از قسمت setting گزینه Quality را روي low قرار بده.نقل قول:
Printable View
از قسمت setting گزینه Quality را روي low قرار بده.نقل قول:
سلام مي خواستم بپزرسم كه بازيكناي رجيستر شده رو چه جور بيارم تو تيمم و در ضمن بايد hidden player آف باشه يا ان
ريجستر شده منظورت چيه ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
يك سوال تقريبا عجيب!
چطوري هست كه بازيكنان من در مستر ليگ هميشه قدرت بدنيشون بعد از دقيقه 70 همه تموم ميشه اين در حالي هست كه من به صورت رندم استفاده ميكنم از اونها و جالب تر اينكه استامينيا همه اونها بالاي 80 هست اما خيلي خيلي زود خسته ميشن حتي بعضي ها شون نيمه اول قدرتشون تموم ميشه !! خودم كف كردم اعصابم خورد ميشه هميشه تيمم از دقيقه 70 كم مياره شدم مثل ايران توي جام جهاني!!!
حتما از اونايي هستي كه با يه بازيكن راه ميفت همه رو دريبل ميكني ميزني توگل ؟ ها ؟نقل قول:
اگه آره كه هميشه وقتي اونجوري ازشون كار بكشي ميميرن .
نه بابا.این داره میگه همه بازیکناش این جوری میشن.معمولا کسی که استامیناش بالای 80 باشه میتونه 90 دقیقه رو دوام بیاره.ولی برای تو رو نمیدونم.
دوست عزیز خوب که نمی شه بدتر هم می شهنقل قول:
البته یه احتمال دیگه هم که من خودم اینطور احساس می کنم اینکه در هوای سرد زود تر نفس کم میارننقل قول:
یه چیز دیگه توی منوی مستر لیگ اسمش رو یادم نیست بالا تمرین آزاد رو میگم همون که بازیکن ها رو آماده تر می کنه اون هم باعث خستگی و کاهش قدرت بازیکن در بازی اون هفته میشه
سلام
تو مسترلیگ تمرین کردن تاثیر داره ؟
نهنقل قول:
یعنی free training نه فقط پلیر میتونه بیشتر تیمش رو بشناسه ولی آخر فصل که یکسری بازی های دوستانه برگزار میشه یه آتو training داره که باعث پیشرفت بازیکن ها میشه
تیمتو دوقسمت کن از یه تیم تو کاپ ها و از اون یکی تو مسابقات استفاده کن بخش زیادی از مشکلت حل میشهنقل قول:
يك سوال تقريبا عجيب!
چطوري هست كه بازيكنان من در مستر ليگ هميشه قدرت بدنيشون بعد از دقيقه 70 همه تموم ميشه اين در حالي هست كه من به صورت رندم استفاده ميكنم از اونها و جالب تر اينكه استامينيا همه اونها بالاي 80 هست اما خيلي خيلي زود خسته ميشن حتي بعضي ها شون نيمه اول قدرتشون تموم ميشه !! خودم كف كردم اعصابم خورد ميشه هميشه تيمم از دقيقه 70 كم مياره شدم مثل ايران توي جام جهاني!!!
سلام
بچه ها یه سوال.چطوری میشه شوت زمینی زد؟اصلا میشه؟کسی بلده؟
وب يه تقه بزني فكر كنم زميني بشهنقل قول:
چرا تا حالا کسی راجب به ایمپورت hair توضیحی نداده؟
مثلا من اگه بخوام با Game Graphic Studio برای رونالدینیو hair ایمپورت کنم باید از 0_TEXT فایل شماره چند رو انتخاب کنم ؟ همچنین برای ایمپورت کردن موی بکهام فایل شماره چند رو انتخاب کنم؟
اصلا راه دیگه ای که ساده تر از این باشه هست؟
سلام
براي پيدا كردن شماره هير يا فيس عمر نوح نيازه يا ليستي كه همه رو داشته باشهنقل قول:
چرا تا حالا کسی راجب به ایمپورت hair توضیحی نداده؟
مثلا من اگه بخوام با Game Graphic Studio برای رونالدینیو hair ایمپورت کنم باید از 0_TEXT فایل شماره چند رو انتخاب کنم ؟ همچنین برای ایمپورت کردن موی بکهام فایل شماره چند رو انتخاب کنم؟
اصلا راه دیگه ای که ساده تر از این باشه هست؟
اما راه ساده تر استفاده از كيت سرور هست كه به راحتي ميشه فيس و هير ايپورت كرد
نه بابا اتفاقا من همه گلهام با پاسكاري هاي عجيب غريبه حيف كه كونامي فقط 20 ثانيه آخر رو نگه ميداره براي نشون دادن گلها و الا گلهايي ميگذاشتم اينجا براتون كه كف كنين :31:نقل قول:
گلهام زيبا نيستند خيلي هاشون اما اگه از اول پاسكاري ميشد نشون داد خيلي زيبا ميشدن!!
البته گل زيبا هم دارم نظرتون چيه بفرستيم مسابقه بگذاريم قشنگ ترين گل كه بچه هاي اين سايت زدن رو انتخاب كنيم؟
من با اين قدرت بازيكنام مشكل دارم نميدونم چرا اينطوري هست تنها بازيكني كه كم نمياره دروازه بان هست اصلا نكته جالب اينه كه بعضي ها اصلا كم نميارن تحت هيچ شرايطي و هر پستي كه بگذارمشون همه بازي ها راحت 90 دقيقه بازي ميكنن مثلا DODO كه توي مستر ليگ هست هافبك دفاعي هست اين رو هر جاي زمين ميگذارم 90 دقيقه توپ !! در حالي كه بازيكنان با مشخصلات خيلي بالاتر كم ميارن :41::13:
راستي يك سوال ديگه مگه راهي جز بالا گرفتن دسته براي ضربات ايستگاهي و شوت زدن هم وجود داره كه شوت قدرت مند زده بشه؟
من چندين بار از كامپيوتر گل خوردم شوت روز ضربه ايستگاهي قدرتشون وحشتناك بوده در حالي كه خودم با بازيكني كه قدرت شوتش 99 هست شوت ميزنم همچين سرعت و قدرتي نداره چيزي جز گرفتن دسته به بالا هست؟
توي راهنما گفته دسته رو بگيرين بالا خيلي قدرتمند مثلث رو بگيري قدرت مند هيچي نگيري معمولي و........ خودتون كه استادين!!
اما ايناييي كه من از كامپيوتر خوردم فراتر از اين حرفها بودن!!
من منظورم از پشت محوطه جریمه بود.از اونجا که تقه بزنی توپ به خط محوطه جریمه هم نمیرسه...نقل قول:
کم کم باید با pes6 بای بای کرد
moriniho جان اون لباس جدید چلسی رو یک بار دیگه کدش رو اینجا میزاری
دمت گرم
این کیت جدید چلسی که خودم از همین استفاده می کنم:46: حجم: 1.8 مگنقل قول:
کد:http://www.box.net/shared/l0iejdg4cy
این هم استادیوم استمفورد بریج لندن با حجم 4.19 مگنقل قول:
یا حقکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=7660
مورینیو جان ممنون:11:
لطف کردی:40:
راستی اگه در مورد چلسی چیزی خواستی بگو خوشحال میشم جبران کنم:10:
نقل قول:
اقا کسی نداشت پدرم در اومد اتقدر دنبالش گشتم:2:
تو گوگل سرچ کن
سلام
صبر داشه باش در حال ساختهنقل قول:
اقا کسی نداشت پدرم در اومد اتقدر دنبالش گشتم
مدتيه كه من در soccer 6 توانايي همه بازيكنهاي چلسي رو تا ته بالا بردم و خودم تيم رئال مادريد رو برميدارم و حريفم رو ميذارم چلسي روي درجه سختي تاپ پلير.
يك تيم رو هم تمام توانايي هاي بازيكناش رو تا ته پايين گذاشتم. كسي ميتونه با اين تيم، چلسي رو با درجه سختي تاپ پلير شكست بده؟ من خودم با رئال مادريد ميتونم ولي با اين تيم در پيت اصلا.
پيشنهاد ميكنم شما هم اين كارو بكنين ببينين چقدر حرفه اي هستيد؟ اگر حوصله بالا بردن تواناييها رو نداريد بگيد آپشن فايلم رو آپلود كنم.
(ببخشيد كه به پستهاي قبلي بيربط بود)
من تو مستر لیگ که تاپ پلیر هست 5تا به منچستر زدم توزمین خودش ولی تمم خیلی قویه میشه گفت منتخب جهانه حال پیشنهاد شما رو هم امتحان می کنم
فقط بايد توجه داشته باشيد كه تمام بازيكنها تمام تواناييهاشون روي 99 بشه و تمام ستاره هاي تواناييهاي ويژه شون هم روشن كنين.نقل قول:
ركورد من توي بازي 10 دقيقه اي (خودم رئال رو برداشتم حريف چلسي بود) 4-0 بردمش. توي بازيهاي 30 دقيقه اي هم 8-1 تونستم ببرمش.
این سوکر هفت به بازار اومده یا نه (اگه کسی لینک دانلود اونو داره بزاره ) و با چه اسمی به بازار خوهد اومد(من فقط لینک دانلود اونو میخوام راستی برای pc باشه)
ببخشید اگه جاش اینجا نیست ولی اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
نقل قول:
ارادتمندیم اقا سجاد:10: ولی 4هفته از لیگ گذشته هنوز نساختند:19: من خودم یکی ساختم ولی خوب از اب در نیومد:41::41: ولی کار شماها خیلی ردیف تره:5:
کسی میدونه hair رونالدینهو تو کدوم فایله؟ شماره چنده؟
شما سرچ کن اگه پیداکردی برای ما هم بزارنقل قول:
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hairکد:http://www.4shared.com/file/24133835/2c8d5174/map.html?dirPwdVerified=dbd6fb42
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم.
کسی نبود جواب بده هر وقت یه سوال توی این تایپیک کردم هیچ کس جواب نمیده (سالی یه سوال توی این تایپیک میپرسیم اونم بی جواب میمونه!!!!!!)نقل قول:
سلام
در جواب شما بايد بگم:
اين باز 21 تا 28 اكتبر مياد
اسمش هم تغيير كرده شده : Pes 2008
كسي جواب اين سوال رو نميدونه؟:13:نقل قول:
بیشتر بازیکنا که قدرت تکنیکشون پایین تره بهتر شوت میزن البته بعضی موقع ها
مسلما این بازی که همه ما رو معتاد خودش کرده یه تریپ های افتضاحی داره که فقط باید به سازندگانش ناسزا گفت. این یه چیز معمولی هست که بازیکنای حریف خداوند باشن و بازیکن های ما بی عرضه. اونایی که حرفه ای هستن می دونن من چی می گم.
سلام دوستا من منو هایی که برای pes 6 ساختم اینجا گذاشتم:
البته فقط یکی ساختم ولی منوهای بعدی در راهه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=161078
بچه ها جدید ترین اپشن فایلو میذارین ؟