[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lممنون
Printable View
نقل قول:
1. hatman password mikhad ke nadari
2.har sherkati narmafzar khodesho dare va az tu browser ham nemishe did chon bara amniiat port 80 mibandan
سلام دوستان خسته نباشید.
من می خواستم برم کلاس های آموزش شبکه CCNA و...می خواستم ببینم هزینه اش معمولا حدودا چقدره؟
چندماه طول می کشه؟
راستش بعضی وقت ها با خودم فکر می کنم که این همه با کامپیوتر کار کردی کدوم فن رو یاد گرفتی؟خلاصه این فکرا داره کلافم می کنه.
توی طراحی هم خیلی تلاش کردم ولی مث اینکه فایده نداره.. طراح شدنی نیستم.
نصب ویندوز و بک آپ گیری و.. این حرفا رو دیگه یه بچه هم بلده.. خواستم یکم حرفه ای تر بشم.
بعد این شبکه که یاد بگیرم بعدا واسه کار می تونه کمکم کنه؟
دانشجوی رشته کامپیوتر
کنجکاوی: 100%
تلاش و پشتکار:70%(اگر موضوع مورد علاقم باشه: 90%)
هوش:80%
استعداد:80%
دوستان من بین اکس باکس پی سی حد اکثر از یکی از اونها استفاده می کنم!
آیا برای اتصال هردو آنها به شبکه غیر از روتر اکسس پوینت هاب و سوئیچ، چیز دیگری هست که هردو همزمان به شبکه وصل باشد و من تنها با استفاده از یک کلید بتوان بین آنها سوئیچ کنم؟؟
یعنی می خواهم عملیات در آوردن پورت از یکی و گذاشتن آن در دیگری را تنها با یک کلید انجام بدم!
سلام.نقل قول:
چی نوشتی نفهمیدم!؟
شرمندهنقل قول:
دوستان من بین اکس باکس(xbox) و پی سی (pc)حد اکثر از یکی از اونها استفاده می کنم!
آیا برای اتصال هردو آنها به شبکه غیر از روتر اکسس پوینت هاب و سوئیچ، چیز دیگری هست که هردو همزمان به شبکه وصل باشد و من تنها با استفاده از یک کلید بتوان بین آنها سوئیچ کنم؟؟
یعنی می خواهم عملیات در آوردن پورت از یکی و گذاشتن آن در دیگری را تنها با یک کلید انجام بدم!
سلام
یه روتر پیدا کردم این لینکشه:به نظرتون این روتر به درد من میخوره؟ در ضمن ما 3 نفر هستیم :10:که شاید فاصله مون 800 مترم بشه. به نظرتون خط میده ای این روتر؟کد:http://www.-------------/?Products=Computer&Product=Computer-Net-TP-Link-TD-W8901G
بی زحمت هر چه زودتر جواب بدین که میخوام بگیرم.
به جای نقطه چینا digikala
بعید می دونم این مودم بتونه تا 800 متر آنتن بده ! شاید حداکثر 300 متر !نقل قول:
این رو هم اضافه کنم که از این مودم زیاد راضی نیستم ! :13:
با تقویت سیگنال میشه بردش رو مثلا تا 2-3 کیلومتر افزایش داد ؟نقل قول:
معایبش چیه که شما راضی نیستی ازش؟
سلام میشه راجع به توپولوژی باس استار و استار استار توضیح بدید برام ؟
عیب اصلیش امکانات کمی هستش که در اختیارتون میذاره !نقل قول:
من الان با محدود بودن Access Management ش کلی مشکل دارم !
در همین رنج قیمت TP-Link - TD8950ND رو پیشنهاد می کنم !
من فقط و فقط واسه شبکه شدن میخوام دیگر امکاناتش رو لازم ندارم. بازم مناسب نیست؟نقل قول:
فکر نمی کنم در این مورد مشکلی داشته باشه !نقل قول:
هر چند که فکر می کنم در آینده به امکاناتش نیاز خواهید داشت !
این تاپیک رو هم ببینید بد نیست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396891
تو مشخصاتش نوشته بود حداکثر برد تا 6 کیلومتر واسه شبکه کردن واقعا همینطوره؟نقل قول:
راستی واسه شبکه شدن و شبکه ای بازی کردن سرعتش خوبه؟ :5:
6 کیلومتر ؟؟؟نقل قول:
سلام
آقایون من یه سرور دارم با آی پی ولید که توی شیراز هستش. یه فولدر توش شییر کردم.
