خوب دارو برای درمان هست دیگه ، تو اگه مریض بشی دارو نمیخوری : دی؟
کسی رو که برای مصرف دارو تعلیق نمیکنند که خوب حتما مریض بوده دکتر بهش دارو داده
Printable View
خوب دارو برای درمان هست دیگه ، تو اگه مریض بشی دارو نمیخوری : دی؟
کسی رو که برای مصرف دارو تعلیق نمیکنند که خوب حتما مریض بوده دکتر بهش دارو داده
این دارو را را از عمد انجام داده تا یک چند وقتی استراحت کند:دی؟:27::21:نقل قول:
اون اگه نباشه به جاش آلبرتو دل ریو هست جاشو پر میکنه:27:نقل قول:
پاوربامب خودش حرکت سنگینیه اونم از روی نردبون.... اگه اینجوریه میز هم باید تعلیق بشه چون توی لدر مچ راو مصدوم شد
سلام من نمیدونم که چرا بعضی ها نمیخوان باور کنن که این سین کارا امکان رفتنش از wwe بالاست چون طرفدارشی نمیشه که هی بگی این دارو چی بود؟برای مریضی خورده؟خوب اگه برا مریضی بود که موتاد نمیشد به این دارو حالا دیگه خود دانید یا این که فکر کنید این سین کارا موتاد نشده وبگین این خوبه و یا اینکه واقعیت را بپذیرید و این را هم همیشه بدونید که حرف حق تلخه.:13:
اینا که واقعی کشتی نمیگرن
همش یه مشت حرکت نمایشیه
دیوونس wwe مگه یه کشتی کج کار خوبم که اومده ردش کنه بره؟:19:نقل قول:
خیلی استار داره اینم بخواد رد کنه! خودت میگی چرا داره wwe ضعیف میشه چون دیگه راک و استون کلد و براک لسنر و شاون مایکلز و برت هارت و باتیستا و بابی لشلی و کریس جریکو و هالک هوگان و کریس بنوا و میک فولی و تریپل اچ و 100 نفر دیگه که قشنگ بازی میکردن نیستن دیگه. به جاش یه مشت ناشی آوردن که اندازه الاغ حالیشون نیست :41:
با تخفیف حذف نشد./نقل قول:
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را رعایت کنید:
نقل قول:
102- از نوشتن کلمات ناشایست و مطالب غیراخلاقی پرهیز کنید. همواره از لحن مناسب استفاده کنید و احترام کاربران دیگر را تحت هر شرایطی داشته باشید.
WWE Smackdown - 22nd July 2011
کد:http://www.fileserve.com/file/Fqpf3S7
http://www.megaupload.com/?d=U7ZLPTXZ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.کد:http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/557
-------------------------------------------------
پروموی ابتدای شوء:
در ابتدای شوء، رندی اورتن دیده میشود که روی یک صندلی در رینگ نشسته است. اورتن درباره تریپل اچ صحبت کرد و چیرمن شدن وی را تبریک گفت. سپس به مانی این د بنک اشاره کرد و گفت: کریسچن، ادب خودش را نشان داد و سزای کار خودش را هم با دو آر کی او روی میز دید! در اینجا موزیک کریسچن زده شد و وی در استیج ایستاد. وی گفت: این یک بیزینس است و هر کاری برای موفق شدن در این تجارت خواهم کرد! البته صورت تو هم در آن روز به آب دهان من نیاز داشت و تو لایق آن بودی!! در ادامه کریسچن درباره دو قهرمانی خود در یک سال صحبت کرد و اورتن خواستار ریمچ بازی خود همین الان شد! موزیک تدی لانگ زده شد و لانگ گفت: اورتن، تو ریمچ خود را خواهی داشت ولی امشب باید در یک استریت فایت با کین مسابقه بدی! کریسچن صورت خود را به لانگ کرد و گفت: تمام کن این مسخره بازی هارو! چرا من بازی ندارم؟ لانگ پاسخ داد: تو نیز باید هم اکنون با قهرمان کمربند بین قاره ای بازی کنی!
مسابقه اول:ازکیل جکسون در مقابل کریسچن ....................برنده مسابقه:کریسچن
جکسون در زدن شولدر ناموفق بود و به رینگ پست برخورد کرد و در برگشت کیل سوئیچ را خورد و بازنده شد.
پروموی دنیل برایان:
مایکل کول در رینگ حضور دارد و برنده کیف مانی این د بنک اسمکدان را معرفی کرد و دنیل برایان به رینگ آمد. کول در ابتدا صحبت های زیادی کرد و طوری که میخواست برایان را وادار به کش کردن کیفش بر روی کریسچن کند! ولی برایان گفت: من به حرف های کول توجهی ندارم و قصد دارم که کیف خود را در رسلمنیا سال آینده کش کنم! 1 آپریل 2012 در میامی من قهرمان جدید کمربند سنگین وزن خواهم شد! در اینجا موزیک هیث اسلاتر زده شد و وی گفت: برایان یک بازنده است، او در سیزن یک ان ایکس تی باخت، به نکسوس باخت و این کیف حق وی نیست! در ادامه اسلاتر یک بازی با برایان را ترتیب داد.
