نقل قول:
دوست عزیز لینکی که توی P30day گذاشته شده سالم هستش من خودم تست کردم تا آخر هم رفتم:46:
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز لینکی که توی P30day گذاشته شده سالم هستش من خودم تست کردم تا آخر هم رفتم:46:
به یاد شهید حسین فهمیده یه ویدئو از این بازی میزارم :20: :
انصافا عجب شجاعتی داشته، تو بازیشم آدم میترسه بره زیر تانک :31:کد:http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video/22/7711921390516190b06cddc26e640ceb65480.flv
دفعه ی دوم که بازی کردم متوجه شدم بعضی وقتا هوش مصنوعی بازی تعطیل تعطیله !
مثل تو این ویدئو که راحت از جلو چشم تانکه میری جلو و عین خیالش نیس !
اونم رو حالت هارد که هوش مصنوعی معمولا بهتر و قوی تر میشه :44:
فیزیک بازی هم مثل هوش مصنوعی بعضی وقتا تعطیل میشه :worried: :
محتوای مخفی: 1
اینجا کجای تهرانه که سمت چپ بری میخوری به ترکمنستان :18::16: :
محتوای مخفی: 2
بچه ها کسی میدونه این مغازه کجای بازار تهرانه ؟ بریم انجین Frostbite 2 رو بخریم ازش خودمون بتل فیلد 4 بسازیم به آمریکا حمله کنیم :31: :
محتوای مخفی: 3
اصلا نیست همچین چیزینقل قول:
این چیه پس؟نقل قول:
کد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-battlefield-3-9376.html
پلاک ماشین و نوشته ها ی عربی روی دیوار رو می گیم که خودشون کردن
اما نوشته های بر عکس تابلو رو چی:
ن ا ر ه ت
یا تو کدوم تابلو نوشته:
ن ا ر ی ا ،،ن ا ر ه ت
سلام.
بعد از اینکه سوار جت میشه همون اوایل بازی.
از تو رادار میگه هواپیما ها رو بزن.اونو که میزنیم.
بعدش یکی از تجهیزات دشمن هی دور میزنه باید دکمه 3 رو زد.
هر جاشو نشونه میگیرم بهش میخوره اما رد نمیشه از اونجا.هواپیما میاد رگبار میبنده اما رد نمیشه!!!؟
بهترين و كاملرين نخسه اين بازي كدومه
..................
دوستان كدوم نخسه رو بدون مشكل بازي ميكنيد .....يه كمكي هم به ما بكنيد ... به خدا ثواب داره
ممنون
دهنت سرویــــس =)))نقل قول:
به یاد شهید حسین فهمیده یه ویدئو از این بازی میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
آپلودش کردم تو فیس بوکم : ))
نقل قول:
از ترسش برش داشته :31:
مثل بقیه سایت های دیگه که برداشتن بازی رو از ترس قیلتر شدن:27:
نسخه RELOADED.نقل قول:
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
سر جاشه. :)نقل قول:
بر نداشته فقط تو زیر گروه بازی نیست:31: تو گروه متفرقس فک کنمنقل قول:
سیستم منم مشکل داشت درایور کارت گرافیک رو به ورژن قبل برگردوندم درست شد یعنی ورژن 280.26نقل قول:
درسته حرف شما، خصوصا کسانی این بازی رو ساختن که مدعی انترناسیونالیسم هستندنقل قول:
برای مثال چیزی که در فیلم 300 دیدیم با تاریخ مغایرت دارد ولی خیلی این فیلم را دیدند و از حقیقت بی خبر هستند
یا بسیاری از آهنگ های گروه لینکین پارک...
تاپیک مشکلات بازی کجاست ؟
اینجا هستشنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=523764
بابا برنامه های اونا کلا با فونت فارسی مشکل داره !نقل قول:
پلاک ماشین و نوشته ها ی عربی روی دیوار رو می گیم که خودشون کردن
اما نوشته های بر عکس تابلو رو چی:
ن ا ر ه ت
یا تو کدوم تابلو نوشته:
ن ا ر ی ا ،،ن ا ر ه ت
همین الانش مثلا تو فتوشاپ فارسی بخوای بنویسی اینجوری مینویسه مگراینکه me داشته باشی.
اونام me نداشتن حتما اینجوری کردن دیگه :31:
نمیدونم چرا اهمیت ندادن !
من میخوام برم تو فروم dice در مورد این ازشون انتقاد کنم :31:
دوستان من از پی سی دی میخوام دانلود کنم
نسخه بلک باکس رو بگیرم یا نسخه معتبر
اخه میترسم بلاک باکسش مشکل داشته باشه
کسی هست این جا که با نسخه بلاک باکس دانلود کرده باشه ؟
یه نقد از بازی که بد نیست دانلود کنید و ببینید...
کد:http://www.aparat.com/public/public/user_data/flv_video/22/5ddaee61d31151041f56bc256e93d1eb63219.flv
میشه تو آپارات لینکشو بدی ؟نقل قول:
نقد فنایی که نیس ؟ :31:
فنایی رو ول کنین
جواب منو بدین
بلک باکس رو دانلود کنم ؟
اینم داستان بازی از زبان تابناک ، چه شود :16:
[HTML]http://www.tabnak.ir/fa/news/202187/%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B 2%DB%8C-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-+-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85[/HTML]
از این عقب افتاده ها زیاد داریم تو کشور، اونم در قرن 21نقل قول:
بنده خدا ها یک بازی ساختند، این همه سال به عراق و افغانستان حمله میکردند یک دفعه هم به ایران...
فکر خوبی هم هست یک سکنه دیگه بیان تو ایران زندگی کنند شاید ارزش نفس کشیدن داشته باشند :دی
بیشتر از یک بازی نباید بهش توجه کرد
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
تو سایت تابناک نوشته:
"آرزوهای بر باد رفته خود را در بازی های کودکانه نمایش میدهند کسانی که ادعای ابرقدرتی دارن بعد از 32 سال جنگ ترور تحریم و خیانت کارشون به بازی سازی کشیده ! "
خواستم بگم تحریم رو خوب اومده نویسنده...
خب حسودی نداره شما هم بسازید، فقط مثل بعضی بازی های ایرانی داستان بازی رو در زمان کریم خان طبق تاریخ تحریف نکنید...
خب ما هم بازيو تموم كرديم رو PS3 در عرض چند روز :31: كلا چند ساعت بيشتر نشد :31:
اصلا فكر نمي كني كه بازي داره تموم ميشه داستانش هم كوتاه بود هم اخرش مثل سريال هاي ايراني بود كه سرو تهشو مي زنند
گرافيك بازي فوق العاده بود
تو تهران هم چرخ زديم ولي اينا اصلا نمي فهمن كه اگه تو ايران بود چرا اسم مغازه ها اسم ادم ها يه چيز ديگست همه ي پلاك ها
هم ايران 54 بود :21:
فحش هاشم باحال بود :21:
كلا بازيه خوبي بود حال داد :31:
اقا نسخه بلاک باکس این بازی سالمه / >؟؟
دانلود کنم ؟
???نقل قول:
اره مشکلی نداره.نقل قول:
من از p30day گرفتم.
game play جالبی نداره
باگ هم زیاد داره
بعضی وقت ها دشمن ها رو نشون نمی ده
سلام
کسی بازی رو به صورت سه بعدی بازی کرده:5: من justcust و prototype رو سه بعدی بازی کردم ولی بتلفیلد هر کاری کردم سه بعدی نشد:13: در صورتی که تو درایور انویدیا بتلفیلد 3 رو زده بود :18:3d vision read
prototype که سه بعدیش خیلی حال میده مخصوصا وقتی لز بالای برج میپری پایین:33:
نطرات رو تو اون لینک خوندم واقعا افسوس خوردم به حال خودم و یه مشت اسکل عقب افتاده ی که تو کشورم زندگی میکنن ...!! واقعا که ببینید چیا که نمیگن !:hmm:ادم میمونه بخنده یا گریه کنه :20:نقل قول:
تو مرحله آخرش داشتم با یه روح میجنگیدم ... خیلی باحال بود کلی خندیدیم :34:نقل قول:
علی (leon), دیدی!:دینقل قول:
گفتنی است، این بازی در تاریخ 25 اکتبر 2011 منتشر شده است؛ درست زمانی که فشار ها علیه ایران افزایش یافته است و انبوهی از سربازان آماده به خدمت آمریکا در کویت مستقر شدهاند.
خودشونم میدونن bf3 در دنیای واقعی خیلی نزدیکه...
راسته این بازی تو ایران 6 میلیون جریمه داره ؟
یکی به ما بگه بازی رو از کجا بگیرم ؟؟ کــــَـف کردیم:13:
فروشگاهی چیزی؟
یه چیز جالب
دقیقا روبرو هتل فندق
ایشالا که تکراری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه عکسش لود میشه.نقل قول:
من نفهمیدم چیش جالبه ؟ :31:
یه کم دقت کن پسر :31:نقل قول:
فقط یه عکسش لود میشه.
من نفهمیدم چیش جالبه ؟
اون بالا نوشته احمدی نژاد :27:
بچه ها چندتا dvd هست این بازی برای پیسی ؟
یک سایتی هست زده 5 تا دی وی دی 10 تومن
من cod رو ایکس باکس تموم کردم زیاد با گرافیکس حال نکردم
اصلا نمی خوام بتل رو هم روی ایکس باکس بازی کنم !!!
نقل قول:
اینطور که من فهمیدم .... فندق در عربی به معنای هــتل هست :دی اونا هم اسم نداشتن .... اسم اینو گذاشتن :27:
جنگ و معنای واقعی ان ؟ چه می تواند باشد ایا فقط جدال بین دو انسان هستش یا دو شهر ملت قوم ،طایفه کدام یک ؟ سوالیست که از بدو اغازین بشریت روی این کره خاکی هست اما جوابی نیست چه بسا که همچنان پایدارتر خشنتر و پیشرفته تر داره به روند صعودی خودش ادامه میده دعوای دو نفر و اسیب زدن به همدیگر هم یک نوع جنگ محسوب میشه مثل بین دو ملت یا چندین ملت که اخرش چی ..! ما یا فلان کشور فلان نفر برنده شد و برتریت خودش رو اثبات کرد که چی.؟ جز خرابی ویرانی کشتار چیز دیگری هم مگر دارد ....بعضا در این دنیا افراد ،انسان ها طوری به سوی جنگ پیش میرن که انگار خاله بازیه و حرف هایی بی هدف که باعث میشه نسلیت یک جامعه به هم بخوره و دودمان ها از بین بره ....از بعد از میلاد مسیح تا به حال جم و جور کردند 200 سال کره زمین بدون جنگ بود فقط 200 سال ..!! 10 سال از اون ور 20 سال از این ور جمشون بکنی میشه 200 سال یعنی 1800 سال جنگ بوده کشتار بوده ...چه زیبا میگن که بلای خانمان سوز ...واقعا هم اینطوره ...8 سال تو کشور خودمون در جنوب هنوز هم بعد گذشت دو دهه و هنوز ویرانی هاش باقی مونده هنوز جنوب ما اون جنوب اون اهواز اون خرمشهر نشده به حال هوای قبل جنگ برگردن شاید ظاهر رو بشه درست کرد اما باطن نمیشه مردم اسیب میبینن و نمیشه درستش کرد !!!
همیشه از جنگ نفرت داشتم ...از ستیز نفرت داشتم و بعد این بازی حس غریبی بهم دست داد که چرا باید بشریت و انسان ها بدون هیچ گونه احساس صلح و دوستی با این شرایط با هم روبرو بشن که جای تاسف داره !!
بتلفیلد رو هم تمام کردیم گرافیک خیلی خوبی داشت و لذت بخش بود مراحل داخل کشور ما هم خالی از لطف نبود.
در کل...
گیم پلی : 8.5
موزیک و صدا : 8.5
داستان : 8
گرافیک :
نسخه کنسولی :8.5
نسخه PC هم ..: 9
...
امتیاز کل..:8.8
سلام من بسیجی نیستم ولی اصلا خوش ندارم هم وطنام رو بکشم یعنی واقعا به شما یه حسی دست نمی ده؟نقل قول:
این بازی رو ساختن که حس میهن دوستی رو از شما بگیرند.
همین امریکا بود که داخل 8 سال دفاع مقدس به عراق کمک می کرد و ایستگاه های نفتی ایران رو منفجر می کرد { از نفت ما می ترسند } :46:
اگه امریکا دلسوز ما بود نمی اومد اسم خلیج فارس رو به خلیج ... تبدیل کنه. درست می گم؟
شاید بگید داخل بازی هاشون به افغانستان و عراق هم حمله می کنند ولی این دو کشور رو میشه با ایران مقایسه کرد؟ کشوری مثل افغانستان چقدر از قدمتش می گذره؟ ما ایرانیا چند بار دیگه باید بجنگیم؟
جنگ واقعی هم در پیشه امریکا و فرانسه میان نیروگاه بوشهر رو خراب می کنند رو سر ما می روند خونشون!
دلشون که به حال جوان ها نسوخته از خداشونه روحانی ها رو ما حکومت کنند تا ما پیشرفت نکنیم چون ایران صنعت گرشگری و نفت و خودروسازی قوی داره که میشه ابر قدرت خاورمیانه ...
حالا ووللش...
گرافیک بازی: 9
گیم پلی: 8/5
صدا: 10
داستان:7/5