اگه گرفتی لایک کن؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه گرفتی لایک کن؟:n02:
[QUOTE=Cain;7818212]خیر نمیشه . حتما باید جی تگ شده باشه ایکس باکس[/QUOTE
اخه می گن اگه جی تگ کنی دیگه نمی تونی بری لایو.میزنه بن می کنه
[QUOTE=poria-m;7818875]بله دیگه نمیشه رفت لایو . برای راهنمایی بیشتر میتونی از فروم خود کنسول سوال بپرسی.یا میتونی نسخه pc رو بگیری و کارکترهارو اضافه کنی کلی هم مود های لباس اضافه میتونی دانلود کنی واسشنقل قول:
محتوای مخفی: .
محتوای مخفی: .
این حرکتو تو مورتا شاعولین مونکس لنجام می داد ولی فیتالتیش بود.نقل قول:
[QUOTE=Cain;7818971]اره بهترین کار همون کامپوتره.نقل قول:
تو شاعلین مونکس این جانی کیج با دو حرکت زد گورو رو چسبوند به دیوار.:n04:.
خوبه اسمشوگذاشتن جانی.:n08:
منم واقعا موندم تو نسخه 4 کامپیوتر نمیشد همچین حرکت هایی این جا میشه :n02:یعنی چی اخهه؟؟؟؟؟ههههه:n25::n02:نقل قول:
دوستان بجز فیتالیتی یه سری حرکت دیگه دارن، نمیدونم چی بهش میگن، مثلا ساب زیرو یه گلوله یخ میندازه، طرف یخ میزنه و ...
از این حرکلت مال ساب زیرو و ملینا رو میخواستن، اگه ممکنه!!!
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
شاو کان رو چه جوری باید زد؟؟؟
خیلی قویه رو آسون ترین لول هم نمیتونم بزنمش...
سابزیرو همچین فیتالیتی ای نداره-منظورت رمزاشونه؟پایین -جلو-A یخ میندازهنقل قول:
با کدوم شخصیت باهاش میجنگی؟نقل قول:
یه کم سخته اما میشه . هر کاراکتر حداقل یه حرکت ranged داره برو عقب و تا میتونی ازش فاصله بگیر . با حرکت ranged ات بزنش و اون هم یا نیزه پرت میکنه و میتونی بشینی که بهت نخوره و یا چکشش رو پرت میکنه که بدترین حرکتشه و اونو باید از روش بپری . اگه هم اومد جلو تو هم ازش دور شو . اگه هم فرصت رو غنیمت دیدی یا روی x-ray بزن یا حرکت دیگه . پیشنهاد میشه خیلی از کمبو استفاده نکنی جلوش . چون poise اش خیلی خیلی بالاست :n02:نقل قول:
من نسخه بلک-باکس-ریپک رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!:n03: لطفا کمک کنید 8گیگ دانلود کردم دارم آتیش میگیرم!:n28: مرسی:»
با آیکون توی فولدری که بازی نصب شده اجراش کن...نقل قول:
بچه های عزیز من این بازی رو تموم کردم سکه های زیادی بدست آوردم
- :n20:
ولی نمیدونم چجوری ازشون استفاده کنم
- :n03:
اگه میدونید از راهنمایی کردنم دریغ نکنید
کرک FLT رو دانلود کردم درست شد!:n20: مرسی:n12:نقل قول:
تو استوری با لو کنگ موندم...نقل قول:
برو توی extras و بعد krypt . اونجا کلی جایزه هست که میتونی بخری و بعد که خریدی یه سریش رو مثل لباسها باید بری توی nekropolis و اونجا بازشون کنی .نقل قول:
ببخشید دوستان از کجا میتونم دانلود کنم؟
تو پست اول چیزی پیدا نکردم
دانلودها برای دانلود دارش .نقل قول:
ّرو عقب بهش آتیش بزن.اگه اومد جلو و خواست بهت ضربه بزنه،پایین-عقب-X رو بزننقل قول:
Babality روی Kenshi جالبه
خندم گرفت
اره.و وقتی دیدی که جلوشی و داره می خنده بهش چهل پا بزن .نقل قول:
آقا من پولامو با ترینر زیاد کردم و تمام اون قبرها و...باغ رو آزاد کردم....ولی هیچ کدوم تو بازی نمیاد؟؟؟!!
:n13:پس اونا به چه کار میان؟(فقط عکسه):n02:
کسی نمیدونه چرا Smoke روبات رو توی این نسخه نذاشتن؟؟؟؟؟؟ به نظر من از اسموک نینجا باحالتره. یه سوال دیگه هم این که به Rain زیاد بها نمیدن ، نمیدونم چرا.
آره دوست عزیز، رمزاشونو میخواستم!نقل قول:
واسه مبارزه، شما خودتون کدومو واسه مبارزه پیشنهاد میدید؟
سلام.ههمه ی رمزا تو movie list هست.می تونی از اونجا یاد بگیری.نقل قول:
چطوری میشه، لباسای جدیدو که آزاد کردم، استفاده کنم؟
یه سری کد هن هست که وقتی آزاد میکنم میاد و نوشته کمبات کد، این چی هست؟
یه سری اعداده!!!
