پس از پیوستن محمدرضا خانزاده از تیم فوتبال راه آهن ، عصر امروز علی اسماعیل زاده از تیم ملی جوانان نیز با پرسپولیس قرارداد بست.
Printable View
پس از پیوستن محمدرضا خانزاده از تیم فوتبال راه آهن ، عصر امروز علی اسماعیل زاده از تیم ملی جوانان نیز با پرسپولیس قرارداد بست.
به این میگن یه خرید خوب
خانزاده مدافع جوونیه که عضو تیم ملی امیده کی روش هم یه مدت به تیم ملی دعوتش کرده
هم یه مدافع راست برای پستی که سالها درونش ضعف داشتیم خریدیم هم سهمیه بازیکنای لیگ برتریمون رو حفظ کردیم
من علاوه بر بازیهای مقابل استقلال و پرسپولیس دو سه تا بازی شهرستانی هم ازش دیدم مدافع خوبیه که اگه میدون ببینه بهتر هم میشه
و به نظر من زیر نظر دنیزلی میتونه حتی فیکس تیم بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بازیکن جوان از تیم های راه آهن و تیم ملی جوانان به پرسپولیس پیوستند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در راستای طرح جذب بازیکنان جوان در تیم فوتبال پرسپولیس، امروز (شنبه) محمدرضا خانزاده مدافع جوان و دفاع راست تیم راه آهن با قراردادی سه ساله به پرسپولیس پیوست. خانزاده به تازگی به لیست بازیکنان بزرگسال تیم ملی دعوت شده بود.
همچنین علی اساعیل زاده هافبک جوان که مدتی نیز کاپیتان تیم ملی جوانان بود، با عقد قراردادی به سرخ پوشان ملحق شد.
طرح جذب 5 بازیکن جوان با جدیت از سوی سردار رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پیگیری می شود به طوری که در تیم فصل جدید پرسپولیس در هر پست یکی از جوانان شایسته که در حد تیم ملی تایید شده باشند در کنار بازیکنان اصلی حضور خواهند داشت.
سردار محمد رویانیان در گفت و کو با سایت رسمی باشگاه، با تاکید بر لزوم جوانگرایی در تیم ملی،گفت: این نگاه برای فصل بعد هم تداوم داشته و مطمئنا پرسپولیس جوان، قدرتمند و فنی را در سال های بعد خواهیم دید.
fc-perspolis.com
خوب پولادي خبر موندنش تو پرسپوليس رو تكذيب كرده و گفته مذاكره اي با پرسپوليس نداشته
مذاكراتش با سپاهان رو هم تاييد كرده و گفته بعد از بازي تيم ملي با قطر تصميم ميگيره درباره آيندش
اينجوري كه معلومه دلش با پرسپولس نيست. فكر كنم بايد هرچه زودتر به فكر خريد يه فاع چپ باشيم
ماهيني رو كه ميخوان بخرن. مهدوي كيا و علي عسگر هم كه تو اون پست ميتونن بازي كنن ديگه نميدونم دفاع راست راه آهن رو چرا خريدن!
با موندن كاظميان هم اگه حالا بخوان خلعتبري رو هم بخرن ديگه خيلي تراكم زياد ميشه!
الآن بيشتر از همه چيز 2تا دفاع وسط ميخوايم و 2تا هافبك دفاعي. بايد همه تلاششون رو بايد بذارن براي اين نقاط
آخرش من ميترسم هافبك دفاعي نخريم و باز بدبخت شيم!
