فقط از اون قسمتایی که گفتی باشه؟ فیزیک هسته ای هم راحته 2 تا تست ازش میاد(البته واسه ریاضی اگه تجربی باشی نمیدونم)نقل قول:
Printable View
فقط از اون قسمتایی که گفتی باشه؟ فیزیک هسته ای هم راحته 2 تا تست ازش میاد(البته واسه ریاضی اگه تجربی باشی نمیدونم)نقل قول:
از دوستان کسی اطلاع دقیق نداره که من کی میتونم برای کنکور91 سراسری ثبت نام کنم؟
میدونم زمانش آذر ماه بود ولی همیشه یه وقت دیگه هم برای ثبت نام میذارن واسه اونایی که نتونستن ثبت نام کنن یا کد سوابق تحصیلیشون رو نداشتن
زمان دقیق رو میدونید؟
ممنون میشم کمکم کنید
:10:
نقل قول:
آغاز مرحله دوم ثبتنام كنكور؛ ۳۰ بهمن
حسین توکلی در گفتوگو با فارس، دربارهی زمان ثبتنام مرحله دوم کنکور سراسری سال ۹۱ توضیح داد: مرحله اول ثبتنام در کنکور سراسری سال ۹۱ از ۱۶ آذرماه آغاز شد و داوطلبان براساس ضوابط از طریق شبکهی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور ثبتنام کردند.
وی با اشاره به اینکه ۹۶۷ هزار و ۱۴۰ نفر در مرحلهی اول ثبتنام، تقاضانامه الکترونیکی خود را تکمیل کردند، افزود: با توجه به برنامهی زمانبندی شده، مجددا اطلاعات کارت تقاضانامه ثبتنام داوطلبان از ۳۰ بهمن تا ۳ اسفندماه سال جاری روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد.
توکلی اضافه کرد: از داوطلبانی که ثبتنام کردهاند، دعوت میشود تا در تاریخ فوق به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و اطلاعات تقاضانامه تکمیل شده خود را بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: از تاریخ ۳۰ بهمن تا ۳ اسفندماه سال جاری از متقاضیانی که نتوانستند در کنکور سراسری کارشناسی سال ۹۱ ثبتنام بهعمل آورند، ثبتنام انجام خواهد شد.
وی افزود: ثبتنام مرحلهی دوم کنکور سراسری سال ۹۱ همزمان با قرار دادن اطلاعات تقاضانامه ثبتنامی مرحلهی اول به منظور ویرایش است.
براساس این خبر، کنکور سراسری سال ۹۱ همانند سال گذشته در یک مرحله و در صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۹ تیر و صبح شنبه ۱۰ تیرماه سال ۹۱ در حوزههای امتحانی سراسر کشور برگزار میشود
فکر نکنم بشه.آخه منم پارسال میخواستم عوض کنم ولی نشد.نقل قول:
بچه ها فقط بخونین
ایشالا موفق بشین
اره مابقی مطالب رو یا خوندم یا می خونم از سه فصل آخر 3-4 سوال می یاد تو تجربینقل قول:
تو کنکور آزاد انسانی برای هر درس چند سوال میاد ؟
مثلا اقتصاد چند سوال میاد ؟ بقیشونم بگین !
نه به تفکیک کتابا
سلام. میخواستم بپرسم برای ویرایش اطلاعات کنکور فقط اطلاعات شخصی هست یا میشه انتخاب رشته رو هم تغیر داد؟
ای بابا چرا کسی جواب نمیده؟ کجایید؟نقل قول:
تا جایی که من میدونم میتونی علاقه مندی اضافه کنی ولی متاسفانه تغییر رشته رو نمیدونمنقل قول:
سلام دوستان عزیزم
بالاخره بعد از یه مدت(فک کنم6ماه)نسبتا طولانی برگشتم!