مسابقه دوم:دنیل برایان در مقابل هیث اسلاتر ....................برنده مسابقه:دنیل برایان
اسلاتر برای زدن تورنادو دی دی تی رفت اما برایان یک سابمیشن جدید روی وی اجرا کرد و برنده شد!
مسابقه سوم:شیموس در مقابل وید برت .........................برنده مسابقه:بدون برنده
کار دو استار به جائی رسید که هر دو در بیرون رینگ ماندند و بازی دابل کانت اوت شد.
» برت به شیموس به شدت حمله کرد و یک فن روی میز گزارشگران به وی زد. در ادامه داخل رینگ، برت برای ویستلند رفت که شیموس اجازه نداد و بروگ کیک را به وی زد.
پروموی کین:
کین در بک استیج حضور دارد و کمی درباره خود حرف زد. وی گفت: من یک مانستر هستم و امشب این مانستر، رندی اورتن را نابود خواهد کرد! کین درباره 14 سال حضور وی در WWE گفت و مسئولان کمپانی را باعث ضعیف شدن مانستر اعلام کرد!
مین اونت
مسابقه چهارم:کین در مقابل رندی اورتن ..........................برنده مسابقه:رندی اورتن
در یک بازی فوق العاده طولانی، این اورتن بود که با سختی توانست در یک استریت فایت، بیگ رد مانستر را شکست دهد! در این بازی که کین نسبتا برتر از حریف خود ظاهر شد، کین چندین بار چوک اسلم را از دست داد و از طرفی اورتن هم در اجرای آر کی او های خود ناموفق بود. در پایان کین برای تومبستون روی صندلی رفت که اورتن اجازه نداد و مجددا کین برای زدن چوک اسلم رفت که باز هم ناموفق بود که ناگهان RKO را روی صندلی از اورتن خورد و بازی را واگذار کرد.
» پس از پایان بازی، مارک هنری وارد استادیوم شد و یک کلوسلاین و بیگ اسپلش قوی به کین زد. در ادامه هنری یک صندلی آورد و بین پای کین گذاشت و یک بیگ اسپلش به وی زد و به شدت بووو شد. دقیقا همان بلایی که سر بیگشو در مانی این د بنک آورد، اینجا روی کین اجرا نمود. پس از آن به نظر رسید که کین از ناحیه پا آسیب دیده است! شوء اسمکدان این هفته با خروج هنری از رینگ به پایان رسید!
کین در شوء اسمکدان این هفته پس از باخت مقابل رندی اورتن در یک استریت فایت مورد حمله مارک هنری قرار گرفت و به شدت از ناحیه پا آسیب دید. در همین حین پزشک WWE، مایکل سمپسون در اطلاعیه ای رسمی در سایت WWE اعلام کرده است استخوان نازک نی کین شکسته است و این مصدومیت حداقل او را 3 ماه از مسابقات دور نگه خواهد داشت اما به خاطر عوارض این آسیب دیدگی شدید، این مصدومیت میتواند او را برای مدت نامعلومی از مسابقات دور کند. گفتنی است که مارک هنری در مانی این د بنک نیز به پای بیگشو حمله کرد و او را هم مانند کین برای چندین ماه مصدوم کرد.
- کین 3 ماه خانه نشین شد
در مراسم Comic-Con که این هفته برگزار شد، تریپل اچ حضور داشت که ناگهان سی ام پانک نیز در این مراسم حضور پیدا کرد و با تریپل اچ روبه رو شد و دو طرف کمی همدیگر را مسخره کردند. در همین حال سایت دابلیو دابلیو ای بدون اشاره به نام پانک اعلام کرد که مقامات کمپانی اجازه انتشار این مطلب را گرفته اند ولی ساعاتی بعد از انتشار این مطلب، خبر حضور پانک در این مراسم از سوی سایت دابلیو دابلیو ای تایید شد! گفتنی است که این مراسم و رویارویی از قبل هماهنگ شده بود!
- رویارویی پانک و تریپل اچ
سایت رسمی ایمپکت رستلینگ اعلام کرده است که شوء ایمپکت رستلینگ روز 25 آگوست ویژه خواهد بود و دو اپیزود از این اونت ضبط خواهد شد. همچنین این سایت اعلام کرده است که در مسابقه مهم ایمپکت، هفته آینده کورت انگل باید در یک بازی استیل کیج مچ به مصاف مستر اندرسون برود.
- دو خبر از ایمپکت
روز 22 جولای یعنی جمعه گذشته تولد اسطوره سابق WWE یعنی شان مایکلز بود. وی وارد سن 46 سالگی شد. گفتنی است که مایکلز هم اکنون یکی از هال اف فیمرهای دابلیو دابلیو ای است که امسال به طور ویژه توسط تریپل اچ معرفی شد.
- تولد شان مایکلز
این هفته شوء تیتان فایتینگ 19 ام ام ای برگزار خواهد شد که قرار بود بابی لشلی به مصاف سانچز در یک مسابقه برود که مسئولان برگزاری این مسابقه اعلام کردند که لشلی نمیتواند به دلایل شخصی در این مسابقه شرکت کند و بازی وی کنسل شده است. این در حالی است که دعوت نامه ای برای سی ام پانک برای تماشای این رویداد ارسال شده بود که پانک هنوز جوابی قطعی به آن نداده است.