نقل قول:
واقعا چرا میگی از اسموک نینجا باحالتره...اصلا...رین؟من همیشه رو رو میرم...دیوونشم...
یکی هست تو لدر به نام سایبورگ که شبیه اسموک سایبر هست
بهتر که نیست . چون کلا رباتها رو توی این نسخه اخیر خیلی خوب درست نکردن البته غیر از ساب زیرو . اسموک هم بر عکس جزو قشنگترین کاراکترهاست .نقل قول:
چیستان !!!
شوهر اصلی سیندل و بابای کیتانا کیست ؟ :n02:
دوستان جریان این هیدن فایت چیه؟ بعد این که این سونیا بلید رو زدم یهو مثل فاتالیتی صفحه سیاد شد با نوب سایبوت مبارزه کردم. البته باختم و نفهمیدم اگه میبردم چی میشد!!
من با سونیا ، نوب سایبوت رو زدم ، این اتفاق افتاد. به نظر من یه جور هدیه ست انگار. البته منم باختم. خیلی قوی بود. نوب سایبوتش شبیه نوب سایبوت Ultimate Mortal Kombat سگا بود.نقل قول:
انصافا نوب سایبوت رو خیلی قشنگ درست کردن تو این نسخه.
شائو کان...نقل قول:
آدم میبینتش وحشت برش میداره.
نقل قول:نقل قول:
تو این نسخه چهار تا Hidden Fight هست. البته این هیدن فایت ها سخت تر از دشمن های معمولی هستند.
بردنشون توی نسخه های کنسولی اچیومنت میده:
1- اسموک کلاسیک
توی استیج Living Forest بازی کنید. توی این مرحله زیر یکی از درخت ها یک نفر افتاده که کلاهی شبیه ریدن داره.
برید روبروی درخت سمت راستیش و حدود 15 تا 20 ثانیه هی بپرید و از حمله های دشمن در برید.
حواستون به همون درخت هم باشه که ممکنه یهو اسموک از پشتش سرک بکشه. به محض دیدنش دکمه های پایین + عقب رو بزنید.
اگه موفق شدید! حرفتون غیب میشه و اسموک کلاسیک بجاش میاد که باید شکستش بدید.
احتمال ظاهر شدن اسموک پشت درخت خیلی کمه پس باید مدام امتحان کنید!
با بردنش اچیومنت Hide and Seek رو می گیرید.
2. نوب کلاسیک
تو مرحله Temple بازی کنید. بعضی مواقع نوب تو همون پشت تصویر سمت راست واستاده و داره مبارزه رو میبینه!
تو این حالت باید هر دو راند رو بدون زدن دکمه بلوک ببرید. پس خبری هم از X-Ray و هر حرکتی که توش دکمه بلوک باشه نیست!
بعد از اینکه بازی رو بردید نوب کلاسیک ظاهر میشه و باید اونم شکست بدید.
با این کار اچیومنت Brotherhood of Shadow آزاد میشه.
3. ریپتایل کلاسیک
تو مرحله Pit II بازی کنیدو بعضی مواقع همون اوایل بازی بابانوئل یا یه چی دیگه از تو ماه رد میشه!
به محض دیدنش بازی رو جدی بگیرید و هر دو راند رو Flawless Victory ببرید! و در ادامه یه Stage Fatality هم بزنید!
بعدش ریپتایل کلاسیک میاد و باید اونم ببرید.
با این کار اچیومنت Pit Master باز میشه.
1- جید کلاسیک
باید توی Ladder بازی کنید و حتی یک راند رو هم نبازین تا برسین به Shang Tsung.
بعدش هر دو راند Shang Tsung رو Flawless Victory ببرین و یه Fatality هم روش بزنین!
بعدش جید کلاسیک میاد و باید ببرینش.
راهنمایی: اگه توی مبارزه با Shang Tsung یه ضربه خوردید بازی رو ببازید و با یک شخصیت دیگه بازی رو ادامه بدید! :دی
موفق باشید!؟؟!
نه بابانقل قول:
اون خودشو الکی جا زده به جای شوهر شیندل
یکی دیگست:n02:
اینها مگه زن و شوهر هم دارند؟این نسخه فیلمی چیزی مثل تیکن در پلی استیشن داره که کل ماجرا و رابطه ها رو مشخص کنه؟نقل قول:
دوستان، کسی نیست جواب بده!!!؟؟؟نقل قول:
چرا هست :دینقل قول:
موقع انتخاب کرکترها باید Start و بزنی و بعد لباس دوم و سومو انتخاب کنی
اون کدها برای دونفره بازی کردنه-تو دونفره بعد از انتخاب کرکترها توی لودینگ بازی باید این کدهارو بزنی -مثلا اگه کد 020-020 (3تا عدد چپ برای نفر سمت چپی و 3 تا عدد راست برای سمت راستی)رو بزنی دفاع تو بازی off میشه
با motaro نمیشه بازی کرد؟
همون که نصفش خره...