ویه سوال اساسی دارم در مورد زبان,من زبانم در حد صفره میخوام ببینم چه کتاب واژه نامه ای به دردم میخوره؟گاج,خیلی سبز,مبتکران,شبقره و...؟
برای عربی بانک تست چه جوریه؟اونایی که استفاده میکنن یا حتی در موردش شنیدن ,ممنون میشم نظرتون رو بدونم
به امید موفقیت همگی شما عزیزان
سلام
من معدل کل دیپلم 18/16ولی موقع ثبت نام اشتباهی زدم18/21 حالا چی کار باید کنم؟
نیمسال دوم آغازی مهم تر ؟؟؟
سلام به دوستان گلم
مدتی بود نبودم !!
حتما اینو زیاد شنیدین که میگن نیمسال دوم آغازی مهم تر!؟!
ولی واقعا اینطوریه؟
بیاید بررسیش کنیم :دی با یه داستان واقعی!!!
دو نفر بودن تو آزمونهای پارسال که تا نزدیکای عید یکیشون تو آزمونا خیلی خوب بود و همیشه ۱ و۲ میشد(منطقه!) و اون یکی همیشه زیر ۶(منطقه!)
اونی پایین تر بود تصمیم گرفت که دیگه درس بخونه و آدم بشه (!!!:دی) و با قاطعیت شروع کرد به درس خوندن و خودشو بالا کشید ولی اونی که بالا تر بود همون طور پیش رفت و حتی کمتر هم درس خوند (دلیلش رو نمیگم!) نتیجه این شد که تو آزمونها ی بعدی اونی که پایین تر بود خیلی نتیجه خوبی گرفت و تونست جای اونی که بالاتر بوده رو غصب! کنه
…
تا کنکور همین طور پیش رفت و اونی که پایین تر بود نتیجش از اونی که بالا تر بود بهتر شد !!
قصه ما به سر رسید ….!!!
این داستان حقیقیه و بررسی مصداقیش با خودتون.
ببینید کلا تا کنکور چقدر وقت داریم؟ حدود ۴ونیم ماه ! یعنی اینکه بیشتر راه رو اومدین و فقط چند ماه بیشتر نمونده توی مسابقات دو اگه توجه کرده باشین همیشه لحظات پایانی سرنوش ساز ترن یا مثلا پرسپولیس دقیقه ۹۶ قهرمان شد !! پس نباید نا امید بشید و بگید نمیتونم و این حرفا …!
شما تو نیمسال دوم ایام عید رو دارید ! حکم طلا رو براتون داره شما الان دیگه آدم دیگه شدین !! دیگه اشتباه های گذشته رو تکرار نمی کنین میدونین تو چی ضعیفین تو چی قوی !
به خودشناسی رسیدین و دیگه میتونید مسیر راهتون تا کنکور رو مشخص کنید
دیر نشده تو میتونی حتما … اگه بخوای
سعی کردم کم بگم !! مشکلی بود بگین تو نظرا
زندگی در قله عادتتان باد …
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من برای زبان کتاب دکتر کیاسالار خریدم فکر کنم همون شبقره است خیلی کتاب خوبیه پارسال تو کنکور حدود 75 زدم زبانونقل قول:
امسال هم تو قلمچی 50-70 می زنم ، البته دیگه امسال اندازه ی پارسال زبان نمی خونم
هیچینقل قول:
منتظر میمونی زمان ویرایش اطلاعات و تصحیح میکنی معدلتو
نقل قول:
احتمالا خود سازمان سنجش تطابق بدهد و اصلاح بشود.ولی اگر تا موقع ویرایش اطلاعاتتون درست نشده بود شما تغییرش بدهید ....