- عدم حضور بابی لشلی
سایت رسمی دابلیو دابلیو ای، پروموی رسمی پی پی وی نایت آف چمپیونز را در سایت خود منتشر کرد. در این پرومو رندی اورتن، جان سینا، آلبرتو دلریو، ری میستریو، دالف زیگلر، کلی کلی و ازیکیل جکسون دیده شدند. نکته جالب این است که میستریو با کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان در این پرومو تبلیغ شده است! گفتنی است که پی پی وی نایت آف چمپیونز پس از سامراسلم، روز 18 سپتامبر در نیویورک برگزار خواهد شد.
- پروموی نایت آف چمپیونز
WWE Raw - 25th July 2011 - HDTV
کد:http://www.fileserve.com/file/ANxQ2cn
http://www.megaupload.com/?d=UPIWGQFH
نتایج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید دبلیو دبلیو ای ماندی نایت راو 2011.07.25 WWE Monday Night Raw Results:
در دبلیو دبلیو ای ماندی نایت راو این هفته که در تاریخ 25 جولای 2011 برگزار شد ، مسابقات زیبا و مهیجی انجام شد و اتفاقات جالب و مهمی رخ داد که در خبرها و پست های بعدی بصورت کامل توضیح داده خواهد شد.
در اولین مسابقه ، د میز درمقابل ری میستریو قرار گرفت. در دومین مسابقه ایون بورن درمقابل دالف زیگلر قرار گرفت. در سومین مسابقه و در یک تگ تیم مچ ، ایو تورس و کلی کلی درمقابل ملینا و ماریس قرار گرفتند. در مسابقه چهارم زاک رایدر درمقابل مایکل کولقرار گرفت. در پنجمین مسابقه آلبرتو دلریو درمقابل کوفی کینگستن قرار گرفت. در ششمین مسابقه جان سینا درمقابل ری میستریو قرار گرفت.
نتایج مسابقاتی که در ماندی نایت راو این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول: د میز درمقابل ری میستریو .................................... برنده مسابقه: ری میستریو
مسابقه دوم: ایون بورن درمقابل دالف زیگلر .................................. برنده مسابقه: دالف زیگلر
مسابقه سوم: تگ تیم مچ .................................................. .. برنده مسابقه:ایو تورس و کلی کلی
مسابقه چهارم: زاک رایدر درمقابل مایک کول................................ برنده مسابقه:زاک رایدر
مسابقه پنجم: آلبرتو دلریو درمقابل کوفی کینگستن ........................ برنده مسابقه: آلبرتو دلریو
مسابقه ششم: جان سینا درمقابل ری میستریو........................... برنده مسابقه: جان سینا
آدرس وب سایتی که تصاویر مسابقات را با لینک مستقیم برای دانلود قرار میدهد:
http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/559
سلام دوستان ، IPN لدر مچ مانی این د بنک رو گذاشته بود پاور بامب شیمس رو که دیدم حال اومدم : دی خیلی قشنگ اجرا کرد. یه جورایی فلاینگ پاوربامب بود. قشنگ از اون بالا پرید پایین و سینکارا رو خورد کرد روی نردبون
نتایج دابلیو دابلیو ای را 25 جولای 2011:
شوء این هفته راء در حالی صبح امروز به پایان رسید که جان سینا مجددا عنوان قهرمانی WWE را در میان تعجب همگان به دست آورد تا احتمالا دیداری جنجالی در سامراسلم داشته باشد! در شوء این هفته سی ام پانک نیز مجددا به کمپانی بازگشت و از طرفی قهرمانی ری میستریو نیز در کمتر از دو ساعت بیشتر به طول نینجامید تا همه و همگی دست به دست هم دهد تا احتمالا سینا را با شخصیتی متفاوت و احتمالا هیل در هفته های پیش رو ببینیم!
مسابقه اول:د میز در مقابل ری میستریو ...........................برنده مسابقه و قهرمان جدید:ری میستریو
» این مسابقه برای کسب کمربند قهرمانی WWE برگزار شد.
در یک بازی تماشایی در پایان دمیز به گوشه رینگ برخورد کرد و در ادامه 619 و اسپلش را از میستریو خورد و بازنده شد.
مسابقه دوم:دالف زیگلر در مقابل ایوان بورن ........................برنده مسابقه:دالف زیگلر
بورن در اجرای ایر برن ناموفق بود و زیگ زاگ را خورد و سپس در برابر اسلیپر هولد دوام نیاورد و تپ اوت کرد.
مسابقه سوم:ملینا و ماریس در مقابل ایو و کلی کلی .............برنده مسابقه:ایو تورس و کلی کلی
در یک بازی کوتاه، کلی کلی با اجرای K2 روی ملینا توانست تیم خود را برنده بازی کند.
پروموی تریپل اچ:
موزیک تریپل اچ زده شد و وی وارد رینگ شد. وی گفت: قبل از شروع کارم باید چیزهایی را اعلام کنم! میخواهم که طرفداران کمپانی من را به عنوان چیرمن این کمپانی قبول نمایند. من از ته قلبم از وینس مکمن تشکر میکنم و به ری میستریو تبریک میگم ولی هنوز یک قسمت باقی مانده است! ما امشب یک مسابقه دیگر بر سر کمربند قهرمانی خواهیم داشت و در مین اونت جان سینا باید با ری میستریو رقابت کند! در ادامه او گفت: من با یک نفر دیگر برای بازگشت به دابلیو دابلیو ای قرارداد بستم که همه تماشاگران سی ام پانک را صدا می زنند ولی وی JR بود! جیم راس وارد رینگ شد و با تریپل اچ دست داد و به جری لاولر نیز سلام کرد! ولی مایکل کول از او استقبال نکرد و تماشاگران شعار یو ساکس کول را سر دادند! کول در جایگاه خود با میکروفون خطاب به تریپل اچ گفت: به آقای رئیس بی احترامی نشود ولی جیم راس آینده ای در اینجا ندارد و او فقط به خاطر تعطیل شدن رستورانش به WWE بازگشته است! کول گفت: من دیگر نمیخواهم به کارم ادامه دهم و یک گوشه روی صندلی نشست! تریپل اچ خطاب به وی گفت: نشین! مسابقه بعدی برای توست و برای عوض کردن لباس هایت به رختکن برو! در اینجا آرتروث وارد آرنا شد و گفت: تریپل اچ باید برای من کاری انجام دهد و از تریپل اچ پرسید که چه کار میتوانی بکنی که برای تروث درست باشد؟! تریپل اچ، د گیم است ولی دیگر بازی نمیکند و رینگ را ترک کرده است که HHH پاسخ داد: صبر کن، من با یک نفر دیگر نیز قرارداد بستم که ناگهان موزیک جان موریسون زده شد و وی وارد رینگ شد و به آرتروث حمله کرد. ابتدا چند پانچ را از وی خورد ولی در نهایت موفق شد استارشیپ پین را روی وی اجرا کند!
مسابقه چهارم:مایکل کول در مقابل زک رایدر .........................برنده مسابقه:زک رایدر
کول میخواهد با رایدر دست بدهد که در همان جا راگ رایدر را خورد و بازی را واگذار کرد!
مسابقه پنجم:آلبرتو دلریو در مقابل کوفی کینگستون ...............برنده مسابقه:آلبرتو دلریو
پس از اینکه کوفی در رول آپ موفق نبود، کراس آرم بریکر را از دلریو دریافت کرد و تپ اوت نمود.
مسابقه ششم:جان سینا در مقابل ری میستریو ...................برنده مسابقه و قهرمان جدید:جان سینا
» این مسابقه بر سر کمربند قهرمانی WWE میستریو برگزار شد.
پس از دراپ کیک میستریو، وی برای 619 رفت که سینا از روی طناب بلند شد و AA را زد و برنده بازی شد.
» از نکات جالب این مسابقه میتوان به اجرای STF از سوی میستریو روی سینا اشاره کرد که سینا خود را آزاد کرد!
» پس از پایان بازی، سینا میکروفون را برای صحبت کردن برداشت که ناگهان موزیک سی ام پانک زده شد و وی با تم سانگ قدیمی خود با تی شرتی که در مانی این د بنک پوشیده بود به همراه کمربند اصلی قهرمانی WWE وارد رینگ شد. تشویق بی امان تماشاگران در نوع خود بسیار جالب بود! سینا که تعجب در جای خود ایستاده بود، با پانک فیس تو فیس شد و هر دو کمربند های قهرمانی WWE خود را بالا گرفتند! شوء در همین لحظه به پایان رسید.
خیلی لوس شدن دیگه اینا.... من فکر میکردم با اومدن تریپل اچ بهتر بشه ولی مثل این که بد تر شده. آخه یعنی چی یه روز کشتی گیر رو اخراج میکنن هفته بعدش کمربند قهرمانی جهانی رو بهش میدن.... راستی این حمید میگفت الان جان سینا پر افتخار ترین کشتی گیره من نفهمیدم برای چی اینو گفت. میگفت یه قهرمانی بیشتر از تریپل اچ داره
پر افتخارترین ریک فلیره ولی با این روندی که جان سینا رو دارن پیش میبرن فکر کنم دو برابر ریک فلیر قهرمانی به دست بیاره :41:نقل قول:
آره ، جان سینا سالی یه بار اخراج میشه سالی یه بارم کمربند رو میگیره... الان 34 سالشه اگه بخواد مثل تیکر یا تریپل اچ ادامه بده تا 43 سالگی ده تا کمربند دیگه هم میتونه گیره البته ده بار دیگه هم اخراج میشه : دی کسی میدونه کین چند سالشه؟
دیشب اینو یادم رفت اینجا بگم ، اگه کسی مسابقه رندی اورتن و کین رو ندیده نیم عمرش بر فناست : دی خیلی خیلی قشنگ بود ، فن هایی که بدل میشد خیلی زیبا بود.