حالا از بقیه دفتر های شهرستان همشون به این آی پی ولید پینگ دارن ولی فقط 2 تاشون دسترسی به فولدر مشترک که درس کردم دارن.و سه تای دیگه این ارور رو می ده the network path was not found
راستی. از Runآی پی ولید رو وارد می کنم.
فایروال سرور و کلاینت ها هم خاموشه.
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من یه شبکه وایرلس دارم . یه اکسس پوینت سیسکو و 10 تا کامپیوتر. یکی از این سیستما رو با lan به اکسس پوبنت وصل کردم . این سیستم همه سیستمای دیگه رو که با وایرلس وصلن میشناسه.(به جز یکی) اما سیستمای دیگه همدیگه رو نمیبینن. فقط اینو میبینن. چرا؟
یه سوال دیگه من بخوام این سیستم رو هم از lan جدا کنم و وایرلس وصل کنم ، چیکار کنم که لااقل این سیستم مثل سرور باشه و همه رو ببینه ؟
سوال بعد هم اینکه یکی از سیستما به هیچ صراطی مستقیم نسیت. تو قسمت شبکه هاش فقط اکسس پوینتو میشناسه. سیستم اصلی رو نمیبینه . حتی خودش رو هم اونجا اضافه نمیکنه. سیستم اصلی هم اینو نمیبینه.همه سیستم ها همه چیشون از قبیل نرم افزار و سخت افزار کاملا شبیه همه.
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید. با تشکر :11:
آره؛ تو مشخصات فنیش نوشته بود!!نقل قول:
سلام
يه سوال:
اگه بخوام تو يه شبكه كه مثلا 20تا كامپيوتر داره از يه كامپيوتر به جز سرور بك گراند همه كامپيوتر ها را عوض كنم ميشه يا نه؟ بايد چيكار كنم؟
ممنون:11:
سلام.نقل قول:
به نظرم نمیشه. راهی که هست از طریق Group Policy روی سرور هست.
سلام
من یه دستگاه wi fi یو اس بی با مارک EDUP -N8508 خریدم که با اون بتونم PC رو با لب تابم شبکه کنم تاهم بتونم از اینترنت ADSL و هم بازی شبکه ای استفاده کنم اما نه از تنظیمات اون تو PC چیزی بلدم نه تو لب تابم
اگه میتونید منو راهنمایی کنید.
مودم من TP-link بدون وایرلسه!
سلام دوستان
چطور باید بفهمم روس سرورمون ISA نصبه یا نه ؟
دسترسی کامل به سرور دارم ! :20:
سلام.نقل قول:
برو به منوی Start و All Programs ببین Microsoft ISA هست یا نه.اسم دقیقشو الان ISA ندارم که بهت بگم. از توی Control Panel و قسمت Add/Remove Programs هم میشه دید که آیا ISA نصبه یا نه.:46:
این یعنی اصلا سیستم شیرینگ در سیستمها درست نیست ببینید ورک گروپها یکی باشه. ممکنه در یکی از گیت وی ها و یا روترهای بین استانی فایر والی باشه که پورتها درش بسته شده باشه. این موارد در بحث وی پی ان خیلی اتفاق میافته .نقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان
من ویندوز سرور 2003 رو نصب کردم و دامین ساختم
وقتی جوین می کنم و کلاینت عضو دامین میشه زمان زیادی می بره که وارد بشه یعنی کلاینت لاگین کنه هر بار همین طوری هست
مشکل از کجا می تونه باشه ؟
من فعلا دنبال مدرک گرفتن نیستم ، کلاس هم نمی خوام برم ، قصد دارم خودم حداقل تا جایی که امکان داره در خونه و از روی کتابا و با دوتا سیستمی که دارم شبکه رو در حد پایه ای و نیمه حرفه ای یاد بگیرم
البته شبکه کردن بر مبنای کلاینت سرور در server 2008 و windows 7
برای شروع که همه network + رو پیشنهاد می دن ،
اما من دارم این کتاب رو برای شروع می خونم :
CompTIA Network+ Certification Study Guide, Fourth Edition 2009
آیا مناسب هست؟ ورژن جدیدترش اومده؟
بعد از اتمام این کتاب وارد چه مرحله ای باید بشم؟
با تشکر
درودنقل قول:
بیشتر توضیح بدید
پروفایل هاتون رو رومینگ کردید ؟؟
پوشه پروفایل رو تو سرورتون ساختید ؟؟
...
درودنقل قول:
هردو کتاب ها یکی هستن
ولی به نظر من زیاد درگیرش نشید چون تئوری هستن
و در ادامه به همشون برمیخوری
بهتره کانفیگ ویندوز 7 رو شروع کنید
نقل قول:
دوستان بهترين روش جهت جلوگيري از وصل شدن يك سيستم به اينترنت در شبهچه روشي ميتون بشه؟يعنيويندوز تحت هيچ شرايطي نتونه وصل شه به اينترنت.
ممنون
سلام.نقل قول:
بستگی به ساختار شبکت داره. بطور معمول اگه یه سیستم Default Gateway نداشته باشه نمیتونه به اینترنت وصل شه.
من یه مودم وایمکس wifi دارم و با ویندوز 7 لب تاب براحتی وصل میشم و اینترنت دارم.
برای pc با ویندوز xp یه wifi usb خریدم تا بهش وصل بشم اما بعد از نصب، wifi رو پیدا میکنه اما برای اتصال ارور عدم sertificate میده. من رفتم توی propertise شبکه پیدا شده توی xp و تیک sertificate رو برداشتم. بعد از شناسایی دوباره، از من پسورد خواست که دادم .بعد ارور limit connection رو داد. از اون که properties گرفتم دیدم ip خاص میخود که دادم. بعد کاملا connect شد اما حالا هیچ اینترنتی رو نمیده.
کسی میتونه کمکم کنه باید چکار کنم.
البته رو همین pc که قدیمیه ویندوز 7 رو نصب کردم بدون هیچ اروری اینترنت رو داد اما تو xp اینهمه مشکل داره.
با سلام خدمت همه دوستان من یه سوال دارم ولی خواهشا نخدید
بچه ها ببینید من الان با استفاده از مودم adsl - wi fi از طریق کابل شبکه از اینترنت استفاده میکنم و تو کامپیوتر خمدم هم کاهی از طریق وی.....پی....ان.... کانکت میشم خواستم بدونم بینم نمیشه از طریق وایرلس مودم زمانی که من به وی....پی....ان... وصل هستم از طریق گوشیم هم که به وایرلس مودم وصل شده از وی.....پی....ان.... کامپیوتر استفاده کرد(به زبان ساده تر : امواجی که از مودم خارج میشه دیگه اینترنتش قیلتر نباشه.)
سلام.نقل قول:
مودم شما چیه ؟ باید ببینی مودم شما از VP ان پشتیبانی میکنه یا نه. برو به تنظیمات مودم و ببین چیزی به نام Vپی ان هست اونجا یه نه.
دوست من مودم من مدلش اینه خداییش اگه میشه کمک کنیدنقل قول:
Dlink
DSL-2640U
خب من که ندارم این مودمو. عرض کردم به کانفیگ یه نگاه بنداز ببین جایی برای کانفیگ وی پی-ان هست یا نه.نقل قول:
سلام خسته نباشید، میخاستم آیا سایتی یا فایل آموزشی یا نرم افزار خوبی برای ایجاد یک شبکه وجود داره یا نه ؟ چیزی که مراحل ایجاد شبکه رو قدم به قدم نشون بده و ....
منظور شما اینه که گزینه وی...پی...ان... توش باشه من نگاه کردم نبود البته اون جاهایی که بلد بودم نگاه کردم میشه بگید کدوم قسمت رو باید ببینمنقل قول:
دوستان یه سوال داشتم، کسی میدونه میشه از مودم وایرلس ADSL بجای Access Point هم استفاده کرد یا نه؟
که چیکار کنی ؟نقل قول:
درود
چنتا لینک فارسی واسه آموزش Mandatory Profile میخواستم.
سپاس
کسی نبود جوابمو بده؟
من یه مودم وایمکس wifi دارم و با ویندوز 7 لب تاب براحتی وصل میشم و اینترنت دارم.
برای pc با ویندوز xp یه wifi usb خریدم تا بهش وصل بشم اما بعد از نصب، wifi رو پیدا میکنه اما برای اتصال ارور عدم sertificate میده. من رفتم توی propertise شبکه پیدا شده توی xp و تیک sertificate رو برداشتم. بعد از شناسایی دوباره، از من پسورد خواست که دادم .بعد ارور limit connection رو داد. از اون که properties گرفتم دیدم ip خاص میخود که دادم. بعد کاملا connect شد اما حالا هیچ اینترنتی رو نمیده.
کسی میتونه کمکم کنه باید چکار کنم.
البته رو همین pc که قدیمیه ویندوز 7 رو نصب کردم بدون هیچ اروری اینترنت رو داد اما تو xp اینهمه مشکل داره.