دوستان آیا این G....T....P land معتبره سفارش بدیم ؟
Printable View
دوستان آیا این G....T....P land معتبره سفارش بدیم ؟
خب شما از همین سایت خودمون بگیرنقل قول:
lol
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 23 (20 کاربران و 3 مهمان)
کسی دور و بر هفت حوض و این ورا پیدا نکرده اگ پیدا کرد به ما هم بگه
خوب یه تصویر از محیط بازی بگذارنقل قول:
عزیز اینجا هم قیمت خیلی بالاست هم باید پول رو اول واریز کرد که من اصلا فرصت ندارم !نقل قول:
:46:
حالا G T P Land معتبر هست ؟
من امروز از پاساژ ياران در آريا شهر اين بازي رو گرفتم
ماله boys team هست.
از بین شما اگه کسی خریده بیاد بگه چجوریاس ؟ کرکش جواب میده یا نه ؟ خود بازی چطوره (اگه مشکلی توی نصب یا کرک نیست) ؟
تا الان ده دوازده نفر گفتن ما بازی رو داریم ولی یکدوم نمیاد بگه بازی چجوریه یا یه عکس از محیط بازی بذاره !:41:
بازی که خریدی چجوریه؟ راحت کرک شد؟نقل قول:
این پاساژ یاران کجای آریاشهره؟اگه آدرس بدی ممنون می شم.
راستی چرا کسی شات نمیزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگس بیا اینم آدرس :
تهران – خ آیت الله کاشانی – بعد از پمپ بنزین –پاساژ یاران
راستی برو بچ من پنج شنبه هفته بعد میخوام برم پاساژ یاران , تا اون موقع ضایع نشیم تموم کرده باشه !
تصحيح مي كنم :نقل قول:
مگس بیا اینم آدرس :
تهران – خ آیت الله کاشانی – بعد از پمپ بنزین –پاساژ یاران
راستی برو بچ من پنج شنبه هفته بعد میخوام برم پاساژ یاران , تا اون موقع ضایع نشیم تموم کرده باشه !
ميگم بيا اين آدرس :
مثلما تهران - خ آيت الله كاشاني - تقاطع اباذر با كاشاني - پاساژ ياران - طبقه اول ، طنين رايانه ... تا اطلاع ثانوي هم نداره !!! كلي آدم هم پيش خريد كردن ...
یعنی پنج شنبه بریم تموم کرده ؟
:(
آقا حجت این مغازه فردا صبح باز هستش یا نه چون من به آریاشهر خیلی دورم الکی نریم اونجا ؟نقل قول:
والا من اطلاع ندارم , اما فکر کنم کلا پاساژ یاران جمعه ها بازه . مغازه هاشو نمیدونم
وسطاي آيت الله كاشاني هست با آرياشهر اشتباه نشه ...نقل قول:
آقا حجت این مغازه فردا صبح باز هستش یا نه چون من به آریاشهر خیلی دورم الکی نریم اونجا ؟
1-جمعه تعطيله
2- ممكنه شنبه بياره
3-خدا مي دونه چند نفر رفتن پيش خريد كردن(يعني بازم به مار مي رسه؟) ... :31:
تا اون موقع زيادي آورده :31::46:نقل قول:
یعنی پنج شنبه بریم تموم کرده ؟
مطمئني خريدي ؟ چون هنوز شركت پخش نكرده :31: !!!!!نقل قول:
آقا من رفته بودم ولی عصر کار داشتم و گفتم اگه gta هم بود می گیرم که هیچ مغازه ای نداشت بازی رو پس امشب دانلود رو شروع می کنیم
---------------
راستی ویندوز من SP2 یعنی باید حتما 3 باشه دوستانی که بازی رو تهیه کردن روی sp2 بازی اجرا می شه؟؟؟؟
---------
همین p30world خودمون خیلی عالی ولی حیف که مراحل بانکی و... داره اگه درب منغل قابل پرداخت بود 100% می گرفتم
منم تاحالا خیلی بازی از اینجا خریدم ولی از وقتی دیدم که باید نقدی بخری دارم افسردگی میگیرم!!!
من براي بار دوم تمام وليعصر تا انقلاب رو زيرو رو كردم هيچ جا نداشت
Crack کردنش چطوریه ؟
کسی بلده؟
من رفتم یاران همون بویز تیم گفت تا ساعت 7 میارن ولی بعدش که ساعت 6:30 شد رفتم گفت شنبه میارن
الان دارم از تکین درخواست میدم میگه کرک درست و حسابی نداره ولی بازی اجرا میشه
اگه مشکلی پیش نیاد امشب میرسه دستم
دوستان بهترین کارت گرافیکی که بتونم باهاش gta iv رو به بهترین و با کیفیت ترین شکل بازی کنم چیه؟
آقا یکی نیست جواب بده ؟؟؟؟
بازی رو کسی روی sp2 xp اجرا کرده?????????
من که گفتم ولیعصر همه می گن نه ... انگار یا پخش نشده و یا اینکه می ترسن بفروشن .
در هر صورت ای کاش یکی از دیشب دانلود می کرد امروز می فروخت به ماها که چشم انتظاریم!!!
پس با این حرف ها من دانلود می کنم فقط دنبال لینک پر سرعت و سالم هستم (اگه لینک رپید نباشه بهتر)
دوستان بهترین کارت گرافیکی که بتونم باهاش gta iv رو به بهترین و با کیفیت ترین شکل بازی کنم چیه؟نقل قول:
به نظرم دو سه نفر جمع شن از این دانلودرهانقل قول:
تقسیم بندی بشه بهتره
اينم حرفيه ، يعني من 5 گيگ بگيرم ، 2 نفر ديگه هم 5 گيگ بعد بيام دي وي دي هارو بذاريم كنار هم :dنقل قول:
به نظرم دو سه نفر جمع شن از این دانلودرها
تقسیم بندی بشه بهتره
آقا شما كه بازي رو ريختي نمي گي چجوريه ؟
رو Vista اجرا نمیشه
یستدبنتسد بنتیدبلیسمدلنت یدستنادس تندرتنسلد نتسیبدذ کنتد نکتذدیشکت سبدنتظد لنت دبذ نتدظکنذ دیشبکمتدل کشتندب تندنکت
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
ای بابا من امروز رفتم سعدی تو مشهد گفت ساعت 7 میاره بعدش زنگ زد گفتش تو تستش اشکال پیدا کرده 1 ساعت دیگه میاد منم اعصابم خورد شد برگشتم
اهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
امروزم نشد
من رفتم ولیعصر دو تا از مغازه ها گفتن شنبه یه سری بزن یکیشون گفت قیمتش 15 تومنه
بقیه هم میگفتن نمییاریم
من سفارش دادم با پول پست شد 3500 تومان
ینی چی
یعنی با هزینه ارسال شد 3500
بابا نيازي به پ.خ نداره ، بنده خدا آدرس داده ديگه !!!!نقل قول:
کجا سفارش دادید که با پول پست شد 3500
میشه لینکش رو برام پ.خ بزنید ؟
سیمون جان خودم متوجه سوتی شدم ! ویرایشش کردم
15000 خیلی زیاده.
2 تا 3 روز دیگه صبر کنید برای دانلود آماده میشه.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 18 (16 کاربران و 2 مهمان)
mehdi_vsgh, daniyal62, ELSIN, farhad_realmadrid, hossein500300, Iman Bala, magas-vizz, meha, mohandes1369, omid4mit, Paradise_human, rasool_cd, shahbab
اگه این بازی رو کارت گرافیک 128 gf5200 اجرا کنی چی میشه؟
دوستان به نظر من فعلاً نخريد اين بازی را،من اين بازی را از شبکه محلی دانلود کردم با کرک،اما کرکش درست و حسابی نيستش،يه دفعه از تو بازی ميپره بيرون يا گير ميکنه،خلاصه که اگر هم حتی جايی ديديد،من توصيه نميکنم که بگيريد.
باز خود دانيد.
اما کمی صبر بد نيست.