مثلا کین اورتن رو بلند کرد تا چوک اسلم رو انجام بده اورتن ایستاد روی میز گزارشگرها! بعد اورتن بیگ بوت رو بدل کرد و RKO زد!!! بعد کین تسلیم نشد! بعد کین چوک اسلم زد اورتن تسلیم نشد من دقت کردم چوک اسلمش رو به سبک جوونیای آندرتیکر زد واقعا سنگین انجام داد. بعد کین میخواست تومبستون رو روی صندلی انجام بده!!! که اورتن بدل کرد به RKO و کار رو تموم کرد
iMPACT Wrestling - 28th July 2011
WWE Superstars - 28th July 2011کد:http://www.megaupload.com/?d=5HKNVAR1
http://www.fileserve.com/file/2AumPuW
کد:http://www.megaupload.com/?d=UQQRXF67
http://www.fileserve.com/file/G5AkGbb
یه زمانی فکر می کردم این حرکات کشتی کچ واقعیه! نمی دونید با چه لذتی نگاه می کردم!:biggrin:
از وقتی فهمیدم همش الکیه و فیلمه دیگه نگاه نمی کنم. حالم ازش بهم میخوره.:2:
سلام. من پیغامتونو خوندم گفتم بیام یه سری بزنم. تاپیک باحالیه.
من فک نمیکنم همش الکی باشه. خیلی از ضربات اصلا غیر ممکنه الکی باشه.نقل قول:
از وقتی فهمیدم همش الکیه و فیلمه دیگه نگاه نمی کنم
حالا هم اتفاق خاصی نیوفتاده که.... تو مگه فیلم نگاه نمیکنی؟ مگه نمیدونی همه اینا که تو فیلمه الکیه؟ خوب پس چرا میشینی نگاه میکنی؟ کشتی کج رو هم همینطور ببین. البته خیلی نیاز نیست لحظه به لحظه به خودت تلقین کنی که اینا غیر واقعیه : دی
کسایی که میگن نمایشی هست زیاد بر قوانین کشتی کچ اشنایی ندارن.کشتی کچ هم مثل رشته های دیگه قوانین داره با این نکته که قوانین اون ممکنه از یک بازی به یک بازی دیگه فرق کنه.اکثر افراد فکر میکنن در کشتی کچ مثل مسابقات یو اف سی یا بوکس رزمی افراد همدیگر رو به قصد کشت میزنن.اصلا همچین چیزی نیست.هدف پین کردن است نه مصدوم کردن طرف مقابل.این حرفهایی هم که میگن نتیجه ها از قبل مشخصه و این حرفها رو نشنیده بگیرید.توی اکثر مسابقات نتیجه ای از قبل مشخص نیست مگر مسابقاتی که جنبه طنز داره.این حرف رو من از دو جا شنیدم که همه هم به اون دوتا استناد میکنن.یکی سیاوش اریا تو جم.یکی هم این سایت ایرانیه که اصلا انگار با این که سایت کشتی کچه ولی گردانندگانش با هدف زدن کشتی کچ فعالیت میکنن(خودتون بگیرید به کجا احتمالا بندند).
در هیچ جای دنیا انسانی رو پیدا نمیکنید که از خوردن صندلی توی صورت یا بدن واهمه نداشته باشه.اگه همچین چیزی بود و مسابقات از قبل مشخص بودن این صحنه ها بیشتر به کمدی تبدیل میشد در صورتی که شما توی کشتی کچ این صحنه ها رو کاملا عادی و طبیعی میبینید.درست مثل اینکه یک نفر توی واقعیت یکی دیگه رو با صندلی بزنه.
قدیما که میگفتن اینها همه صحنه پردازیه.:31:
این تیکه رو من نفهمیدم.... یعنی چی؟ بالاخره ممکنه با صندلی به کسی ضربه بزنی یا نه؟ یعنی میخوای بگی تو کشتی کج کسی واهمه نداره از ضربه صندلی؟نقل قول:
در هیچ جای دنیا انسانی رو پیدا نمیکنید که از خوردن صندلی توی صورت یا بدن واهمه نداشته باشه.اگه همچین چیزی بود و مسابقات از قبل مشخص بودن این صحنه ها بیشتر به کمدی تبدیل میشد در صورتی که شما توی کشتی کچ این صحنه ها رو کاملا عادی و طبیعی میبینید.درست مثل اینکه یک نفر توی واقعیت یکی دیگه رو با صندلی بزنه.
چرا دیگه واهمه داره.اگر طرف میدونست کی قراره صندلی به سرش بخوره اون هم مثل یک انسان عادی ناخوداگاه جای خالی میداد.ولی چون نمیدونه اون ضربات با اون شدت کی میخوره جای خالی نمیده.بابا حالت عادی ما به یکی پق میکنیم طرف گارد میگیره چه برسه به اینکه صندلی بخواد بخوره!نقل قول:
ضربات اگر نمایشی بود اون صدای بلند از برخورد صندلی با شخص بلند نمیشد و یا اگر ضربات صندلی کنترلی بود موقع نزدیک شدن به شخص سرعت برخورد کم میشد.در صورتی که حتی ما صحنه اهسته اونها رو هم میبینیم و راحت تر هم میتونیم پی به واقعی بودنش ببریم.
چرا دیگه واهمه داره.اگر طرف میدونست کی قراره صندلی به سرش بخوره اون هم مثل یک انسان عادی ناخوداگاه جای خالی میداد.ولی چون نمیدونه اون ضربات با اون شدت کی میخوره جای خالی نمیده.بابا حالت عادی ما به یکی پق میکنیم طرف گارد میگیره چه برسه به اینکه صندلی بخواد بخوره!
