قیمت Galaxy Tab P6200 الآن تقریبا چنده ؟:n27:
Printable View
قیمت Galaxy Tab P6200 الآن تقریبا چنده ؟:n27:
نقل قول:
دوست عزیز اگه میخواید اینو بخرید نکسوس 7 رو در نظر بگیرید خیلی بهتره تا پولتونو واسه این حروم کنید !
چون اگه هم پیدا بشه 1.100 کمتر نیس !!! , اصلا ارزش خریدن ندارن تبلت های سامسونگ , چون خیلی قیمت بالایی دارند نسبت به امکاناتشون و سخت افزارشون !
اگه 700000 تا 850000 تومان باشه ارزش خریدن داره ؟:n27:نقل قول:
سلام دوستان نظرتون راجع به این تبلت چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1- در کمترین زمان ممکن اقدام به باز کردن Account در وب سایت های مورد نظر شما می کنیم و آن را Verify یا تایید کرده و به سرعت Username و Password را در اختیار شما قرار می دهیم. ( همان طور که می دانید بسیاری از وب سایت های بزرگ دنیا، حساب ها را افتتاح می کنند، اما بسیار دشوار تایید می کنند. )2- ساده ترین راه های ممکن جهت شارژ Account شما در این وب سایت ها و برداشت از آن ها و واریز به حساب بانکی شخصی تان توسط ما برای شما فراهم شده است.3- سرویس پشتیبانی ما در تمامی لحظات شبانه روز به زبان خود شما پاسخگوی شما می باشد و شما می توانید از روش های مختلفی که در قسمت >تماس با ما< آمده از این سرویس جهت دریافت جواب های خود در هر زمینه ای استفاده کنید.4- شما برخلاف روش های معمول تبدیل ارز و واریز به حساب های خارجی و برداشت از این حساب ها که می بایست درصدهای بالایی را برای کارمزد پرداخت کنید، با شارژ و برداشت حساب از طریق ما، کارمزدی نمی پردازید.5- وب سایت ما به زبان های مناطق گوناگون جهان به طور کامل و دقیق ترجمه شده است و شما می توانید تمامی اطلاعات مربوط به این تجارت، حرفه یا سرگرمی را به زبان مادری خود مطالعه کنید.
همه ی تبلت هایی که سیستم عامل اندروید دارند میتوان آنها را به ورژن های بالاتری ارتقا داد مثلا ارتقای ورژن 3.2 به 4.3 ؟:n13:
نقل قول:
نه دوست عزیز همه تبلت ها os اندرویدشون به ورژن بالاتر ارتقا پیدا نمیکنن اما در اکثر تبلت ها این صحت داره , موفق باشید.
تبلت نکسوس 7 میشه ؟گرافیک galaxy tab P6200 بهتره یا نکسوس 7 ؟قیمت نکسوس 7 تقریبا چنده ؟ :n13:نقل قول:
کسی به من کمک نمیکنه عایا؟؟
این تبلت هیوندای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش خرید داره؟؟؟بودجه ام کمه
نقل قول:
بهترین گزینه واسه شما این تبلته دوست عزیز
مرسی دوست عزیز!!یه سوال دیگه نبود بلوتوث آزار دهنده نیست؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
آره دوست عزیز چون نکسوس 7 پردازنده گرافیکی تگرا 3 داره و به خاطر اینکه رزولوشنش نسبت به رقباش مثل amazon kindle fire 8.9 fhd و huawei media pad 10 fhd کمتره میتونه همه بازیها رو به خوبی و بدون لگ اجرا کنه . اما در مورد فیلم پخش فیلم 1080 p من اقرار میکنم که کم میاره نه تها این
تبلت بلکه همه کم میارن و نمیتونن پردازش کنن فیلم به این سنگینیو و فقط آیپد 4 قدرت این کار رو داره , موفق باشید .
ببخشید گمراهتون گردم اما به نظر من اصلا نیازی نیس تبلت نکسوس 7 بتونه فیلم هایی با کیفیت bluay fhd 1080 p رو اجرا کنه !
قیمتش چنده؟بستگی نداره ورژنش چقدر بالاتر باشه ؟نقل قول:
دوست عزیز شما این پولی که داری پرداخت میکتی واسه تبلت نمیتونه همه انتطاراتت رو بر آورده کنه . اگه میخواید تبلتی بگیرید که همه امکانات رو داشته باشه باید پول خوبی رو هم در ازای اون پرداخت کنید .نقل قول:
با memory capacity های مختلف در بازار موجوده و همچنین نسخه مجزا 3g این تبلت که به بودتون نمیخوره !نقل قول:
من نسخه 16 gb wifi این تبلت رو پیشنهاد میکنم به شما که این سایت با کیف چرمش میده 920 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , درزم من یه فروشگاه دیگه هم میتونم به شما معرفی کنم واسه خرید این تبلت که خیلی قیمتاش خوبه
موفق باشید.
البته من از سایت نمیخوام بگیرم فقط میخوام بدونم قیمتش چنده تا از شهر خودمون (قم) بگیرم.:n16:نقل قول:
البته من از سایت نمیخوام بگیرم فقط میخوام بدونم قیمتش چنده تا از شهر خودمون (قم) بگیرم.:n16:ولی من فکر می کنم تو ی قم ارزونتر باشه .مثلا x box 360 slim توی سایت بود 900000 تومان ولی توی پاساژ کویتیها (قم) می داد 700000 تومان.به نظر شما اینم همینجوریه؟:n01:نقل قول:
اصلا اینو نخر که معلوم نیست برا کدوم شرکت اسمش رو تو گوگل سرچ کن جز صفحه فارسی برات چیزی نمیاره !! اینا رو پیشنهاد میدم:نقل قول:
کسی به من کمک نمیکنه عایا؟؟ این تبلت هیوندای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش خرید داره؟؟؟بودجه ام کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
480 528 550 575
اما مثل اینکه اونایی نکسوس 7 که خریدن راضی اند و مشکلی ندارند.نقل قول:
حداقل تو بخش نظرات سایت دیجی کالا که اینجوریه.
به نظر شما قیمت تبلت کی ارزون میشه ؟:n03:تو تابستان میشه؟:n13:
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
ارزون نمیشه داداش گرون دیگه نشه !!!
اگه میخواست ارزون بشه الان که زمان انتخابات ارزون میشد
آمریکا تحریم ارسال کالاهای الکترونیکی به ایران + چندین تحریم دیگه رو لغو کرد ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد ارزون تر که نشد 50 تومن دوباره رفت رو دلار:n08:
مرسی آقا رضا که به سوال دوستانمون جواب دادی چون من همیشه on نیستم .نقل قول:
خیالتون راحت هر اتفاقی بیوفته رابطه ما با آمریکا خوب نمیشه !
لطفا پاسخ من را هم بدهید.:n14:نقل قول:
این تبلت خوبه؟
نقل قول:
عزیز این تبلت عالیه اگه بودجتون برسه برای خرید !
این تبلت با اینکه رزولوشنش خیلی بیشتر هست از نکسوس 7 اما باز هم در اجرای بازی های سنگین و فیلم با کیفیت بسیار بهتر عمل کرده ! با این تفاوت که صفحه این تبلت 9 اینچیه و قیمتش 500 تومن بیشتر از نکسوس 16 gb هست , موفق باشید.
7 اینچش هست ؟قیمتش تقریبا چنده؟:n23:نقل قول:
عزیز اگه شما بودجتون تا 1.500 هست 100% شک نکنید تو خرید این تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون تو تبلت های اندرویدی این تبلت واقعا محشره از هر نظر و ساپورت نرم افزاری بسیار خوبی داره و از Amazon kindle fire 8.9 هم قویتره این ورژن از تبلت هواوی gc4000 , موفق باشید.
یعنی ساپورت کردن بازی این تبلت از قبلی بهتره ؟نقل قول:
نقل قول:
بله دوست عزیز خیلی بهتر هست!
البته مدیاپد 10 دو نسخه داره , این نسخه که به شما معرفی کردم قوی تر از amazon kindle fire 8,9 هست .
نقل قول:
این تبلت هم بازی های سه بعدی رو ساپورت می کنه ؟
راستی من می خواستم که 7اینچی باشه.:n06:
نقل قول:
بله دوست عزیز اکثر بازی های جدید دارای محیط و گرافیک 3 بعدی هستند .
دوست عزیز تبلت 10 اینچی خیلی کوچیکه اگه واسه شما مسئله ای نیس من چیزی نمیگم اما به نظر من تبلت باید 10 اینچ به بالا باشه چون کاربردش بیشتر میشه .
شما میتونی همون تبلت 9 اینچی امازون رو بگیری . تصمیم با شماست , موفق باشید.
نقل قول:
راستی من می خواستم که 7اینچی باشه.:n06:
ولی این 10اینچی است.تو 7اینچی کدوم از همه بهتره ؟
پس آمازون از نکسوس 7 بهتره(در کل)؟16گیگ کم نیست ؟اگه خیلی فرقشه که همون 10اینچی باشه؟نقل قول:
دوست عزیز این تبلت امازون پورت های بیشتری داره نسبت نکسوس و همچنین صفحه نمایش اون 254 ppi هست در حالیکه واسه نکسوس 216 ppi هست . از نظر سخت افزاری این تبلت آمازون خیلی سر تر هستش . (تست های بنچمارک اینو نشون داده ! )نقل قول:
خوب دوست عزیز شما دارید پول بیشتری هم پرداخت میکنید خوب باید هم از نکسوس بهتر باشه ! ولی در کل من مدیاپد 10 رو بیشتر ترجیح میدم چون تو تبلت های 10 اینچی از همه سبکتره !
16گیگ کم نیست ؟اگه خیلی فرقشه که همون 10اینچی باشه؟ :n26:نقل قول:
عزیز من به خاطر همین میگم مدیاپد رو بیشتر ترجیح میدم چون مموری External micro sd رو ساپورت میکنه .نقل قول:
صفحه نمایش 10 ایچی دقیقا 2 برابر 7 اینچیه :n02: (من خودم صفحه نمایش نکسوس 7 رو با هواوی مقایسه کردم واقعا 10 اینچی 2 برابر 7 اینچیه , به نظر من 7 اینچی اصلا واسه فیلم دیدن مناسب نیس !!! )
از نظر سخت افزاری هم فرقی می کنه؟نقل قول:
مدیاپد با کیندل ؟
دوست عزیز من که گفتم هواوی خیلی قویتر هست ! چون gpu 16 هسته ای gc4000 رو داره !! و رمش 2 گیگ هست (ddr3) با فرکانس 1333 mh هست , واحد پردازش مرکزی این تبلت دارای 4 هسته با فرکانس 1.4 گیگا هرتز هست که حیلی قوی عمل کرده , نسبت به قیمتش بهترین تبلت اندرویدی جهانه !
پس چرا تو سایت دیجی کالا رم رو نوشته 1gb.:n13:نقل قول:
راستی این تبلت هم قابلیت ارتقای ورژن اندروید رو در آینده داره ؟
همه این قابلیت رو دارن یا بعضی ها؟
دوستان اگه توی این تاپیک کمکی هم به من بکنن ممنون می شم