داداش الان من واسه خرید باید چی بگم به فروشنده ؟ :18:نقل قول:
Printable View
داداش الان من واسه خرید باید چی بگم به فروشنده ؟ :18:نقل قول:
نظرتون راجعبه bellagio micaelangelo چی یه ادو تویلت که دوقولو هستش عطر سرد وشیرین و عطر شیرین من خریدم 30 تومان قیمتش چنده
فارنهایت رو منم خیلی ازش تعریف شنیدم ولی خودم هنوز سعادت بو کردنش رو نداشتم.نقل قول:
در مورد rocky mountain هم درست تشخیص دادی، خیلی همه پسنده.
چی بگی؟؟نقل قول:
بگو آقا از شرکت امپر که عطراش تو بازار من یکی از اسپری هاشو میخوام...کارای امپر انقد تو همه مغازه ها زیاد شده که به هر مغازه داری بگی عطرای شرکت امپر 20 تاشو میذاره جلوت...حالا تو به طرف بگو من از همون مدل عطرا به جای عطر اسپری هاشونو میخوام...مدلاشو میذاره جلوت یکیشونو انتخاب کن.
برو یه سر تو سایتش اونجا تنوع محصولات مردونه و زنونه شو ببین
کد:http://www.emperperfumes.com
پایین عکس عطرا یه گزینه هست به اسم Range
رو اون کلیک کن عکس اسپری هاشونو برات میاره
نقل قول:
تکرارمیشه :11:
هر چی گشتم لینک که هیتلر نباشه نیست:31: تو گوگل سرچ کن میاد از برند comme des garcons روی جعبه زده spain اسپانیایی هستنقل قول:
نقل قول:اصلالتا این برند ژاپنی هستش..کد:http://www.luckyscent.com/shop/section/1/item/21622/brand/Comme_des_Garcons/Wonderwood.html
امروز رفتم باز اسمیت ویسون رو تست کردم.این دفعه خیلی بهتر اومد به نظرم.یه چیزی بود که نه معلومه
ترشه؟تلخه؟بینابین بود.بد نبود ولی به نظرم 62 تومن بالاست.در عینه ملایمی تند بود:31:
نقل قول:
لالیک بوی کاج سوخته داره.
دوستان كسي تا حالا از عطراي شركتي به اسم NCC استفاده كرده؟
همين كه الان كار Black Diamond اش به خاطر شباهت فوق العاده به لاليك خيلي معروف شده و ماندگاري وحشتاكي هم داره.
شركتش يه جوريه..كلا با اين كه كيفيت كاراش بسيار عاليه اما خيلي گم نام و بي نامو نشونه...اصلا معلوم نيست از كجا مياد كه انقدر كاراش خوبه واصلا ساخت كجاست...اما واقعا كاراش خيلي عاليه...واقعا ميگماچون خيلياشونو امتحان كردم و همه شون عالي بودن...به خاطر همينم قيمتاشو با وجود اين كه كار مشابه ارائه ميده كمتر از 30 تومن نميده.
من يه كاپيتان بلك ازش تست كردم كه اين كاپتان بلك تو بازار پيش اون انگار بوي زهر مار ميده...يه كار بسيار عالي ديگه اش هم Cristiano ronaldo بود به قول خودش...اما زحمت سرچشونو تو اينترنت نكشيد چون هيچ ردپايي از يه همچين شركتي تواينترنت پيدا نميكنيد...
دیدی گفتم خوبه :21:نقل قول:
آره بوش خیلی خاصه معلوم نیست تلخه - خنکه - ترشه شایدم گرم !
تازه اگه به لباست بزنی بعد چند ساعت واقعا بوش عالی میشه یعنی خیلی خیلی بوش از اولش بهتر میشه
نقل قول:
جناب شما که تازه خریدی ، این ادکلن چند مدل داره ؟ سرچ کردم یکی شیشه اون توی یه کاور بصورت کج بود و یکی همون شکلی بود که شما عکسشو گذاشتین
کسی تهران جایی سراغ داره ادکلن cigar بفروشن؟ ترجیحا نزدیک شهرک غرب
من همین که محمد جان خریده رو تست کردم که سرش کج نیست.نقل قول:
.........................................
راستی افترشیو old spice هم تست کردم.یکم تند بود.ولی با بویه مام اش خیلی فرق داشت.قیمتش هم
بزرگش 12 تومن بود.ادکلنش هم نداشت.عکسشو تو ادلکنایه آرمان خان دیده بودم ولی نمیدونستم چیه.خیلی
گندست:31:
عزیز یه نمونه بیشتر ندارهنقل قول:
فقط یکیش تو جعبش قاب فلزی داره یکی نداره ( که من بدون قاب رو گرفتم ) که اینجا هم زده 65 دلار
اینم سایت اصلیش خودت ببین :
کد:http://www.swformen.com/Shop.htm
cyber861 عزیز
من امروز the one رو تست کردم اولش خیلی خوب بود یه بوی شکلاتی داشت خوشم امد ولی پخش خوبی نداره (البته شاید روی پوست من اینطورباشه ) ولی میخواستم ببینم از GUCCI این دو مدل رو کدومش رو تست کردی
1- GUCCI POUR HOMME II
2- GUCCI POUR HOMME
تازه ادکلنش بوش قویتره هرچند که برای طبع من اینم ملایمه. البته زیادش دیگه بوی نفت و پتروشیمی و گازوییل برام تداعی میکنه. در عوض یک ادکلن اصیل امریکایی با قیمت خیلی ارزان است.نقل قول:
ترجمه دست و پا شکسته از یک رویو در مورد derrick .
کد:http://pourmonsieurblog.blogspot.com/2011/11/derrick.html
Derrick یک عطر متوسط، خشن و قدیمی دهه 70 است.یک aromatic fougere بدخلق با بوی تند اویه ای, چوبی و خزه ای است.یک سرباز کهنه کار از زمانی که یقه های باز، گردن بندهای طلا و سینه پشمالو مد بوده. ولی با بوی منحصر به فردی که داره خودشو از تمام عطرهای هم دوره خودش متمایز میکنه.
تا حالا هیچ عطر دهه 70 ای که اینقدر تاریک و عبوس باشه به مشامم نخورده. بوی زمخت و کهنه ای که داره با شیشه قهوه ای و در سیاهش در تناسبه و تشکیل یک عصاره ترسناک و مهیب رو میده.
Derrick بوی خزه سیاه دودی، نعناع هندی بو داده، میخک، دارچین، جوز، زیره و صندل میده.
دریک عطر ملایمی نیست. یک عطر خشنه که شبیه هیچ عطر دیگه ای که دارم نیست ...
پخش بوش معمولی است مثل سگی است که تو حیاط خانه همسایه به درخت زنجیر شده. اگر فاصله رو حفظ کنی بهت کاری نداره اگر بیش از حد نزدیکش بشی گازت میگیره.
یک عطر جالب و بدخلق که روح تازه ای در کالکشن عطرهای Powerhouse میدمد.
پورهوم 2 رو تست کردم.بویه ملایمی داره.وقتی میمونه خیلی فانتزی میشه و یجورایی بویه آدامس میده.نقل قول:
پورهوم رو تست نکردم متاسفانه ولی خیلی ازش تعریف شنیدم.امروز یه جا دیدم که نمیشد تست کنم.چون
بازشو نداشت و تستر هم نداشت.
آره the one به همین علت از لیسته خریدم حذف شد.نسبت به قیمتش نمیارزه.کاره خیلی سنگینی هم نیست با اینکه گرمه.
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
:18:نقل قول:
زده بود روش آلمان
اره ساخت آلمان خورده. ولی برند امریکاییه. تو هند هم فکر کنم تولید میشه .نقل قول:
شعارش اینهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Old_Spice
If your grandfather hadn't worn it, you wouldn't exist
سلام به همه دوستان گل:20:نقل قول:
لایت بلو رو من داشتم کاره خوبیه:
FRAGRANCE OF THE YEAR - MEN'S LUXE
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme - P&G Prestige Products, Inc.
البته به نظرم من در حد این جایزه نیست ولی شاید یه چیزی تو رایحه ش دیدن که اینکد:http://www.fragrance.org/fifi_winners.php?year=2008
انتخاب کردن در هر صورت موندگاری متوسط و پخش ضعیفی داره البته موندگاری چیزی
نیست که بشه فتوای کلی داد به آب و هوا و نوع پوست به شدت وابسته است.
-------------------------------
الان من فقط 4 تا عطر دارم به نظرم اگه آدم نخواد کلکسیون جمع کنه و تو ویترین اتاق
بزاره همین هم بسه واسه استفاده هم زمان؛ چون هر روز یه بو هم دادن شاید زیاد
هم جالب نباشه اما عشق و علاقه زیاد به این ادوکلن ها مثل این که کارو داره سخت
می کنه ولی خب بازم نسبت به خیلی چیزایه دیگه پول خرج کردن واسه اینا بهتره :31:
چیزایی که من الان دارم:
cool water (دیویدوف)
cool water Game (دیویدوف)
CK1 (کلوین کلین)
He Wood (دسکوارد2) (یه کاره تکراری هست واسم که تازه خریدمش البته خودم نداشتم قبلا)
چیزایی که داشتم:
Acqua Di Gio (جیوجیو آرمانی)
Fahrenheit (کریستین دیور)
Life (آرامیس)
Light Blue (دلچ اند گابانا)
Allure Sport (شنل)
LEau Par (کنزو)
بقیه شون هم چیزای ارزونی بودن که البته زیاد هم بودن :31:
البته ماه بعد هم از بین شنل بلو، کرید گرین آیریش تویید و تام فورد گری وتیور یکیو می گیرم
و دیگر برای فعلا تمام :27:(البته شاید آونتوس هم به این لیست اضافه بشه هنوز تست نشده)
موفق باشید :11:
سلام
دوستان ادکلن باز آیا راهی برای تشخیص ادکلن های اصل هست از قلابی ها؟
یکی به من گفت که باید یک ضربه بزنی به سرش و اگه خیلی کف کرد اصل نیست.
شما چی میگین؟
May you do well:40:
آونتوس رو من تست کردم. خوشبو هستش. ولی از مدلهای دیگه کرید خیلی گرونتر بود. 120 میل رو می گفت 310 تومن. از مدلای کرید به نظر من ORIGINAL SANTAL رو هم تست کن. خیلی خاصه. قیمتشم 120 میل هست 155. (البته آشنای ما اینقد میده شاید جاهای دیگه گرونترم بدن)نقل قول:
نه بابا به این چیزا نیست.اگه شیشه اش مشکی باشه چکار میکنی؟:31:کیفیت ساخته شیشه اش و بستهنقل قول:
بندیش و بوش بیشتر قابله اطیمنانه.
[QUOTE=mhek;6583276]فکر نمیکردم اصلا این کارها ایران باشه...اگر دوستان پایه بودند میشد یک فلاکون 250 میلی از توباکو وانیله گرفت(از نیمان ماروکوس یا نرداسترم) و مثلا 5 تا 50 میل ازش گرفت و تقسیم کرد...اونطوری خیلی ارزون تر در میومد...حدود 140-150 برای هر 50 میل ....
جناب mhek عزیز. امشب دیدم سایت پرفیوم شاپینگ 50 میل oud wood رو آورده و قیمت هم زده 208 تومن. به نظرم خیلی مناسبه. گفتم شاید بخواید بدونید. در ضمن دیدم سایتهای دیگه مثل تهران پرفیوم و عطر افشان هم اینارو اضافه کردن به عطراشون. حتی اون Neroli Portofino که از همشون جدیدتره (رنگ آبی فیروزه ای داره).
شما در basenotes احتمال فیک بودن عطرت رو مطرح کردینقل قول:
ایا اون زمان به نتیجه قطعی رسیدی که فیکه و بعدش اینجا برای تعویضش پیشنهاد دادی؟ یا نه مطمئن شدی که اصله و چون خوشت نیومده ترجیح دادی با عطردیگری معاوضه کنی؟کد:http://www.basenotes.net/threads/285357-is-my-quot-Roadster-by-Cartier-quot-fake
ممنون
تمام اون چیزایی که علی جان گفت خیلی قابل اطمینان تره؛ اگه نظر منو می خوای یه جای قابل اعنماد پیدا کننقل قول:
از اون جا بخر؛ می دونم بعضی وقتا تو شیشه های اصلی هم با سرنگ از اون آشغالا می ریزن حالا هم شیشه
اصله هم جعبه و تنها چیزی هم که می مونه اینه که از بو تشخیص بدی که معمولا کاره سختیه؛ از یه جای مطمئن
بگیر تا خیالت حسابی بجمعه :31: در ضمن کپی سریال کشور سازنده و شماره ساخت و ... برای دوستان متقلب
کاره سختی نیست
:18: :18: :18: من نمی دونستم قیمت رو فکر می کردم تا 200 باشه بیشتر که نمی صرفه (تازه تا همون 200نقل قول:
هم کلی باید آدم متقاعد بشه تا بخرش) من اون تام فورد آبی رو هم دیدم تو مشهد؛ اکثر این کارا هستن ولی
تا یه نمونه از خارج از کشور رو تست نکنم حقیقت خریدش یکمی ریسکه (قبلا من فقط جیو رو که واسه یکی از
انگلیس اومده بود تست کردم که با یکی خودم هیچ فرقی نداشت)
آونتوس 5 تا بچ نامبر داره که بوهاشون متفاوت هست و قیمت ها متفاوت هستش...قیمت از 220 دلار هست تا 280 دلار برای 120 میل...اگر تست کردید حتما بپرسید بچ نامبرش چی هست(ته جعبه زده) ..اونطوری میشه بررسی کرد ارزش خرید داره یا نه..نقل قول:
ممنونم از اطلاعتون...فکر میکنم یک وارد کننده عطرهای تام فورد رو وارد کرده چون میبینم اکثر جاها الان عطرهای پریویت بلندش رو هم دارند...نقل قول:
سلام
میگم همین Aqua رو کلا چندتا شرکت میزنه ؟
کدوم بهتر از همه هست؟ یا اصل هست؟
سلام به همگی. بچه ها یکی یه ادکلن سوسمار واسه من جدیدا کادو اورده
شیشش مربعی شکل و سبزه پر رنگه و هیچ نوشته ای نداره به جز یه ارم سوسمار خیلی کوچیک که پارچه ای هست و چسبوندن به شیشه.
میخواستم ببینم چقدر هزینه کرده برام
eau de lacoste
l 12.12
v e r t
100 ml e 3.3 fl.oz.
hdk ihv, v, [ufa k,aji
رو جعبش هم زده uk ولی فکر نمیکنم اصل باشه. میدونم قیمتی نیست و زیاد هزینه نکرده.
آکوآ بولگاری پورهوم رو اگه میگی که بولگاری میزنه.البته مارین هم داره که در حده اون نیست.چند تا شرکتهنقل قول:
دیگه هم مدلی به اسمه آکوآ دارن مثله کارولینا هررا یا....
ممنونم علی
البته علی جان من aqua di gio رو میگم:20:
اون چیه جریانش؟
[QUOTE=mhek;6621227]آونتوس 5 تا بچ نامبر داره که بوهاشون متفاوت هست و قیمت ها متفاوت هستش...قیمت از 220 دلار هست تا 280 دلار برای 120 میل...اگر تست کردید حتما بپرسید بچ نامبرش چی هست(ته جعبه زده) ..اونطوری میشه بررسی کرد ارزش خرید داره یا نه..
درسته. ولی من نمیدونم کدوم بچ نامبرش خوبه و کدوم پایین تره. مثلا الان من بچ نامبر گرین آیریش تویید خودمو نمیدونم درجه چنده و بچ مرغوب هست یا نه. اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. ممنونم.
اون که بوش عالیه.ولی متاسفانه موندگاریش خوب نیست.زیاد بدرده الان هم نمیخوره.البته بستگی به خودتنقل قول:
داره.
خیلی قیمتش رفته بالا.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=6112
تقلبیش رو نمیدونم چجوری بهت بگم ولی فکر کنم فقط از رویه بو متوجه بشی.چند جا تست کن.اصلیش خیلی
بویه خنک و فرشی داره.
مرسی ممنوننقل قول:
آره به محض اینکه بوش کنم میشناسم اصلشو!
یادم میاد یکبار ازین عطرشو گرمی گرفته بودم بعد فکر میکردم مثلا تفاله ی ساخت آکوا رو ورداشتن کردن عطر گرمی اصلا شباهتی به آکوا نداشت
الان اگه دقت کرده باشی اراک مثلا توی اتوبوس که میری میبینی همه دیگه دارن ازین میزنن ، یه جورایی همه گیر شده
:31:نقل قول:
کسی اصلیشو نمیزنه.همه اسپری اش رو میزنن.:27:
الان لالیک مشکی (اصل و فرع) و سیلورسنت بوگارت بدجور خز و خیل شده.
بازم اگه اسپری باشه خیلی خوبه ، لااقل از گرمی ها بهتره!نقل قول:
میگم اینجا که تستر زیاد میده گفتین کجاست ؟
یه ادکلن هم تا مرز 25 تومن با رایحه خنک میگی؟
که بشه لذت برد ؟
وقتی میری توی مخیط همه فقط تمرکزشون جلب بوی ادکلن من بشه؟!
خودت میدونی چی میخوام
مثل اینکه من هم معتاد شدم!
خدایا جنس رو برسون!!
[QUOTE=jsaleh11;6622431]چیزی که من در مورد آیریش تویید شنیدم این هست که بچ نامبر خیلی مهم نیست..چون بوهاشون تفاوت قابل ملاحظه ای نداره...فقط مهم این هست که ساخت چه سالی باشه که از روی بچ نامبرشون میشه شناخت...نقل قول:
عطرهای کرید چون مواد خاصی استفاده میکنن مهم هست سال ساختشون...اگر در شرایط بدی انبارداری بشن بوشون کمی عوض میشه و مثل اول نیست..به خاطر همین قیمت های عطرهای کرید هر سال که از روی ساختش گذشته باشه پله ای سقوط میکنه..البته اگر خوب نگهداری بشه این مشکل وجود نداره ولی معمولا اینطور نیست ..
بحث بچ نامبر برای عطرهایی مثل آونتوس و امپریال و سیلور مانتین بیشتر وجود داره چون بوهای بچ های مختلف متفاوت هستش...
شما بچ نامبر آیریش توییدتون رو بذارید اینجا...اون موقع میشه نظر داد...
پاساژ دیدار-از پله ها که میخوای بری پایین دسته راستت یه نیم طبقست.زیاد تستر داره.نقل قول:
شمارش هم اینه:09188607480 ---آقایه کیارست(kiarast)
والا من هنوز این چیزی که میگی تا 100 تومن هم پیدا نکردم:31:
ولی همون سیلورسنت که 20 تومنه هم موندگاری و هم پخشه خوبی داره.ولی باید ببینی از بوش خوشت میاد
یا نه.
آره والا بد اعتیادی گرفتار شدیم.:41:
[QUOTE=mhek;6622597]خیلی خیلی ممنونم از اطلاعات مفید و حرفه ای که همیشه در اختیار بنده قرار دادید. بچ نامبر ایریش تویید بنده هست A3208L03نقل قول:
امیدوارم درست باشه