مرجع خبري پرسپوليس: جذب ۵ بازیکن جوان در هفته جاری در دستور کار مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار گرفت. مصطفی دنیزلی برای اینکه فصل آینده تیمی قدرتمند را بسازد و در هر پستی یک بازیکن با تجربه و یک بازیکن جوان در اختیار داشته باشد از مدیرعامل باشگاه خواسته تا نسبت به جذب بازیکنان جوان اقدامات لازم را انجام دهد. از همین روز جذب 5 بازیکن جوان در هفته پیشرو در دستور کاری رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار گرفت. قرار است در هر پست، پرسپولیس یک بازیکن جوان و یک بازیکن با تجربه برای فصل 92-1391 داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس سردار محمد رویانیان جمعه شب در یک برنامه تلویزیونی در خصوص شرایط فوتبال ایران عنوان کرد: تیم پرسپولیس در فصل گذشته از چند لحاظ آسیب دید افرادی در داخل و بیرون بودند که مشکلاتی را برای تیم به وجود آوردند همچنین سیستم موجود در فوتبال کارآمدی لازم را ندارد. اتفاقات مختلفی افتاد که باعث شد پرسپولیس در این فصل نتیجه نگیرد. وی افزود: من برای داوران ارزش خاصی قائلم اما در برخی بازیها داوریها سرنوشت را تغییر داد. مدیریتهای ما نیز مسائلی دارد میزان لابی و ارتباطاتی که وجود دارد باعث بروز مشکلاتی میشود.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه آیا از پذیرفتن این سمت پشیمان است خاطرنشان کرد:از آمدن به فوتبال پشیمانم اما اگر بروم نامردی در حق هواداران است آنها امید دارند تا هرچه زودتر در این مدت تیم فصل اینده شکل بگیرد شرایط سختی است و اگر بخواهم در این شرایط تیم را رها کنم نامردی کردهام به همین دلیل صحنه را خالی نمیکنم وبرای پرسپولیس تا پای جان ایستاده ام
سردار رویانیان درباره لیست 10 نفره دنیزلی افزود: در واقع سرمربی پرسپولیس 15 نفر را برای فصل آینده انتخاب کرده بود که ما10 نفر را اعلام کردیم. امروز به علت ولادت امام جواد نیز با کاظمیان قرارداد بستیم او جوان باشخصیتی است و اگر واقعیت را هم بخواهید جواد در بین لیست 15 نفر دنیزلی بود طبق بررسیهایی که انجام دادیم عملکرد فنی کاظمیان در فصل گذشته خوب بود هرچند که به نظر میرسید در بازیها خوب ظاهر نمیشود.
وی درباره اعتراضهای کاظمیان در برخی مسائل یاداور شد من به تمام بازیکنان گفتهام که اگر بازیکنی حرف بزند ازتیم خواهد رفت با جواد نیز این صحبت را مطرح کردهام.
مدیر عامل پرسپولیس درباره برنامه های آینده سرخپوشان گفت: مطمئن باشید من اگر 3 سال در باشگاه پرسپولیس بمانم این باشگاه را جهانی خواهم کرد و به یک باشگاه کاملاً حرفهای تبدیل میکنم.تلاشم این است که بتوانم باشگاه را جهانی کنم ما نتیجهگرا نیستیم میخواهیم کاری کنیم که محتاج پول دولت نباشیم و کاملاً خودکفا عمل کنیم .
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره سقف قرارداد عنوان کرد:متأسفانه در پرسپولیس و استقلال نمیتوان تیم جوانی را بست من یا باید بهترین جوانان را دور یکدیگر جمع کنم که مطمئناً نمیتوانیم در یک سال نتیجه بگیریم اما قول میدهم پس از 3 سال این کار را انجام دهم و یا باید بازیکنان پرستاره را به تیم بیاورم که این هنر نیست.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره حفظ علی کریمی گفت من با او صحبت کردم و دنیزلی نیز دو بار در جده و ترکیه با او جلسه داشته و خود دنیزلی با قاطعیت عنوان کرد کریمی به تیم اضافه شود مردم خود تمام مسائل را میفهمند من زمانی که برای تیم تصمیم میگیرم قاطعانه و برای مصلحت پرسپولیس تصمیم میگیرم و یقین دارم مردم هم این را متوجه میشوند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد عدم حضورش در بازی های این تیم گفت: در باشگاه هرکس باید کار خود را به بهترین نحوه انجام دهد و نیازی نیست من در کنار تیم باشم مسائل تیم را دنبال میکنم و اگر مشکلی بود آن را برطرف میکنم
وی در مورد دخالتهای خود در کارهای تیم یادآور شد:مطمئن باشید که من در ریز کارهای تیم دخالت میکنم حتی به استوک بازیکنان هم من کار خواهم داشت و دخالت میکنم تا شرایط تیم به خوبی کنترل شود.
سردار رویانیان در پایان در باره جذب خلعتبری گفت: من با خلعتبری صحبت کردم .خلعتبری گفته باید فکر کند اما اگر او به ایران بیاید 100 درصد خود را پرسپولیسی می داند.
fc-perspolis.com
قاضي: امسال سال پرسپوليس است
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به خريدهايي که در پرسپوليس صورت گرفته امسال سال پرسپوليس است.
محمد قاضي افزود: با توجه به يارگيري صورت گرفته و تقويت خطوط سه گانه، امسال سال پرسپوليس است و ناکامي فصل گذشته جبران مي شود.
وي ادامه داد: براي من پرسپوليس و هوادارانش ملاک بودند و حضور در يک تيمي که در آسيا بازي کند در مرحله دوم اهدافم بود.
قاضي تصريح کرد: پرسپوليس و هوادارانش فصل بدي را پشت سر گذاشتند و اين موضوع انگيزه بازيکنان جديد و قديمي را افزايش مي دهد و ما را در راه رسيدن به اهدافمان کمک مي کند.
وي خاطرنشان کرد: هيچ ترسي از رقابت با مهاجمان پرسپوليس را ندارم و اين رقابت به ما کمک مي کند تا با کمک هم در موفقيت پرسپوليس سهيم باشيم.
ورزش 3
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در بدو ورود تیم ملی فوتبال به ایران با بازیکنان ملیپوشی که مد نظر دنیزلی است وارد مذاکره شد. از همین رو صبح امروز رویانیان در جلسهای با مهرداد پولادی شرکت کرد و در پایان جلسه این بازیکن به مدت دو سال در پرسپولیس ماندنی شد. البته سال دوم قرارداد پولادی توافقی تمدید خواهد شد.خبرگزاری فارس
با این تیکه مصاحبهی "ایمون زاید" خیلی حال کردم:
زايد گفت: ايرانيها عاشق فوتبال هستند. تيمي كه من برايش بازي ميكنم يكي از بزرگترين تيمهاي آسيا است. فكر ميكنم كه فقط در ايران حدود 30 ميليون هوادار داشته باشد. ما در ورزشگاه ملي ايران كه گنجايش 100 هزار نفر را دارد بازي ميكنيم كه در بازيهاي حساس به راحتي پر ميشود. مهاجم پرسپوليس گفت: در نخستين بازي من در ليگ قهرمانان آسيا كه مقابل يك تيم قطري برگزار شد حدود 96 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند. باور كردني نيست. اين موضوع شبيه قصه پريها است چون وقتي گل ميزنيد، تماشاگران سر از پا نميشناسند. وقتي نخستين گلم را در ليگ قهرمانان آسيا به ثمر رساندم، حدود 86 هزار تماشاگر نامم را فرياد ميزدند كه اين موضوع فوقالعاده لذتبخش بود. نميدانم چطور بايد اين احساس را توصيف كنم. وي گفت: اگر در ايران خوب بازي كنيد و گل بزنيد، هواداران واقعا عاشقتان خواهند شد و همچون يك قهرمان با شما رفتار كنند. پيش از اينكه به ايران بروم، چنين تجربهاي نداشتم. اين موضوع خيلي عالي است و من از آن لذت ميبرم.
اميدوارم پاسخ اعتماد پرسپوليسيها را بدهم
مهرداد پولادي در مورد ماندنش در پرسپوليس گفت: پس از اينکه همراه تيم ملي از ازبکستان برگشتيم توسط رويانيان به دفتر ايشان دعوت شدم. روزهاي خوبي با پرسپوليس پشت سر گذاشتهام اما متأسفانه به نتايج دلخواه در فصل گذشته نرسيديم.
وي گفت: دنبال بازار گرمي نيستم اما پيشنهادهاي خوبي داشتم. پس از جلسه يک ساعته با نگاه خوب مديرعامل باشگاه، پرسپوليسي ماندم. اميدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
پولادي درباره پيروزي تيم ملي برابر ازبکستان عنوان کرد: بازي بسيار سختي داشتيم و طبيعي بود ازبکستان در خانه خود دست به هر کاري بزند تا به امتياز برسد اما بازيکنان ما از کمترين فرصتها بهترين استفاده را کردند و 3 امتياز شيرين را کسب کرديم.
ورزش3
خب بازیکنها برگشتن و تا روز چهارشنبه در اختیار خودشون هستن
باید منتظر باشیم این دو روز احتمالا خبرهای زیادی شنیده میشه
به نظرم من اومدن گردان و ماهینی قطعی هست.اینقدر قطعی که پرسپولیس برای مذاکره با دروازه بانهای لیگ اصلا اقدام نمیکنه و حتی گذاشته به راحتی اودوکیچ از تیم بره
البته رفتنش هنوز هم قطعی نیست.اینجور که توی خبرها اومده مس هم به دنبال رحمتی هست و هم اودوکیچ.البته موندن رحمتی در استقلال به نظرم 50-50 هست ولی اگر رحمتی بره مس شاید ما بتونیم اودوکیچ رو با مبلغی کمتر از چیزی که انتظار داره بگیریم به عنوان دوراه بان دوم(البته فکر کنم مهمترین مشکل برای نموندن اودوکیچ همین دروازه بان دوم بودنه که اودوکیچ قبول نمیکنه)
در پست مهاجم هم مسئله خیلی پیچیده شده.خریدن قاضی یک جورایی اومدن انصاری فرد رو در هاله ای از ابهام قرار داد.البته سبک بازی این دو نفر خیلی متفاوت هست.انصاری فرد یک تمام کننده هست ولی قاضی توانایی عقب اومدن و سازندگی و خلق موقعیت برای سایر مهاجم ها و حفظ توپ را داره.ولی با داشتن قاضی و ایمون زاید احتمالا اومدن انصاری فرد خیلی کم شده و اگر اروپا نره باید سال دیگه در استقلال ببینیمش(ولی من فکر میکنم امسال هر طوری شده به یک تیم متوسط اروپایی میره ولی اونوقت جایگاهش در تیم ملی به خطر می افته)
در مورد خلعتبری هم فکر کنم همین قضیه تیم ملی صادقه.من قصد داشتم قبل از بازی تیم ملی این پست رو بزنم و بگم با رفتن عقیلی به قطر جایگاهش در تیم ملی به خطر افتاده و احتمال زیاد منتظری جاش بازی میکنه ولی...
خلعتبری هم داره همین محاسبات رو میکنهکه هنوز به طور قطع در موندن در تیم الوصل اظهار نظر نمی کنه ویا پیشنهاد رویانیان انقدر بالاست که این بازیکن رو به شک انداخته ولی من فکر میکنم خلعتبری به ایران بیاد و در یک تیم بزرگ بازی کنه چون با نزدیک شدن به جام جهانی هر چه در چشم باشی به نفعت هست.ولی تمدید قرارداد کاظمیان شاید یک مقدار بازیکن رو برای بازی کردن ثابت به شک میندازه.ای کاش پرسپولیس صبر میکرد و بعد از مشخص شدن وضعیت خلعتبری با کاظمیان و یا نوروزی تمدید میکرد
خط دفاع یک مقدار مسئله پیچیده هست.من سه تا بازیکنمون رو که میتونستند در دفاع وسط بازی کنن رو انداختیم بیرون ولی هنوز هیچ کاری نکردیم.شاید اومدن بنگر قطعی باشه ولی اومدن سید جلال حسینی با توجه با سال های قبل و بازارگرمی های این بازیکن یک مقدار ضعیفه.
دفاع راست هم که داره تراکم بازیکن شدید داره.عسگر-مهدوی کیا - و احتمالا ماهینی و بازیکن جوانی که خریدن(البته شنیدم بازیکن راه اهن هافبک دقاعی هم میتونه بازی کنه)
و دفاع چپ همچنان موضع ماست که هیچ بازیکنی ندارم و پولادی هم موندنش 50 -50 هست.
هافبک دفاعی هم که فکر کنم توی ایران اصلا دنیزلی به بازیکنی فکر نکرده و شاید قصد خرید بازیکن خارجی رو دارن ولی چرا دارن انقدر طولش میدن عجیبه.تا الان در ایران اسمی از کسی برده نشده که توی این پست قراره بیاد پرسپولیس(البته جدیدا در مورد حقیقی حرفهای زده شده .نمیدونم پستش چیه ولی با توجه به اینکه قرارداد داره بعید میدونم بتونن بگیرینش)
مرجع خبري پرسپوليس: باشگاه پرسپولیس پس از خان زاده و اسماعیل زاده سومین بازیکن جوان را هم جذب کرد. تیم فوتبال پرسپولیس كه میخواهد علاوه بر جذب ستارهها، چند بازیكن جوان را هم بگیرد، با سومین بازیكن جوان به توافق رسید. این بازیكن علیرضا جهانبخش هافبك چپ تیم داماش گیلان است كه سابقه كاپیتانی در تیمهای ملی نوجونان و جوانان را هم دارد. جهانبخش بازیكن زیر 23 سال است و پرسپولیس میتواند نام او را در لیست بازیكنان امید تیم رد كند.
شاهد از غیب رسید. گفتم به این سید جلال نمیشه اعتماد کرد.الان رفته با استقلال مذاکره کنه.البته نمیشه بهش ایراد گرفت و بازیکن حرفه ای همیشه به پیشنهاد بهتر (پول بیشتر) فکر میکنه و در تمام دنیا هم همینه ولی خب شرایط استقلال و پرسپولیس یه جوری هست که اگه بازیکنی با هر دو تیم مذاکره کنه اونوقت..... البته هوادار خیلی زود همه چیز رو فراموش میکنه.من فکر کنم امسال هم با بازی با اسم استقلال و پرسپولیس با رقمی نجومی توی سپاهان میمونه
اینجاست که باید قدر بازیکنی مثل قاضی رو دونست که بدون بازار گرمی و حتی صبر برای داشتن پیشنهاد بهتر در روزهای اول با تیمی قرارداد میبنده.و این همیشه در خاطر من میمونه
و خبر خوب امروز موندن پولادیه که انگار درسته ثبت نشده ولی خیلی قطعی به نظر میرسه حرفهاش
جای خوشحالی داره که بالاخره یک نگاه تقریبا حرفه ای اون هم از طرف یک مدیر غیرفوتبالی ! داره در پرسپولیس پیاده میشه ؛ چیزی که حتی محمدحسن انصاری فر ( به عنوان فوتبالی تریم مدیرعامل سالیان گذشته ی پرسپولیس ) هم فقط به صورت کاملا صوری از اون دم میزد ولی در عمل ...
بنایی که رویانیان داره میگذاره در این تیم بهترین زمینه هست برای پی ریزی های اساسی و استفاده ی اصولی از آکادمی و رده های پایه تا بتونیم در سالهای آتی شاهد این باشیم سهمیه ی بازیکنان جوان از تیم های پای به تیم تزریق بشن و نه از تیمهای دیگه .
تا الان که رویانیان در نوع جذب بازیکن امیدوارکننده ظاهر شده به خصوص با جذب این بازیکنان جوان و آینده دار ، من حتی یک پله جلوتر فکر میکنم بهتره از دنیزلی دست کشید و یک مربی مولف رو به این تیم اضافه کرد ؛ چون با تمام علاقه و احترام به دنیزلی معتقدم این مربی چیزهای زیاد دیگه ای برای اضافه کردن به فوتبال ایران نداره .
شاید با استفاده از مربیانی نظیر تروسیه بشه یک تیم باثبات و با کیفیت رو برای چند فصل آینده بنا کرد ....
امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده دنیزلی داره مذاکره میکنه هنوز با بشیکتاش
از یه طرف اریک گریتس مربی مراکش هم هست
ولی فکر کنم مصطفی رفتنیه :2:
موافقم این سه تا خرید اخیرش واقعا از نظر من بهترین حرکت مدیریتی در 5 سال اخیر پرسپولیس بودنقل قول:
بنایی که رویانیان داره میگذاره در این تیم بهترین زمینه هست برای پی ریزی های اساسی و استفاده ی اصولی از آکادمی و رده های پایه تا بتونیم در سالهای آتی شاهد این باشیم سهمیه ی بازیکنان جوان از تیم های پای به تیم تزریق بشن و نه از تیمهای دیگه .
کار سیاستمدارانه ای انجام داد
ستاره های لیگ که تا یک ماه دیگه بازار گرمی میکنن رو فعلا رها کرده و رفت سراغ بازیکنای جوون
بازیکنای جوونی که فعلا خیلی از تیما دنبالشون نیستن و در واقع توی ویترین نیستن رو بدون اینکه از سهمیه بازیکنای لیگ برتریش کم بشه با قیمت خوب به خدمت گرفت
چون همین بازیکنا در انتهای فصل نقل و انتقالات و روشن شدن تکلیف ستاره ها قیمتشون بالا میرفت
امیدوارم دوتای دیگه هم بازیکنای خوبی باشن و البته ای کاش یه سر به بازیکنای جوون خوزستانی هم بزنه
ولی با این موافق نیستمنقل قول:
تا الان که رویانیان در نوع جذب بازیکن امیدوارکننده ظاهر شده به خصوص با جذب این بازیکنان جوان و آینده دار ، من حتی یک پله جلوتر فکر میکنم بهتره از دنیزلی دست کشید و یک مربی مولف رو به این تیم اضافه کرد ؛ چون با تمام علاقه و احترام به دنیزلی معتقدم این مربی چیزهای زیاد دیگه ای برای اضافه کردن به فوتبال ایران نداره .
سروش جان کاریزمای دنیزلی واقعا بهترین کمک برای فاصله گرفتن از حاشیه های چند فصل اخیره
من مطمئنم چهره ای که دنیزلی تا حالا از خودش نشون داده سایه ای از چهره حقیقیش در فصل آینده هم نخواهد بود
مهمترین نکته و تفاوت دنیزلی امسال با فصل قبل اینه که اینبار دنیزلی تمرینات بدنسازی ما رو در پیش فصل انجام میده
یکی از مواردی که باعث شد مهدوی کیا رو حفظ کنه و اشاره هم کرد ناآماده بودن مهدی از نظر بدنی در فصل پیش بود و قطعا مهدی با تمرینات بدنسازی دنیزلی در فصل آینده چهره دیگری خواهد داشت
مطمئنا دنیزلی سابقه مهدی رو میدونه که اشاره میکنه مهدی از نظر بدنی ناآماده بود
همین داستان رو درباره کریمی و سایر بازیکنا هم خواهیم دید
من که واقعا آرزوم اینه که بمونه
مرجع خبری پرسپولیس: مهرداد اولادی همچنان از اینکه در فهرست فروش پرسپولیس قرار گرفته ناراحت است و این موضوع برایش باورکردنی نیست. اولادي حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند: دنيزلي به من اعتقاد دارد و خودم تعجب كردم كه اين اتفاقات رخ داد. من دنبال بهانه نيستم ولي امسال مصدوم شدم و به همين دليل بازي نكردم. وقتي دنيزلي هدايت تيم را برعهده گرفت، در بازيهايي كه به ميدان رفتم، حتي يك بار هم تعويض نشدم و او يك بار هم از من ايراد نگرفت. اولادي در پاسخ به اين سوال كه فكر نميكني ليست اعلام شده طبق نظر دنيزلي نبوده است ميگويد: نميدانم چه بگويم ولي قرار گرفتن در فهرست فروش براي من تعجب آور است. من پارسال به خاطر مصدوميت نتوانستم خودم را نشان دهم ولي با اين حال از زحماتي كه دنيزلي برايم كشيد تشكر ميكنم و برايش آرزوي موفقيت دارم. باز هم ميگويم كه دنيزلي به من اعتقاد دارد و در اين مورد شكي ندارم. اولادي در پاسخ به اين سوال كه آيا با باشگاه پرسپوليس تسويه حساب كردي ميگويد: هنوز از باشگاه هيچ كس با من تماس نگرفته كه بگويد تو را نميخواهيم. من يك سال ديگر قرارداد دارم و اگر مرا نميخواهند بايد تسويه حساب كنند و رضايتنامهام را بدهند. اول بايد وضعيتم در پرسپوليس مشخص شود تا بتوانم براي فصل آينده تصميم بگيرم و تيمي را انتخاب كنم كه باعث پيشرفتم شود.
نمیدونم چرا پرسپولیس نتیجه نمیگیره شاید بخاطر مدریت باشه ولی الان چندین ساله که پرسپولیس دیگه جزو تیمهای پرقدرت نیست به غیر از تک و توکی
ولی استقلال همیشه مدعی بوده مدیران پرسپولیس برن از سپاهان و استقلال یاد بگیرند که چه جوری تیم داری کنند نه 20 میلیارد پول بیت المال رو هدر بدن
دوست عزیز نمیدونم شما طرفدار تیم پرسپولیس هستی یا نه تیمهایی که میگی 20میلیارد هزینه میکنن اگه به بازیکنای چند فصل اخیر پرسپولیس نگاه کنی اینجور مبالغ میلیاردی برای بازیکنای این تیم صدق نمیکنه برای تیمهای دیگه هستش که کاملن مشخصه کدوم تیما هستن برای جذب دروازه بان یک میلیارد هزینه میکنن حالا این فصل به کمک مدیر خوبی مثل سردار رویانیان داریم تیم خوبی میبندیم خیلیا چشم دیدن این تیم ندارن اون دیگه مشکل ما نیست در ضمن توی لیگ به تیمی که مدعی باشه صرفن جام نمیدن اگه هم به مدیریت و تیم داری باشه تو 3فصل اخیر با بازیکنایی که خیلیاشون در حد این تیم نبودن 2تا قهرمانی پشت سر هم در جام حذفی به دست اوردیم.نقل قول:
مهرداد چپ پاست ولی خودکار تو دست راستشه! :دينقل قول:
منم اینطوریم نمیدونم چرا، کسی میدونه چجوریاست؟
داداش پرسپولیس پرطرفدارترین تیمه ایرانه پس همیشه حاشیه توش هس وهمین جلو پیشرفتو میگیرهنقل قول:
شما امسالو ببین به نظرم رویانیان یه مدیر بسیار هوشمند وکارامد هست و پرسپولیس امسال میتونه تلافیه سالای قبلو بکنه
امروز منتظر خبرهای بیشتر بودیم ولی هنوز خبری نشد از گردان-ماهینی و بنگر
به نظرم نباید به سید جلال زیاد دل خوش کردو باید سریع برن سراغ یک مدافع میانی دیگه اینجوری داریم وقت تلف میکنیم
خرید سوم از بازیکنهای امید هم اگر صحت نداشته.چون اسم جهانبخش جز لیست داماش هست هنوز
خوب ماهینی هم دو ساله داخلی بست !
به نظرم تعداد بازیکن داره تو پست دفاع راست خیلی زیاد میشه
غلام رضا رضایی هم ثبت کرد فردا در هئیت فوتبال ثبت میکنه
شهاب گردان رسما به پرسپوليس پيوست
دروازهبان فصل گذشته تيم ذوبآهن با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را با پرسپوليس به ثبت رساند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از مذاکره با شهاب گردان با اين دروازهبان به توافق رسيدند. گردان امروز با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد دو ساله خود را با پرسپوليس به ثبت رساند.
پرسپوليس پس از جدايي آودوکيچ و همچنين عدم نياز به هوشيار و معمارزاده، گردان را به خدمت گرفت و به دنبال جذب يک دروازهبان ديگر هم است
ماهيني: با پرسپوليس داخلي بستم
او اظهار داشت: تا قبل از بازي با قطر قراردادم را به صورت رسمي ثبت خواهم کرد.
به نقل از سايت گل، مدافع ملي پوش ذوب آهن با پرسپوليس قرارداد داخلي دو ساله بست. حسين ماهيني با تاييد اين خبر گفت: مذاکرات متعددي با آقاي رويانيان داشتم و به اين نتيجه رسيدم از بين پيشنهاداتم به پيشنهاد اين تيم جواب مثبت بدهم. او ادامه داد: حضور در يک تيم پرطرفدار و وجود يک مربي حرفه اي مانند دنيزلي مرا ترغيب کرد تا لباس قرمز اين تيم را بپوشم و اميدوارم بتوانم مهره موثري براي سرخپوشان پايتخت باشم.
او اظهار داشت: تا قبل از بازي با قطر قراردادم را به صورت رسمي ثبت خواهم کرد.
ورزش3
راستش من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی فکر کنم اگه فوتبال تو ایران از دست دولت در بیاد وضع استقلال و پیروزی و سایر تیم های پر طرفدار خیلی خوب بشه چون درامدشون بیشترهنقل قول:
نه مثل سپاهان یا مس کرمان که از بودجه دولتی استفاده میکنند ولی تیمهای خصوصی از جیبشون خرج میکنن برای همین کسی نماد تو فوتبال سرمایه گزاری کنه چون سودی نداره
به امید روزی که فوتبال ایران همه چیزش شفاف بشه و دولت به تیمی رانت نده تا تیمها جایگاه واقعی خودشون رو پیدا کنند
پس این 12 میلیارد بدهی را مادر بزرگ من بالا آورده؟یک کارخونه غول پشت تیم اصفهان هست عین ریگ پول خرج میکنن اونوقت پرسپولیس و استقلال باید کاسه گدایی جلوی دولت و شهردای و ... بگیرننقل قول:
خوب غلامرضا رضایی و علی عسگر هم دو ساله تمدید کردند
اما مساله اصلی هنوز هافبک دفاعی و دفاع وسط و دروازه بان هست که هیچ تحرکی برا گرفتن بازیکن تو این پست ها نیست
خدا بخیر کنه
امسالم دوباره گند میزنیم
[حذف شد] هم داره کریم انصاری فرد رو میگیره و تیم ما میخواد ماهینی رو بگیره
واقعا که
دروازه بان كه گردان رو خريدن. براي ذخيره هم يه خارجي احتمالا ميارننقل قول:
براي دفاع هم بنگر كه به احتمال زياد مياد. جلال حسيني تكليفش معلوم نيست ولي تلاششون رو دارن ميكنن
پس فقط ميمونه هافبك دفاعي كه زياد تحركي نيست. دنبال حقيقي بودن كه باشگاهش براي فسخ قراردادن يه رقم نجومي ميخواد!
به نظر من اگه بتونن آشوبي رو بيارن خيلي خوبه
متاسفانه زياد هافبك دفاعي خوب ايراني نداريم. اونايي هم كه هستن يا تو يه تيم قوين كه همونجا ميمونن يا قرارداد دارن و باشگاهشون نميذاره بيان
فكر كنم آخر مجبور شيم خارجي بياريم. سال پيش كه نشون دادن ميتونن خارجي هاي خيلي خوبي بيارن
خوشبختانه تقريبا با همه اون ليست 10-11 نفره هم تمديد كردن
با يه حركت رويانيان كه خيلي حال كردم تمديد با پولادي بود و اينكه هرجوري شده نذاشت بره سپاهان. حالشون رو گرفت:27:
بنده خدا تا برگشت از اردوي تيم ملي،خفتش كرد و باهاش تمديد كرد:31:
اون بدهی ها بخاطر عدم مدریت است وگرنه مگه استقلال یا تیمهای دیگه که خیلی کمتر از پرسپولیس از دولت پول میگیرن یا بعضی ها هم اصلا نمیگیرند چکار میکنندنقل قول:
سپاهان هم من قبول دارم
کلا هر کی میاد پرسپولیس هیچی بارش نیست اگه یه ادم کاردرست بیارن این جوری نمیشه
عدم مدیریت؟؟!!!خو مگه خودتون نگفتید مدیریت استقلال شیرینه قند عسله؟نقل قول:حالا شد عدم مدیریت؟!مدیران پرسپولیس برن عدم مدیریت را از مدیران استقلال و سپاهان یاد بگیرند؟من که گیج شدمنقل قول:
مدیران پرسپولیس برن از سپاهان و استقلال یاد بگیرند
من مدیریت حاج فتل رو خیلی قبول دارم داره با کلی حاشیه و بی پولی تیم داری می کنه.رویانیان هم فعلاً داره خوب پیش میره با توپ پر میره جلو همون روحیه نظامی اما با عقل نه مثل بعضی ها که اگه یادتون باشه گفتن کریمی اخراج چون مسلمون نیست(زمانی که استیل آذین بود) ببینیم تا آینده چی میشه
دوست عزیز ما تو خط حمله زاید و قاضی رو داریمنقل قول:
درسته "کریم" بهترینه و منم علاقه زیادی بهش دارم
ولی الان مشکل ما تو دفاع و هافبک هست، نه حمله!
داداش سپاهان با خرید ایران نژاد و داشتن اشجاری اصلا نیازی به خرید پولادی نداشت و از همون اول هم این مسئله کاملا مشخص بودنقل قول:
همین که سپاهان میاد میگه پولادی تو لیست ما هست باعث میشه پولادی با 200 300 میلیون بیشتر نسبت به قبل از پیشنهاد سپاهان با پرسپولیس قرارداد ببنده
پس اون تیمی که این وسط ضرر کرد پرسپولیس بود نه سپاهان :27: :31:
نه كه تيمتون تو هر پستي 2تا بازيكن خوب نداره و نميخواد!!نقل قول:
داداش خيلي قشنگ از فرضي كه اثبات نشده نتيجه گيري كردي. دمت گرم:31:
اول ثابت كن 200-300 تا اضافه شده بعد به اين نتايج برس
تازه مدير عاملتون هم اعتراض كرده و گفته پولادي با ما داخلي بسته. اينم چيزي به جز ضايع شدن رو نشون نميده:27:
:11:
آره ما میلیاردی خرج میکنیم،نقل قول:
نه که کارخونهی فولاد داریم! :دي
البته قبول دارم خیلی از صحبتها جنگهای نقل و انتقالاته ولی خب از لحاظ کیفیت پولادی خیلی سرتر از اشجاری و ایران نژاده.البته این نظر منهو تا حدودی نظر کی روش هم همینه.نقل قول:
دقیقا عکس این قضیه هم صادقه.همین الان حسینی داره مذاکره با تیمها قیمتش رو میبره بالا .اگه بیاد پرسپولیس که سپهان دوبله ضرر کرده هم یک سهمیه لیگشون رو باید از دست بدن تازه اگه بتونن دفاعی به خوبی حسینی پیدا کنن و هم اگر بازیکنی در یک پست دیگه که جز نقاط ضعفشون هست رو دیگه نمیتونن بگیرن.البته این وسط پرسپولیس هم ضرر خواهد کرد و بایئ مبلغ بیشتری پرداخت کنه ولی خب یک مدافع خوب در پستی که واقعا بهش نیاز داشت بازیکن گرفته.البته بعید میدونم حسینی بره استقلال .در حال حاظر استقلال دو تا مدافع داره که مدافع جدید برای فیکس بودن شرایط سختی خواهد داشت فکر نکنم حسینی چنین ریسکی کنه و بره توی تیمی که ممکنه بازی کردنش حتی 10 درصد به خطر بی افته.حسینی یا امسال پرسپولیسی هست یا سپاهانی
به نظرم موفقترین تیم ، تیمی هست که بتونه با بازیکنهای مد نظرش تمدید کنه.