دوستان من هرکار میکنم نمیتونم این شیمی 2 فصل 1 رو یاد بگیرم . هر وقت میرم بخونمش اعصابم خورد میشه 2 ساعت نمیتونم درس بخونم ! چکار کنم ؟ بخونم یا نه ؟
تو قسمت دانشمندا و نطریه ها مشکل داری یا تو قسمت اوربیتال ها و ... ؟نقل قول:
کسی نیست جواب من رو بده؟ بده در راه خدا...:31:نقل قول:
خیلی ممنون از دوستانی که جواب سوال منو دادن
فقط یه سوال دیگه:من این معدل رو توسایت آموزش و پرورش زدم و موقع ثبت نام تو سایت سنجش خودش اتوماتیک اومد ومن نتونستم تغییرش بدم,
با این وجود بازم میشه تو بهمن اصلاحش کرد؟
سپاس
برای زبان تیک ایت گاج! اصلاحات اخرش عالیه هیچ جای دیگه گیر نمی یادنقل قول:
دوست عزیز حتما کسی نمیدونه وگرنه ...نقل قول:
مطمئن نیستم ولی تا اونجایی که یادم میاد نمیشه
فقط قسمت اطلاعات شخصی هس که میشه ویرایش کرد(تا اونجایی که خاطرم هس)
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
منبعتون چی هس؟نقل قول:
کتاب کمک آموزشی (اسمشم بگید) و یا جزوء و یا کتاب درسی؟
خب حالا اگه من بخوام انتخاب رشته مو تغییر بدم میتونم موقع ثبت نام(بهمن ماه) دوباره یه کارت دیگه بخرم تا دوباره ثبت نام کنم؟موقع امتحان و گرفتن کارت ورود به جلسه هم از شماره پرونده این کارت جدیدم استفاده کنم که مشکلی پیش نیاد ها؟
میشه این کار رو کرد؟ مشکل قانونی نداره اگه بفهمن؟ منظورم اینه که روز امتحان دوتا صندلی برای من رزرو میشه امه من سر این جدیده میرم هان؟
دوباره!نقل قول:
ابدا
مشکل داره اونم قانونی،واسه اینکه مطمئن بشی دوست عزیز یه تماس با مرکز آزمون دانشگاه آزاد بگیر تا خیالت راحت شه اما اصلا به دوباره ثبت نام کردن فک نکن که نمیشه،فک کنم اصلا سیستم اجازه نده
سلامنقل قول:
اولین کار اینه که این دیدتو عوض کنی
حتی اگه فصلش رو اعصابته یه مدت دست بهش نزن
هر وقت از لحاظ ذهنی راحتی بخونش
برای خوندنم من میگم که:
برای مباحث مرتبط با دانشمندان
مبتکران رو بخونی
کتاب درسی رو بخونی
تستای مبتکران رو بزنی و از کتاب درسی رفع اشکال کنی
اون اوربیتال ها هم که ساده اند یه چند تا استثنا داره و یکم مفهوم
نمیفهمی به یکی بگو نیم ساعت بهت توضیح بده
همین
به همین راحتی به همین خوشمزگی
نقل قول:
منبعتون چی هس؟
کتاب کمک آموزشی (اسمشم بگید) و یا جزوء و یا کتاب درسی؟
سلام . ممنونم از همه تون ! همون موقع که اون پست رو دادم رفتم مثل بچه آدم نشستم خوندم خیلی خوب هم متوجه شدم !نقل قول:
سلام
اولین کار اینه که این دیدتو عوض کنی
حتی اگه فصلش رو اعصابته یه مدت دست بهش نزن
هر وقت از لحاظ ذهنی راحتی بخونش
برای خوندنم من میگم که:
برای مباحث مرتبط با دانشمندان
مبتکران رو بخونی
کتاب درسی رو بخونی
تستای مبتکران رو بزنی و از کتاب درسی رفع اشکال کنی
اون اوربیتال ها هم که ساده اند یه چند تا استثنا داره و یکم مفهوم
نمیفهمی به یکی بگو نیم ساعت بهت توضیح بده
همین
به همین راحتی به همین خوشمزگی
منبعم هم مبتکران بود !
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
مشکلم تو اوربیتال بود ! خیلی فرار و گیج کننده بود ! اما به لطف مبتکران یاد گرفتم !نقل قول:
تو قسمت دانشمندا و نطریه ها مشکل داری یا تو قسمت اوربیتال ها و ... ؟
خب پس به هیچ وجه امکان تغییر تو انتخاب رشته وجود نداره؟
نقل قول:
salam
دانشگاه ازاد در زمان ویرایش نمیتونید انتخاب ها را تغییر بدهید
درصرت لزوم میتوانید مجدد ثبتنام کنید ...
خب آخه این رفیقمون گفت که مشکل قانونی داره... نداره؟
راستی مهلت ثبت نام دوباره چه روزیه؟
مشکل پیش نیاد چند بار چند بار ثبت نام کنیم؟نقل قول:
باریکلانقل قول:
اینو یکم بخونی میبینی از ساده ترین و شیرین ترین مباحث شیمی هس
خداییش مبتکران یه چیز دیگس،شیمی دوشم که دیگه نگونقل قول:
مشکلم تو اوربیتال بود ! خیلی فرار و گیج کننده بود ! اما به لطف مبتکران یاد گرفتم !
من با همین کتاب عاشق شیمی شدم
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
مطمئنی داداش؟:18:نقل قول:
من یه بار مصاحبه تلویزیونی یکی از مسئلین مرکز آزمون دانشگاه آزادو دیدم گفتم این کار غیر قانونیه ها!
البته واسه یکی دوسال پیش بود،امسالو ...
توی این وقت باقی مونده میشه شروع کرد و نتیجه گرفت؟
این داداش ما کشتمون منتظر اون شنبه هه بیاد بشینه درس بخونه
مواظب باش چون دوستم پارسال شنبه ه اش از ابان تا یک ماه قبل از کنکور نیومدنقل قول:
از الان خوب بخونی هر رشته ای که بخوای قبول می شی!
بهتر از هیچی هست که !نقل قول:
--
آقا زمان ثبت نام کنکور کاردانی فنی و حرفه ای کی هست؟
:8:
---------- Post added at 06:33 AM ---------- Previous post was at 06:31 AM ----------
:31::31:نقل قول:
خیلی باهال گفتی
لامصب این شنبه ه نمیاد:13:
سلام دوستاي گلم :10:
اميدوارم حالتون خوب باشه و تا اين لحظه درساتونو خوب خونده باشين.
منم پارسال مثه شما پشت كنكوري بودم ...
خدا رو شكر رشته و دانشگاهي كه ميخواستم قبول شدم.
الان تقريبا دركتون ميكنم :دي
اين حرفا رو كه شنبه و سر ماه شروع ميكنم و كل عيدو ميشينم ميخونم و .... رو جون من ول كنيد :دي
بعد از خوندن اين پست من بريد سر درساتون.
هنوز دير نشده ، اگه همين الان شروع كنين ميتونين برسين.
هفته هاي قبل از كنكور واقعا حسرت اين روزا رو ميخورين و مثلا ميگين اي كاش الان 16 بهمن بود !!!
كنكورم زياد سخت نيست ، نترسين ازش ... :46:
موفق باشيد. :11:
آقا من چیکار کنم بالاخره؟؟؟
میتونم بدون مشکل قانونی دوباره ثبت نام کنم؟
تاریخ مهلت مجدد ثبت نام کیه؟
سلام
اگه کسی یه درسی رو بیفته چیکار باید بکنه؟
سال چهارم که تبصره و اینا نداره.چاره ش چیه؟
من از یه ماه دیگه شروع خواهم کرد به طور جدی خوندن رو
تا الان فقط کتاب خریدم و لاشون رو هم باز نکردم
البته زبان و دین و زندگی رو خوندم ولی از عید شروع میکنم و در عرض 3 ماه طوفانی خودم رو برای کنکور آماده میکنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم 89 زبان 86 زدم 90 ام 100 زدم.
کتاب اناری رو بهت پیشنهاد کتاب خوب وکاملی مخصوصا کتاب پیشش.
واسه متن و ریدنگ هم باز کتاب اناری خوبه.من خیلی راضی بودم.
:20::20:
دوستان از موقعی که شروع کردم درس خوندن چشمم ضعیف شده !:41: