optionesh چیه؟ کانفیگش رو بگو!!نقل قول:
Printable View
optionesh چیه؟ کانفیگش رو بگو!!نقل قول:
کاربر حرفه ای شبت بخیر.
حالا که از خواب پاشدی یه چند تا پست بخون بعد بنویس.
اگه منظورت این تاپیکه که من تمامه 2400 تا پستشو با دقت خوندم....:2:
اگه هم منظورت پست ها اخیر شماست که همشونو خوندم ولی این که میگید آپدیت نکنید از پایه غلطه:41:
اگه تغییری نکنه پس دیگه این چه آپدیتیه.
این ها آخرین آپدیت های HP هست با حجمه 979 MB که کم و بیش تست کردم و تغییرات کاملا مشهوده.
اولا من کی گفتم آبدیت نکنید.
دوما معلومه شما درست هم نمیتونی بخونی.
سوما اصلا ولش کن.
سلام
دوستان یه چیزی اعصاب منو خورد کرده.
من 6080 دارم حدود سه ماهی هست خریدمش . توی کیف زیاد بهش فشار اوردم . الان متوجه شدم صفحه داخلی مانیتور (خود صفحه نمایش)با هل دادن تکون میخوره . مال شما هم اینجوری هست؟
این جا رو یه نگاه بنداز تو صفحه ی آخرش می تونی جوابموبدی.ممنون.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509408
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509408&page=26
دمت گرم پس اینا چیه!نقل قول:
کلید Windows + ←: حرکت پنجره به سمت چپ. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت چپ خواهد چرخید!
کلید Windows + →: حرکت پنجره به سمت راست. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت راست خواهد چرخید!
اون کلید هایی که گفتی که جواب نمیده همش همونایی بود که نوشتم.
اگخ هم منظورت چرخشه 30 درجه Desktop هست بایدWin+Tab رو بگیری برای جابه جایی 3بعدی بین صفحه ها.
شما این پستو نگاه کن طرف دقیقا همین مشکله شما رو داشته و مشکلش حل شده خودش گفت اشکال از کاربر بوده. رفت که بیاد توضیح بده دیگه نگفت چه کار کرده! شما هم بهش پیغام خصوصی بده مطمئنم مشکلت حل میشه:نقل قول:
اگه صفحه 225 رو هم بخونی بهت خیلی کمک میکنه....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6420475&postcount=2248
ماله من که یزدان را سپاس اینطوری نیست.نقل قول:
منم با کیف حملش میکنم ولی سعی کردم زیاد بهش فشار نیارم
من یه کیف فابریک دل براش گرفتم که دقیقا اندازش باشه چون فابریک های HP که توی بازاره ایران بود کیفیت نداشت.
از این به بعد جوری ببندش که نه زیاد محکم و نه خیلی لق بزنه....
نگرانش نباش با یه چسب درست میشه فقط با گارانتی در نیفت که تا 1 ماهه دیگه هم درستش نمیکنه به تعمیرگاه های معتبر ببر...
سلامنقل قول:
بارها گفتم که اون مشکل نبودش ، در سری 6100 به طور پیش فرض مد سوئیچ بین گرافیک روی dynamic هستش یعنی شما فقط میتونید برنامه هایی که میخواهید از حد اکثر قدرت سیستم استفاده کنید رو مشخص میکنید و سیستم عامل دیگه خودش تشخیص میده که احتیاج هست از 6770 استفاده زیاد بشه یا نه مثلا یه جورای از هردو هم زمان استفاده میکنه .
شما با اپدیت بایوس به f1a میتونید از توی تنظیمات بایوس گزینه ی fixed رو انتخاب کنید که دیگه مثل سری 6000 میشه سویچ کردن ، یعنی کلا شما مشخص میکنید که از اون لحضه به بعد از قدرت 6770 استفاده کنه و گرافیک intel بی کار بمونه ، خلاصه یه نگاه به این تاپیک بنداز :
بعضی از دوستان از حالت fixed استفاده میکنند و یعضی ها هم dynamic حدودا جفتشون عملکردی مثل هم دارن بشتر قابلیت fixed برای این اضافه شده بود که تو بعضی از برنامه ها سیستم عامل تشخیص نمیداد که باید از قدرت 6770 هم استفاده کنه . و یه نکته ی مهم که برای اینمه به حالت fixed برید باید حتما درایور گرافیک رو اپدیت کنید و اگر خواستید برگردید به حالت dynamic باید دوباره درایور گرافیک فعلی رو نصب کنبدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512220
سلام دوستان
دمای لپ تاپ من با نرم افزار Speed fan الان که فقط در حال نت گردی هستم 49 هستش، می خواستم بدونم این عادیه؟؟؟
میشه بدونم دمای لپ تاپ شما در حالت نت گردی چنده؟؟؟
در ضمن لپ تاپ من 6050 هستش
ببینید دوست این که شما واقعا خوش شانس نبودین تو خرید نوت بوک دلیل بر این نمی شه که کاملا همه چیز رو زیر سوال ببرین....
من هم 6050 دارم اما تاحالا خیلی سعی کردم مشکل توش پیدا کنم که واقعا تاحالا نتونستم....
اگر Cpu Level در قسمت Power Option در حالت 100% باشه کاملا عادی هست....
بهتر هست Power Profile تعریف کنین و وقتی در حال وب گزدی موزیک هستین قدرت Cpu رو روی 30-40 % بزارین .....
بسیار کمک می کنه به کم شدن گرمای ناچیز سیستم.....
[QUOTE=siap89;6492571]سلام
بارها گفتم که اون مشکل نبودش ، در سری 6100 به طور پیش فرض مد سوئیچ بین گرافیک روی dynamic هستش یعنی شما فقط میتونید برنامه هایی که میخواهید از حد اکثر قدرت سیستم استفاده کنید رو مشخص میکنید و سیستم عامل دیگه خودش تشخیص میده که احتیاج هست از 6770 استفاده زیاد بشه یا نه مثلا یه جورای از هردو هم زمان استفاده میکنه .
شما با اپدیت بایوس به f1a میتونید از توی تنظیمات بایوس گزینه ی fixed رو انتخاب کنید که دیگه مثل سری 6000 میشه سویچ کردن ، یعنی کلا شما مشخص میکنید که از اون لحضه به بعد از قدرت 6770 استفاده کنه و گرافیک intel بی کار بمونه ، خلاصه یه نگاه به این تاپیک بنداز :
بعضی از دوستان از حالت fixed استفاده میکنند و یعضی ها هم dynamic حدودا جفتشون عملکردی مثل هم دارن بشتر قابلیت fixed برای این اضافه شده بود که تو بعضی از برنامه ها سیستم عامل تشخیص نمیداد که باید از قدرت 6770 هم استفاده کنه . و یه نکته ی مهم که برای اینمه به حالت fixed برید باید حتما درایور گرافیک رو اپدیت کنید و اگر خواستید برگردید به حالت dynamic باید دوباره درایور گرافیک فعلی رو نصب کنبد[/QUOTکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512220
ممنون من مشکلم حل شد
ولی حالا مشکلم حافظه شیر گرافیکه که واسه شما خیلی زیاده
این رو حالت fixed
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم رو حالت dvnamic
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه عزیزان
دوستان من یه مشکلی دارم
صدای موزیک با هدفون خیلی افتضاحه (خس خس میکنه و صدای خواننده خیلی ضعیفه انگار تو چاه داره میخونه)درایور کارت صدا رو هم اپدیدت کردم
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز احتمال زیاد مشکل شما از هدفون باشه !!!!!
دوست عزیز هدفون رو با موبایل چک کردم درست کار میکنه
ممنون بابت پاسختون.نقل قول:
چطور میشه فهمید که CPU Level در چه حالتیه؟
لپ تاپ ما که دار فانی رو وداع گفت
بدون هیچ دلیلی موقع روشن شدن بعد از اینکه ارم اچ پی میاد مینویسه
windows failed to start.A recent hardware or software change might be the cause .
زیرش هم نوشته برای درست کردنش سی دی ویندوز رو قرار بده(اما بعد از اینکه سی دی ریکاوری رو میذارم هیچ اتفاقی نمیشه و دوباره همینجا گیر میکنه)
کمکم کنید چیکار کنم
مدل 6080
مشکل با dvd ریکاوری حل شد
هدفون های موبایل رو لبتاب جواب نمی دن چرا رو نمی دونم ولی من امتحان کردم نویز بیشتر از صدا بودنقل قول:
Pavilion DV7-6107ee
کیبردش نور پس زمینه داره؟
عیبی توش هست ؟(البته می دونم بزرگه)
کسی میدونه چه جوری میشه آپدیت رو کپی کرد و ویندوز که عوض میکنیم دوباره ازش استفاده کرد.
امکان پذیر هست این کار؟
دوستان من یه 6050 دارم میره رو sleep روشن نمیشه و باید خاموش روشن کرد . چیکار کنم؟
باسلام . خدمت دوستان .من میخواهم یک لپ تاپ بخرم که بتونم تری دی مکس واتوکد روراحت انجام بدم وچند روز دارم مطالب دوستان رو میخونم ولی درتصمیم گیری مردد شدم لطفا در رنج قیمت 1500000 تومان دوستان راهنمایی بفرمایند تا انتخاب درستی انجام دهم .ممنون وسپاسگذارم.لطفا اگه قیمت hp6199 رادارید اعلام بماییدونظرتان درباره 6199 لطفا زودتر جواب دهید.
سلام من یه 6050 دارم و یه هدست بلوتوث سونی اریکسون MW600
میخوام بدونم باید چجوری این هدست رو با لپ تاپ ست کنم تا بتونم باهاش آهنگ گوش کنم ؟
کسی اینکارو کرده ؟
میشه از ریکاوری یه لپ تاپ رو لپ تاپ دیگه استفاده کرد؟؟؟؟
بلوتوث هدست رو روشن کن روی آیکون بلوتوث روی نوار وظیقه(پایین سمت راست) راست کلیک کن و Add Device رو بزن بعد که هدست رو شناخت روش کلیک کن و...بقیه مراحلنقل قول:
بله اگر هم مدل باشند و همون اول اول هم بکاپ گرفه باشن دوتاشوننقل قول:
من یکی از DVD هاشو امتحان کردم جواب داد
من 6090 دارم مشخصات 6199 هم بجز حافظه گرافیک 2 برابر اختصاصی (2Gig) و هارد یکم کمتر فکنم مثل همن قیمت 6199 هم حدود 1600 ایناستنقل قول:
من که با 6090 مکس و کد و .... رو راحت کار میکنم قاعدتا 6199 هم همینطوره
ولی من بودم 6090 میگرفتم و پول اضافه بابت VGA 2Gig نمیدادم چون همین 6090 هم تا 4Gig شیر میکنه
باسلام دوست عزیز جناب mohsenking ازراهنماییت ممنون وسپاسگذارم .
سلام دوستان میشه بگین چطوری میشه با فینگر پرینت رو فولدر ها قفل گذاشت؟
بچه ها الان 6090 با بدون بلوری چنده؟
با 1300 چی میشه گرفت؟
کسی نیست جواب منو بده؟
از چه برندی می خوای؟نقل قول:
بدون شک hp.نقل قول:
6090 الان چنده؟
میشه یکی بگه فرق 6099 با 6199 ( که جدیدتره ) توو چیه ؟
6199 رنگ مشکی هم داره ؟
آقا من که یکم ازین 6090 خودم دلسرد شدم و گفتم به بقیه بگم که کسی اشتباه نکنه.
آهای ای والناس که میخواین بخرین من حدود 2 3 ماهه خریدمش و تا حالا یه بار همون اول هاردش رفت گارانتی واسه تعویض دیروز هم فلشمو نشناخت زدم ریست بشه دیگ ویندوز بالا نیومد و بردم گارانتی هیچ کدوم از فایلامو نتونست نجات بده و کلا با دیویدی های ریکاوریش ویندوز رو عوض کرد و همه چی از اول!!(همه رندهای مکس و پلانهای کد و فایلهای آس تو هاردم پرید رفت!!)
آقا برین با امکانات کمتر یه وایو بخرین خدا و خیالتو راحت،دیگه ازین پشتیبانی بهتر میخاین که از هرجای دنیا که وایو رو با سریال اصل بخرین جزو گارانتی ایران رهجو حساب میشین و خدمات میگیرین(اینو پسرعموم که تو شرکته بهم گفت،مطمئن باشید)
یا حداقل کاری که میکنید اگه کشته مرده این hp هستین یه هارد اکسترنال بگیرید و اطلاعات رو یکسره بین دو هارد هماهنگ کنید که اگه پرید داشته باشینشون!!
واقعا پسرعموم راست گفت طفلکی،هر گرونی بی علت نیست...
راستی به عنوان یه سوال از اساتید چرا بعد از تعویض ویندوز وقتی با کلیدهای صفحه کلید صدا رو کم و زیاد میکنم علامت beats audio که شبیه به یه سیدی وسط صفحه میومد و بلندی صدا رو نشون میداد دیگه نیست؟! کاریش میشه کرد که برگرده این علامت؟
ممنونم
نقل قول:
این سوال منم هست البته بدون بلوری !
6080 چطور ؟
آقا یکی لینکی که میشه رفری بودن لپ تاپ از سایت
HP
چک کرد رو بگه لطفا
و سریال نامبرش باید چی نباشه ؟؟؟
سلام. یه سوال.
من الان ریکاوری گرفتم از ویندوزم، یه سری اطلاعات هم از کامپیوترم ریختم رو لپ تاپ. حالا فرضا اگه من بخوام ویندوزو عوض کنم و ریکاوری کنم با اون دی وی دی ها، اون اطلاعاتی که از کامپیوترم ریختم رو لپ تاپ هم حذف میشن؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مدل 6090 رو دارم و حدود 5 ماهه که خریدمش
اتفاقا سه هفته پیش هارد لپ تاپ منم خراب شد و بردمش گارانتی برام هارد رو عوض کردن
نمیدونم چرا مدل6090 اینقدر سریع هاردش از کار میوفته
خدا کنه بقیه قطعاتش از کار نیوفته
اروری هم که می داد این بود:
smart hard disk 1 (301
دقيقن 6080 بدون بلوريه 6090هنقل قول:
6080 قیمتش چنده؟نقل قول:
سلام
دوستان
من یه 6080 دارم ، بعضی اوقات که کار های معمولی هم می کنم ، وقتی روی AMD هست ،خطای stopped responding میده!
نمی دونید دلیش چیه؟
من یک سوال درباره باطری داشتم.
wear level باطری من ظرف 3 ماه 11% شده این ینی خوبه یا بده؟
ایا روشی هست که اینرو کمش کرد/
بعضیها میگن باطری که خراب میشه سلول هاش رو عوض باید کرد ،ایا این کار مطمئنی هست یانه؟
مدل من 6080 هستش باطریش قیمتش چنده؟