سلام اجازه هست؟ :31:نقل قول:
آقا حرف من اینه همش الکی نیست که اکثرش الکیه همون حرکات بعضیاش واقعا نمیتونه الکی باشه مثلا طرف که از 10 متری پرت میشه پایین که نمیتونه الکی باشه اما هر کی اومد گفت مشتایی که به هم میزنن واقعیه من بهش میخندم :31:
همین حرکات که انجام میدن مثلا با صندلی همدیگه رو میزنن اینا بدناشون آمادس آدم عادی این ضربه ها رو بخوره نفله میشه :31:
اما در کل خیلی مصنوعی شده قدیم طبیعی تر بود :11:
آهان الان فهمیدم یعنی میخوای بگی اینا واقعیه. خوب به نظر من ، در مورد اون برخورد صندلی ، نمایشی بودنش از دو جهته یکی اینکه با پهنای صندلی ضربه میزنن به کمر ولی به شکم که آسیب نمیبینه با خیال راحت با لب باریک صندلی ضربه میزنن البته مطمئنا با تمام قدرت نمیزنن و همچنین تعداد زیاد نمیزنن (حد اکثر دوتا) و بعدش هم یکم مکث میکنن تا کشتی گیری که ضربه خورده یه کم دردش ساکن بشه. شما مسابقات نودیسکوالیفای رو که ببینید خوب طبق قانون از همون اول میتونن صندلی بردارن و اینقدر بزنن به حریف تا دیگه نتونه بلند بشه ، ولی جنبه ی نمایشیش اینجاست که سعی میکنن خیلی کم از وسایل استفاده کنن. اینکه میگن کشتی کج نمایشیه به این معناست نه اینکه اصلا ضربه ای وارد نشه! مثلا من اگه یکی از همین ضربات نمایشی بخورم تا چند دقیقه نمیتونم بلند شم : دی ضربات مشت به جایی میخوره که خیلی کم آسیب پذیر باشه مثلا پایین یا وسط شکم و پیشانی ، اینجا قسمتهایی از بدن هستند که بر اثر مشت سنگین خیلی کمتر آسیب میبینند وگرنه میتونند مثل مسابقات یو اف سی بزنن توی گیجگاه تا با یه مشت طرف بیوفته و بلند نشه یا مثلا مثل بیگ رایت هند بیگشو بزنن ولی نمیزنن ، این یعنی نمایشی ، نه اینکه اصلا مشتها ضربه نداشته باشه. شما اگه دقت کنین هیچ وقت بر اثر مشت خون نمیاد.نقل قول:
البته بخش نمایشی کشتی کج کلا مربوط به بخش بوکس این ورزش میشه و حرکاتی که مربوط به کشتی میشه مثل اسلم ها و کراس بادی ها و سوپلکس ها اصلا امکان اجرای نمایشی ندارند!نقل قول:
چیزی که توی کشتی کج خیلی مهمه ، یکی سرعت مسابقه هست و یکی نتوع حرکات و فنون ومدت مسابقه ، مثلا هیجان اینکه یه نفر بر اثر یه حرکت به ظاهر سنگین تسلیم نشه خیلی زیاده و همه رو به وجد میاره پس حتی المکان دست به هرکاری میزنن تا در طول یک مسابقه از این حرکات زیاد ببینیم حتی اگه مجبور بشن فنون رو سبکتر اجرا کنن.
من به شما پیشنهاد میکنم مسابقات یو اف سی رو چند تاش رو ببینید اون وقت میفهمید کشتی نمایشی یعنی چی. بازم من میگم که این مشتها واقعا سنگیه :دی
WWE Smackdown - 29th July 2011
کد:http://www.megaupload.com/?d=2V1S92YN
http://www.fileserve.com/file/HHCevPt
http://www.multiupload.com/JB459IJORF
» سی ام پانک در تی ان ای:
سی ام پانک پس از جنجالی که در این چند هفته اخیر در کمپانی دابلیو دابلیو ای به وجود آورده است، به تی ان ای دعوت شده است! ظاهرا قراردادی بین سی ام پانک و کمپانی WWE برای ادامه حضور پانک در این کمپانی بسته نشده است و سایت رسمی ایمپکت رستلینگ ساعاتی پیش خبری فوری را در صفحه اصلی خود قرار داده است که سی ام پانک به زودی در تی ان ای خواهد بود.در اطلاعیه رسمی سایت ایمپکت رستلینگ آمده است:
در سری جدید سوپراستار های تی ان ای آرشیو، هفته آینده سی ام پانک به TNAOnDemand.Com خواهد آمد! شما می توانید ویدئوی های سی ام پانک را در سال 2004-2003 در کمپانی تی ان ای از نشویل ببینید! بازی های پانک در کنار کسانی چون آبیس، سابو، راون، شین داگلاس، تری فانک و غیره در سال 2003 در چارچوب ایونت ها و پی پی وی ها!
ظاهرا قرار است که در شوء آینده ایمپکت رستلینگ مسابقاتی از سی ام پانک پخش شود ولی هنوز معلوم نیست که آیا این مسابقات در قالب شوء تلویزیونی خواهد بود یا یکی از لایو اونت های تی ان ای! در هر صورت تبلیغ سی ام پانک برای تیپینگ آینده تی ان ای شده است و احتمال اینکه حتی خود وی هم حضور پیدا کند وجود دارد. همچنین آن چیزی که از شواهد پیداست مسابقات استارهای قدیمی دیگر تی ان ای نیز قرار است پخش بشود.
حال این تبلیغ چه معنایی دارد، باید در گذشت زمان متوجه شد!
در این باره هنوز خبری کامل در دسترس نیست و به محض آمدن خبری جدید، اطلاع رسانی خواهد شد.
با بازگشت تریپل اج به عنوان رییس اجرایی جدید دبلیو دبلیو ای و اختلاف نظرهای بوجود آمده بین او و رییس قبلی دبلیو دبلیو ای باید دید چه تغییراتی در جدول پاور 25 این هفته رخ داده است و چه کسی در صدر این جدول قرار گرفته است.
» انتخاب 25 کشتی کج کار برتر هفته از سوی کمپانی دبلیو دبلیو ای:
این هفته هم کمپانی دبلیو دبلیو ای 25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار برتر رو انتخاب کرد که جان سینا در صدر جدول قرار گرفت.Last Week
Movement
Superstar
This Week
6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JOHN CENA
11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CHRISTIAN
27 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] REY MYSTERIO
34 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DANIEL BRYAN
43 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RANDY ORTON
52 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MARK HENRY
65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ALBERTO DEL RIO
79 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KELLY KELLY
814 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SHAEMUS
9- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CM PUNK
1010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ALEX RILY
1115 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CODY RHODES
1213 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] R-TRUTH
138 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] THE MIZ
1411 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KOFI KINGSTON
1512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EZEKIL JACKSON
1623 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DOLPH ZIGGLER
17- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZACK RYDER
1825 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DAVID OTUNGA & MICHEAL MCGILLICUTTY
19- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ALICIA FOX
20- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HEATH SLATER
2118 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WADE BARRET
2221 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JINDER MAHAL & THE GREAT KHALI
23- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EVE
2417 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] THA USOS
25
مسابقات کشتی کج جدید دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته .............. WWE Friday Night Smackdown 2011.07.29 Matches
تاریخ برگزاری: 29 جولای 2011
مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول: جان موریسن درمقابل کریسچن.................................................. ...........John Morrison vs. Christian
مسابقه دوم: دیوا تگ تیم مچ .................................................. ....................................Diva Tag Team Match
مسابقه سوم: مارک هنری در مقابل کشتی کج کار آماتور و درگیری او با شیمس ......Sheamus picked a fight with Mark Henry
مسابقه چهارم: د یوسوز درمقابل مکگیلیکاتی و دیوید اوتانگا..........................................The Usos vs. The New Nexus
مسابقه پنجم: ازکیل جکسون درمقابل رودز و دیبیاسی....Ezekiel Jackson vs. Rhodes & Ted DiBiase - 2 on 1 Handicap Match
مسابقه ششم: رندی اورتون درمقابل آرترود.................................................. ...............Randy Orton vs. R-Truth
http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/566
برای دریافت مسابقات می توانید با استفاده از آدرس بالا وارد سایتی که مسابقات را برای دانلود قرار داده است، بشوید
بچه ها اینو دانلود کنید حجمش کمه ولی قشنگه ، آندرتیکر با راک درگیر میشه:
کد:http://bigevil.persiangig.com/Undertaker tombstoning The Rock on a limousine.wmv
بعضی از ضربات واقعیه
ولی بعضی دیگه با همکاری هر دو طرف انجام میشه
مثل Cross Boddy های Rey Mysterio که طرف قبل از برخورد خودش رو میندازه رو زمین.
اما در مورد نتایج .همه نتایج از پیش تعیین شدس.اینه که لذت رو کم میکنه
ولی از سال 2002 به قبل که اسم کمپانی WWF بود مسابقات و اکثر ضربات واقعی بودن و نتایج از پیش تعیین شده نبود
ولی به دلیل خشونت بالا اسم کمپانی شد WWe و تبدیل به یک سرگرمی شد.از وقتی هم که قانون PG اومد
دیگه از صندلی و خشونت و Harcore match خبری نشد و خونی تو مسابقات دیده نمیشه نسبت به زمان ECW و استارهایی
مثل Sandman_Tommy Dreamer_Mick Folly_Sabu_Terry Funk و ..........
Elinmination Chamber ها هم واقعا اون وقتا زیبا بود.
ولی TNA Impact هنوز بعضی مسابقاتش واقعیه
بابا آندر به راک نمیخوره راک رو فقط میشه با استون کلد مقایسه کنی :40:نقل قول:
بازیشونو بذار که راک میبره :27:
اکثر ضربات واقعیه و مشمول قوانین فنون کشتی کچه.بجز مسابقاتی که جنبه طنز و سرگرمی داره.مثل مسابقات سانتینو مارلانقل قول:
اگر نتایج از قبل تعیین شده بود لااقل یکی از کج کارها در طول این همه سال و باز هم لااقل بعد از دوران بازنشستگیش میومد و به این موضوع اعتراف میکرد.مثلا میگفت در فلان مسابقه ای که دادم برنده از قبل مشخص بود.اگر شما سراغ دارید لینک خبر یا مصاحبه اش رو از یک منبع معتبر به من بدید.
تنها در ایرانه که اینقدر روی نمایشی بودن کشتی ک تاکید میشه.دلیلش هم اینه که پخش این ورزش از رسانه ممنوع هست و بالطبع اون کارشناسانی هم نیستند که بخوان این ورزش رو تفسیر کنن.
یکی از مهمترین مسایلی که دوستان بهش توجه نمیکنن تبحر یک ورزشکار توی اجرای یک فن خاص و همچنین مساله خستگی ورزشکارها و بالطبع اون عدم خون رسانی به مغز و گرفتن تصمیمات نادرست است.:11:
یعنی شما قبول دارید که ری مستریو میتونه گرت کالی یا کین رو شکست بده ؟نقل قول:
آیا تا حالا pedigree و TombStone آندرتیکر رو از WWF و WWe مقایسه کردین ؟
حتما میدونید که WWe نویسنده هم داره که استوریه بین استارها رو مینویسن ؟
یا حتی تو بعضی از مسابقات از کیسه خون استفاده میشه
مثل underTaker vs Mr.Macmahon در پی پی وی Surviver Sieres 2004
آهان راستی خوب شد گفتی. این قانون PG چیه؟ من خیلی وقته این سوال تو ذهنمه :31:نقل قول:
ولی به دلیل خشونت بالا اسم کمپانی شد WWe و تبدیل به یک سرگرمی شد.از وقتی هم که قانون PG اومد
دیگه از صندلی و خشونت و Harcore match خبری نشد و خونی تو مسابقات دیده نمیشه
اگه تو ایران WWE بیاد ، دوتا سردار رو میذارن جنرال منیجر ، بعد همه اینا که ریش دارن میشن فیس : دی البته فکر کنم مسابقات برا & پنتیس مچ هم داشته باشیم : دی :21:نقل قول:
تنها در ایرانه که اینقدر روی نمایشی بودن کشتی ک تاکید میشه.دلیلش هم اینه که پخش این ورزش از رسانه ممنوع هست و بالطبع اون کارشناسانی هم نیستند که بخوان این ورزش رو تفسیر کنن.
عدم خونرسانی به مغز رو قبول ندارم. البته این مسلمه که هر کشتی گیری که زورش بیشتر باشه الزاما بهتر کار نمیکنه بلکه باهوش بودن خیلی مهمتره.نقل قول:
یکی از مهمترین مسایلی که دوستان بهش توجه نمیکنن تبحر یک ورزشکار توی اجرای یک فن خاص و همچنین مساله خستگی ورزشکارها و بالطبع اون عدم خون رسانی به مغز و گرفتن تصمیمات نادرست است
نه هیچکدوم رو به راحتی نمیتونه ببره مگر اینکه شانسی بیاره. اگه میتونست توی مانی این د بنک پارسال نمیباخت.نقل قول:
یعنی شما قبول دارید که ری مستریو میتونه گرت کالی یا کین رو شکست بده ؟
اگرم ببره اینطور نیست اونا خیلی ضعف نشون بدن از خودشون. گفتم ، یه جوایی شانسی میشه. اونم به خاطر همون مسئله هوشه که گفتم. گرت کالی مغز نداره اصلا : دی مقاومتش هم کمه. بنابر این اگه حریف بتونه اونو بندازه زمین خیلی امیدوار میشه به پیروزی اگه بتونه حرکت سنگینی روش پیاده کنه.
آره بابا میدونیم....نقل قول:
حتما میدونید که WWe نویسنده هم داره که استوریه بین استارها رو مینویسن ؟
احتمال داره بتونه شکست بده ولی به خود کج کار هم بستگی داره همین ریمستریو رو جلوی اندرتیکر بگذارن هیچ کاری نمیتونه بکونه.چون اندر هم مثل اون باهوش و تکنیکی هست و چون قد و زور بیشتری داره احتمال برنده شدنش شاید 95 درصد باشه.نقل قول:
اره نویسنده داره ولی نویسنده هاش استوری لاینر هستن.یعنی خط کلی نمایش نامه رو مینویسن.توی نتایج هیچ تاثیری ندارن.مثلا استوری لاینر تصمیم میگیره کنتاکی رو بین رندی با باتیستا بندازه.در حالی که شاید خود رندی بخواد این کنتاک رو با سینا داشته باشه.بعضی از نویسنده ها از هالیود هستن.
شاید منیجرها توی نتیجه تاثیر بگذارن که خوب طبیعتا این تاثیر بدون اطلاع کچ کارهاست.واینجاست که میگیم نتیجه از قبل مشخص نیست.منظور ما هم مردم بیننده و کج کارها هستن.وگرنه امکان داره توی بعضی باز ها که جنبه طنز هم نداره نتیجه رو منیجر از قبل مشخص کن ولی کسی از این تصمیم بجز منیجر و ابزارش (منظور افرادی که در بازی بدون قانون دخالت میکنن) مطلع نیست.
من تا الان ندیدم توی ضربات از خون مصنوعی استفاده بشه.جایی هم نخوندم
یه قانون که از اواخر سال 2009 برای انتخاب شدن لیندا مکمن تو انتخابات ( یادم نمیاد چی بود ) اجرا شد.نقل قول:
که استفاده از صندلی و وسایل دیگه و الفاظ رکیک و دیده شدن خون تو مسابقات و... جلوگیری کرد.
که بچه ها هم بتونن بیان سالن مسابقات و John Cena و Rey رو تشویق کنن :27::27::27: