چطور برای شما با آپدیت سرویس شد ولی واسه من نشد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
با چیز پی ان آپدیت کردید؟
یعنی اگه من با آی پی اروپا باهاش متصل بشم آپدیت میشه به 2.3.4؟
Printable View
چطور برای شما با آپدیت سرویس شد ولی واسه من نشد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام و تشکر از همه ی کسایی که کمکم کردن . متاسفانه دیگه به تهران نمیرم تا 6آبان ماه خداکنه تا اون موقع تموم نشه.
تواین مدت شهرخودمون هم میگردم مغازه به مغازه اگه داشت که همینجا میخرمش اگه نه که مزاحم یکی میشم .
ممنون که جوابمو دادین.
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
راستی یه سوال دارم این مموری که میگین کلاسش اصلی باید چقدر باشه؟ و چقدر مهمه؟
من اگه بخوام یه 32 گیگ بخرم بهش میخوره؟ کلاس چند بگیرم؟ اخه خیلی کلیپ و موسیقی دارم که باید همیشه همرام باشن :31:
برای شما بهترین راه تغییر CDA گوشی هست.اگه گوشی روت باشه کار سختی نیست.یه سرچ بزنید برای تغییر CDA آرک،به منطقه ای که مطمئن هستید اپدیت براش اومده تغییر بدید درست میشه.یا اینکه با فلش تولز نسخه 2.3.4 رو بریزید.نقل قول:
چطور برای شما با آپدیت سرویس شد ولی واسه من نشد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
هر چی کلاس مموری بالاتر باشه سرعت رایتش بیشتره یعنی شما با سرعت بیشتری می تونید فایلهاتون رو کپی کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فیلمبرداری هم تاثیر داره اگر کلاس مموری پایین تر از 4 باشه(حداقل) احتمال اینکه فیلمبرداریتون تیک دار بشه هست
من خودم 32 کلاس 4 توشیبا انداخته بودم روش قیمتش هم حدود 65 تومن هست
گوشی خوب باشه دور به دور عوض میکنم :31:نقل قول:
من تا حالا 5 تا 6 نمونه گوشی داشتم که همش نوکیا بوده الان هم نوکیا c7 دارم
میخوایم اندروید رو امتحان کنم که از بین گوشی ها دیدم که arc مناسب تره .....:46:
1-آرک اس موجود تو ایران هم مثل آرک معمولی فارسی داره ؟ اونایی که خریدن بگن
2- آرک اس کیبرد فارسی مثل آرک معمولی داره؟
شما کدوم شهر هستین که گوشی کمیاب هست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هر 32 بگیرین گوشی میشناسه
البته زیاد هم رو کلاس مموریها نمیشه حساب کرد
ممکنه کلاسش کم باشه ولی سرعتش زیاد
من پاتریوت 16 گیگ دارم کلاس 4 خیلی راضی هستم
مموری 8 گیگ که خود آرک داشت کلاس 2 بود
سرعت رایتشونو تست کردم مموری اصلی تقریبا 4 مگ بود و پاتریوت حدود 12 مگ
یعنی بیشتر از 2 برابر
البته بیشتر از این هم باشه بهتره
اولیو فکر کنم اره ولی مطمئن نیستمنقل قول:
1-آرک اس موجود تو ایران هم مثل آرک معمولی فارسی داره ؟ اونایی که خریدن بگن
2- آرک اس کیبرد فارسی مثل آرک معمولی داره؟
دومی اره حتما داره
کلا سونی خوب حال میده به ایرانیها
علاوه بر اینکه اکثر گوشیها فارسی دارند سایتش هم زبان فارسی گذاشته
منم همین طور بودم اما اندروید محسوورت میکنه با app هاش الان برای هر حرکتی فکر کنی من app دیدم .نقل قول:
گوشی که راضی نگه میدارت . :8:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
بله فارسی کاملی داره . کیبرد هم داره فول فارسی . :46:نقل قول:
سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
وقتی اومدی تو تاپیک arc و arc s توقع نداری که ما بگیم htc :31:نقل قول:
مزاح بود .
بستگی به نیازت داره بین گلکسی اس و سونی آرک انتخاب کنی بهتره چون هم جواب پس دادن هم جدید ترن . گوشی نو بگیر .
سلام
یه مکافی تو اپلیکیشنها هست
کسی میدونه این دکور هست یا چیه ؟
فکر کنم نیاز هست از سایتش فعال بشه ؟
دکوره :31:نقل قول:
کار میکنه اما نه برای ایران چون از سمت maccafee تحریم شدیم .
اتفاقا با ورود به سایتش دیدمنقل قول:
و پاکش کردم
مملکته داریم ؟
آندروئید تحریم مکافی تحریم و ....
بچه ها بهترین تسک منیجر یا تسک کیلر به نظر شما کدومه ؟
اقایون من فون مموریم از 380 MB فقط 40 MB خالی داره و الان که میخوام برنامه نصب کنم .ارور محدود بودن حافظه میده.
من از برنامه های APP 2 SD & MOVE 2 SD ENABLER استفاده کردم ولی مثلا از 60 برنامه ای که نصب کردم 10 به مموری کارت منتقل میشهو بازم با خوده گوشی اون برنامه هایی که امکان انتقال به مموری کارتو دارن فرستادم .
ولی بازم فون مموری کمبود جا داره......راه حل چیه؟
ممنون
یه سری برنامه ها هستن که این قابلیت رو دارن که همه برنامه ها رو به مموری کارت منتقل میکنن.این رو تست کنید:
کد:http://www.apktop.com/link2sd-1-9-4.html
برای این برنامه باید گوشی روت شده باشه؟
ایا کسه دیگه ای از بچه ها به این مشکل برخورد کرده؟
فکر نکنم.مطمئن نیستم.تستش که سخت نیست.
سلام اسینقل قول:
این خوبه
Advanced Task Killer Pro
خود گوشی که برنامه ها رو انتقال میده به مموری .. یعنی از 2.3 به بعد اضافه شد
نه عزیزاز 100 تا برنامه 20 تا برنامرو اجازه میده انتقال بدی برای بقیه مشکل کمیود حافظه فون مموری پیدا میکنی
این برنامه رو خودم تست کردم.بسیار عالی هست.یکی از کارایی که میکنه انتقال برنامه ها به مموری کارت هست.همه رو هم منتقل میکنه.ولی یادتون باشه بعضی از قابلیتهای برنامه ها با انتقالشون به مموری کارت از بین میره:
کد:http://www.apktop.com/gemini-app-manager-1-9-8.html
سلام دوستان و سروران عزیز.بعد از حدود 10 سال نوکیای بودن تازهگی ها ارکی شدم.البته اندروئد دنیای دیگری ست.یه سوال داشتم.با ابگرید به ورژن جدید (4.0.2.0.42) فارسی گوشی میپره یا باقی میمونه.ممنون از پاسخ دوستان
دوستان ، دوستان ،
یک برنامه پیدا کردم که siri را می گذاره تو جیبش . فقط به امکاناتش توجه کنید :
تلفن کردن ، تنظیم آلارم ، فرستادن مسیج و ایمیل ، گوش دادن به آهنگ ، جستجوی اخبار ، عکس ، فیلم و .. ، خواندن sms ها ، اجرای برنامه ها ، فعال کردن بلوتوث و وای فای ، ترجمه متن ، صدای فلان حیوان چیه ، کنترل صدا و ...
الان امتحانش کردم از iris خیلی بهتر می فهمه . تازه اگه درست متوجه نشه به شما گزینه میده . خیلی خوب می فهمه
اینم لینک دانلودش :
نه ، برای اینکه هیجانی باشه الان لینک دانلودش را نمیدم . :31: ولی قول میدم امشب بگذارمش .
آقا این برنامه خارق العاده است . به جا این که من از اون سوال کنم ، اون از من سوال می کنه !
میگه کتاب را ترجیح میدی یا تلویزیون را ؟
میگم تلویزیون
میگه کدام Show را دوست داری ؟
گفتم معمولا چیزی نمی بینم
گفت مثلا یک هفته یک بار یا بیشتر ؟
فوق العاده است نه ؟ :31:
و اما این هم لینک مستقیم دانلود برنامه ، لذتش را ببرید ، فقط بدونید ارتباط شما با این رباط دو طرفه هست .
کد:http://www.apktop.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=5862
اتفاقا همینو نصب کردمنقل قول:
ولی اینم عالی نیست
چون نمیتونه کامل کیل کنه
در مورد انتقال برنامه ها نه فعلا نداره اون قابلیتو
همه را انتقال بده که فایده ندارهنقل قول:
باید دلخواهی باشه
واسه من ارور داد دانلود نشدنقل قول:
کیلویی که منتقل نمیکنه.شما هر برنامه ای رو میخوای مشخص میکنی و بعد میزنی موو تو اس دی:دینقل قول:
همه را انتقال بده که فایده نداره
باید دلخواهی باشه
منظورم این بود محدودیتی واسه انتقال برنامه ها نداره.حتی اگه برنامه این قابلیت رو نداشته باشه باز میتونه منتقل کنه.
من از خودم در آوردم :31:نقل قول:
Settigs>Applications>manage applications
on sd card رو که بزنی برنامه هایی که قابلیت موو داشته باشن می تونی انتقال بدی به مموری کارد :46:
بین ارک و ارک اس از نظر کیفیت صفحه نمایش تفاوتی هست؟
اقا مهدی اگه اونجوری همه برنامه ها رو میفرستاد که خوب بود ما مشکلی نداشتیم
آقا حامد من هنوز اون برنامه رو که گفتیو تست نکردم....شما اطلاع داری روت میخواد با نه؟
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
نه من که ارک اس دیدم وقتی نورش رو اخر بود خوب بودش..............هر جفتشون شبیه هم هستن............
شما مطمئنی ؟ من هم با گوشی هم با کامپیوتر دانلودش کردم . مشکلی نداره !نقل قول:
منم تونستمدانلود کنم . تست نکردم هنوز اما!نقل قول:
برنامه task killer برای من خیلی خوب جواب میده اما auto kill در برنامه advance task manger خیلی کابردی تره . منم 2 تاشو ریختم :31:
3 تا برنامه رو بزودی میگم با آموزش کانفیگش مصرف باتری منو نصف کرده .:46:
با gemini همه برنامه ها منتقل میشه.نیاز به روت داره.تست کردم.نقل قول:
اقا مهدی اگه اونجوری همه برنامه ها رو میفرستاد که خوب بود ما مشکلی نداشتیم
آقا حامد من هنوز اون برنامه رو که گفتیو تست نکردم....شما اطلاع داری روت میخواد با نه؟
اهان این شدنقل قول:
پس دیگه هیچ مشکلی وجود نداره
الان گذاشتم با گوشی دانلود کنه
مهدی جان این گزینه را زدمنقل قول:
از 200 تا برنامه و بازی کلا 10 یا 15 تا اورد
خب اگه اینطوری انتقال میشد اینهمه مردم چرا سوال میکردند ؟
فرق ندارند هردو یکی هستندنقل قول:
تنها تفاوتشون سی پی یو و رنگبندیشونه
اینبار دانلود شدنقل قول:
ممنون
حامد من اینو نصب کردم
هر کاری کردم یه گیم نتونستم به مموری انتقال بدم
اول چند گیم سلکت میکنم
بعد از بچ انتقال به اس دی را میزنم
بعد پالیکیشن هر کدوم را میاره
به تعداد سلکت شده ها پنجره باز میشه
که در اونجا هم مو تو اس دی غیر فعال هست
جریان چیه خودت تست کردی؟
گوشیت روت هست؟
من برنامه ها رو انتخاب میکنم.بعد همون بچ سلکت رو میزنم.بعد اجازه روت اکسس میگیره و درنهایت یه کادر میاد و به صورت درصد کل پروسه رو نشون میده.
اسماعیل هر 200 تا برنامرو استفاده می کنی؟:دی
خب این واسه اینه که برنامه هایی که نصب کردی اکثرشون این قابلیت رو ندارن
یه برنامه دیگه هم بود به اسم App2SD اونم تست کن
تست کردم خیلی خوب دقیق کار میکنه ! اما همه برنامه ها رو انتقال نمیده ! خود گوشی هم move to sd که داره روی همه برنامه ها جواب نمیده!نقل قول:
رفقا راسته اگه گوشیو روت کنیم گارانتی گوشی بی اعتبار میشه؟
اگه اینجور باشه که دیگه فلسفه گوشی با گارانتی میشه کشک!!!!
اونوقت با روت کردن دیگه چه چیزایی از دست میدیم.
آپدیت های بعدی و ورژن های بعدی آندروید رو میشه روش نصب کرد؟
کلا خوبی و بعدی های روت رو خلاصه بگین.
با روت کردن چیزی از دست نمیدی در واقع از حالت admin پیدا میکنی رو گوشیت و میتونی تغییرات اساسی بهش بدی .نقل قول:
اگر مشکلی هم پیش بیاد میتونی با آپدیت کردن برش گردونی به حالت اول .
--------------------------------------------------------------------------------------
بلاخره بعد از کلی گشتن یک برنامه مفید تحت pc پیدا کردم که به گوشیهای اندروید ( علل خصوص سونی ) میخوره
برنامه MyPhoneExplorer 1.8.2
که از طریق usb + wifi + blue tooth وصل میشه میتونید باهاش بک آپ اس ام اس، تنظیم دفترچه تلفن ،اس ام اس از طریق کامپیوتر ، و ..... انجام بدید
کافیه برنامه رو دانلود کنید و از یکی از راهای که گفتم بزارید گوشیتون شناسایی کنه بعد یک نسخ client رو گوشی نصب میکنه و اطلاعات رد بدل میشه به راحتی
اینم لینک : ( بزودی خودم آپلود میکنم )
سلام
اول اینکه من هم سئوال دوستمون رو دارم و اون اینکه ایا اگه گوشی روت شده رو اپدیت کنیم فارسییش میپره ( حالا فارسی منوها خیالی نیست - امکان ارسال sms فارسی چی ؟ ) ؟
دیگه چه تغییراتی بوجود میاد ؟
2. برنامه هایی که روی حافظه خود گوشی قرار دارن رو من از تفریق all و on sd card بدست میارم درسته ؟ راه ساده تری هم هست ؟
3. task killer pro به نظر میاد بیشتر یه برنامه فانتزی باشه !! لیست برنامه ها رو چک میزنی - kill میکنی برنامه رو می بندی باز میکنی میبینی 2/3 اونها دوباره سر جاشون هستن همچنین توی لیست برنامه های که run هستند ( application manager ) تعداد زیادی برنامه هست که توی لیست این برنامه نیست و به نظر هم نمیاد که جزو برنامه های خود سیستم باشن
من دیشب برنامه رو اجرا کردم و گذاشم ( با 81 درصد شارژ ) صبح که برداشتم شده بود 7 درصد !!
4. برنامه هایی مثل لایو والپیپر ها هم تو حالت ستاند بای ( خاموشی صفحه ) باتری مصرف می کنند ؟
با تشکر