روانشناسی بالای 70درصد قبول میشین. علوم آزمایشگاهی احتمالش کمتره ولی بعید نیست. بقیشم همینطورنقل قول:
روانشناسی بالای 70درصد قبول میشین. علوم آزمایشگاهی احتمالش کمتره ولی بعید نیست. بقیشم همینطورنقل قول:
از کدوم شهری ...نقل قول:
چه رشته هایی رو دوست داری...
کدوم شهرها رفتنش برات اسونه...
با این رتبه میدونم رشته ی ودانشگاهی که میخونم
قبول میشی
ITبیرجند
دانلود دفترچه ریاضی
دانلود دفترچه تجربیکد:http://www.gozine2.ir/files/File/riazi-ereshte90.zip
انسانیکد:http://www.gozine2.ir/files/File/tajrobi-ereshte90.zip
کد:http://www.gozine2.ir/files/File/ensani-ereshte90.zip
رشته تجربی روانشناسی نداره که روانپزشکی دارهنقل قول:
روانشناسی واسه ما انسانی هاست:31:
دوستان یه سوال دیگه:40:
من که الان رشته ریاضیم اگه بخوام برم پیام نور چه مدت سول میکشه تا کنکور بعدیم؟!
کمنظورم کارشناسی ارشد یا کارشناسیه؟:31:
اصلا نمیدونم چی به چیه!
چه مدت باید توی همون دانشگاهی که قبول شدم بدرسم تا یه کنکور دیگه بیاد و از اون دانشگاه برم یه دانشگاه بهتر!؟:41:
به احتمال زیاد بله .خبر دارم که پارسال معماری سنندج قبول شدن با این رتبه .نقل قول:
شبانه اش هم بزن .
نقل قول:
چوکرتییم. چون دختره داروی تهران و بهشتی خیلی ضعیفه احتمالش ولی حتما بزنه ضرر نداره
اتفاقی تو صفحه ی یکی از بچه ها رفتم ...
دیدم یه عزیزی واسش پیغام گذاشته و خواسته بهش کمک کنه ...
واینو نوشته
"!دوما اینکه شاید زندگی تو بیرجند اگه از ای دیگه ای میاین سخت باشه !مخلوطی از خراسان و تا حدودی سیستان !"
اخه دوست عزیز چرا وقتی یبارم این شهر نیومدی اطلاعات غلط میدی به بچه مردم...؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا عزیزان اطلاعات درست به هم بدین
سرنوشت همو با اطلاعات غلط خراب نکنیم
ممنون
بستگی به خودت داره روال عادی اینه 4 ساله تموم کنی بری سراغ کارشناسی ارشدنقل قول:
منم راهنمایی کنید خواهشن
3800 ریاضی منطقه 1
تهران مهندسی قبول میشم؟شبانه هم داره؟
اطراف تهران چی؟؟؟
یا باید برم تاپیک کنکوریای سال دیگه
با این رتبه انفجاری هشتصد هزار که اوردم چه رشته ای میتونم قبول شم.(پیام نور) یا(غیرانتفایی)
تاریخ . باستانشناسی. علوم اجتمایی. روانشناسی بالینی.
کدومشون درصد قبولیشون بیشتره؟
دوست هم همین امسال تو بیرجند زمین شناسی تموم کرد اتفاقا هم کلاسیش هم که اهل همونجاست باهاش عقد کرده میگه معدن و این چیزا زیاد داره راحت میتونه کار کنهنقل قول:
با 4500 منطقه 2 شهر رضا اصفهان چه رشته هایی میشه قبول شد دانشگاه اصفهان شانس قبولی داره؟
نقل قول:
به نظر من احتمالش زیاده ایشالا که قبول میشی باز این نرم افزار مشاوره بیاد ببین چی میشه
با 22000 در منطقه دو کجاها میشه قبول شد ؟؟؟
میشه فیزیک هسته ای دانشگاه تبریز قبول شد؟؟؟؟
الان هممون کارشناس تشریف داریم دیگه؟:18:یعنی اگه بریم دانشگاه؟:27:نقل قول:
در ضمن 3 سال هم میشه دیگه نه؟
وقتی 3 سالت تموم شد میشی کارشناسی یا کارشناسی ارشد؟
بعدشم اینکه (از بقیه هم پرسیدما) یه دانشگاه دیگه هر کجا باشه نسبت به رتبت میتونی بری نه؟:40:
نقل قول:
.توی زبان چطور؟اونجا که درصدهای خوبی زدم و رتبه ی شاهدم هم خوبه
با رتبه ای که داری دانشگاه تبریز این رشته خیلی سختهنقل قول:
نقل قول:
ببین عزیز من منی که دارم سبزوار درس می خونم بیرجندی و خراسان جنوبی کلا زیاد داریم !و میتونم به جرات بگم نصفشون اصالتا سیستانین !ومن دقیقا باهمونا مشکل دارم و برام مدرک و هضم فرهنگشون بسیار مشکل بوده و هست !!
هر کسی بر اساس تجربیات خودش صحبت میکنه !اگه کسی بخواد سرنوشتتشو با یه نوع تجربه رقم بزنه که دیگه توش بحثی نیست .
ایشون از من تجربه مو خواسته بودم و من تجربه شخصی خودمو گفتم .اوکی ؟
مایلید میتونید اصلاعات درست !!!!!بهشون بدید!!!!
من سئوالت رو متوجه نشدمنقل قول:
ولی دانشگاه 8 ترمست (یکی خیلی زرنگ باشه 7 ترمه ) هر 2 ترم میشه یک سال و حساب کنی 8 ترم میشه 4 سال برای دوره کارشناسی
یعنی بعد 4 سال درس خوندن تو دانشگاه تازه میشی کارشناس
و میتونی برای دوره های بالاتر (کارشناسی ارشد) شرکت کنی
از نحوه پذیرش زبان خبر ندارم...نقل قول:
کلا شاهد با رتبه کار نداره،با نمره کار داره...
واسه این باید به مشاور مراجعه کنی...
(راستی انتخاب رشته مجازی سنجش رو هم حتما انجام بده...اون هم می تونه راهنمای خوبی باشه واست)
سلام
مینیمم نمره برای قبولی رشته داروسازی اهواز چنده؟
پزشکی دانشگاه تهران تا چه رتبه ای تو منطقه 2 قبوله؟
۱سوال فنی!ایا دانشگاه شیراز دوره های مجازیش بهتره یا سهندتبریز یا خواجه نصیر؟
شبانه اش چطور ؟؟؟ اصلا چه طور رشته ای هست؟؟ اخرش که چی؟؟؟نقل قول:
تهران شبانه مهندسی داره؟من گشتم ندیدم اما یکی گفت داره
حتما این کارو میکنم...چون بچه این شهرم..و به جرات میگم ما نتنها توی این شهر بلکه توی این استان قوم سیستانی نداریم...نقل قول:
نمیدونم شما از کدوم شهرین رفتین سبزوار...اما مطمئن باشید سطح فرهنگ این منطقه از اونجا خیلی بالاتره..
اینومیتونین از کساییکه که اینجا درس خوندن بپرسین
موفق باشین
این سایت گزینه 2کد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1689&pagenumber=24
این رتبه من حال کنید 89048
این منطقه ها رو کجا نوشته؟
سلام بچه ها ! چه خبر از کنکوری های اینجا ؟ کی رتبه خوب آورد ؟
نقل قول:
به جرات بگین ولی ما اینجا تو دانشگاه سبزوار نهبندانی داریم که زابلیه !بیرجندی داریم که زاهدانیه !و ووو ...زیادن !
شما نمیتونید در مورد شهری که نمیدونید کجاست نظر بدید !اینم از دلایل غلبه احساسات بر شماست !بهتره منطقی صحبت کنید و بذارید هر کسی نظرشو بده !
من خاطره و تجربه خوبی از اینها نداشتم و مختارم که تجربه مو به کسی که ازم پرسیده بگم !
[QUOTE=leon scott kendy;6333008]سلام بچه ها با رتبه ی 172753
غیر انتفایی به نظرتون
کجا نزدیک ترین به تهران می تونم به زنم
ریاضی بیدم
/QUOTE]
بچه ها نزدیک ترین جا
با رشته های معماری و عمران و از این چیز ها
کجا می تونم با این قبول شم
نظرتون چی بید ؟؟؟؟؟؟
ممنون می شوم
سلام کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟
انسانی رتبه 2800 تهران منطقه یک ، توی تهران چی میشه قبول شد ؟ روانشناسی میشه ؟
دوستان ، برای اینکه تاپیک مفید پیش بره لطفا بحث های حاشیه و غیر مرتبط با تاپیک رو ادامه ندین { از پیغام خصوصی یا پروفایل استفاده کنید }
ازکنار حرفتون میگذرم...نقل قول:
اما ما بیرجندیه که زاهدانی باشه نداریم؟؟؟؟؟:31:
تومهمان نوازیه مردم شهربیرجندکسی شک نداره..
از همین الان به همه کساییکه اینجاقبول میشن خوش امد میگمومطمئن باشم بهشون بدنمیگذره...
بله شماهم مختار هستید..موففق باشید
رتبه من 37511 شد بچه ها !
با این رتبه تو منطقه یک ؛ دانشگاه های شهرستانی سراسری رو نمیشه واسه روزانه قبول شد؟!
هر رشته ای که میشه هم بشه..اینش واسم مهم نیست..قبولی مهمه برام بیشتر :31:
...ممنون میشم راهنمایی کنید..خیلی مهمه برام..
اگه کسی رتبه رو ازمون پرسید(دوستان و آشنایان) باید رتبه سهمیه منطقه رو بگیم یا کشوری؟
همه اونایی که رتبشون خوبه کشوری میگن اونایی که رتبشون خوب نیست کشوری میگن!هر کدوم ضایع نیست اصطلاحاً:31:نقل قول:
سهمیه رو باید بگی؛کشوری نخودیهنقل قول:
دوست عزیز احتمال روزانه خیلی کمه اما شاید اینارو بیاری:آمار وکاربردها مجتمع آموزش عالی ایرانشهر (روزانه)!ریاضیات و کاربردها دانشگاه بیرجند (شبانه)!کتابداری و اطلاع رسانی دانشگاه سمنان (شبانه)!مدیریت کسب و کارهای کوچک مجتمع آموزش عالی ایرانشهر (شبانه)!تربیت معلم قرآن مجید دانشکده علوم قرآنی - وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه - تهران (روزانه)!کاردانی صنعت جهانگردی - مدیریت جهانگردی دانشگاه شهید باهنر کرمان (شبانه)!مدیریت کسب و کارهای کوچک مجتمع آموزش عالی ایرانشهر (روزانه)نقل قول: