؟نقل قول:
اره رسید دستت درد نکنه:n02:نقل قول:
الان حدود 10 دقیقه لینک adsl کلا برا من قطع شده بود
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن
واسه من که سرعت خوب و پایداره...
امروز اینترنت باز خرابه.تایم اوت شدید
3 روزه خط تلفن ها رو قطع کردن بی نت شدیم. زنگ زدیم MDF میگه یه سری ادم ناشناس میان پست ها رو باز میکنن سیم ها رو قطع میکنن داریم پیگیری میکنیم. اینم از امنیت مااااااااااااااااااااا
بچه هایی که سرویسشون روی 4 مگ هست و مودم وایرلس ترجیحا TP-Link دارن لطف کنن بگن DSL Modulation Type و Annex Type روی چیه ممنون میشم
نقل قول:
ANSI T1.413
ANNEX_A
خوب فرقشون چیه؟نقل قول:
دوستان عزیز من سرویس محدود دارم میخواستم ببینم اگه از شارژ ماهانه موند و مصرف نکردم به دوره بعد که تمدید کردم منتقل میشه یا نه کلا 0 میشه :n13:
نه؛ منتقل نمیشه.نقل قول:
اگه یکماهه گرفتی در همون ماه و اگر یکساله گرفتی تا یکسال فرصت داری.
پینگ با سرور های خارجی چطوره؟نقل قول:
دوستان شما که زحمت میکشید تست میذارید خواهش میکنم مشخصات تعرفه ای که استفاده میکنید رو بنویسید.
متشکرم :)
کی گفته اینو ؟؟؟؟نقل قول:
دوست گرامی حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشه ..... خودم داشتم
با سرور باکو امتحان کردم انقدر افتضاح بود که بهتره نذارمش :دینقل قول:
دوستان من بین دوراهی 512 نامحدود و 1 مگ یا 2 مگ محدود موندم. این که شد سه راه :n02:
من هم پینگ برام مهمه و هم نامحدود بودن. پینگ با سرور خارجی تا 200-250 داشته باشم هم ایرادی نداره.
پینگ 512 نامحدود خیلی بده؟ :n04:
بازم به نیاز خودت برمیگرده ولی در کل نامحدود خیلی بهتره...من خودم 512 نامحدود دارم الان خیلی رراضیمنقل قول:
پینگتون به طور میانگین با سرور های خارجی چنده؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
در این رابطه دو حالت وجود داره.اینو با اطمینان خدمتتون عرض میکنم.اگه حجمتون از سرویس باشه(یعنی مثلاً سرویس 512 با حجم 4 گیگ خریدین.این حجم 4 گیگ میشه حجم اصلی) میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه.
اما اگه حجم مازاد خریده باشین تا یکسال اعتبار داره و به دوره های بعدی منتقل میشه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
نقل قول:تأئید میشه.منم 512 نامحدود دارم و کاملاً ازش راضی هستم.نقل قول:
دوستان من 512 نامحدود دارم..اینی که مخابرات سرویس نامحدود را تمدید نمی کنه هنوز ادامه داره یا کنسل شد؟
سلام ایمان جاننقل قول:
من خودم همیشه سرویس حجمی میگیرم مثلا ماه پیش 2 مگ 4 گیگ گرفته بودم که حدود 1 گیگش مصرف نشد و وقتی تمدید کردم کامل به ماه بعد منتقل شد
ممنون از اطلاعاتت.آخه من مدت چند ماهه که همه ش نامحدود دارم.اطلاعاتم قدیمی شده پس :دینقل قول:
تمدید نمکینه؟کی گفته؟بار اولیه دارم میشنوم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سرویس حجمی محدود:
در این سرویس کابران ميتوانند با خريد حجم (گيگابايت) مصرفي دلخواه خود از شبكۀ اينترنت پرسرعت استفاده نمايند. در صورت اتمام حجم (گيگابايت) خريداريشده، نيازي به تمديد دورۀ اشتراك نيست و تنها كافي است نسبت به خريد دوباره حجم (گيگابايت) اقدام نمايند. در اين سرويس حجم خريداريشده غیرقابلانتقال به دورۀ بعد میباشد.
میبینم که بچه های تابستون اومدن دوباره . آقا ایمان و aliphd منم یه سوال داشتم ما اهوازیم خطمونو دارن فیبر نوری میکنن باید بریم بجای شرکت اصلی از نمایندگیش که شرکت پاس ماناماد هست سرویس بگیریم .
خواستم ببینم کی از این شرکت سرویس گرفته و چطور هست در کل و اینکه سرویس های نامحدودش چطوره ؟ قطعی داره ؟ سرعتو چقدر میبندن !؟ من میخوام 512 نامحدود بگیرم .
یه سوال دیگه هم دارم کسی xbox live اگر بازی میکنه اطلاعات اینترنتش رو کامل بگه.(تو اهواز)
512 نامحدود سرعت دانلود اووووکی حدود 70
فقط چند روز اول قطعی داشت که بعد از اون که درست شد دی ان اس رو تغییر دادم تا الان نه قطع شده نه سرعت کم شده
اسپید تست و پینگ تست